- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #155.441
Kızlar yenenlere bir sorum olucak. Egzersizlere hala devam ediyo musunuz doktorum kendini daha rahat hissedeceğin zamana kadar devam et dedi bana. Açıkçası artık çok sıkıldım aparat olayından yani dile kolay ama 1 aydır uğraşıyodum. Bide 2. Denemenizde kendinizi daha rahat mı hissettiniz nasıl oldu
Ay inşallahh canım ya sağol, moral oluyo söyledikleriniz valla :)Canım ben yendikten sonra hiç egzersiz yapmadım, alıştırmadım kendimi
Yani egzersiz yapmadan yapamam dememek için
2. deneme daha güzel olcak canım, hiç sıkma canını, rahat ol. Artık yendin ve bittii:13:
Çok teşekkür ederim tatlım sen beni öyle bi gaza getirdin ki dün gece oluverdi :) destek şart)
Çok teşekkür ederim canım amin inşallahhh :)
ben zaten senın yeneceğine emındm sadece ufak bir destek gerekıodu az bir cesaretbu arada 2. denemede herşey çok daha farklı oluo. ılk başta daha bır basınç hıssedıosun penıs gırınce. 2.de daha az 3.de daha daha az .... hep boyle ilerlıcek. ve en sonda tamamen rahat oldugunda zevk almaya da başlıcaksın.boyle bı sorun oldgnda da kasılma üzülme dıe soyluyorum.
Arkadaslar ben yeni uyeyim. 1 yillik evliyim. Bugun basladim egzersizlere.once serce parmak sonra orta parmak..bakalim devami gelecek mi. Cok umutsuzum.
Hoşgeldin
E sen süpersin valla, şimdi orta parmağa da iyice alıştıktan sonra 2 parmak yapmaya başlıcaksnİşaret ve orta parmağını küs şekline getir ve başla:13:
Aslinda ben biraz sabirsizim galiba. Bugun iki parmak da denedim bi gazla :) ama olmadi tabi. Ben yanyana tutuyodum iki parmagimi. Bu kus seklinde yapmak daha mantikli ya. Hic aklima gelmediydi. Sagol valla :) yarin ilk is onu denicem.
Evet canım, yanyana biraz zorlanırsınKüs yapınca daha rahat Bu aşamada eşinin parmağıyla da yapabilirsin, hem eş denemesinden önce alıştırma gibi bşiey olur
Ya ben es parmagindan biraz cekiniyorum.sanki oyle yapinca benden tiksinecekmis gibi geliyo
Haklisin ya...onemli olan benim ve yenmem :) tiksinirse tiksinsinSen bilirsin canımcım, ama benimki tiksinmemiştiHem tiksineceklerini de hiç sanmıyorum
Sen nasıl rahatsan öyle yap, önemli olan sensin, yenmen unutma
kızlar yardımınıza ihtiyacım varr ya dün geceki denememiz yine herzamanki gibi olumsuz eşim bacaklarımı havaya kaldırıp denemeye çalışıyo bende kasılıorum o durumda öyle yapma dıorum sonrada tribe girdi tamam ya yapmayalım böyle kalalım dedi ve uyudu çok moralim bozukk o da artık çok sıkıldı ama benim durumumu anlamıyo bitürlü çocuk gibi davranıosun ne var bunda diyo ama elimde degıl işte ufff ya nasıl yenicem ben bunu yaa...
Arkadaslar ben yeni uyeyim. 1 yillik evliyim. Bugun basladim egzersizlere.once serce parmak sonra orta parmak..bakalim devami gelecek mi. Cok umutsuzum.
Ya ben es parmagindan biraz cekiniyorum.sanki oyle yapinca benden tiksinecekmis gibi geliyo
Kızlar yenenlere bir sorum olucak. Egzersizlere hala devam ediyo musunuz doktorum kendini daha rahat hissedeceğin zamana kadar devam et dedi bana. Açıkçası artık çok sıkıldım aparat olayından yani dile kolay ama 1 aydır uğraşıyodum. Bide 2. Denemenizde kendinizi daha rahat mı hissettiniz nasıl oldu
cnm tebrik ederim çok sevindim sana :)
allah başka sıkıntı göstermesin inş darısı tüm vajililere,,,,,,,,,,,,,,
eski arkadaşlar nerelerdesiniz
baharım nerdesin hiç görünmüyosun,cecem,combo yendinizmi sadece yasemini okuyorum nickiini hatırlayamadığım bir sürü arkadaş vardı nerelerdesiniz
canım cecem ve ben hala aynıyız zeytinyğı ile denicez bide bakalım olacakmı benim şu anda tek sıkıntım şu üstte deniyorum ve yerleştirrmede sorun yaşıyorum oturmuyo yerine bunu nasıl yenicem hiççççççççççççç bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?