- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #155.581
cnm eşimle denemelerimizde ve egzersizlerde ilk başlarda az az kanamalarım oldu ama kızlık kanamasımıydı bilmiyorum tam.doktora gitiğimden beri ilişkiye girmeyi denemiyoruz cnm .doktor ben ne zaman hazırsınız dersem o zaman deniceksiniz yoksa acele edip denersen olmazsa hayal kırıklığına uğrayıp bidaha egzersizlerden soğuyolr dedi.inanki eşimin parmaklarıyla daha kolay oluyo egzersiz çok fazla hissetmiyorum bile.aparat hiç yapmadım cnm .parmağa başlamadan önce ince kalemle denemiştim çok sert gelmişti bana olammıştı.parmakla daha kolay oldu onla devam ettim.dua et nolur benim için kurtulayım artık bende 8 aylık evliyim 2 buçuk aydan beri tedavi oluyoruz.bu hafta sanırım ilişki denemelerine geçicez.ama öncesinde eşimin 2 parmağıyla bol bol çalışmam gerek.
İnss olacak dün aparatı denedım kulak çöpünden yapmıştım zorlandım olumsuz oldu canım yandı ama aynı kalınlıktakı orta parmağı rahatlıkla alabıldım denemeye devam edecem inşrıca ederım cnm sureklı katılır yorum atarsan mesaj hakkı veırlıo. ayrıca sen de umıtsızlıge kapılma. oyle zaten hıcbır sey ılk uğraşta hemencık olmaz. senın yapman gerekn hıc aralıksız egzersızlere devam etmek. kulak çöpünü yerleştırırken de dogru yere koycan .elınle vajına delıgını belırle ve aç yerleştır. sonra nefes alıp aşağı egımlı koy. ben de snn gıbı korkuodum ama ne zman korkunun ecele faydası olmadıgını ogrendım; ozmn aparatı kolaylıkla yerleştrdımsen de uğraş hadı gıt şmdı uğraş. en azndan uğraşrken korkunu yenmesen de esnet vajınanı kı işini kolaylaştırsın
İnss olacak dün aparatı denedım kulak çöpünden yapmıştım zorlandım olumsuz oldu canım yandı ama aynı kalınlıktakı orta parmağı rahatlıkla alabıldım denemeye devam edecem inş
o kadr hırslandımki kızlar bir haftadan beri işyerinde bile herlavaboya giridğimde jelsiz iki parmak yapıyorum.yapmayınca kendmi suçlu gibi hisdiyorum.
İyiyim canımcımmm sen nasılsınnnnO kadar özledim ki seni, gir arada yahu
Daha sonuçlar açıklanmadı ama büyük ihtimal geçtim diyebilirim yazılı sınavdanDireksiyon ayın 27sinde Bakalım çok heyecanlıyım:18:
4 yıl boyunca bu cümleyi kurmanın hayalini kurdum ... OLDU........ SONUNDA BİTTİ.... ÇOK MUTLUYUM ...ŞÜKÜRLER OLSUN RABBİME... dün denedik üstteyken oldu.defalarca sordum eşime oldu mu girdi mi diye...çok hafif bir baskı hissettim ama mutluluğumuzun yanında bir hiçti...
herkese merhabalar.
uzuuun zamandır giremiyordum foruma. güzel haberi vermekte baya geciktim. ben de yendim vajinismusu. hem de iki ay önce. bunca zaman korkup tedirgin olduğum için öyle pişmanım ki. ben yendim sıra siz de.
