- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #155.561
merhaba arkadaşlar ben sayfaya bir kez yazmıştım,ama yazılanların neredeyse hepsini gün gün okudum :) doktora başvurdum ben 2 seansta halloldu cinsel terapi eğitimi almış bi psikoloğa başvurdum,bugün tamamen aştım çookk kolay oldu :) buradaki yazıların çok ama çok faydası oluyo o yüzden ben de kolayca aştığımı anlatmamın yardımı olur diye düşündüm.
Avesra yasemin kkaderim hacicokizlar 3parmagi 3-4 kez alabildkten sonra 2. Kere es denemesine gectim. Halayi haketmedim bence ama yarisinin girdigine eminim. 2 kez hemde. Ama ole zor girdiki egserszlerden sonra z. Yagi ile denemede hep bahsettignz gibi bir anda kayacak gidecek sandm ama olmuo ( yarisi bile ole ite ite girdiki cok fazla kastim gene sanirim icimde ne sevinc ne huzun ole garip bisiler var deneme aninda beliren hicbizaman olamayacakmis gibi hissinden nefret ediorm ((
Avesra yasemin kkaderim hacicokizlar 3parmagi 3-4 kez alabildkten sonra 2. Kere es denemesine gectim. Halayi haketmedim bence ama yarisinin girdigine eminim. 2 kez hemde. Ama ole zor girdiki egserszlerden sonra z. Yagi ile denemede hep bahsettignz gibi bir anda kayacak gidecek sandm ama olmuo ( yarisi bile ole ite ite girdiki cok fazla kastim gene sanirim icimde ne sevinc ne huzun ole garip bisiler var deneme aninda beliren hicbizaman olamayacakmis gibi hissinden nefret ediorm ((
combocum, üstteyken tuvalete oturur şekilde pozisyon al, yani dizlerin yataağa değmesin bildiğin tuvalete oturur gibi otur, penisi sen tut, dik değil ama biraz egimli şekilde tut yani penis azcık aşağı dogru olcak sonra vaji girişine yerleştir. sonrası senin rahatlığına kalıyor. nefes alıp vererek yavaş yavaş otur. rahat olusan kafanda olcak mı kaygısı olmadan sanki yıllarca yapıyormuşsun gibi otur bak gör nasıl cup diye giriyor :) öncesinde jel ya da kafana yatan bir kayganlaştırıcı sür.
canım çok sevindim senin adına maşallah darısı bana inşallah halaylar sana gelcek çooooooooooooooooookkkkkkkk yakında :)))))
inşlhh cnmm sen ne durumdasın
Al iste korktugum oldu. Regl oldum bilehersey yarim kaldi...
Al iste korktugum oldu. Regl oldum bilehersey yarim kaldi...
Gelincik canım naber
Ya 3. Denemede oldu ama ben zevk falan almıyorum henüz tatlım
Haber vereyim dedim normaldir herhalde dimi:26:
canım benim harikasın, tabii ya yapısı esnek ve düşündüğün gibi acı, ağrı yok. yaseminin dediği gibi serçe parmağınla ya da birkaç kulak çöpünü birleştirip çok kalın olmamak kaydıyla aparat haline getirip deneyebilirsin. sakin ol, derin nefes al önce, nefesini verirken parmağını veya aparatı içeri doğru ittir, kasmamaya çalış kendini serbest bırakırsan ne kadar kolay girdiğini sen de göreceksin. sormak istediğin ne varsa seve seve yardımcı oluruz.. üzülme sen de yeneceksin, sen de keyifle nefes alacaksın
kızlar herzaman giremiyorum sayfaya ara ara yazıyorumçkendim tek parmağımı falan yapıyodum zaten rahat.ama doktora gittim normal devlet pskiyatri bölümü.şuan kendi 2 parmağımı eşimin 2parmağını yapabiliyorum.eşiminkinde biraz aksıyorum ama zamanla oda rahat olcak.şu son zamanda kendi 2 parmağımda acayip bişey hissediyorum o girişteki yerde.incecik bişey geliyo elime.sanki koptu kopçak gibi acı falan olmuyo.kas falan değil yanlardaki kasları biliyorum zaten ince çok acayip.bu kızlık zarımıdır sizce.kızlık zarı hasdilebilirmi.kopçak gibi bişeymidir.anlamadımya.haftaya seansım daha var sanırım bu seferde ilişki denemelerine başlıcaz artık.eşimin 2 parmaklarınıda alıyorum çünkü.parmakları benimkinin 2 katı nerdeyse.
Gelıncık yardımların ıcın çok teşekkürler forumda yenı oldugum ıcın özelden msj atamıyorum
o hıssetgıın şeyler vajınanın gırısındekı ince et parçaları olablr cnm. egzersız veya eş denemesı sırasında kanama oldu mu hıc? gerçi kanama olsa ble kızlık zarının birikintileri kalıo mutlaka vajınada. eğer hala bakıreysen de belkı kızlık zarıdır belkı de oradakı ınce dokulardır ama sen onlara takılma çünkü senın de gelın olman yakındır. eşın bır parmagını almak bıle mucızeyken 2 parmak nedır yaaa.. senın 3 parmagına denk gelır 3 parmk da zaten ilişkiye geçme adımıdır artık... maşşalah sana. ben asla onun parmaklarını alamamıstım :/ sen şuan bıle yeterlı kayganlaştırıcı kullandıgın takdrde başarıyla gelın olursun valla... aparat falan kullandın mı hıc?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?