- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #155.341
günaydn cnm.dur bakalm hemen moral bozuklğna geçme . bende ilk denemede yapamadm aynen sen gibi çöktm ama şimdi devam edeceğim egzerslere demekki yeterli gelmemiş die düşündm. en son kaç parmak aldın cnm yada kaç cm?
İlk denemede olacak diye bişey yok canım, lütfen üzülme. Ben de ilk denemede kafamda illa olcak diye yapmamıştım, yani kötü bi sonuca da hazır olarak yapmıştım
Üst pozisyondaydın anladığım kadarıyla. Penisi elinle yönlendirdin mi ve popona doğru ilerlettin mi ucu girdikten sonra
Canım en son eşimin 2 parmağının tamamını aldım.Parmakta sıkıntı olmuyor amapenis olmadı ya.sanki o parmak egzersizlerinihiç yapmamışgibiyim
kızlar merhaba uzun zaman oldu siteyi çok özlemişim işim gereği şehir dışındaydım.Umarım herkes iyidir ve yenen arkadaşlar olmuştur.Egzersizi başlayamayan arkadaşlar lütfen çok kolay hemen başlayın umudunuzu yitirmeyin....ben sadece 5 günde yendim ki ben o kadar umutsuz vakaaydım:):)3 ay boyunca egzersizlere başlama cesareti bulamamıştım saolsun buradaki herkes çok destek oldu......sadece biraz sabır,cesaret hayatınızı böyle bir şey için mahvetmeyin:):)
kızlar merhaba uzun zaman oldu siteyi çok özlemişim işim gereği şehir dışındaydım.Umarım herkes iyidir ve yenen arkadaşlar olmuştur.Egzersizi başlayamayan arkadaşlar lütfen çok kolay hemen başlayın umudunuzu yitirmeyin....ben sadece 5 günde yendim ki ben o kadar umutsuz vakaaydım:):)3 ay boyunca egzersizlere başlama cesareti bulamamıştım saolsun buradaki herkes çok destek oldu......sadece biraz sabır,cesaret hayatınızı böyle bir şey için mahvetmeyin:):)
yağmurum girişte ne gibi sorun oluyor yani egzersizde yapmışsın yardımcı olmaya çalışayım diye soruyorum bende mart ayında başardım şükür
Minelcim eşim üzerime gelince bi baskı hissediyorum ve paniğe kapılıyorum yine, aparatla çok kolay bir şekilde egzersiz yapabiliyorum ama iş penise geçince ben gidiyorum başkası geliyor sanki bilemiyorum o anda ne yapacağımı kasmıyorum diyorum ama kasıyorum sanki o anda. Seni de çok tebrik ediyorum darısı hepimizin başına inşallah..
canım tşkrlr darısı başınıza inş merak etme olacak bende bir buçuk yıl çektim bu illeti çok zor gelirdi asla yapamam derdim bi anda inatla oldu yani kendimi çok zorladım resmen ağlaya ağlaya başardım :) 2 parmak alıyodum 3 parmağıda bir defa alabilmiştim zar zor düşün yani,
aslında pns ürkütücü geliyo kasıyoruz ama inan parmaktan kolay bişi yani çok normal verdiğin tepki aslında mesele şurda bitiyo o kasıldığın alamıcağını anladığın anda bırakmasan olay bitecek hep orda çekiyoruz kendimizi ben dedim acısada çekmicem yani jelleyince zaten kolaycana akıp gidiyo işte insan başarınca bumuymuş diyo ama bunu çeken bilir o an dünyanın en zor şeyi gibi geliyo halbuki çok basit bişi rahat ol cnm inan acı macı yok
İşte canım tam o anda baskı hissediyorum ve kendimi çekiyorum bi çekmesem aparatla gibi geçip gidicem ama acıyacak diyede korkuyorum. Ben baya bi ödleğim galiba 2 akşamdan beri bu akşam olacak diyorum ama sonuç yine hüsran umarım bu akşam başarırım. Yoksa yarın yine doktor yolu görünüyor..
canım inan sende bitiyo biz doktorsuz yendik sende yenebilrsin azcık sıkıccan dişini acıyı düşünme hiç o baskı olsun çekme yinede o baskıyı iyice zorlayınca eşin giriveriyor ben hep korktum çekim 1 bçk yıl olmadı hiç o baskıy dayansaymışım dedim acı hem yok olsada dayanlmıcak bişi diil yani bunca zaman bunun stresini çekmekten iyidir gerçekten başarablrsin bu akşam bitince üzerindeki hafifliği düşün kendine söz ver ne olursa olsun çekmicem de korkacak bişi yok doktorda seni aynı şeklde yönlendircek boşuna neden uzasın ki böyle düşün cidden zor deil başarırsın cnm allah yardımcın olsun biz yaptıysa sizlerde yaparsınız
cnm inş yarın güzel haberler verirsin burda eğer ki kasarsan baskı ondan olur ki acıyo falan diye çekme sakın bunlar aklına gelsin ilk zmnlar bende kasmaktan acı hissediyodum alşınca hepsi geçti azcık sabır gerek başka bişi diil azim ve sabır olur inş merak etme
hadi melisa senin regl bitsin de sende güzel haber ver bize inşallah.:13:
canım merhaba sana tavsiyem eğer parmak egzersizi ile zorlandırysan ki bende zorlanmıştım kendine bir aparat yaparak başlayabilirsin çok kolay girdiğini göreceksin ben ilk olarak kulak çöpünü streçledim ve bolca kayganlaştırıcı sürdüm derin nefes al ve veririken popo yönünü doğru ilerlet korkacak hiçbir şey yok o kadar basit ki:)
Bunu deneyeceğim canım, ilk boğumu yaptım gibi bu arada :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?