Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar merhaba uzun zaman oldu siteyi çok özlemişim işim gereği şehir dışındaydım.Umarım herkes iyidir ve yenen arkadaşlar olmuştur.Egzersizi başlayamayan arkadaşlar lütfen çok kolay hemen başlayın umudunuzu yitirmeyin....ben sadece 5 günde yendim ki ben o kadar umutsuz vakaaydım:):)3 ay boyunca egzersizlere başlama cesareti bulamamıştım saolsun buradaki herkes çok destek oldu......sadece biraz sabır,cesaret hayatınızı böyle bir şey için mahvetmeyin:):)

Canım en son eşimin 2 parmağının tamamını aldım.Parmakta sıkıntı olmuyor amapenis olmadı ya.sanki o parmak egzersizlerinihiç yapmamışgibiyim

hem altta hem üstte denedik aslında ama olmadı.Yönlendirmeye çalıştım ama ereksiyon sorunu da oldu askında biraz.hap alsam mı diyoruz. bu aşamada hap kullanan var mı.psikolog bizi üroloğa yönlendirdi.genel kontrol için bugün aradım seansı 250 liraymış resmen para tuzağı ya...

Canım en son eşimin 2 parmağının tamamını aldım.Parmakta sıkıntı olmuyor amapenis olmadı ya.sanki o parmak egzersizlerinihiç yapmamışgibiyim

canım hiç moralini bozma, bende yaşadım anlattıklarını. birgün çok güzel egzersiz yapıyordum mesela, ertesi gün tık yok ilerletemiyordum bile. bu çoğu arkadaşımızda olmuştu. ama ben hiç moralimi bozmadım hep üstüne gittim. o beni değil ben onu yenicem dedim. yani demem o ki, bugün istediğin gibi olmaz ama yarın bi bakarsın hop diye oluverir. ben üst pozisyonda yendim eşime sırtım dönük olarak, kontrol sende olduğu için daha rahat hareket ediyorsun. umarım en kısa zamanda kurtulursun sende..

hoş geldin canım, bende yoktum epeydir. benimde hep aklımda burası, her fırsat bulduğumda girmeye çalışıyorum. ben iyiyim seni sormalı, nasıl gidiyor herşey yolundadır umarım

Merhaba arkadaşlar konuyu uzun süredir misafir olarak takip ediyordum ve sonunda üye oldum maalesef bende vajinusmusum. 2 yıllık evliliğim var. Konuyu kısaca özetlersem 1 ay önce özel bir doktora başladım ve onun sayesinde dilatörün sonuncusuna geldim fakat 2 sefer penis denememizde de başarılı olamadık. Ne yapacağımı şaşırmış bir vaziyetteyim sanki o kadar aparatla egzersiz yapan ben değilimde başkası. Bu akşam yine deneyeceğiz. Lütfen benden tavsiyelerinizi esirgemeyin.

ya 5 günde nasıl başardınnnn ne güzelll

yağmurum girişte ne gibi sorun oluyor yani egzersizde yapmışsın yardımcı olmaya çalışayım diye soruyorum bende mart ayında başardım şükür

Minelcim eşim üzerime gelince bi baskı hissediyorum ve paniğe kapılıyorum yine, aparatla çok kolay bir şekilde egzersiz yapabiliyorum ama iş penise geçince ben gidiyorum başkası geliyor sanki bilemiyorum o anda ne yapacağımı kasmıyorum diyorum ama kasıyorum sanki o anda. Seni de çok tebrik ediyorum darısı hepimizin başına inşallah..

canım tşkrlr darısı başınıza inş merak etme olacak bende bir buçuk yıl çektim bu illeti çok zor gelirdi asla yapamam derdim bi anda inatla oldu yani kendimi çok zorladım resmen ağlaya ağlaya başardım :) 2 parmak alıyodum 3 parmağıda bir defa alabilmiştim zar zor düşün yani,

aslında pns ürkütücü geliyo kasıyoruz ama inan parmaktan kolay bişi yani çok normal verdiğin tepki aslında mesele şurda bitiyo o kasıldığın alamıcağını anladığın anda bırakmasan olay bitecek hep orda çekiyoruz kendimizi ben dedim acısada çekmicem yani jelleyince zaten kolaycana akıp gidiyo işte insan başarınca bumuymuş diyo ama bunu çeken bilir o an dünyanın en zor şeyi gibi geliyo halbuki çok basit bişi rahat ol cnm inan acı macı yok

İşte canım tam o anda baskı hissediyorum ve kendimi çekiyorum bi çekmesem aparatla gibi geçip gidicem ama acıyacak diyede korkuyorum. Ben baya bi ödleğim galiba 2 akşamdan beri bu akşam olacak diyorum ama sonuç yine hüsran umarım bu akşam başarırım. Yoksa yarın yine doktor yolu görünüyor..

