- 14 Mayıs 2013
- 1.129
- 165
- 123
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #155.421
kızlar yardımınıza ihtiyacım varr ya dün geceki denememiz yine herzamanki gibi olumsuz eşim bacaklarımı havaya kaldırıp denemeye çalışıyo bende kasılıorum o durumda öyle yapma dıorum sonrada tribe girdi tamam ya yapmayalım böyle kalalım dedi ve uyudu çok moralim bozukk o da artık çok sıkıldı ama benim durumumu anlamıyo bitürlü çocuk gibi davranıosun ne var bunda diyo ama elimde degıl işte ufff ya nasıl yenicem ben bunu yaa...
Eveeeetttt kızlar sonunda bende yendim :)) hatta inanmadım bile p... in girdiğine hiç anlayamadım. Eşim yemin ediyor girdim diye anca öyle inanabildim ama yarın akşama tekrar deneme var hissetmediğim için girdiğini pek tatmin olamadım. Denemeden önce emla krem sürmüştüm vajenin içine sanırım o yüzden pek hissedemedim diye düşünüyorum. Biraz git gel yaptı ama kastığım için hafif canım yandı bıraktık sonra. Durum böyle yani umarım bitmiştir bu illet.
yasmin en ıyı kadın doğum hapıdır benceeeee =)) kılo aldırmıo yan etkısı yokdıgerlerı dana gıbı edıo ınsanı hele hele dıane mı ne onu aldıgıma yanarım. zorla eskı kıloma döndum o ılaçtan sonra
canım yasmini ben 5 ay kadar kullandım boşu boşuna. eşimle farklı şehirlerdeydik haftasonu buluştuğumuz zamanlarda ilişkiye girebiliriz belki diye hamile kalmaktan korktuğum için kullanıyodum. sonra bir gün bıraktım çünkü bana 6 kilo aldırdı ve kaşıntı baş dönmesi falan yaptı malesef
tatlm bende senin gibi düşünüorm başta korunmuodm ama dediğin gbi bu şekilde bile ihtimal oldgndan bende korunuorm.ilaç kulanıorm cnm doktora danışarak tabii. yasmin kulanıorm hiç bir yan etkisi olmadı bana
hmm anladm cnm dediğim gibi değişio kişiden kişiye. oyuzden doktor kontrolübde bişiler kullan çünkü bana hiç bi yan etkisi olmadı çok şükür kulanıorm ben hala
Ay cok sevindimmmm kurtuldun..... artik tamamen olduguna inan emlasiz dene ve hoslanarak yappp hop yine olcak.... offff bende yencekmiyim takili kaldim tek parmakda ama iyice rahatim artik istedigim zaman giriyo git gel oluyo tekrar giris yapiyorum cok rahat sanirim bu aksam artk 2 parmaga gecebilirim...... doktorm tek parmak git gel yapabildikten snra 2 parnaga gec dedi onlada rahat git gel yap dedi snra kocanin 2 parmagi dedi bunlari yapabildilten snra p. Denemesine gecebiliriz dedi ...o yuzden biran önce bitirmeliyim.... ama doktor degilde buraya girince umut kazaniyorum...her egzersizden once sayfaya bi bakiyorum bi cesaret geliyo hoppp oluyo :) hadi darisi hepimize
o zaman senin için gelsin halaylarAllah başka dert göstermesin canım ^.^
tatlmmmmmmm süpersn nasıl sevindm senin adınaaaa rabbim başka dert vermesinnnnn
halaylar sana gelsiiiinnnnnnnnnnnn taze gelinnn
maşallah sana canım darısı tüm vajililere
melisa işaret parmağımın 2. boğumunu hala geçemiyorum ben yaa sen bakkal mumunu sonuna kadar alabiliyo muydun kaç cm uzunluktaydı ilk başlarda senin alabildiğin mum ? biz senle birlikte başladık ama ben ilerletemedim canım
cnm sakin ol yaaa hemen koyverme kendiniherkes ilk denemde yapcak die bişi yok sonuçta. sen kendini rahat hisetceğin posizyonu bulcaksın. alışana kadr o şekilde dene. bak deneyimli arkaşların bir çoğu üstte yendi. yüzün eşine dönük yada sırtın dönük. eşinede hak ver aşıcaz de olcak biliosun de telkin et onuda. bütün yük her konuda bizde napalm yapcak bişi yok.egzerslerni bırakma bi süre kendini rahat hisedene kadar
Üstteyken elimle kendim yerleştrim dedim ama yapamadım canım acıdı yastık koyarak denemıştık orda bıraz olmuştu yne oyle yapalım dedım olmuyo dedi bilmiyorum artık ikimizde aşırı strese grdık biraz önce olsun bitsin diyorum böyle dha çok acı çekiyorum çünkü...sizin desteğinizle ayaktayım ya burayı çok sevdim bu anlamda teşekkür ediyorum gerçekten...
