Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

gelincik41 çarşamba günü ve sonrası içiin benide böyle motive edermisin yaa çok faydası olacak bana.

tabıkıııııııııııı canımmmmmmmmm .valla hep yannda olurum. benı dınleyıp dedklerımı yaparsan aynı gün ble yenersın. çünkü ben sızden daha vahim bı durumdayken atlattım bunları. ve adım adım yönlendıreblrm senı. bak maıl adresımı mesaj olarak atıorum burdan. daha sık iletişime geçeblrz. HERŞEY İSTEYİNCE OLUYOR AMA VAJINUSMUS DAHA BIR İSTEMEKLE BAĞLANTILI BIR HASTALIK..... TAMAMEN PSKOLOJİKKKKKKKK....

Canım nasılsın özel mesaj atamıyorum ben mesaj sayımdan dolayı valla yeni gelin olmak iyi gidiyo 2. Denememiz daha kolay oldu bide egzersize hala devam ediyorum ben ama sadece deneme öncesinde yapıyorum

:) hahahaha kıyamam bebeğim ya ben de senın gibi deneme öncesınde egzersız yapıodum ama tatlım onlara bağımlı kalma bana da bırak egzersızı demstı arkadaş cıdden deneme oncesı yapmadım hıcbı fark olmadı :) bu arada o baskı bıttı mııııııııı :) ve tatmın olma durumu nasıl ay ama senı aynı gün gelın ettım ya nasıl sevındımmmmmmmmmmmmmm yaaaaaaaa... mısafırlerım vardı evde. ben okdr bu sayfaya bağmlı kalmşm kı arada nete gırıp bakıodum bı baktım oldu falan yazmışsın sevinçten bağrdım mısafırlerım şok oldu Allahtan yabancı değillerdı

canım tabikiiiiiiiiii. hangi aşamadasın ? söylersen yardmcı olurum. yazdıklarımzı nasl yendıgımzı falan ıyıce okudun mu

canım evet okudum hala okuyorum.ben daha önce doktora gitmiştim.aynı dediginiz egzersizleri ödev vermişti.4-5 ay gittik eşimle.tek parmak tamamı olmuştu.iki parmagıda başarmıştm ama eş parmağını yapamayacağımı düşündüm,süreç uzadı başka sebeplerde araya girdi ve doktoragitmeyi bırakmıştım.2 yıl oluyo bırakalı ama tek parmağı yakınlarda denedim onda sıkıntı yok.eş parmağı yada farklı bi cisim beni çok düşündürüyo.

sana bişiy dıyım mı aynııııısının tıpkısını yaşadım aynı bu hisleri :) eş parmagı ve aparat..... ama yemın ederım yaaaaaaa parmaktan çok ama çokkkkkkkk kolayyyyy aparat. oranın içine parmagın deyınce o darlığı , o yapıyı hissedıosun ya tuhaf gelıyo .ama aparatta öyle değil yapman gereken tek şey aparatı veya mumu vs. eğimli bi şeklde ıtmek. valla bak kendı kendıne gırıo . ben daha hıııııııııc denememısıtm ılk defa kalem kalınlıgında bır aparatı vajınama yerleştrmeye kalktıgımda nasıl korkuodum dua edıodum tam sokcam tkrar gerı cekıp dua edıodum. ya nefes alıp bı ıttırdım eğimli bı şeklde sonunaaaa kadar gırmstı. bı ohaaa çektım o an bunu yaparsam her boyuutu yapablrm kı sonucta başka bişey gırdı ddm cıdden de daha kalınını ble o gun yerleştreblmstm......... bı kere korkmakk değil de korkuyu yenıp sadece bı tanecık adım atacaksın. o bıtanecık adımda kazandıgın başarı resmenn bu ılleti yenmene sebep olcak. onu denedıgınde acımadıgı hıssedeceksın ya o sevin. gıbı bır sevınc yok

Ayy canım ya çok tatlısın valla birazcık daha devam edeyim de bende bırakıcam egzersizi. Kız daha 2 kere deneyebildik topu topu dün günüm vardı yorgunluktan bişey yapamadım baskı hissine gelince 2. Denemede yoktu valla

canım evet okudum hala okuyorum.ben daha önce doktora gitmiştim.aynı dediginiz egzersizleri ödev vermişti.4-5 ay gittik eşimle.tek parmak tamamı olmuştu.iki parmagıda başarmıştm ama eş parmağını yapamayacağımı düşündüm,süreç uzadı başka sebeplerde araya girdi ve doktoragitmeyi bırakmıştım.2 yıl oluyo bırakalı ama tek parmağı yakınlarda denedim onda sıkıntı yok.eş parmağı yada farklı bi cisim beni çok düşündürüyo.

3. denemem çoooooooooooooooooooooook güzeldi benim inşaalah senın de oyle olur ozamannn yarın haberını beklıyorum :)

Ya herkese parmak daha kolay geliyormuş sanırım ama ben aparatla daha rahat etmiştim valla parmak hissi benim içimi bi tuhaf yapıyordu. Aparat daha kolay gerçekten :13:

Ya herkese parmak daha kolay geliyormuş sanırım ama ben aparatla daha rahat etmiştim valla parmak hissi benim içimi bi tuhaf yapıyordu. Aparat daha kolay gerçekten :13:

aynen tatlım içini hissedıosun elıne değen her et parçasından korkuosun engel sanıosun falan aparat kolay gelio. ben içine yerleştırıp bulaşıgımı yıkıyodum valla belki de ben esnettiğim için kolayca yendim

Son düzenleme:

evet parmakla bendede aynısı oluyodu yaa korkuyodum et parçalarından.pende aparat deniycemm.nasıl bi aparat kullancam acaba???

Ay ben cok gaza geldim.ama bugun cok gec oldu ya. Ben taylandda yasiorum burda saat 9a gekio :)

evet parmakla bendede aynısı oluyodu yaa korkuyodum et parçalarından.pende aparat deniycemm.nasıl bi aparat kullancam acaba???

canım istersen en küçük mumdan alıp sen kalınlaştır. yada ıstersen medıkal eczanelerınden dilatör al. boy boy aparat setı var içinde. parmak kalınlgında başlıo 12 14 cmye kadar. ki zten 12 14 cmye kalmadan çoğu kişi yenıo. 7 cmde yenenler de oldu ben 9 cmde yendım meesela. bak dilatörler bu şekılde -->

Ay ben cok gaza geldim.ama bugun cok gec oldu ya. Ben taylandda yasiorum burda saat 9a gekio :)

yok yok geç değil valla bebeğim ben hiç abartısız gece 3lere kdr parmak aparat egzersızı yapıodum o yuzden çabucak level atlıyodum hatta sen 2 parmağa kadr egzersızı geçmşssin gelin olman bir hayli yakındır

Son düzenleme:

tamam canım ben utanırım alamamda eşime söyliycem o alsın artık.noolur sende dua et bana.

tamam canım ben utanırım alamamda eşime söyliycem o alsın artık.noolur sende dua et bana.

tamam canımmmmmmmmmm benım dualarıım senınle ve senın gıbı tum vajılı hastalarla... eşin alsın yada hıc masraf olmasın mum al sen ıstedıgın kadar streçleyıp prez..fle kalınlaştır. o sana kalmış canım bnm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…