- 4 Mart 2013
- 186
- 19
- 48
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #155.361
cnm glşme var mı
vajili arkadaşlar bu arada bi ilişki yaşayamadığımız için korunmuyorum ama yine de korkuyorum hamile kalırım diye çünkü bişeyler yaşanıyor ne de olsa eşimiz vajiye girmeden boşaldığında bile hamile kalma riskimiz var sonuçta.sizler nasıl korunuyorsunuz fikir verir misiniz canlar
yağmurum hayırlısı olsun merak etme olacaktır rahat ol kasacağın bi durum yok heleki dilatörle çalışıyosan esnemiştir ben hiç esnetmeden başardıysam senin kesin olur yeterki rahat ol
Cnm bizde korunmuyoruz ama hamile kalırım diye bir korkumda yok keşke kalsam valla :) ben bebek çok istiyorum
ben de bebek istiyorum ama alıştıktan sonra yani 1 2 sene maddi manevi iyileştikten sonra da bebiş olsa çoooook güzel olurdu
ama hepsinden önemlisi bu vajiyi aşmak
ben de bebek istiyorum ama alıştıktan sonra yani 1 2 sene maddi manevi iyileştikten sonra da bebiş olsa çoooook güzel olurdu
ama hepsinden önemlisi bu vajiyi aşmak
Canım , hiç birşeye zarar vermezsin korkma. En önemli şey o parmağı girişe yerleştirdikten sonra korkmadan ilerletmekSerçe parmak tek boğum denedim ama onu bile tamamen yapamıyorum( yüz kaslarım bile kasıldı sanki, bide sanki içeride birşeye zarar verecekmişim gibi geliyor. Parmak egzersizi yapan arkadaşlar siz de başlarken bu sorunlarla karşılaştınız mı ne yapmam gerekiyor?
hem altta hem üstte denedik aslında ama olmadı.Yönlendirmeye çalıştım ama ereksiyon sorunu da oldu askında biraz.hap alsam mı diyoruz. bu aşamada hap kullanan var mı.psikolog bizi üroloğa yönlendirdi.genel kontrol için bugün aradım seansı 250 liraymış resmen para tuzağı ya...
Evet ilk önceki amacımız şu illetten kurtulmak inşallah da hepimiz kurtulacaz :) ne kadarlık evlisiniz cnm
aramıza hoşgeldin hihave geçmiş olsun. ki zaten geçecek Allah büyük hastalıklar vermesın. önceleri ben de senın gibi gözümde büyütürdüm. ve beyınde bıtıo dedıklerınde çldırıyodum. yahu okadar uğraşıyoruz olmuyo resmen kapalı, resmen canım yanıyo dıyodum. cidden de öyleydı her denememızde hüsran... artık bu kez kesın olacak dıyoduk zorluyoduk yıne canım acıyodu aglıyodum bırakıyoduk. meğerse teknik yanlışmış.. oyle dırek eş denemesıne geçilmemeliymiş... neyseki Allahıma şükür bu sayfayla tanıştım. yazıları okudukça öncelıkle bir cesaret aldım. benım gıbıydı sonuçta herkes. parmagını dokunmaktan bıle korkan arkadaşları gördüm. hıcbırı benden faklı değildi. neysekı sonra bırebır burda yazılanları uyguladım. önce 1. adımda parmak egzersızlerıne başladım. zaten 1 parmak alablıyodum sayfayla tanşmadan once. gerçi onu da zar zor yenmiştim önceleri. neyse 2 parmak almaya başladım buradakılerın sayesınde. 2 parmagı ılk denedıgımde sankı ımkansız gıbıydı. nasıl canım acıyodu. ama naptım blıyo musun o gün boyunca geceye kdar parmagımla uğraştım ve geceye kadar esnettım geceleyın neysekı 2sini de alabılmıştım. ama gündüz ki egzersızımden cok daha kolay olmuştu . ve bu sadece parmakta değil anlattıgımda anlayacaksın kı hiç bişey ilk baştakı gibi zorlamıyo. neyse işte 2. gün 2 parmaga baya alştıgımı hıssedıp 3e geçecem dedım zar zor 3ünü de aldım asma 3 parmakta 1 boğumdan fazla ılerleyemıyodum. gerçi zaten yeterlı bu. 3. gün yanı 3. adımda artık kızların dediği giibi bır aparat kullandım. kızlar genelde evde yapıolar ama