cnm ben kulaç çubuğundan sonra ilk bakkal mumunu bıçakla incelttm cevresi 5-6 cm falandı.peçeteledim streçledm. yani uzunluk olarak 7-8 cm alabiliorm. beni genişlik kasıo. sen 2 boğumunu alabildiysen bişi kalmamış ittir cnm parmağını bişi olmaz korkma sadece giriş kısmı sancı verio kasarsan sonrası boşluk ne kadar itersen okadar gidio hiç ama hiç acı yok. ama ben dün ilk kez mumada parmağmada prezv. geçirdm kayganlaştırıcı sürdm üstüne müthiş iyiydi. çok iyi kayıo hiç acıtmıo. prez. ile denemediysen muhakak o şekilde dene cnm :):):):13::13::13::13:
aklna bişi takılırsa yazdklarmdan sorabilirsn :)
cnm ben kulaç çubuğundan sonra ilk bakkal mumunu bıçakla incelttm cevresi 5-6 cm falandı.peçeteledim streçledm. yani uzunluk olarak 7-8 cm alabiliorm. beni genişlik kasıo. sen 2 boğumunu alabildiysen bişi kalmamış ittir cnm parmağını bişi olmaz korkma sadece giriş kısmı sancı verio kasarsan sonrası boşluk ne kadar itersen okadar gidio hiç ama hiç acı yok. ama ben dün ilk kez mumada parmağmada prezv. geçirdm kayganlaştırıcı sürdm üstüne müthiş iyiydi. çok iyi kayıo hiç acıtmıo. prez. ile denemediysen muhakak o şekilde dene cnm :):):):13::13::13::13:
aklna bişi takılırsa yazdklarmdan sorabilirsn :)[/QUOTE
tamam canım bende o zaman bide senin yaptıgın gibi yapıcam inşallah bu sefer olur çok sağol yardımcı olduğun için :13: :13: :13:
msjn için çok teşekkür ederim melisacımm beni rahatlattın böyle konusunca tamam yapıcam ha gayret sık dişini dioru ama her gece hüsrann...( bu gece üstteyke zeytinyağını sürüp denicem inş. başarırım yaa ... eşime diorumki sen birden yap ben farknda olmadan gırınce zaten cıkarma ben bağırsamda o da onu yapamam diyo zorla yapıomuş gibi olucak hayır dıyo sen hazr oldugunda olsun ıstıyorum ben dıyo bu gidişle ben hazr falan olamıcam sanırım ama...:)
Eveeeetttt kızlar sonunda bende yendim :)) hatta inanmadım bile p... in girdiğine hiç anlayamadım. Eşim yemin ediyor girdim diye anca öyle inanabildim ama yarın akşama tekrar deneme var hissetmediğim için girdiğini pek tatmin olamadım. Denemeden önce emla krem sürmüştüm vajenin içine sanırım o yüzden pek hissedemedim diye düşünüyorum. Biraz git gel yaptı ama kastığım için hafif canım yandı bıraktık sonra. Durum böyle yani umarım bitmiştir bu illet.
Allah başka dert vermesin canım, çok sevindim:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
Evet canım galiba adı penis olunca korktum ama hala inanamamış olsamda yendim diyorum artık ben :)) sende çok cesaretlendirdin beni sağolasın
Ayy yaa ben artık yeni gelinmiyim şimdi :)) çok teşekkür ederim canım darısı tüm vajili arkadaşlarımın başına inşallahh :)
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun :)
Çok teşekkür ederim tatlım sen beni öyle bi gaza getirdin ki dün gece oluverdi :) destek şartohaaaaaaaaa şaka gibiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ben bu mesajı çok geç gmrdummmmmmmm. ben sana dun demedıım m sen durmun 5 dakada halledılır dıye :) valla canım tebrık ederım. şimdi yenı gelın olmanın tadını çıkar
gözünüz aydın Allah başka sıkıntı göstermesin inşallah. darısı diğer arkadaşların başına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?