- 14 Mayıs 2013
- 1.129
- 165
- 123
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #155.321
Arkadaşlar günaydın.Çok mutsuzum.Akşamki penis denemesi tam bir hüsrandı.aylardır parmak egezersizi yapan ben değildm sanki.üstte de altta da denedim olmuyor olmuyor olmuyor...Tabi ben öfleyip füplerken eşimde ereksiyon sorunu oldu doğal olarak bu konuda da napıcağımı bilemedim hangine üzülsem anlamadım.bu durumda hap kullanan var mı?
napıcam nerde yanlış yapıyorum bilmiyorum bütün umutlarım yıkıldı.Girmiyor bir türlü Çok kötüyüm....Lütfen yardım edin
Kızlar merhaba.2 yıllık evliyim ben de bu sorunu yaşıyorum.Uzun zamandır bu siteyi de takip ediyorum. Araştırmadığım şey kalmadı doktora gitmek çok mantıklı gelmedi açıkçası. Kafam çok karışık ne olur bana da yardım edin
Arkadaşlar günaydın.Çok mutsuzum.Akşamki penis denemesi tam bir hüsrandı.aylardır parmak egezersizi yapan ben değildm sanki.üstte de altta da denedim olmuyor olmuyor olmuyor...Tabi ben öfleyip füplerken eşimde ereksiyon sorunu oldu doğal olarak bu konuda da napıcağımı bilemedim hangine üzülsem anlamadım.bu durumda hap kullanan var mı?
napıcam nerde yanlış yapıyorum bilmiyorum bütün umutlarım yıkıldı.Girmiyor bir türlü Çok kötüyüm....Lütfen yardım edin
Nereye yazmış görmedim ama, parmağı çıkartırken ıkınmasını söyle arkadaşımızaEğer ıkınırsa hiç acı çekmeden parmağı kendiliğinden dışarı çıkar Ve bi de benim de 2 parmak alıp da ertesi gün sadece bir parmakta kaldığım oldu. Yani gün günü tutmuyor , egzersiz yaparken kafasını iyice boşaltsın:13: (aceleyle yazdım , umarım görür yazdıklarımı)
mesaj yollayabilmek için en az 15 karakter yazmak gerekiyor. o yüzden uğraşıyorum öyle :)
kızlar hegel egzersizlerini yapan var mı? bana nasıl yaptığınızı anlatır mısınız :)
Hoşgeldin canım. Doktora gitsen de sana önereceği şeyler aynı egzersizler olacakve bi ton paran gidecek.
Şimdi senin yapman gereken bir an önce egzersizlere başlamak. Okey veya durex marka bi tane su bazlı kayganlaştırcı al ve serçe parmak tek boğumunu vajina girişinden sokmaya çalış:13: Daha sonra da 2 boğumunu. Bu egzersizi sırasıyla her parmağın için yapıcaksın
Teşekkür ederim canım. Aslında daha önceden 2 psikiyatriste gittim, onlar da parmak egzersizi önerdi ama yapamamıştım. Cinsel terapistleri araştırdım, biraz da onlara güveniyordum sanırsam ama onların da dilatörle çalıştırdığını öğrenince parmak egzersizinden farklı gelmedi ve sonuç olarak bende aranızdayım hemen başlıyorum :)
arkadaşlar parmak egzersizlerini bacaklarınız hangi pozisyondayken yapıyosunuz hangisi daha rahat olur sizce?ben bacaklarımı bazen dizlerimi kırıp kendime doğru çekiyorum o zamanda bacaklarımda titreme oluyo
arkadaşlar parmak egzersizlerini bacaklarınız hangi pozisyondayken yapıyosunuz hangisi daha rahat olur sizce?ben bacaklarımı bazen dizlerimi kırıp kendime doğru çekiyorum o zamanda bacaklarımda titreme oluyo
teşekkür ederim yaseminA ve kkaderim inşalllah bakalım yapmaya çalısıcam tabiki sizinde desteginizle 40:
tatlm otur yatağına yasla sırtını yatağın başlığına kır dizlerinide.ama kendine doğru çekmene gerek yok. öle rahat ediosan öle dur tabii.al karşına bi ayna :) buda benden tavsiye olsun sana:13::13::13:
Canım sen nasıl rahatsan öyle yap,bazı arkadaşlarımız oturarak bile yaptıklarını söylemişlerdi. Örneğin kalçanın altına yastık koyarak bacaklarını havaya kaldırmana gerek kalmadan yapabilirsin.
Serçe parmak tek boğum denedim ama onu bile tamamen yapamıyorum( yüz kaslarım bile kasıldı sanki, bide sanki içeride birşeye zarar verecekmişim gibi geliyor. Parmak egzersizi yapan arkadaşlar siz de başlarken bu sorunlarla karşılaştınız mı ne yapmam gerekiyor?
cnm bnm sakin ol öle düşünme bak içerde zarar verecek hiç bişi yok sende biliosun bunuserçe parmağnın ilk boğumunu yapamasan bile üzerinde dur bugun yapamazsan yarın olacak ama yeterki vazgeçme. çok ince kulak çubuğyla dene parmakla yapamıyorsan.orasının ne kadar derin oldğnu göreceksin
Serçe parmak tek boğum denedim ama onu bile tamamen yapamıyorum( yüz kaslarım bile kasıldı sanki, bide sanki içeride birşeye zarar verecekmişim gibi geliyor. Parmak egzersizi yapan arkadaşlar siz de başlarken bu sorunlarla karşılaştınız mı ne yapmam gerekiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?