Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

günaydn cnm.dur bakalm hemen moral bozuklğna geçme . bende ilk denemede yapamadm aynen sen gibi çöktm ama şimdi devam edeceğim egzerslere demekki yeterli gelmemiş die düşündm. en son kaç parmak aldın cnm yada kaç cm?

Hoşgeldin canım. Doktora gitsen de sana önereceği şeyler aynı egzersizler olacakve bi ton paran gidecek.
Şimdi senin yapman gereken bir an önce egzersizlere başlamak. Okey veya durex marka bi tane su bazlı kayganlaştırcı al ve serçe parmak tek boğumunu vajina girişinden sokmaya çalış:13: Daha sonra da 2 boğumunu. Bu egzersizi sırasıyla her parmağın için yapıcaksın

İlk denemede olacak diye bişey yok canım, lütfen üzülme. Ben de ilk denemede kafamda illa olcak diye yapmamıştım, yani kötü bi sonuca da hazır olarak yapmıştım
Üst pozisyondaydın anladığım kadarıyla. Penisi elinle yönlendirdin mi ve popona doğru ilerlettin mi ucu girdikten sonra

:)) söylerim canım :)

mesaj yollayabilmek için en az 15 karakter yazmak gerekiyor. o yüzden uğraşıyorum öyle :)

kızlar hegel egzersizlerini yapan var mı? bana nasıl yaptığınızı anlatır mısınız :)

sayfanın birinde gördüm canım bende 99 , yazmış yollamış 97 yazmış yollamış :26:

Teşekkür ederim canım. Aslında daha önceden 2 psikiyatriste gittim, onlar da parmak egzersizi önerdi ama yapamamıştım. Cinsel terapistleri araştırdım, biraz da onlara güveniyordum sanırsam ama onların da dilatörle çalıştırdığını öğrenince parmak egzersizinden farklı gelmedi ve sonuç olarak bende aranızdayım hemen başlıyorum :)

canım merahaba hosgeldın.aramıza gelmen bıle buyuk bır adım en kısa surede atlatacağına ınanıorum yeterkı sende ınanclı ol ve bol bl egzersız yap

arkadaşlar parmak egzersizlerini bacaklarınız hangi pozisyondayken yapıyosunuz hangisi daha rahat olur sizce?ben bacaklarımı bazen dizlerimi kırıp kendime doğru çekiyorum o zamanda bacaklarımda titreme oluyo

arkadaşlar parmak egzersizlerini bacaklarınız hangi pozisyondayken yapıyosunuz hangisi daha rahat olur sizce?ben bacaklarımı bazen dizlerimi kırıp kendime doğru çekiyorum o zamanda bacaklarımda titreme oluyo

Canım sen nasıl rahatsan öyle yap, bazı arkadaşlarımız oturarak bile yaptıklarını söylemişlerdi. Örneğin kalçanın altına yastık koyarak bacaklarını havaya kaldırmana gerek kalmadan yapabilirsin.

Serçe parmak tek boğum denedim ama onu bile tamamen yapamıyorum ( yüz kaslarım bile kasıldı sanki, bide sanki içeride birşeye zarar verecekmişim gibi geliyor. Parmak egzersizi yapan arkadaşlar siz de başlarken bu sorunlarla karşılaştınız mı ne yapmam gerekiyor?

Kızlar şimdi gördüm Hera kadın sağlığı facebook sayfasında süleyman eserdağ bu konunun linkini paylaşmış hastalarının bize cesaret vermesi için

tatlm otur yatağına yasla sırtını yatağın başlığına kır dizlerinide.ama kendine doğru çekmene gerek yok. öle rahat ediosan öle dur tabii.al karşına bi ayna :) buda benden tavsiye olsun sana:13::13::13:

sağol canım ben pozisyon olarak daha rahat olan kızlar burda vardır belki diye düşünmüştüm titreme vs. olmaması adına

cnm bnm sakin ol öle düşünme bak içerde zarar verecek hiç bişi yok sende biliosun bunu serçe parmağnın ilk boğumunu yapamasan bile üzerinde dur bugun yapamazsan yarın olacak ama yeterki vazgeçme. çok ince kulak çubuğyla dene parmakla yapamıyorsan.orasının ne kadar derin oldğnu göreceksin

hadi melisa senin regl bitsin de sende güzel haber ver bize inşallah.:13:

canım merhaba sana tavsiyem eğer parmak egzersizi ile zorlandırysan ki bende zorlanmıştım kendine bir aparat yaparak başlayabilirsin çok kolay girdiğini göreceksin ben ilk olarak kulak çöpünü streçledim ve bolca kayganlaştırıcı sürdüm derin nefes al ve veririken popo yönünü doğru ilerlet korkacak hiçbir şey yok o kadar basit ki:)

canım merhaba ben alt pozisyonda yenmiştim belimin altına ufak bir yastık koydum bir de bol kayganlaştırıcı kullanırsan çok rahat oluyor inan penis aparattan çok daha kolay kendini kasma rahat bırak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…