Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

doktor doğru soylemiş... ama merak etme canım valla yenmenızı nasıl ıstedıgımı bılsen.... şöyle bısey var senın hastalıgın cok kotu vaka değil. yanı oyle serçe parmak ble deneyemeyenler var.sen resmen eşının 2 parmagını denemıssın. karamsarlık yok bunu baştan soylıyım. eş denemesı başarısız da olblr. ben defalarca eş denemesınde hayal kırıklıgına ugradım ama yne de devam ettım. parmakda yenemedım 2 parmaga geçtım. oda olmadı 3 parmak. bunlarn hıcbırı olmaynca kalem denedım snn dedıgın gıbı başta çok sert geldı . kasıldım. ama orayı kocaamn bı boşluk hıssedıp denedım baktım kı ıkındım falan hemen gırdı hemen aparat (dilatör) aldrdım eşime... ve oylece yendım. yanı Allahtan çözüm yolu çok olan bır hastalık bu. sen sımdı bu egzersızlere devam edıp doktora gıt. ki buyuk ıhtımal eş denemesınde yeneceksın gıbıme gelıo. ama olmazsa da dunyanın sonu degıl senı bı guzel yonlendırırız dedıklermızı de dınlersen garantı verıyorum 2 gunde ble yenersın...... tamam canım üzülmek karamsarlıga kapılmak yok

İnss olacak dün aparatı denedım kulak çöpünden yapmıştım zorlandım olumsuz oldu canım yandı ama aynı kalınlıktakı orta parmağı rahatlıkla alabıldım denemeye devam edecem inş

İnss olacak dün aparatı denedım kulak çöpünden yapmıştım zorlandım olumsuz oldu canım yandı ama aynı kalınlıktakı orta parmağı rahatlıkla alabıldım denemeye devam edecem inş

demekkı ılk defa denedıgın ıcın kendını kasmısssın yoksa onu yapan onu hayli haylı yaapar :) sen devam et cnm nekdr hırslanrsan okdr çabuk yenersın bunu da unutma...

oyy oyyy ben de çok ösledim seni bıstığım arada giriyorum zaten yaseminim ama denk gelmiyoruz. halledersin seeeeeen :) atlatırsın Allah ın izniyle bak hem sınavı atlattıktan sonra aday sürücü olmaktan yırttın :) iyiyim tatlım çok şükür tatlı telaşlar başladı yeniden umut ve bekleyiş sürecindeyim :) cok öpüyorum tatlı nanaklarından

sevimcim gözün aydın :)))))

gözün aydıııııııııın :))

canım ben de yenmeden önce yarısını almıştım, sonrası geldi çok şükür. gelin olmaya çok yaklaştın. kendini aklını bi rahat bıraksan her şey daha kolay olcak, sevin sen bu sevinç adımlarınını hızlandırsın inşaallah. işte o hissi kafandan attığında bitti bu iş :)

tamam canım bide öle deniyim dizlerimi koyuyodum yere ben. bi türlü yerine oturmuyo

canım ben de dizlerimi koyarak deniyordum hep ama olmuyordu. ne zaman koymadım tuvalete oturur gibi yaptım işte o anda oldu hamdolsun. inşaallah olur da birlikte seviniriz :))

Canım zaman zaman hepimize olmuştur o, merak etme. Ben de ilk eş denememde sadece ucunu alabilmiştim
Sen yarısını almışsın bile
Canım yarısı girdikten sonra yöne çok dikkat et olur mu? Zaten bir anda girmesini bekleme. O an hissettiğin basınçtan dolayı, az az ittirmen daha avantajlı olur senin için Yönü de popona doğru olsun.. Üst pozisyonda sen kendin kontrol et eşini
Al iste korktugum oldu. Regl oldum bile hersey yarim kaldi...
Canım neden korkuyosun. Reglden sonrasını fırsat bil kendine Vajina kasları reglden sonra daha gevşemiş oluyor. Sen de bu süre zarfında beynini hazırla, takip et burayı
Gelincik canım naber
Ya 3. Denemede oldu ama ben zevk falan almıyorum henüz tatlım
Haber vereyim dedim normaldir herhalde dimi:26:
Zevk alman için çok erken, ama yavaş yavaş hazırla kendini canım. Orgazm beyinsel bişey aslında. Yani sen beyninde başka şeylere kafa yorarsan ilişki sırasında, orgazm olman mümkün değil:26: Ama zamanla sen de alışacaksın. Ön sevişmeyi uzun tutun ve ilişki sırasında hoşuna giden pozisyonları keşfet olur mu?