canım inan sende bitiyo biz doktorsuz yendik sende yenebilrsin azcık sıkıccan dişini acıyı düşünme hiç o baskı olsun çekme yinede o baskıyı iyice zorlayınca eşin giriveriyor ben hep korktum çekim 1 bçk yıl olmadı hiç o baskıy dayansaymışım dedim acı hem yok olsada dayanlmıcak bişi diil yani bunca zaman bunun stresini çekmekten iyidir gerçekten başarablrsin bu akşam bitince üzerindeki hafifliği düşün kendine söz ver ne olursa olsun çekmicem de korkacak bişi yok doktorda seni aynı şeklde yönlendircek boşuna neden uzasın ki böyle düşün cidden zor deil başarırsın cnm allah yardımcın olsun biz yaptıysa sizlerde yaparsınız

Çok sağol canım böyle konuşulunca insana cesaret geliyor gerçekten. Allahım bu akşam yüzümü kara çıkarmasında bende yenenlerden olayım inşallah. O baskıyı hissedince çekmiycem kendimi bu sefer söz..

cnm inş yarın güzel haberler verirsin burda eğer ki kasarsan baskı ondan olur ki acıyo falan diye çekme sakın bunlar aklına gelsin ilk zmnlar bende kasmaktan acı hissediyodum alşınca hepsi geçti azcık sabır gerek başka bişi diil azim ve sabır olur inş merak etme

Çok teşekkürler canım umarım güzel haberlerle burda olurum. Allah razı olsun.

Bunu deneyeceğim canım, ilk boğumu yaptım gibi bu arada :))

Bunu deneyeceğim canım, ilk boğumu yaptım gibi bu arada :))

aramıza hoşgeldin hiha ve geçmiş olsun. ki zaten geçecek Allah büyük hastalıklar vermesın. önceleri ben de senın gibi gözümde büyütürdüm. ve beyınde bıtıo dedıklerınde çldırıyodum. yahu okadar uğraşıyoruz olmuyo resmen kapalı, resmen canım yanıyo dıyodum. cidden de öyleydı her denememızde hüsran... artık bu kez kesın olacak dıyoduk zorluyoduk yıne canım acıyodu aglıyodum bırakıyoduk. meğerse teknik yanlışmış.. oyle dırek eş denemesıne geçilmemeliymiş... neyseki Allahıma şükür bu sayfayla tanıştım. yazıları okudukça öncelıkle bir cesaret aldım. benım gıbıydı sonuçta herkes. parmagını dokunmaktan bıle korkan arkadaşları gördüm. hıcbırı benden faklı değildi. neysekı sonra bırebır burda yazılanları uyguladım. önce 1. adımda parmak egzersızlerıne başladım. zaten 1 parmak alablıyodum sayfayla tanşmadan once. gerçi onu da zar zor yenmiştim önceleri. neyse 2 parmak almaya başladım buradakılerın sayesınde. 2 parmagı ılk denedıgımde sankı ımkansız gıbıydı. nasıl canım acıyodu. ama naptım blıyo musun o gün boyunca geceye kdar parmagımla uğraştım ve geceye kadar esnettım geceleyın neysekı 2sini de alabılmıştım. ama gündüz ki egzersızımden cok daha kolay olmuştu . ve bu sadece parmakta değil anlattıgımda anlayacaksın kı hiç bişey ilk baştakı gibi zorlamıyo. neyse işte 2. gün 2 parmaga baya alştıgımı hıssedıp 3e geçecem dedım zar zor 3ünü de aldım asma 3 parmakta 1 boğumdan fazla ılerleyemıyodum. gerçi zaten yeterlı bu. 3. gün yanı 3. adımda artık kızların dediği giibi bır aparat kullandım. kızlar genelde evde yapıolar ama eşım eczaneden almştı bana. ama evdekını tavsıye ederım kendın çünkü istediğin kadar kalınlaştırıp ıstedıgın cmye gore ayarlayablıosun peçeteyle kalınlaştırıp streçliyosun.. prezer....e sarıosun. neyse ben maşşalah dıyım aparatta daha ıyıydım ama. oyle bır duygu kı anlatamam 5 cmyı içine alabldıgınde bıle hazırım dıyosun okdar cesaret verıyo ( gerçi hazır olmuyosun ama oyle hıssedıyosun) o yuzden parmaktan daha ıyı aslnda aparatlar. senden başka bır cısım giriyo vajınaya. ve eş denemesıne bı okdr hazır oluyosun.ben 3. günde 5 cmyı 7 vcmyı içime alabldım. aa senın çabuk olmuş deme hıc durmaksızın geceye kadar uğraşarak bu forumda bunları 2 günde yenenler de var ve 4. gün 9 cmyı aldıgım gıbı eş denemesıne geçtım ve olduuuuuuuuuuu . canım ınan kı başta hepsı zorluyo ama uğraştıkça orası da esnedıği için korksan bıle kendısı girio sen bıle anlayamıyosun. oyuzden kendını inandır bu iş olcak dıe. bir kaç gününü '' aralıksız '' egzersıze ver. çünkü aralık olunca sogukluk gııro konsantrasyon düşüo o yuzden karşııym. neyse bu dedıklerımı yap bak nasıl yenıyosun. ben 14 nisan geliniiym bu arada :) o gundendır herşey yolunda. darısı senın ve senın gııb diğer vajılı arkadaşlarımızın başınaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…