- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #155.501
4 yıl boyunca bu cümleyi kurmanın hayalini kurdum ... OLDU........ SONUNDA BİTTİ.... ÇOK MUTLUYUM ...ŞÜKÜRLER OLSUN RABBİME... dün denedik üstteyken oldu.defalarca sordum eşime oldu mu girdi mi diye...çok hafif bir baskı hissettim ama mutluluğumuzun yanında bir hiçti...
Bor umut doğdu içime ınş başaracağım bu sıteyı uzun zamandır ınceliyordum sonra bende yazmak istedim jınekoloğa gitmiştim 5 ay önce Van'ından hıç bir sorunumun olmadığını hatta zarımın esnek olduğunu söylendi ve parmak egZersizi önerdi daha kadın dokunmadan ben acıyo demeye başladım ama o dokunduğunda acımadığını farkettım dua edın ınş yapayım çocuğum olsun istiyorum eşimin anlayışlı olması içten içe daha çok uzuyo beni onu mutlu edemediğimi düşünüyorum....
herkese merhabalar.
uzuuun zamandır giremiyordum foruma. güzel haberi vermekte baya geciktim. ben de yendim vajinismusu. hem de iki ay önce. bunca zaman korkup tedirgin olduğum için öyle pişmanım ki. ben yendim sıra siz de.
herkese merhabalar.
uzuuun zamandır giremiyordum foruma. güzel haberi vermekte baya geciktim. ben de yendim vajinismusu. hem de iki ay önce. bunca zaman korkup tedirgin olduğum için öyle pişmanım ki. ben yendim sıra siz de.
Arkadaslar ya. Ben biraz sabirsizim da. Simdi en son 2 parmak alabilmistim. Acaba p... denemesine gecsem mi diye dusunuyorum.. yoksa erken mi olur ?
4 yıl boyunca bu cümleyi kurmanın hayalini kurdum ... OLDU........ SONUNDA BİTTİ.... ÇOK MUTLUYUM ...ŞÜKÜRLER OLSUN RABBİME... dün denedik üstteyken oldu.defalarca sordum eşime oldu mu girdi mi diye...çok hafif bir baskı hissettim ama mutluluğumuzun yanında bir hiçti...
Arkadaslar ya. Ben biraz sabirsizim da. Simdi en son 2 parmak alabilmistim. Acaba p... denemesine gecsem mi diye dusunuyorum.. yoksa erken mi olur ?
geçmee canım. sakın geçme . 3 parmağa geç öyle dene. yoksa hüsran olur falan egzersizlerden de sogursun. sadece hiç ara vermeden 3 parmağa geç derim. 3 parmaktan snra yenme ıhtımalı cok yuksek. ama yenme ihtimalinin %100 olması için anca senden başka bir cismin vajınaya yerleştırmenı tavsıye ederım. onun verdıgı cesaret bambaşka.........
Canım sayfaları inceler misin2 sayfa geride sana cevap vermiştim Oku onu [/QUO
canım okudum çarşamba günü başlıycam egzersizlere şimdi musait degilim.destegin için çook teşekkür ederim noolur beni yalnız bırakmayın.
ben parmak egzersizi yaparken tek parmağımı alabiliyordum. onun da sadece iki boğumunu. eşim kendi parmağıyla denedi ve iki parmağın tamamını alabildim.(onun 2 parmağı benim 3 parmağıma bedel). penis denemelerinde hep dur yapamıcam dediğim noktada eşim durmadı ve çok da iyi etti. korkulacak hiçbir şey yokmuş. sadece rahat olmak ve panik yapmamak gerekiyor. ACI YOK!!!!
Çok teşekkur ederdim başlayacağım zaman kaybetmek istemiyorum ve hala düğün borçlarını bitiremedık pskoloğa doktora verecek okalar paramda yok zaten mumu denedım peceteye sarıp sonuç olumsuz çok sert geldı canım yandı egzersızlere günlük Nekadar vakıt ayırdınız ve sıralaması nasıl oldu anlatabilirmisiniz
Ya aslinda acele etmemin sebebi 1-2 gun sonra regl olcam da. Ondan once denemek istiyorum. Yani araya regl girerse o kadar cabam bosa gider mi? Bastan kulak copuyle baslamak zorunda kalir miyim acaba?
banada yardım edin noolur
geçmee canım. sakın geçme . 3 parmağa geç öyle dene. yoksa hüsran olur falan egzersizlerden de sogursun. sadece hiç ara vermeden 3 parmağa geç derim. 3 parmaktan snra yenme ıhtımalı cok yuksek. ama yenme ihtimalinin %100 olması için anca senden başka bir cismin vajınaya yerleştırmenı tavsıye ederım. onun verdıgı cesaret bambaşka.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?