- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #155.521
gelincik41 çarşamba günü ve sonrası içiin benide böyle motive edermisin yaa çok faydası olacak bana.
Canım nasılsın özel mesaj atamıyorum ben mesaj sayımdan dolayı valla yeni gelin olmak iyi gidiyo 2. Denememiz daha kolay oldu bide egzersize hala devam ediyorum ben ama sadece deneme öncesinde yapıyorum
canım tabikiiiiiiiiii. hangi aşamadasın ? söylersen yardmcı olurum. yazdıklarımzı nasl yendıgımzı falan ıyıce okudun mu
canım evet okudum hala okuyorum.ben daha önce doktora gitmiştim.aynı dediginiz egzersizleri ödev vermişti.4-5 ay gittik eşimle.tek parmak tamamı olmuştu.iki parmagıda başarmıştm ama eş parmağını yapamayacağımı düşündüm,süreç uzadı başka sebeplerde araya girdi ve doktoragitmeyi bırakmıştım.2 yıl oluyo bırakalı ama tek parmağı yakınlarda denedim onda sıkıntı yok.eş parmağı yada farklı bi cisim beni çok düşündürüyo.
:) hahahaha kıyamam bebeğim ya ben de senın gibi deneme öncesınde egzersız yapıodum ama tatlım onlara bağımlı kalma bana da bırak egzersızı demstı arkadaş cıdden deneme oncesı yapmadım hıcbı fark olmadı :) bu arada o baskı bıttı mııııııııı :) ve tatmın olma durumu nasılay ama senı aynı gün gelın ettım ya nasıl sevındımmmmmmmmmmmmmm yaaaaaaaa... mısafırlerım vardı evde. ben okdr bu sayfaya bağmlı kalmşm kı arada nete gırıp bakıodum bı baktım oldu falan yazmışsın sevinçten bağrdım mısafırlerım şok oldu Allahtan yabancı değillerdı
Ayy canım ya çok tatlısın vallabirazcık daha devam edeyim de bende bırakıcam egzersizi. Kız daha 2 kere deneyebildik topu topu dün günüm vardı yorgunluktan bişey yapamadım baskı hissine gelince 2. Denemede yoktu valla
Ya herkese parmak daha kolay geliyormuş sanırım ama ben aparatla daha rahat etmiştim valla parmak hissi benim içimi bi tuhaf yapıyordu. Aparat daha kolay gerçekten :13:
sana bişiy dıyım mı aynııııısının tıpkısını yaşadım aynı bu hisleri :) eş parmagı ve aparat..... ama yemın ederım yaaaaaaa parmaktan çok ama çokkkkkkkk kolayyyyy aparat. oranın içine parmagın deyınce o darlığı , o yapıyı hissedıosun ya tuhaf gelıyo .ama aparatta öyle değil yapman gereken tek şey aparatı veya mumu vs. eğimli bi şeklde ıtmek. valla bak kendı kendıne gırıo . ben daha hıııııııııc denememısıtm ılk defa kalem kalınlıgında bır aparatı vajınama yerleştrmeye kalktıgımda nasıl korkuodum dua edıodum tam sokcam tkrar gerı cekıp dua edıodum. ya nefes alıp bı ıttırdım eğimli bı şeklde sonunaaaa kadar gırmstı. bı ohaaa çektım o anbunu yaparsam her boyuutu yapablrm kı sonucta başka bişey gırdı ddm cıdden de daha kalınını ble o gun yerleştreblmstm......... bı kere korkmakk değil de korkuyu yenıp sadece bı tanecık adım atacaksın. o bıtanecık adımda kazandıgın başarı resmenn bu ılleti yenmene sebep olcak. onu denedıgınde acımadıgı hıssedeceksın ya o sevin. gıbı bır sevınc yok[/QU
çarşamba günü deniyecem canım.ben sana bişey diyim mi gittigim doktordan daha iyi motive ediyosun.inşallah çarşamba veya sonrası güngerde yine denk geliriz.senin ve diger arkadaşların destegiyle bende kurtulurum bu illetten.herşey için teşekkürler.çook rahatlattın beni. :):)
sana bişiy dıyım mı aynııııısının tıpkısını yaşadım aynı bu hisleri :) eş parmagı ve aparat..... ama yemın ederım yaaaaaaa parmaktan çok ama çokkkkkkkk kolayyyyy aparat. oranın içine parmagın deyınce o darlığı , o yapıyı hissedıosun ya tuhaf gelıyo .ama aparatta öyle değil yapman gereken tek şey aparatı veya mumu vs. eğimli bi şeklde ıtmek. valla bak kendı kendıne gırıo . ben daha hıııııııııc denememısıtm ılk defa kalem kalınlıgında bır aparatı vajınama yerleştrmeye kalktıgımda nasıl korkuodum dua edıodum tam sokcam tkrar gerı cekıp dua edıodum. ya nefes alıp bı ıttırdım eğimli bı şeklde sonunaaaa kadar gırmstı. bı ohaaa çektım o anbunu yaparsam her boyuutu yapablrm kı sonucta başka bişey gırdı ddm cıdden de daha kalınını ble o gun yerleştreblmstm......... bı kere korkmakk değil de korkuyu yenıp sadece bı tanecık adım atacaksın. o bıtanecık adımda kazandıgın başarı resmenn bu ılleti yenmene sebep olcak. onu denedıgınde acımadıgı hıssedeceksın ya o sevin. gıbı bır sevınc yok[/QU
