Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

tm canım ekledim seni kabul edersin.Allaha emanet ol.herşey için tekrar teşekkür ediyorum.inşallah iyi bir şekilde sonuçlanır. :):)şimdilik kendine iyi bak canım.görüşmek üzzere byyy.

Ay insallah ya. Ya benim aslinda soyle oldu.ilk gecemizde- vaji oldugumu bilmiorum tabi- biraz yapmaya ugrastik .yerini bulamiyoduk :) neyse sonra biraz baski olunca bennhemen durdurdum. Girmedi ama az bisey kan geldi.. sonra ben bi 10 dakika sonra filan birden bayildim sonra kendime gelince afedersin baya bi kustum. Sonra karnima oyle bi sanci girdi ki 1 saate yakin kivrandim. Heralde kendimi cok kastigim icin. Iste o gunden beri sanki yine oyle olcak gibi gelio denersem ama burayi okumaya basladigimdan beri cesaretim geldi. Bi de parmak olayina girince iyice gaza geldim. Onceden iok gecemizi dusundugumde bile bayilcak gibi oluodum. Ama su an hic oyle olmuorum. Korkmuyorum tekrar bayilicam diye :) iyi gelisme sayilir di mi?

Arkadaşlar bir aylık evliyim. İlk hafta eşim gireceği zaman hep üzerimden ittim Şimdi sadece p. ucu giriyor ama fazlasıyla canım yanıyor, parmak egzersizlerini denemeye çalışıyorum ondada canım acıyor. Doktora muayene olamıyorum. Ne yapacağım ben, canım çok mu tatlı anlamıyorum. Benim gibi olan var mı lütfen yardım edin :'(

Canim ben parmaktan once kulak copu ile baslamistim.ilk adim icin iyi oluo. Sen de istersen oyle basla.hissetmiyosun bile girdigini.

Hoşgeldin canım, daha çok yeni evlisin Allah mesut bahtiyar etsin
Öncelikle penis ucunu sokman bile başarı bana göre. Burda bazı arkadaşlar dokundurtmuyorlardı bile eşlerine
Canın acımıyor aslında, sen zorla acıtıyosun desek yeridir Vajinamızın içinde kastan başka bişey yok, sinir ucu yok , sinir ucu olmayan yer acır mı hiç
Ben de senin gibiydim, iterdim eşimi, ağlama krizlerine girerdim. Ama bu böyle devam etmez dedim. Burayı da okumuştum. Bi gün bi baktım serçe parmağımı sokmuşum bile. Bu sadece başlangıçtı benim için. Devamı da geldi çok şükür. Yeneli 7 ay olcak nerdeyse
Sende bir an önce başla egzersizlere. Parmak yapamam diyosan kulak çubuğundan ince bir aparat yap kendine. Çubuğu peçeteye sarıp streçle. Sonra da kayganlaştırıcı jel ile jelleyip vajina girişine yerleştir. Zaten vajinanın içinde kocaman bir boşluk var girişi geçtikten sonra

merhaba arkadaşlar ben sayfaya bir kez yazmıştım,ama yazılanların neredeyse hepsini gün gün okudum :) doktora başvurdum ben 2 seansta halloldu cinsel terapi eğitimi almış bi psikoloğa başvurdum,bugün tamamen aştım çookk kolay oldu :) buradaki yazıların çok ama çok faydası oluyo o yüzden ben de kolayca aştığımı anlatmamın yardımı olur diye düşündüm.

Hosbuldum tesekkur ederim canlar. Kulak copune birsey sarmadan giriyor fakat pecete sarip itmeye calistigimda p. ucunun kaldigi yerde o da kaliyor. Yine aglama krizine girdim. Elimden geldigince rahat birakiyorum yonde mi sikinti var acaba anlayamiyorum. Burayida okumasam bu sikintiyi dunyada sadece ben yasiyorum sanacagim

aynı sorunu yaşadım bende öyle bi noktada kalıyordu p. ucu, ama devamı olduğunu rahatça ilerleyebileceğini düşün,öncesinde kaslarını kasıp bırakma egzersizi yap çok faydası oluyo,kasarken geri çek bıraktığında içeri it,ilkinde yansa da üç dört kez olunca alışıyo emin ol

Son düzenleme:

