Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

merhaba arkadaşım acaba hangiidoktora gittin hangi şehirde

Canım şahsen kendi adıma konuşayım aynı şeyler benimde başıma gelmişti zannediyorum bu illetten kurtulan tüm arkadaşlarımızında başına gelmiştir ama sakın umudunu kaybetme egzersizlerine devam et beyin olarak tamamen hazır olduğunda İnan bana çok kolay oluyor ve öyle zar zor itmeyle falan değil kendiliğinden giriyor sanki, yolun yarısını geçtin sen başarmana çok az kaldı sende bu azim olduktan sonra hemde. Kendine güven tatlım :)

canımmmmmm yarı gelın olmussun ıstee normal yarısını alman zamanla kalanıda alırısn suan kastın ıcın cok acıoo:shemen umudunu kesme ustune duse duse ascaksın

canım çok sevindim senin adına maşallah darısı bana inşallah halaylar sana gelcek çooooooooooooooooookkkkkkkk yakında :)))))

tamam canım bide öle deniyim dizlerimi koyuyodum yere ben. bi türlü yerine oturmuyo

sen hıc hüzünle doldurmaa içini. ohoooo yarısını almak demek muthıs bişy ya. farkettıysen burdakılerın hepsı hiç yapamııyorken yendı. sen resmen kasların sık oldugu yere kadar gelmşsın. zaten olay orada başlıo cnm orası sırf kaslarla dolu. orada derın nefes alıp alta eğimli olarak ittirmiş olsaydınız rahatlıklaaaaaa o koca boşluğa ulaşacaktınız :) ama sorun değil sız oradakı kasları esnetın bı kaç kez denemeyle , zaten kendılıgınden oluverecek. daha ılk defa pe..s orayla karşılaştı kendını daha da kasmış olablrsn :) ama atlaman gereken çoook az bı level kalmış canım merak etme.. kayganlaştırıcı jel falan yada zeytınyağı kullansaydın o esnada.. bu gıbı kayganlaştırıcılar o sırada çokkk ıyı gelıyo soylıyım. senın egzersızlık durumun bıtmiş cunku

Son düzenleme:
kızlar herzaman giremiyorum sayfaya ara ara yazıyorumçkendim tek parmağımı falan yapıyodum zaten rahat.ama doktora gittim normal devlet pskiyatri bölümü.şuan kendi 2 parmağımı eşimin 2parmağını yapabiliyorum.eşiminkinde biraz aksıyorum ama zamanla oda rahat olcak.şu son zamanda kendi 2 parmağımda acayip bişey hissediyorum o girişteki yerde.incecik bişey geliyo elime.sanki koptu kopçak gibi acı falan olmuyo.kas falan değil yanlardaki kasları biliyorum zaten ince çok acayip.bu kızlık zarımıdır sizce.kızlık zarı hasdilebilirmi.kopçak gibi bişeymidir.anlamadımya.haftaya seansım daha var sanırım bu seferde ilişki denemelerine başlıcaz artık.eşimin 2 parmaklarınıda alıyorum çünkü.parmakları benimkinin 2 katı nerdeyse.

Gelincik canım naber
Ya 3. Denemede oldu ama ben zevk falan almıyorum henüz tatlım
Haber vereyim dedim normaldir herhalde dimi:26:

Gelincik canım naber
Ya 3. Denemede oldu ama ben zevk falan almıyorum henüz tatlım
Haber vereyim dedim normaldir herhalde dimi:26:

iyi ttlm senden naber. evde bı ton temızlıgım var bı bakyım dedım dyaanamadım bunu soylemenı beklıyodum cnm gayettt normal. bende de 2. haftada başladı zevk. bak bunla ılglı sana ozel mesaj da atacam. ama şmdlık soyleyecegım şu ki; her pozısyonu deneyın eşinle.. o arada herzaman hoşlandıgın fantezılerını kullan. ilşkiyi düşnme o an ve aslaaaa konusmayın o sırada. sen tatmın olmaya bak o an... ama bunları her nekdr desem de daha yenısın ılişki sırasında ıstemeden tedırgın oluo ınsan.. ne zaman tedırgınlık bıterse zevk başlıo tamamen

Dün orta parmağı denedım alabıldım ama kulak çöpünden yaptığım ağartı alamadımncanım acıdı umutsuzluğa düşmek ıstemıorum ama olmaması da canımı sıkı

o hıssetgıın şeyler vajınanın gırısındekı ince et parçaları olablr cnm. egzersız veya eş denemesı sırasında kanama oldu mu hıc? gerçi kanama olsa ble kızlık zarının birikintileri kalıo mutlaka vajınada. eğer hala bakıreysen de belkı kızlık zarıdır belkı de oradakı ınce dokulardır ama sen onlara takılma çünkü senın de gelın olman yakındır. eşın bır parmagını almak bıle mucızeyken 2 parmak nedır yaaa.. senın 3 parmagına denk gelır 3 parmk da zaten ilişkiye geçme adımıdır artık... maşşalah sana. ben asla onun parmaklarını alamamıstım :/ sen şuan bıle yeterlı kayganlaştırıcı kullandıgın takdrde başarıyla gelın olursun valla... aparat falan kullandın mı hıc?

Gelıncık yardımların ıcın çok teşekkürler forumda yenı oldugum ıcın özelden msj atamıyorum

rıca ederım cnm sureklı katılır yorum atarsan mesaj hakkı veırlıo. ayrıca sen de umıtsızlıge kapılma. oyle zaten hıcbır sey ılk uğraşta hemencık olmaz. senın yapman gerekn hıc aralıksız egzersızlere devam etmek. kulak çöpünü yerleştırırken de dogru yere koycan .elınle vajına delıgını belırle ve aç yerleştır. sonra nefes alıp aşağı egımlı koy. ben de snn gıbı korkuodum ama ne zman korkunun ecele faydası olmadıgını ogrendım; ozmn aparatı kolaylıkla yerleştrdım sen de uğraş hadı gıt şmdı uğraş. en azndan uğraşrken korkunu yenmesen de esnet vajınanı kı işini kolaylaştırsın

cnm eşimle denemelerimizde ve egzersizlerde ilk başlarda az az kanamalarım oldu ama kızlık kanamasımıydı bilmiyorum tam.doktora gitiğimden beri ilişkiye girmeyi denemiyoruz cnm .doktor ben ne zaman hazırsınız dersem o zaman deniceksiniz yoksa acele edip denersen olmazsa hayal kırıklığına uğrayıp bidaha egzersizlerden soğuyolr dedi.inanki eşimin parmaklarıyla daha kolay oluyo egzersiz çok fazla hissetmiyorum bile.aparat hiç yapmadım cnm .parmağa başlamadan önce ince kalemle denemiştim çok sert gelmişti bana olammıştı.parmakla daha kolay oldu onla devam ettim.dua et nolur benim için kurtulayım artık bende 8 aylık evliyim 2 buçuk aydan beri tedavi oluyoruz.bu hafta sanırım ilişki denemelerine geçicez.ama öncesinde eşimin 2 parmağıyla bol bol çalışmam gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…