Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

çoookk geçmiş olsun canım

canım benim harikasın, tabii ya yapısı esnek ve düşündüğün gibi acı, ağrı yok. yaseminin dediği gibi serçe parmağınla ya da birkaç kulak çöpünü birleştirip çok kalın olmamak kaydıyla aparat haline getirip deneyebilirsin. sakin ol, derin nefes al önce, nefesini verirken parmağını veya aparatı içeri doğru ittir, kasmamaya çalış kendini serbest bırakırsan ne kadar kolay girdiğini sen de göreceksin. sormak istediğin ne varsa seve seve yardımcı oluruz.. üzülme sen de yeneceksin, sen de keyifle nefes alacaksın

herkese merhabalar.

uzuuun zamandır giremiyordum foruma. güzel haberi vermekte baya geciktim. ben de yendim vajinismusu. hem de iki ay önce. bunca zaman korkup tedirgin olduğum için öyle pişmanım ki. ben yendim sıra siz de.

ne bereketli bir gün böyle yenenlerin sayısı daha da çoğalır inşallah, sana da çok geçmiş olsun canım, senin için gelsin halaylar

Arkadaslar ya. Ben biraz sabirsizim da. Simdi en son 2 parmak alabilmistim. Acaba p... denemesine gecsem mi diye dusunuyorum.. yoksa erken mi olur ?

Canım eğer 2 parmakta rahatsan, bence mahzuru yok. Ben de 2 parmakta yenmiştim. Ama olmazsa da üzülme sakın. Çünkü egzersizin son aşaması 3 parmak aslında. Ama beyin olarak hazırsan eğer, yapabilirsin tabi:13:

Ben ve burdaki biçok arkadaş bu pozisyonlarla yendik. Ben sırtım dönüktüm eşime üst pozisyonda. Ama tabi bunlar sadece örnektir, istediğiniz pozisyonda yapın, yenin de gerisi size kalmış
Eki Görüntüle 750274
Bu resimde de penisin yönüne çok dikkat etmek gerek.
Penisi dikine değil, kontrol ederek popo yönüne doğru ittirin

canımmmmmmmm tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. nasıl sevindm yaaaaaaaaaa. bu aralar yine halay çekmeye başladık nasıl mutlu oluyorum varyaaaaaa bu arada o basetttiğin baskı bende de oldu ilk bir kaç kez olmuştu o geçio bebeğimmmmmmmm

Arkadaslar ya. Ben biraz sabirsizim da. Simdi en son 2 parmak alabilmistim. Acaba p... denemesine gecsem mi diye dusunuyorum.. yoksa erken mi olur ?

geçmee canım. sakın geçme . 3 parmağa geç öyle dene. yoksa hüsran olur falan egzersizlerden de sogursun. sadece hiç ara vermeden 3 parmağa geç derim. 3 parmaktan snra yenme ıhtımalı cok yuksek. ama yenme ihtimalinin %100 olması için anca senden başka bir cismin vajınaya yerleştırmenı tavsıye ederım. onun verdıgı cesaret bambaşka.........

Ya aslinda acele etmemin sebebi 1-2 gun sonra regl olcam da. Ondan once denemek istiyorum. Yani araya regl girerse o kadar cabam bosa gider mi? Bastan kulak copuyle baslamak zorunda kalir miyim acaba?

ben parmak egzersizi yaparken tek parmağımı alabiliyordum. onun da sadece iki boğumunu. eşim kendi parmağıyla denedi ve iki parmağın tamamını alabildim.(onun 2 parmağı benim 3 parmağıma bedel ). penis denemelerinde hep dur yapamıcam dediğim noktada eşim durmadı ve çok da iyi etti. korkulacak hiçbir şey yokmuş. sadece rahat olmak ve panik yapmamak gerekiyor. ACI YOK!!!!

başardınmı yaniiii

Canım nasılsın özel mesaj atamıyorum ben mesaj sayımdan dolayı valla yeni gelin olmak iyi gidiyo 2. Denememiz daha kolay oldu bide egzersize hala devam ediyorum ben ama sadece deneme öncesinde yapıyorum

canım önce tek bir kulak çöpüyle dene sonra 2 3 derken en son mum aşamasına geç cesaretin artıyor çünkü. mumada peçete sar sert oluyor öyle ve streçle kayganlaştırıcı kullanmayı da unutma.ben çalıştığım için akşamdan akşama 1 saat egzersiz yaptım yani beş günde 5 saat te hallettim.egzersizin saati ve günü önemli değil aslında bu işi önce akılda bitirmek ve inanmak gerekiyor.daha kısa sürede de bu işi çözen arkadaşlar oldu.sana tavsiyem birden mumu deneme birde girişte zorlanırsan nefes al ve verirken ilerlet öyle daha rahat giriyor birde yönü önemli benim sana tavsiye edeceklerim bunlar inanıyorum ben sana kısa sürede çözeceksin:)

Ya aslinda acele etmemin sebebi 1-2 gun sonra regl olcam da. Ondan once denemek istiyorum. Yani araya regl girerse o kadar cabam bosa gider mi? Bastan kulak copuyle baslamak zorunda kalir miyim acaba?

iyide bebeğim şöyle düşün ben ennnn baştan başlayarak 4 günde bıtırdım hem de en baştan :) senın bı 3 parmak kalmş. burda bır günde yenenler de oldu. sen bence hadi bır hırslan da hem 3 parmağa geç bugun hem de eş denemesıne hatta istersen bugun bakkal mumu da alıp onu dene kalınlaştr. yarın da eş denemesı yap. herşey sana bağlııııııı. bu hastalık istemekle geçio. hatta yarım saatte bıle cıddı anlamda isteyen bırı yeneblır... bız sadece rıske girmemek için beklıorz bı kç gün belkı ılk andan ıtıbaren de yapablrz.

gelincik41 çarşamba günü ve sonrası içiin benide böyle motive edermisin yaa çok faydası olacak bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…