çarşamba günü deniyecem canım.ben sana bişey diyim mi gittigim doktordan daha iyi motive ediyosun.inşallah çarşamba veya sonrası güngerde yine denk geliriz.senin ve diger arkadaşların destegiyle bende kurtulurum bu illetten.herşey için teşekkürler.çook rahatlattın beni. :):)
hahahah teşekkür ederım canım benımdoktorlarla herşeyi bu kdar açık konuşamadııgn ıcın işte... bıde doktor da olsa normal bırı de olsa karşndakı yıne egzersız işini sana bırakıo. o sadece yönlendırır bunu yap şunu yap dıe ama yapmak sana kalmış.. işte o yuzden ben de bu sayfada hemencık yendımmmm... yoksa kmseye ayrıntılı bısey soramıosun... burdakı hastaların hepsı bırebır aynı şeylerı yaşamış ve bırcogu atlatmış.. o yuzden bı doktordan daha ıyı anlayablıo anlattıklarını..... yaşadıklarını ve o pskolojını... neyse artık çarşamba günü bıdaha başlarız senle . inşaalah bir günde yenersın
3. denemem çoooooooooooooooooooooook güzeldi benim inşaalah senın de oyle olur ozamannnyarın haberını beklıyorum :)
aynen tatlım içini hissedıosun elıne değen her et parçasından korkuosun engel sanıosun falanaparat kolay gelio. ben içine yerleştırıp bulaşıgımı yıkıyodum valla belki de ben esnettiğim için kolayca yendim
iyide bebeğim şöyle düşün ben ennnn baştan başlayarak 4 günde bıtırdım hem de en baştan :) senın bı 3 parmak kalmş. burda bır günde yenenler de oldu. sen bence hadi bır hırslan da hem 3 parmağa geç bugun hem de eş denemesınehatta istersen bugun bakkal mumu da alıp onu dene kalınlaştr. yarın da eş denemesı yap. herşey sana bağlııııııı. bu hastalık istemekle geçio. hatta yarım saatte bıle cıddı anlamda isteyen bırı yeneblır... bız sadece rıske girmemek için beklıorz bı kç gün belkı ılk andan ıtıbaren de yapablrz.
evet parmakla bendede aynısı oluyodu yaa korkuyodum et parçalarından.pende aparat deniycemm.nasıl bi aparat kullancam acaba???
hahahah teşekkür ederım canım benımdoktorlarla herşeyi bu kdar açık konuşamadııgn ıcın işte... bıde doktor da olsa normal bırı de olsa karşndakı yıne egzersız işini sana bırakıo. o sadece yönlendırır bunu yap şunu yap dıe ama yapmak sana kalmış.. işte o yuzden ben de bu sayfada hemencık yendımmmm... yoksa kmseye ayrıntılı bısey soramıosun... burdakı hastaların hepsı bırebır aynı şeylerı yaşamış ve bırcogu atlatmış.. o yuzden bı doktordan daha ıyı anlayablıo anlattıklarını..... yaşadıklarını ve o pskolojını... neyse artık çarşamba günü bıdaha başlarız senle . inşaalah bir günde yenersın
inşallah canım yaa.valla sen böyle gidersen burda benim gibi çoook hastayı kurtarırsın.çokk dua alırsın.şimdiden beni rahatlattın kendime güvenim arttı.çarşambayı iple cekicem.Allah senden razı oldun.
Ay ben cok gaza geldim.ama bugun cok gec oldu ya. Ben taylandda yasiorum burda saat 9a gekio :)
canım istersen en küçük mumdan alıp sen kalınlaştır. yada ıstersen medıkal eczanelerınden dilatör al. boy boy aparat setı var içinde. parmak kalınlgında başlıo 12 14 cmye kadar. ki zten 12 14 cmye kalmadan çoğu kişi yenıo. 7 cmde yenenler de oldu ben 9 cmde yendım meesela. bak dilatörler bu şekılde -->Eki Görüntüle 750278
inşallah canım yaa.valla sen böyle gidersen burda benim gibi çoook hastayı kurtarırsın.çokk dua alırsın.şimdiden beni rahatlattın kendime güvenim arttı.çarşambayı iple cekicem.Allah senden razı oldun.
ne demek canım yaaaaaa.. ben iyileşenleri gorunce mutluluktan uçuyorummmmm.... benım de hıcbır farkım yoktu bır zamanlar......
tamam canım ben utanırım alamamda eşime söyliycem o alsın artık.noolur sende dua et bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?