- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #155.401
merhaba kızlar sorum şu olucak vajiyi aşanlara, parmak egzersizlerini yaparken yada baska bi cisimle vajinayı esnetmeye çalışırken kızlık zarına bişey olmuyomu aklma bu takıldı kac gundr bende yenı basladım parmak egzerszlerıne ama serçe parmağımın yarısını alabılıorum sadece korkuyorum canım acıyo yapamıorum ufff ya yapanlar nasıl yapıo ilk gecede hemde ben nıye boyle oldumki ya..((
kızlar ilk gece konusunda biraz strese girdim. Tuvaleti yaparken tutma egzersizine başladım. Evlenmeden önce için önerebileceğiniz bişey var mı? Ben biraz minyon tipliyim. Bu etkiler mi ilk geceyi
ön sevişmeyi uzun tutunca o delik büyüyo mu. Ben aynadan bakınca minicik görünüyo
hoşbuldum insan özlüyor burayı gerçekten:)bende çok iyiyim reglim girdi araya şehir dışı çıktı şuan sorun yok gibi ufak tefek alışma problemleri ama onlarıda aşarım diye düünüyorum artık bitti ya sonu gelir:)
Bu bir erteleme hastalıgı ben bununla tam 10 yıl mücadele verdim kaç defa doktora gittim fakat çözüm olmadı bu site sayesinde yendim.Sizinle aynı duyguları paylaşan arkadaşların olması büyük güç veriyor.İLK zamanlar dokunmak bakmak ne kadar zor geliyordu bütün doktorlar egzersiz öneriyor.Yeterki bir yerlerden başlayın mutlaka devamı gelecektir.Bizim dönemimizde yenen arkadaşların bir çogunun bebegi dogdu bile.Bende hayırlısıyla bebegimin dogmasını bekliyorummm.
vaj. bir kızım oldu 9 yaşında vajin. yendikten 7 ay sonra nasipse bir kızım daha olacak.Bende kızımın kardeş baskılarından sonra azimle yendim.Rabbim hayırlı zamanda sanada nasip etsinnnnnnnnnnnn
Evet canım aynen doktora elimde 4 numarayla gittim sanırım oda 9 10 cm falan, neden korkuyorsun yağmurum dedi ama penis daha büyük dedim sonra bana 5 numarayı verdi bugün ve rahatlıkla alabiliyorum onuda. Senin bu yazdığın bana çok büyük umut verdi biliyo musun çok teşekkür ederim :)
valla canım bak senın durumun hepsnden daha basiiiiiiiit :) yanı hatta beklemen bıle gereksız. 12 cm içine alman penıse %100000000 hazır olman demek :) kız ben 9 ve 10 cmyı aldıgımda ble rahatlkla penisi aldm. yanı onemlı olan o buuyklkte herangı bırşeyı ıcıne almak. illa adı penis olnca mı korkutuoaparat daha sert resmen plastık :) bn eş denemesnde daha kolay geçtım valla çok korkuosan penısı alrken gozunu kapayıp aparat sanıp kendın elınle ıttırcen bu kadarrrrrrrrrrrrrrrrrr valla kız bukadar: )
Eveeeetttt kızlar sonunda bende yendim :)) hatta inanmadım bile p... in girdiğine hiç anlayamadım. Eşim yemin ediyor girdim diye anca öyle inanabildim ama yarın akşama tekrar deneme var hissetmediğim için girdiğini pek tatmin olamadım. Denemeden önce emla krem sürmüştüm vajenin içine sanırım o yüzden pek hissedemedim diye düşünüyorum. Biraz git gel yaptı ama kastığım için hafif canım yandı bıraktık sonra. Durum böyle yani umarım bitmiştir bu illet.
tebrik ederim canım, inanmıyor olman çok normal bizlerde yenince inanamamıştık bir süre.. çünkü hep acıyacak sanıyorduk..
yeni gelinliğin tadını çıkar, Rabbim başka sıkıntı vermesin, mutluluğun daim olsun.. halaylar sana gelsin. :))
Eveeeetttt kızlar sonunda bende yendim :)) hatta inanmadım bile p... in girdiğine hiç anlayamadım. Eşim yemin ediyor girdim diye anca öyle inanabildim ama yarın akşama tekrar deneme var hissetmediğim için girdiğini pek tatmin olamadım. Denemeden önce emla krem sürmüştüm vajenin içine sanırım o yüzden pek hissedemedim diye düşünüyorum. Biraz git gel yaptı ama kastığım için hafif canım yandı bıraktık sonra. Durum böyle yani umarım bitmiştir bu illet.
Ayy yaa ben artık yeni gelinmiyim şimdi :)) çok teşekkür ederim canım darısı tüm vajili arkadaşlarımın başına inşallahh :)
valla canım bak senın durumun hepsnden daha basiiiiiiiit :) yanı hatta beklemen bıle gereksız. 12 cm içine alman penıse %100000000 hazır olman demek :) kız ben 9 ve 10 cmyı aldıgımda ble rahatlkla penisi aldm. yanı onemlı olan o buuyklkte herangı bırşeyı ıcıne almak. illa adı penis olnca mı korkutuoaparat daha sert resmen plastık :) bn eş denemesnde daha kolay geçtım valla çok korkuosan penısı alrken gozunu kapayıp aparat sanıp kendın elınle ıttırcen bu kadarrrrrrrrrrrrrrrrrr valla kız bukadar: )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?