Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

cnm sakin ol yaaa hemen koyverme kendini herkes ilk denemde yapcak die bişi yok sonuçta. sen kendini rahat hisetceğin posizyonu bulcaksın. alışana kadr o şekilde dene. bak deneyimli arkaşların bir çoğu üstte yendi. yüzün eşine dönük yada sırtın dönük. eşinede hak ver aşıcaz de olcak biliosun de telkin et onuda. bütün yük her konuda bizde napalm yapcak bişi yok.egzerslerni bırakma bi süre kendini rahat hisedene kadar

maşallah sana canım darısı tüm vajililere

canım yasmini ben 5 ay kadar kullandım boşu boşuna. eşimle farklı şehirlerdeydik haftasonu buluştuğumuz zamanlarda ilişkiye girebiliriz belki diye hamile kalmaktan korktuğum için kullanıyodum. sonra bir gün bıraktım çünkü bana 6 kilo aldırdı ve kaşıntı baş dönmesi falan yaptı malesef

hmm anladm cnm dediğim gibi değişio kişiden kişiye. oyuzden doktor kontrolübde bişiler kullan çünkü bana hiç bi yan etkisi olmadı çok şükür kulanıorm ben hala

tatlm bende senin gibi düşünüorm başta korunmuodm ama dediğin gbi bu şekilde bile ihtimal oldgndan bende korunuorm.ilaç kulanıorm cnm doktora danışarak tabii. yasmin kulanıorm hiç bir yan etkisi olmadı bana

melisa işaret parmağımın 2. boğumunu hala geçemiyorum ben yaa sen bakkal mumunu sonuna kadar alabiliyo muydun kaç cm uzunluktaydı ilk başlarda senin alabildiğin mum ? biz senle birlikte başladık ama ben ilerletemedim canım

o zaman senin için gelsin halaylar Allah başka dert göstermesin canım ^.^

tatlmmmmmmm süpersn nasıl sevindm senin adınaaaa rabbim başka dert vermesinnnnn
halaylar sana gelsiiiinnnnnnnnnnnn taze gelinnn

maşallah sana canım darısı tüm vajililere

Çok teşekkür ederim kızlar Allah razı olsun darısı tüm vajililerin başına olsun inşallaaaahhh en kısa zamanda.

cnm ben kulaç çubuğundan sonra ilk bakkal mumunu bıçakla incelttm cevresi 5-6 cm falandı.peçeteledim streçledm. yani uzunluk olarak 7-8 cm alabiliorm. beni genişlik kasıo. sen 2 boğumunu alabildiysen bişi kalmamış ittir cnm parmağını bişi olmaz korkma sadece giriş kısmı sancı verio kasarsan sonrası boşluk ne kadar itersen okadar gidio hiç ama hiç acı yok. ama ben dün ilk kez mumada parmağmada prezv. geçirdm kayganlaştırıcı sürdm üstüne müthiş iyiydi. çok iyi kayıo hiç acıtmıo. prez. ile denemediysen muhakak o şekilde dene cnm :):):):13::13::13::13:
aklna bişi takılırsa yazdklarmdan sorabilirsn :)

Üstteyken elimle kendim yerleştrim dedim ama yapamadım canım acıdı yastık koyarak denemıştık orda bıraz olmuştu yne oyle yapalım dedım olmuyo dedi bilmiyorum artık ikimizde aşırı strese grdık biraz önce olsun bitsin diyorum böyle dha çok acı çekiyorum çünkü... sizin desteğinizle ayaktayım ya burayı çok sevdim bu anlamda teşekkür ediyorum gerçekten...

Canım seni çok iyi anlıyorum benimde 3. Denememde oldu sakın pes etme egzersizine devam et, aynı anlattıkların ilk 2 denememde benimde başıma geldi ama sakın moralini bozma olacak yapıcam de nolur ve olsun inşallahhh Rabbimin izniyle..

msjn için çok teşekkür ederim melisacımm beni rahatlattın böyle konusunca tamam yapıcam ha gayret sık dişini dioru ama her gece hüsrann...( bu gece üstteyke zeytinyağını sürüp denicem inş. başarırım yaa ... eşime diorumki sen birden yap ben farknda olmadan gırınce zaten cıkarma ben bağırsamda o da onu yapamam diyo zorla yapıomuş gibi olucak hayır dıyo sen hazr oldugunda olsun ıstıyorum ben dıyo bu gidişle ben hazr falan olamıcam sanırım ama...:)

canım merhaba sen egzersızlerını bıtırdın sanırım es denemesındesın heralde.es denemesını soyle yap.zeytınyağını sur sen uste ol kontrolu sen al.p... elıne alarak yerlestır vajınana aynı egzersız yapar gııb elınle oraya denk geırdıkten sora ıkın ve ıttır dırek kayıyo zaten zeytınyağınında etkısıyle.ama kafandakılerın hepsını sok at yaparım de.gerekırse 3 saat uras yınede uğras bı sekılde olucak

Allah başka dert vermesin canım, çok sevindim:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

Ayy yaa ben artık yeni gelinmiyim şimdi :)) çok teşekkür ederim canım darısı tüm vajili arkadaşlarımın başına inşallahh :)

ohaaaaaaaaa şaka gibiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ben bu mesajı çok geç gmrdummmmmmmm. ben sana dun demedıım m sen durmun 5 dakada halledılır dıye :) valla canım tebrık ederım. şimdi yenı gelın olmanın tadını çıkar

Çok teşekkür ederim tatlım sen beni öyle bi gaza getirdin ki dün gece oluverdi :) destek şart )
gözünüz aydın Allah başka sıkıntı göstermesin inşallah. darısı diğer arkadaşların başına.

Çok teşekkür ederim canım amin inşallahhh :)

Kızlar yenenlere bir sorum olucak. Egzersizlere hala devam ediyo musunuz doktorum kendini daha rahat hissedeceğin zamana kadar devam et dedi bana. Açıkçası artık çok sıkıldım aparat olayından yani dile kolay ama 1 aydır uğraşıyodum. Bide 2. Denemenizde kendinizi daha rahat mı hissettiniz nasıl oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…