eşım eczaneden almştı bana. ama evdekını tavsıye ederım kendın çünkü istediğin kadar kalınlaştırıp ıstedıgın cmye gore ayarlayablıosun peçeteyle kalınlaştırıp streçliyosun.. prezer....e sarıosun. neyse ben maşşalah dıyım aparatta daha ıyıydım ama. oyle bır duygu kı anlatamam 5 cmyı içine alabldıgınde bıle hazırım dıyosun okdar cesaret verıyo ( gerçi hazır olmuyosun ama oyle hıssedıyosun) o yuzden parmaktan daha ıyı aslnda aparatlar. senden başka bır cısım giriyo vajınaya. ve eş denemesıne bı okdr hazır oluyosun.ben 3. günde 5 cmyı 7 vcmyı içime alabldım. aa senın çabuk olmuş deme hıc durmaksızın geceye kadar uğraşarak bu forumda bunları 2 günde yenenler de var ve 4. gün 9 cmyı aldıgım gıbı eş denemesıne geçtım ve olduuuuuuuuuuu . canım ınan kı başta hepsı zorluyo ama uğraştıkça orası da esnedıği için korksan bıle kendısı girio sen bıle anlayamıyosun. oyuzden kendını inandır bu iş olcak dıe. bir kaç gününü '' aralıksız '' egzersıze ver. çünkü aralık olunca sogukluk gııro konsantrasyon düşüo o yuzden karşııym. neyse bu dedıklerımı yap bak nasıl yenıyosun. ben 14 nisan geliniiym bu arada :) o gundendır herşey yolunda. darısı senın ve senın gııb diğer vajılı arkadaşlarımızın başınaa
aslında evleneli 10 ay oldu ama eşimin yanına geleli 4 aya yaklaştı canım inşallah dua edelim birbirimize her gün 1 tane fetih suresi ve 7 tane inşirah suresi okuyalım :123:
Çok teşekkür ederim canım :) o kadar vaktini ayırıp uzun uzun yazmışsın, insan gerçekten bu kadar çok destekçi görünce ne diyeceğini bilemiyor :)) eşinin eczaneden aldığı aparatın adı neydi canım bana parmak gerçekten çok zor geliyor p...s le denerken daha rahatım ama tamamı gitmiyor işte
bence de çok iyi düşünüyorsun canım, yendikten sonra bebek çalışmalarına başlarsın inş. ben vajiliyken hamile kaldım ve süreç böylece daha çok uzadı. naçizane fikrim vajiyi yenmeden bebek düşünmeyin arkadaşlar. Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin hepimize inş.
Çok teşekkür ederim canım :) o kadar vaktini ayırıp uzun uzun yazmışsın, insan gerçekten bu kadar çok destekçi görünce ne diyeceğini bilemiyor :)) eşinin eczaneden aldığı aparatın adı neydi canım bana parmak gerçekten çok zor geliyor p...s le denerken daha rahatım ama tamamı gitmiyor işte
Yeni evlisiniz canım daha siz ne kadar güzel erkenden tedaviye başlamışsın bu bile başarıdır. İnşallah cnm dua edelim birbirimize ve bu beyin hastalığından bir an önce kurtulalım hayırlısıyla
Sen sormuştun sanırım eczaneden alınan aparatın ismini ben eczaneden almadım doktorumuz verdi ama dilatörü soruyorsun anladığım kadarıyla.
hayırlısıyla kurtuluruz canım inşallah eşimi çoook seviyorum ve o da bebek istiyor artık ama henüz diğer işi gerçekleştiremedik malesef artık gülüyorum kendime
ben kendime aparat yapmıştım ama hiç alamadım canım parmak daha kabüllenilebilir bişey benim için bugülerde içim umut dolu başarıcam biliyorum :26:
merhaba kızlar sorum şu olucak vajiyi aşanlara, parmak egzersizlerini yaparken yada baska bi cisimle vajinayı esnetmeye çalışırken kızlık zarına bişey olmuyomu aklma bu takıldı kac gundr bende yenı basladım parmak egzerszlerıne ama serçe parmağımın yarısını alabılıorum sadece korkuyorum canım acıyo yapamıorum ufff ya yapanlar nasıl yapıo ilk gecede hemde ben nıye boyle oldumki ya..((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?