Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Sultan egzersizlere baslayacak misin? Birbirimizi takip edelim baslayacaksan..l

yahu bu giriş deliği çok küçük değil mi. yoksa ben de mi öyle parmak kadar..ordan nasıl sığacak hiç aklım almıyor

canım merhaba ilk bakışta hepimiz gibi sanada küçük gelmiş ancak şöyle bir şey var oradan kocaman bir bebek çıkıyor ayrıca egzersizlere başlarsan aslında o deliğin ne kadar esnek ve ne kadar genişleyebildiğini göreceksin senin gördüğün kadar bir delik değil tıpkı bir akordiyon gibi düşün sen nekadar serbest bırakırsan oradaki kaslarda o kadar gevşiyor. sana tavsiyem bir an önce egzersizlere başla ve oraya nelerin girebileceğini göreceksin.öyle bir yapısı var ki sende parmak egzersizleriyle başlarsan bunu çok rahat hissedeceksin

Son düzenleme:
benim düğünüme az zaman kaldı. ben sadece inceleme safhasındayım. daha denemedim olup olmadığını bilmiyorum. çevremdekilere soramadıklarımı burada cevaplıyorlar, mutlu oluyorum.kendimi daha rahat hissediyorum. ama aklım almıyor ordan nasıl sığacak diye..

canım inan hiç korkma hiçbir şey yok orrası küçük gibi görünüyor ama öyle değil ilk deneme için ayganlaştırıcı kullanabilirsin daha rahat hiç korkma:)

Eşımden ayrıydık iş sebebınden dolayı şimdi beraberız yaklaşık bir yıldır bu sorunu yaşıyorum lütfen bana yardım edınız en son buraya yazdığımdan berı bir gelişme olmadı eşim çok anlayışlı kurtulmak ısıtıyorum Allah bu durumu yaşayan herkese yardım etsın gunlerım kabusa dönmeye başladı parmak egzersızı yapmıştım orta parmağı tam olarak almıştım ama devam edemedim aciil önerılerinizi bekliyorum ...

kabusun nasıl beter bir duygu olduğunu, nasıl hissettiğini çok iyi anlıyorum..egzersizlerine ara vermeden, sebatla devam etmelisin. yeniden orta parmakla başlayabilirsin, ya da mumu jelatinle sarıp aparat yapabilirsin, bu şekilde yenen arkadaşlarımız da oldu. her şeyden önce gözünde büyüttüğün gibi değil, yatak odasına giremezdim nefret ederdim ordan, hiç bitmeyecek bu kabus herhalde derdim, hiç alakası yokmuş bu kadar mıydı dedim yani bu muymuş, boşu boşuna zehir etmişim hayatı. ne kan ne duvar, hepsini ben yaratmışım zihnimde. korkmanı gerektirecek bir durum yok canım,vajina esnek, aynanın karşısına geçip nefes alıp verirken nasıl açıldığını görebilirsin. kararlılıkla egzersizlerine devam et, bırakma. biz senin yanındayız

canım bu sıkıntıyı bitirmeyi bence önce kendin için sonra eşin için istemelisin...öncelikle kararlı ol ve biran önce sıkı bir şekilde egzersizleri yaparak bu işi sonlandır.benim eşimde çok anlayışlıdır ama en ufak bir şeyden önümüze geliyordu bu konu.ben sadece 5 günde yendim çok basit ki ben o kadar korkak canı kıymetli bir insanım...bak sen orta parmağa kadar gelmişsin ne kadar güzel daha egzersize başlayamayan arkadaşlar var ..hiç acı yok kan yok yıllardır uydurulan hikayelerle bu hale geliyoruz.Bu doğanın kadından istediği .....acılı bişey olsa milyonlarca kadın bunu yapabilir miydi?sen bence bir an önce egzersizlere devam et orta parmak sonrada iki parmağını birleştirip dene.bunları yaparken bol jel ve nefes egzersizleri. lütfen daha fazla gecikme ben geçen günlerim için çok üzülüyorum ki bu kadar basit bir şey için.ilk girişi geçtikten sonra orası kaslarla çevrili kocaman bir boşluk bir mucize gibi ama oradan kocaman bir bebek çıkıyor.kendini rahat bırk hatta ayna karşısında yap o boşluk hafif popoya doğru eğimli o şekilde dene.Eğer parmakla yapamıyorsan ben aparat yapmıştım kendime kalemden.Kalemi peçeteye sardım sonra streçledim ve üzerine kayganlaştırıcı sürdüm.bunu sürekli peçeteyle kalınlaştırarak denedim ve 5 gün sonra halloldu ama benim koca bir yılım gitti...bir an önce başlarsan senden güzel haberler alırız inşallah lütfen erteleme...buradaki arkadaşların hepsi aynı şeyi yaşadı ve çok yardımcılar. istediğin herşeyi hiç çekinmeden herkese sorabilirsin ben 2 defa çok isim yapmış psikoloğa gittim ama hiç biri bana bu site ve bu sitede ki arkadaşlar kadar yardımcı olamadı.

Çok teşekkur ederdim başlayacağım zaman kaybetmek istemiyorum ve hala düğün borçlarını bitiremedık pskoloğa doktora verecek okalar paramda yok zaten mumu denedım peceteye sarıp sonuç olumsuz çok sert geldı canım yandı egzersızlere günlük Nekadar vakıt ayırdınız ve sıralaması nasıl oldu anlatabilirmisiniz

Merhaba canım, ilk olarak mumla başladıysan olumsuz sonuç alman normal. Daha ince bir aparat ya da serçe parmağınla başlaman gerekiyor
Ben ve burdaki birçok arkadaş doktora gitmeden yendik, sen de başarabilirsin. İnan ki egzersizlerde yeterince sabır gösterirsen ve burda dediklerimizi uygularsan yenmemen imkansız:13:
Egzersizlere ben günlük bir saat ayırıyodum, hep akşam vakti yapıyodum niyeyse Tabi sen istediğin zaman yapabilirsin.
Egzersizde ilk serçe parmak, daha sonra işaret, daha sonra da orta parmağını alıcaksın. Bunlar bittikten sonra 2 parmak ya da mum egzersizine geçebilirsin canım

Bor umut doğdu içime ınş başaracağım bu sıteyı uzun zamandır ınceliyordum sonra bende yazmak istedim jınekoloğa gitmiştim 5 ay önce Van'ından hıç bir sorunumun olmadığını hatta zarımın esnek olduğunu söylendi ve parmak egZersizi önerdi daha kadın dokunmadan ben acıyo demeye başladım ama o dokunduğunda acımadığını farkettım dua edın ınş yapayım çocuğum olsun istiyorum eşimin anlayışlı olması içten içe daha çok uzuyo beni onu mutlu edemediğimi düşünüyorum....

4 yıl boyunca bu cümleyi kurmanın hayalini kurdum ... OLDU........ SONUNDA BİTTİ.... ÇOK MUTLUYUM ...ŞÜKÜRLER OLSUN RABBİME... dün denedik üstteyken oldu.defalarca sordum eşime oldu mu girdi mi diye...çok hafif bir baskı hissettim ama mutluluğumuzun yanında bir hiçti...

Canımmm o kadar sevindim ki , inan tüylerim diken diken oldu. 4 yıl sonunda gelen mutluluk hiç ayrılmasın sizden
Halaylar sana gelsinnnnn:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::119::119::119::119::119::119::119::123:

banada yardım edin noolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…