Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım nasılsın, hayırlı olsun duydumki trafik yazılısını geçmişsin, dreksiyona çalışıyormuşsun bugün de sınavdasındır heralde. ben bu yıl rahatım :) inşaallah güzel geçer daha fazla beklemezsin canım çok öpüyorum

Bu kadar uzun surmesine esim sebep oldu diyebilirim :) asiri anlayisli olmasi da kotu. 'Zamanla olur, canin yaniyosa birakalim, olmasa da olur ' diye diye.. doktora da gitmeyi dusundum ama. Taylandda yasiyorum ve burda pek yaygin bisey degil. Cok anlamiyolar.Ama cok sukur burayi buldum. 1 aydir filan yazilanlari okuyorum. Sonunda cesaretimi toplayip basladim cok sukur :)

İyiyim canımcımmm sen nasılsınnnn O kadar özledim ki seni, gir arada yahu
Daha sonuçlar açıklanmadı ama büyük ihtimal geçtim diyebilirim yazılı sınavdan Direksiyon ayın 27sinde Bakalım çok heyecanlıyım:18:

lütfen banada yardım edin.benim eşimde çok anlayışlı olduğundan 5 yıldır birlikte olamıyoruz.bizde önceleri zamana bıraktık düzelir dedik.sonra çapada bir doktora gittik.o da bize aynı söylediginiz parmak egzersizlerini ödev olarak verdi.tek parmak yapabiliyodum ama sonra bıraktım bu böyle olmayacak diye düşündüm.ama artık boşanma seviyesine geldik en küçük şeylerden kavga eder olduk.özel kliniklerde bu parmak olayı yok diyolar 3-4 seansta bitermiş doktorlar çok iyi davranıyo.4-5 bin tl yi buluyomuş.maddi durumumuz pek buna musait degil.ne yapacağımı bilmiyorum.çok kötüyüm nooolur yardım edinn!!!!!!

Tekrar selam. Yazdığım bu mesaj tarihinden günümüze kadar geçen zamanda, ne kadar denesek de, birlikte olamadık Hala kızım. Eşim çok anlayışlı. Fakat onu mutsuz görmeye dayanamıyorum Dün gece eve geç geldi, sebebinin birlikte olamamamız olarak düşündüm ve sinir krizi geçirdim. Benimle çok mutlu olduğunu söylüyor ama, onu mutlu edemediğimi düşünüyorum. Bacak arama her dokunma isteğinde, canımın acıyacağını düşünüyorum ve suratım düşüyor, bu da eşimi benden uzaklaştırıyor. Geçenlerde "Nişanlıyken çok ateşliydin, şimdi eski ateşin neden yok?" diye sordu. O bilmiyor ama, saatlerce ağladım. Egzersizlere baktım ama, ben dokunamıyorum ki bacak arama Acıyacak diye korkuyorum ellemeye bile. Ne olacak benim halim, bilemiyorum. Çok kötü durumdayım

Ben hic bunun icin doktora gitmedim yani bilmiorum ne verdiklerini. Ama burada okudugum yorumlara gore bircok bayan kendi basina parmak egzersizleriyle yenmisler bu durumu. Biz neden yapamayalim ki degil mi :) sadece biraz sabirli olmak gerekiyo galiba. Bir sure belki sadece tek parmak yapabilcez ama ara vermeden devam edersek o bir parmaga tamamen alisip iki parmaga gecmek daha kolay olcak insallah. Sonra da tamamen bitecek.. :)

Hoşgeldin canım, özel kliniklerde olanı sana söyleyeyim. Doktor elindeki aparatı kendisi sokuyor senin vajinana Yani yaptırabilirsen yap, ben hayatta yaptırmam
Şimdi sen tek parmak aldığını söylüyosun ve bu böyle olmaz deyip bırakmışsın egzersizi öyle mi? Ama hepimiz o senin öyle olmaz dediğin parmak egzersizleriyle yendik canım:13:
Şimdi egzersizlere kaldığın yerden başlıyosun, o kadar parayı da doktora kaptırmıyosun, eşinle çok güzel bi tatile gidiyosun o parayla
Tek parmağına iyice alışınca, 2 parmakla dene olur mu, bol kayganlaştırıcı jel kullanSu bazlı olsun
Eğer parmakta zorlanırsan kendine bakkal mumundan aparat hazırlayabilirsin. Mumu peçeteye sarıp iyice streçle eğer aparat yöntemini kullancaksan
Hadi artık daha fazla erteleme, ki sen en zor kısmı başarmışsın. Dokunmuşsun ve parmağını alabilmişsin. Devammmm

