- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #155.381
valla canım piez mıydı neydı uzerınde sanrm ole bı yazı yazıodu be attım zaten onları :) onu da Allahtan görüp de aldı direk şundan alablrmıym dedi ben içeri ble giremedım :) onu alablmek için valla utancımızdan yakın bir ilçeye gıttıkhalbuki ne gerek ama gezmiş de oluruz demıstık. sen evde yap bence canım :) al mumu. streçle pr..fe sar ıstedıgın zaman peçeteyle kalınlaştır. yada onu yapamam dıosan kulak çöpüyle başla.
merhaba kızlar sorum şu olucak vajiyi aşanlara, parmak egzersizlerini yaparken yada baska bi cisimle vajinayı esnetmeye çalışırken kızlık zarına bişey olmuyomu aklma bu takıldı kac gundr bende yenı basladım parmak egzerszlerıne ama serçe parmağımın yarısını alabılıorum sadece korkuyorum canım acıyo yapamıorum ufff ya yapanlar nasıl yapıo ilk gecede hemde ben nıye boyle oldumki ya..((
Kulak çöpü kalmamış evde akşam alayım da bi deneyeyim diğer ihtimali düşünemedim bile mum kim ben kim :) Bir de kızlar benim eşime parmak egzersizi olayı saçma geliyor. Yapma öyle şeyler diyor sizinkiler normal mi karşılamıştı bunu ?
merhaba kızlar sorum şu olucak vajiyi aşanlara, parmak egzersizlerini yaparken yada baska bi cisimle vajinayı esnetmeye çalışırken kızlık zarına bişey olmuyomu aklma bu takıldı kac gundr bende yenı basladım parmak egzerszlerıne ama serçe parmağımın yarısını alabılıorum sadece korkuyorum canım acıyo yapamıorum ufff ya yapanlar nasıl yapıo ilk gecede hemde ben nıye boyle oldumki ya..((
vajili arkadaşlar bu arada bi ilişki yaşayamadığımız için korunmuyorum ama yine de korkuyorum hamile kalırım diye çünkü bişeyler yaşanıyor ne de olsa eşimiz vajiye girmeden boşaldığında bile hamile kalma riskimiz var sonuçta.sizler nasıl korunuyorsunuz fikir verir misiniz canlar
Maalesef canım bişey yok dün akşam denememiz olmadı eşimin beliyle ilgili rahatsızlığı var çok ağrıdı bizde deneme yapamadık. Bugün doktora gittim 5 numara dilatörle ve parmak egzersiziyle denedik güzel geçti bu akşam Allah nasip ederse denemeyi düşünüyorum bugün iyice egzersiz çalıştıktan sonra bu arada ben 4 numaralı dilatörle çalışıyordum bugün 5 i verdi p... kadar kalın
cnm 4 numaralı dilatörünün çevresi kaç cm peki:26::26:
Cnm 4 numaralı dilatörü bugün doktorumda bıraktım ona ihtiyacım olmasın diye ama 5 numaralıyı şimdi kalkıp ölçtüm tam 12 cm çevresi, 4 numarada 9 yada 10 cm dir herhalde
saol cnm ozamn ben senin numaralarna göre 3 teyim sanırım daha:44::44:
Numaraya göre değil ki cnm bu iş 7,5 cm dede yenen arkadaşlarımız var ben 12 cm e geldim hala olmadı mesela. Şartlandırma kendini numaraya göre bizde yenenlerden olucaz inşallah tam hazır olduğumuzda.
Numaraya göre değil ki cnm bu iş 7,5 cm dede yenen arkadaşlarımız var ben 12 cm e geldim hala olmadı mesela. Şartlandırma kendini numaraya göre bizde yenenlerden olucaz inşallah tam hazır olduğumuzda.
Kulak çöpü kalmamış evde akşam alayım da bi deneyeyim diğer ihtimali düşünemedim bile mum kim ben kim :) Bir de kızlar benim eşime parmak egzersizi olayı saçma geliyor. Yapma öyle şeyler diyor sizinkiler normal mi karşılamıştı bunu ?
ereksiyon sorunu ne oluyor biri bana anlatır mı? hiç bir şey bilmiyorum ben ya napıcam :)
tatlm bende senin gibi düşünüorm başta korunmuodm ama dediğin gbi bu şekilde bile ihtimal oldgndan bende korunuorm.ilaç kulanıorm cnm doktora danışarak tabii. yasmin kulanıorm hiç bir yan etkisi olmadı bana
hoş geldin canım, bende yoktum epeydir. benimde hep aklımda burası, her fırsat bulduğumda girmeye çalışıyorum. ben iyiyim seni sormalı, nasıl gidiyor herşey yolundadır umarım
Bunu deneyeceğim canım, ilk boğumu yaptım gibi bu arada :))
ya 5 günde nasıl başardınnnn ne güzelll
canım aparatta bıldıgımız 12 cmyı alabldn mı?? şok oldum ya. penıs zaten 14 cm fln en sert halıyle bıde. sen varyaaaa rahatlıkla yenersın kı 5 10 dakıkada ble 1 günde değilyapman gereken eş denemesı yaparken ye aparat kullanır gıbı yapacan gözleırnı kapatıp oyle hıssedecen. sonra penisi sen tutup ilerletecen aynı aparat kullanır gıbı. senın yapman gereken tek şey o..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?