Cahilligimin kusuruna bakmayin. Kaldigim yer zar olabilir mi

Cahilligimin kusuruna bakmayin. Kaldigim yer zar olabilir mi

zannetmiyorum ama internetten bi kızlık zarı resimlerne bakabilirsin önce,sonra aynayla kendini incele hemen anlıyosun zarın nerde olduğunu.ben böyle anladım hatta evlenince ve ilişkiye giremeyince yani 25 yaşında öğrendim zarın yerini.kızlık zarı öyle gerilerde değil zaten,bi bak incele bence sonra kulak çubuğunu ayna kaşısında görerek çalışabilirsin. doktor bana günde bi süre aynada incelememi söylemişti

Internetten baktim zarlara daha once. Kendimide aynada inceledim. Ilerlerde takilinca zar olabilecegini dusundum. Niye orda takiliyor anlamiyorum. Kulak copu orayi gecince kendi gidiyor ama ustune birsey sarip deneyince yine orda kaliyor.

Amin canım ya.Allah bütün bu sıkıntıyı çekenlere yardım etsin....

Kızlar emla kremi sürdüm ama uyusmadi surdukten sonra strec gibi birsey cikti kutuda onu yapistirmadim acaba ondan mi uyusmadi yardim lutfen ya 9.30 cm alabiliyorum zorda olsa aparatlarli büyüyünce artık yaptıktan sonra sizim olmaya başladı

İnşallah canım geçer biraz canım yanıyor ama sıkıyorum dişimi.eşimin mutlu olduğunu görmek beni daha mutlu ediyor.

Internetten baktim zarlara daha once. Kendimide aynada inceledim. Ilerlerde takilinca zar olabilecegini dusundum. Niye orda takiliyor anlamiyorum. Kulak copu orayi gecince kendi gidiyor ama ustune birsey sarip deneyince yine orda kaliyor.

ben kendi tecrübemi şöyle anlatayım. hiç kulak çubuğu kullanmadım. ilk p. denemesinde yani ilk gece gidemedi ileri,sonraki denemede de takıldı bi yere anlamadım duvar gibi bişeydi sanki patlayacak zannediuodum resmen.ilk egzersizim işaret parmağının ilk boğumuydu doktor öyle başlattı. dediki kasıldığın an orda tut parmağını geri çekme rahatlayınca çek tekrar dene kasılma geçince çek 15 dk hep bunu yap dedi. sonra iki boğuma geçerken geçemedim en başta takıldı yandı falan.sonra nefes alıp kasları kasmayı,üflerken gevşetmeyi öğrendiğim aklıma geldi bununla denedim,nefes verip gevşerken ittim. ama bence parmak herhangi bi aparattan daha kolay oluyor çünkü hissediyorsun içeride ne olduğu nereden ilerleyebileceğini öğreniyosun. zaten doktorumda aparat tavsiye etmiyorum çünkü kendi parçanız olunca kendinizi daha iyi tanıyosunuz demişti. hatta ben eş parmağında çok zorlandım hissedemeyince panikledim. tabi bu benim için geçerli de olabilir ama 3 parmağa geçmişken kulak çubuğu büyüklüğünde bi jel ağzını kullanmam gerekti mesela itemedim içeri,kaldı sanki o da bi yerde.

Ben parmagimi hic itemiyorum. Denedigimdede midem bulaniyor elim ayagim titriyor

Ben parmagimi hic itemiyorum. Denedigimdede midem bulaniyor elim ayagim titriyor

Canım parmak yapamıyosan kulak çubuğuyla devam et egzersizlere
Çok haklısın, elin ayağın titriyor, korkuyosun canın acıyacak diye ama inan bana canını hiç bişey duygulardan daha çok yakamaz. Evliliğini yoluna koymak için bunu başarman şart:13: O inancı yüreğinde hissettiğin an başarman yakın

Avesra yasemin kkaderim hacico kizlar 3parmagi 3-4 kez alabildkten sonra 2. Kere es denemesine gectim. Halayi haketmedim bence ama yarisinin girdigine eminim. 2 kez hemde. Ama ole zor girdiki egserszlerden sonra z. Yagi ile denemede hep bahsettignz gibi bir anda kayacak gidecek sandm ama olmuo( yarisi bile ole ite ite girdiki cok fazla kastim gene sanirim icimde ne sevinc ne huzun ole garip bisiler var deneme aninda beliren hicbizaman olamayacakmis gibi hissinden nefret ediorm((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…