Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canım ben yendikten sonra hiç egzersiz yapmadım, alıştırmadım kendimi
Yani egzersiz yapmadan yapamam dememek için
2. deneme daha güzel olcak canım, hiç sıkma canını, rahat ol. Artık yendin ve bittii:13:

Çok teşekkür ederim tatlım sen beni öyle bi gaza getirdin ki dün gece oluverdi :) destek şart )

Çok teşekkür ederim canım amin inşallahhh :)

ben zaten senın yeneceğine emındm sadece ufak bir destek gerekıodu az bir cesaret bu arada 2. denemede herşey çok daha farklı oluo. ılk başta daha bır basınç hıssedıosun penıs gırınce. 2.de daha az 3.de daha daha az .... hep boyle ilerlıcek. ve en sonda tamamen rahat oldugunda zevk almaya da başlıcaksın.boyle bı sorun oldgnda da kasılma üzülme dıe soyluyorum.

Sanırım biz ne kadar rahat olursak zevk işide bir o kadar çabuk devreye giriyo canım. Ama bir kere olduktan sonra gerisi daha kolay gelir tabi

Arkadaslar ben yeni uyeyim. 1 yillik evliyim. Bugun basladim egzersizlere.once serce parmak sonra orta parmak..bakalim devami gelecek mi. Cok umutsuzum.

Son düzenleme:
Arkadaslar ben yeni uyeyim. 1 yillik evliyim. Bugun basladim egzersizlere.once serce parmak sonra orta parmak..bakalim devami gelecek mi. Cok umutsuzum.

Hoşgeldin
E sen süpersin valla, şimdi orta parmağa da iyice alıştıktan sonra 2 parmak yapmaya başlıcaksın İşaret ve orta parmağını küs şekline getir ve başla:13:

Hoşgeldin
E sen süpersin valla, şimdi orta parmağa da iyice alıştıktan sonra 2 parmak yapmaya başlıcaksn İşaret ve orta parmağını küs şekline getir ve başla:13:

Aslinda ben biraz sabirsizim galiba. Bugun iki parmak da denedim bi gazla :) ama olmadi tabi. Ben yanyana tutuyodum iki parmagimi. Bu kus seklinde yapmak daha mantikli ya. Hic aklima gelmediydi. Sagol valla :) yarin ilk is onu denicem.

Aslinda ben biraz sabirsizim galiba. Bugun iki parmak da denedim bi gazla :) ama olmadi tabi. Ben yanyana tutuyodum iki parmagimi. Bu kus seklinde yapmak daha mantikli ya. Hic aklima gelmediydi. Sagol valla :) yarin ilk is onu denicem.

Evet canım, yanyana biraz zorlanırsın Küs yapınca daha rahatBu aşamada eşinin parmağıyla da yapabilirsin, hem eş denemesinden önce alıştırma gibi bşiey olur

canım hepimizin eşi zaman zaman böyle şeyler yaptı merak etme yalnız değilsin:)rahat ol kendini akışına bırak aslında sen üstte olsan kontrol sende olur kayganlaştırıcıyı bol sür nefes al verirken yavaş yavaş al içine bak çok kolay göreceksin:)

tabiki devamı gelecek merak etme umutsuzluğada kapılma ben 5 günde yendim egzersizleri ihmal etme ve gerçekten yeneceğine inan....çok kolay birşey lütfen erteleme

merhaba yağmur öncelikle tebrikler 2 . de daha kolay tabi ki .3 ,4 derken ben 5. yi dün gece denedim hiçbirşey hissetmedim bile:):)

cnm tebrik ederim çok sevindim sana :)

allah başka sıkıntı göstermesin inş darısı tüm vajililere,,,,,,,,,,,,,,

eski arkadaşlar nerelerdesiniz

baharım nerdesin hiç görünmüyosun,cecem,combo yendinizmi sadece yasemini okuyorum nickiini hatırlayamadığım bir sürü arkadaş vardı nerelerdesiniz

canım cecem ve ben hala aynıyız zeytinyğı ile denicez bide bakalım olacakmı benim şu anda tek sıkıntım şu üstte deniyorum ve yerleştirrmede sorun yaşıyorum oturmuyo yerine bunu nasıl yenicem hiççççççççççççç bilmiyorum

combocum, üstteyken tuvalete oturur şekilde pozisyon al, yani dizlerin yataağa değmesin bildiğin tuvalete oturur gibi otur, penisi sen tut, dik değil ama biraz egimli şekilde tut yani penis azcık aşağı dogru olcak sonra vaji girişine yerleştir. sonrası senin rahatlığına kalıyor. nefes alıp vererek yavaş yavaş otur. rahat olusan kafanda olcak mı kaygısı olmadan sanki yıllarca yapıyormuşsun gibi otur bak gör nasıl cup diye giriyor :) öncesinde jel ya da kafana yatan bir kayganlaştırıcı sür.

hadi bakalım kolay gelsin ama umutsuzlukla yola çıkılmaz biliyorsun dimi canım. egzersizelere başladıysan işi ciddiye alırsan olmaz diye bişey yok Allah ın izniyyle. ilerlemenin hızı sana bağlı bir parmağı rahatça alıp çıkardıktan sonra diğerine geç, aynı gün bir diğer parmağa geçebilirsin yeterki sen rahat ol. eş parmağı konusunda bazı şeyler yazmışsın. düşündüğün gibi bişey olmayacaktır, sonuçta bir yıl olmuş eşin de bunun bitmesini istiyordur, bu eegzersiz hem senin eşine güvenini artıracak hem eşinin senin yeneceğine olan umudu artacaktır. zaten belli bir seviyeye geldikten sonra eş parmağına geç. sen önce bi kendindeki gelişmenin farkına var çünkü daha çok güvenirsin kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…