Hoşgeldin
Peki hala bi yerden başlaman gerektiğini düşünmüyo musun arkadaşım. Yani bu böyle nereye kadar gider ki
Parmakla başlama ilk sen. Kulak çubuğundan ince bir aparatla başla çubuğu peçeteye sarıp streçle. Bi de jel al. Okey veya durex marka Ultrason jeli de kullanabilirsin.
Egzersizlerin faydası var zararı yok. Daha fazla erteleme. Oluyor çünkü, başarabilirsin, zor bişey değil:13: Yani başta zorlanabilirsin ama vajinana bişey girebildiğini gördükten sonra her şey değişecek görceksin.

Evet ya be de ilk kulak copuyle basladim. Ayni gun hemen parmaga gectim. Cunku kulak copu giriyosa orda bi bosluk var diye dusundum. Yani oyle etten bi duvar filan yok :)

merhaba kızlar.. ben 16 martta yenmiştim bu illeti.. çok şükür Rabbim herkese nasip etsin inşallah..
ve ilk defa bu ay kendiliğinden rahat rahat ilişkiye girdik.. bundan önce 1 saat kendimi hazırlamam gerekiyordu yani beynimde tabi.. artık yenmeme rağmen bendeki acıyacak psikolojisi 3 ayda geçti.. gerçekten acıyan birşey yok sadece kararlı olmak ve bunun psikolojik bir sıkıntı olduğunu bilmek lazım.. şimdilik forumdayım sorularınız olursa cevaplamaya hazırım..

canımm ne kadar şanslısın bu kadar kısa sürede burayı bulmuşsun..ben evlendikten 3-4 ay sonra buldum ve tembelliğim yüzünden evliliğimin 8. ayında yendim bu hastalığı..
benim sana ilk tavsiyem eşinle açık açık bu durumu konuş eğer anlayışlı biri ise birlikte çok kısa sürede bunu yenersiniz.. bana bu forumdan sonra en çok eşim yardımcı oldu.. ve birlikte yendik..
tabi fiziksel bir sorun muhakkak yoktur ama için rahat olsun istiyorsan bir jinekologa gidip durumunu anlatıp fiziksel olarak alttan bakmasını isteyebilirsin.. tabi dokunmasını istemiyorsan kesinlikle söyle dokunmasın.. sadece baksın fiziksel bir sıkıntı var mı diye..
sonra da çalışmalara başla tatlım bir an önce...
bu çalışmaların yapılmasının amacı o bölgeyi tanımaktır.. yoksa hiç egzersiz yapmadan yenen bir sürü arkadaş var.. daha sorun olursa sorabilirsin..

kızlar ya benımm adetım 1 hafta geçti 2 tane gebelık testı yaptım negtf ve hala adet olmadım bune ya dilerim allahtan vajınısmusu hepiniz atlartsnzzz rabbım yar ve yardmcnz olsn

Evet ya be de ilk kulak copuyle basladim. Ayni gun hemen parmaga gectim. Cunku kulak copu giriyosa orda bi bosluk var diye dusundum. Yani oyle etten bi duvar filan yok :)

Canım zaten vajinamızda girişten sonrası kaslarla dolu bir boşluk Bu kaslarda da sinir olmadığına göre acı falan yok
Kaslarına kasılmamayı öğretmen gerek, onu da egzersizle yapıyosun işte

Canım zaten vajinamızda girişten sonrası kaslarla dolu bir boşluk Bu kaslarda da sinir olmadığına göre acı falan yok
Kaslarına kasılmamayı öğretmen gerek, onu da egzersizle yapıyosun işte

Ya aslinda sanki icerdeki bosluk artti egzersiz yaptikca. Ama bana giris kismi darmis gibi gelio.o da genisler mi egzersizle?

Ya aslinda sanki icerdeki bosluk artti egzersiz yaptikca. Ama bana giris kismi darmis gibi gelio.o da genisler mi egzersizle?

Boşluk artmıyor aslında Sadece kaslarını güçlendiriyosun, kasılmamayı öğretiyosun, o da genişleyiveriyor
Giriş kısmı dar gelebilir canım egzersiz yaparken, ama penisle hiç zorlanmıcaksın. Yani penis, aparattan veya parmaktan daha rahat yolunu buluyor

Insallah oyle olur ya .Bu arada cok tesekkur ederim canim ya. Ne sorsam cevapliyosun bikmadan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…