Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kulak çöpü kalmamış evde akşam alayım da bi deneyeyim diğer ihtimali düşünemedim bile mum kim ben kim :) Bir de kızlar benim eşime parmak egzersizi olayı saçma geliyor. Yapma öyle şeyler diyor sizinkiler normal mi karşılamıştı bunu ?

Hayır arkadaşım hiçbirşeyi olmuyor. Yani ben p... kadar kalın aparatla çalışıyorum ve bugüne kadar bir damla bile kan gelmedi. Kendini kasmazsan derin derin nefes alıp verirsen egzersiz yaparken hiçbirşey hissetmiyorsun.

En başta benim eşimde afallamıştı aparat ve parmak işini görünce. Ama zamanla işe yaradığını görünce tedavi için gerekli olduğunu düşünmeye başladı.

canım hoş geldin öncelikle, egzersizlerde zar esnediği için kanama olmayabiliyor. benden gelmedi mesela. ama bazı arkadaşlarda aparat genişledikçe yada 2 parmak alınca kan gelenler oldu. abartacak kadar bir şey değil korkma hiç.
serçe parmağını alabilmen bile çok iyi bir başlangıç, gün geçtikçe kendine güvenin artacak ve daha çok ilerleyeceksin canım. önemli olan azimli olup egzersizlerini aksatmaman.
bizler ilk gece hakkında anlatılan kötü hikayelere inandık hep. oraya birşeyin girebileceğine inanmadık, beynimizin oyununa geldik ve böyle olduk. sen oraya serçe parmağının yarısını bile olsa alabildin beynine bunu kabul ettirdin, oranın kapalı olmadığını anladın. inş. en kısa zamanda da yenersin canım..

tatlm bende senin gibi düşünüorm başta korunmuodm ama dediğin gbi bu şekilde bile ihtimal oldgndan bende korunuorm.ilaç kulanıorm cnm doktora danışarak tabii. yasmin kulanıorm hiç bir yan etkisi olmadı bana

cnm 4 numaralı dilatörünün çevresi kaç cm peki:26::26:

kızlar bende egzersizlerdeyim. sizin hissetklerini bende hissetm ama evliliğmn 2. ayında jinekologa gittim. zarımı kontrol etti normal ve kanayacak dedi.ama burdanda okuduğm gibi egzersz yapan kızların çoğunun kanamadı zarları. benmde.... ben şuan 7.5 cnm deyim ve kanamadı. zannediyorumki aparatlarla yavaş yavaş esnettiğimz için kanamıyor :44::44::44:

Numaraya göre değil ki cnm bu iş 7,5 cm dede yenen arkadaşlarımız var ben 12 cm e geldim hala olmadı mesela. Şartlandırma kendini numaraya göre bizde yenenlerden olucaz inşallah tam hazır olduğumuzda.

canım aparatta bıldıgımız 12 cmyı alabldn mı?? şok oldum ya. penıs zaten 14 cm fln en sert halıyle bıde. sen varyaaaa rahatlıkla yenersın kı 5 10 dakıkada ble 1 günde değil yapman gereken eş denemesı yaparken ye aparat kullanır gıbı yapacan gözleırnı kapatıp oyle hıssedecen. sonra penisi sen tutup ilerletecen aynı aparat kullanır gıbı. senın yapman gereken tek şey o..

hahahaahah aynı benım kı ben bunu ılk anlattıgımda tartıstık ağlamştm sınrden ne saçmalıosun kendıne zarar verecen saçma sapan şelerle uğraşmak ıcın demstı sonra yendıgımzde özür dledi alnımdan öptü falan. o bıle ınanamamıstı. egzersız boyunca onu yanıma yaklaştırmadım gor bak yenecem demiştım. valla şok olmştu garibim erkekler vajınusmusu ble blmezler ki o yuzden ılk başta tuhaf karşılayablırler. ayrıca mum da al kulak çöpü de al. aparatı da ancak büyük medıkal eczanelerden bulablrsn. eczaneye nadir düşer. ben de aparat kım ben kım dedım ama mesela mumdan daha küçük birşeyi aldıgında muma başlamak ıstıosun. cesaret verıo. hemen ble geçeblrsn o cesaretı aldysan çünkü bu tamamen pskolojık hastalık. hazır olmaya bağlı

Son düzenleme:
tatlm bende senin gibi düşünüorm başta korunmuodm ama dediğin gbi bu şekilde bile ihtimal oldgndan bende korunuorm.ilaç kulanıorm cnm doktora danışarak tabii. yasmin kulanıorm hiç bir yan etkisi olmadı bana

yasmin en ıyı kadın doğum hapıdır benceeeee =)) kılo aldırmıo yan etkısı yok dıgerlerı dana gıbı edıo ınsanı hele hele dıane mı ne onu aldıgıma yanarım. zorla eskı kıloma döndum o ılaçtan sonra

hoş geldin canım, bende yoktum epeydir. benimde hep aklımda burası, her fırsat bulduğumda girmeye çalışıyorum. ben iyiyim seni sormalı, nasıl gidiyor herşey yolundadır umarım

hoşbuldum insan özlüyor burayı gerçekten:)bende çok iyiyim reglim girdi araya şehir dışı çıktı şuan sorun yok gibi ufak tefek alışma problemleri ama onlarıda aşarım diye düünüyorum artık bitti ya sonu gelir:)

ya 5 günde nasıl başardınnnn ne güzelll

canım hangi aşamadasın bilmiyorum ama ben çok hırs yaptım o kadar korkak bir insanım ki:):) zaten bir kere denesen gerisi o kadar kolay geliyor :):)içi o kadar büyük bir boşluk ki kendimizi rahat bıraktığımız sürece acı falan yok.parmakla başlayamadım ben önce kulak çöpüyle sonra kulak çöpünü birleştrdim en son da dolma kalemi :) peçeteleyip streçledim ve bol jel ile denedim eş denemesine geçmedende egzersiz yaptım ve ben bile inanamadım nasıl girdi anlamadım bile:):)sadece biraz cesaret şu yaşadığımız stres daha acı inan ki!!!!

Evet canım aynen doktora elimde 4 numarayla gittim sanırım oda 9 10 cm falan, neden korkuyorsun yağmurum dedi ama penis daha büyük dedim sonra bana 5 numarayı verdi bugün ve rahatlıkla alabiliyorum onuda. Senin bu yazdığın bana çok büyük umut verdi biliyo musun çok teşekkür ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…