Bende geldim Ufff dışarısı nasıl sıcak piştim piştim Rabbim yardımcısı olsun dışarıda çalışanların

aynennnnnnnnnnnnnnn burada çok sıcakkkkkkkk daha yeni mi geldın kızzzzz ben balkona bile çıkamıyorum. bide işe gircem diye tutturmuştum kaç gündür. geçen bı dışarıya çktım yüüzm yanmış dıye akşama kadar trıplerdeydım kocam dıo bıde çalşcam dıosun pehhh kendi istemıo da benım de canım skılıo evde

oh valla demek para derdiniz yok kız eşin çalışmanı istemediğine göre :) en iyisi. benimde artık böyle bir derdim olmadığı için uğramıyorum açıkcası topiçe zaten çoğu arkadaşımda gırmıyor cecemm den haber var mı yendı mı?

Ayy çarşıya çıkınca hemen dönülmüyor canım işte bide kardeşlerimde geldi oturduk yedik içtik biraz malum bugün son gün yarın Allah nasip ederse orucuz
İnan bana bende çalışayım diye tutturmuştum ama yok anam yok hayatta yemez ben çalışamam kocamda öyle düşünüyo zaten bizimkiler aynı kafadan :) zaten oda istemiyo da işte ben evde sıkılıncaa başlıyorum çalışayım çalışayım demeye
Tatlım bu arada sen hangi şehirdensin kaç yaşındasın anlat bakalım

aynnen yavrum :) :) herkes cecemı soruo ama hıcccccc haber yok ondan

aynennnnn valla durumlar aynıııııııııııııııı :) tam o dedıklerın şuan bende oluo ama bı okdr yapamıcagımı blıyorum :) 22 canım kocaelı :) mayıs 25den beri evlıyım seeen

Arkadaşlar 9.30 cm oldum artık ama eş denemesi için çok kararsizlasiyorum cesaret edemiyorum aslında bi denesem % 90 yenerim diye düşünüyorum ama niye cesaret edemiyorum ki emla krem bile aldım ama onuda kullanmasinimi bilmiyordum ne uyusmad yapiskanlii jelatin gibi birşey vardı acaba elmayı sürdükten sonra önümüzdeki yapıştırançıktım ne oraya anlamadım ya neyse artık ramazanda geldi nasıl deneme yapacağımı bilmiyorum ki9.30 cm p.... denemesi için ideal midir.?

canım 8 cm 7 cm de hatta daha az olanda bile yenen oldu yeter ki sen kendine güven neden cesaret edemiyorsun ki artık beynin dışardan bir cismin nasıl girdiğini anladı bence cesaretini topla ve dene kaybedecek birşeyin yok aksine belkide yenerek çok şey kazanacaksın bu hastalık erteleme hastalığı sen denemeye hazırsın kendini hazırla ve dene emlaya gelince bende emla kullandım ama ama yapışkanlı jelatini yapıştırmadım sadece kremi sürdüm ve bekledim uyuştu sen nasıl yaptınki uyuşması lazım yani ama şu var öyle tamamen hiç bişey hissetmeyeyim diyorsan o kadarını bekleme uyuşturuyor tabi ama azda olsa yanma hissediyorsun acı değil yanma hafif hadi bakalım cesaretini topla ve uygun bir zamanda dene

Kizlar cokkkkkkkkkkkkk sukur sonunda oldu:)))))))))))).Kulak copune birsey sarip yapamayan ben parmak denemelerini yapamayan ben esimin p. inin 3/4 unu aldim:)))))))))))))) Benim tek sikintim nefesmis. Gercekten aci ve kan yok. Tek hissettigim sey ellerimde ve dudaklarimda uyusmaydi. Benim vucudumda oyle bir tepki verdi demekki. Dunden beri nasil mutluyum tarif edemem. Esimin yaninda buraya girip yazmak istemedim. Henuz yenemeyen arkadaslara tavsiyem o isi yaparken sadece ona konsantre olun gozlerinizi kapatin nefes alis versinizi kontrol edin. Eger yapabiliyorsaniz kontrolu esinize birakin siz sadece nefesle ugrasin. Ben titremekten yon bulamiyordum kontrol bende olunca. Ve mutlaka kayganlastirici kullanin. Biz vazelin kullandik artik hangisinde rahat hissederseniz. Tek pozisyonla bir kere yapabildik. Insallah gerisi gelecek. Ben yaptiysam herkes yapar. Cok mutluyum cok:)))))))))))))))) Nefes alip vermeyi ogrendikten bir gun sonra yaptim. Yardimi dokunanlardan Allah razi olsun. Cok dua ettim kizlar yenemeyen arkadaslar hala duam sizlerle.

Canım 4 te 3ünü almak gelin olmak demek
Allah başka dert vermesin çok sevindim. Halaylar sana gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…