Avesra yasemin kkaderim hacicokizlar 3parmagi 3-4 kez alabildkten sonra 2. Kere es denemesine gectim. Halayi haketmedim bence ama yarisinin girdigine eminim. 2 kez hemde. Ama ole zor girdiki egserszlerden sonra z. Yagi ile denemede hep bahsettignz gibi bir anda kayacak gidecek sandm ama olmuo ( yarisi bile ole ite ite girdiki cok fazla kastim gene sanirim icimde ne sevinc ne huzun ole garip bisiler var deneme aninda beliren hicbizaman olamayacakmis gibi hissinden nefret ediorm ((
tamam canım bide öle deniyim dizlerimi koyuyodum yere ben. bi türlü yerine oturmuyo
antalyada sevilay zorluya gittim ben başka doktorların tavsiyesiyle gitmiştim canım,çok iyi yaklaşımı. 6 seansta ortalama hallolur diyor zaten ama ben 2 seansta tamamen kurtuldum sayılırmerhaba arkadaşım acaba hangiidoktora gittin hangi şehirde
Canım zaman zaman hepimize olmuştur o, merak etme. Ben de ilk eş denememde sadece ucunu alabilmiştimAvesra yasemin kkaderim hacicokizlar 3parmagi 3-4 kez alabildkten sonra 2. Kere es denemesine gectim. Halayi haketmedim bence ama yarisinin girdigine eminim. 2 kez hemde. Ama ole zor girdiki egserszlerden sonra z. Yagi ile denemede hep bahsettignz gibi bir anda kayacak gidecek sandm ama olmuo ( yarisi bile ole ite ite girdiki cok fazla kastim gene sanirim icimde ne sevinc ne huzun ole garip bisiler var deneme aninda beliren hicbizaman olamayacakmis gibi hissinden nefret ediorm ((
Canım neden korkuyosun. Reglden sonrasını fırsat bil kendineAl iste korktugum oldu. Regl oldum bilehersey yarim kaldi...
Zevk alman için çok erken, ama yavaş yavaş hazırla kendini canım. Orgazm beyinsel bişey aslında. Yani sen beyninde başka şeylere kafa yorarsan ilişki sırasında, orgazm olman mümkün değil:26: Ama zamanla sen de alışacaksın. Ön sevişmeyi uzun tutun ve ilişki sırasında hoşuna giden pozisyonları keşfet olur mu?Gelincik canım naber
Ya 3. Denemede oldu ama ben zevk falan almıyorum henüz tatlım
Haber vereyim dedim normaldir herhalde dimi:26:
Bende geldimUfff dışarısı nasıl sıcak piştim piştim Rabbim yardımcısı olsun dışarıda çalışanların
aynennnnnnnnnnnnnnn burada çok sıcakkkkkkkk daha yeni mi geldın kızzzzzben balkona bile çıkamıyorum. bide işe gircem diye tutturmuştum kaç gündür. geçen bı dışarıya çktım yüüzm yanmış dıye akşama kadar trıplerdeydım kocam dıo bıde çalşcam dıosun pehhh kendi istemıo da benım de canım skılıo evde
oh valla demek para derdiniz yok kız eşin çalışmanı istemediğine göre :) en iyisi. benimde artık böyle bir derdim olmadığı için uğramıyorum açıkcası topiçe zaten çoğu arkadaşımda gırmıyor cecemm den haber var mı yendı mı?
Ayy çarşıya çıkınca hemen dönülmüyor canım işte bide kardeşlerimde geldi oturduk yedik içtik biraz malum bugün son günyarın Allah nasip ederse orucuz
İnan bana bende çalışayım diye tutturmuştum ama yok anam yok hayatta yemez ben çalışamam kocamda öyle düşünüyo zaten bizimkiler aynı kafadan :) zaten oda istemiyo da işte ben evde sıkılıncaa başlıyorum çalışayım çalışayım demeye
Tatlım bu arada sen hangi şehirdensin kaç yaşındasın anlat bakalım
aynennnnn valla durumlar aynıııııııııııııııı :) tam o dedıklerın şuan bende oluo ama bı okdr yapamıcagımı blıyorum :) 22 canım kocaelı :) mayıs 25den beri evlıyım seeen
Arkadaşlar 9.30 cm oldum artık ama eş denemesi için çok kararsizlasiyorum cesaret edemiyorum aslında bi denesem % 90 yenerim diye düşünüyorum ama niye cesaret edemiyorum ki emla krem bile aldım ama onuda kullanmasinimi bilmiyordum ne uyusmad yapiskanlii jelatin gibi birşey vardı acaba elmayı sürdükten sonra önümüzdeki yapıştırançıktım ne oraya anlamadım ya neyse artık ramazanda geldi nasıl deneme yapacağımı bilmiyorum ki9.30 cm p.... denemesi için ideal midir.?
Kizlar cokkkkkkkkkkkkk sukur sonunda oldu:)))))))))))).Kulak copune birsey sarip yapamayan ben parmak denemelerini yapamayan ben esimin p. inin 3/4 unu aldim:)))))))))))))) Benim tek sikintim nefesmis. Gercekten aci ve kan yok. Tek hissettigim sey ellerimde ve dudaklarimda uyusmaydi. Benim vucudumda oyle bir tepki verdi demekki. Dunden beri nasil mutluyum tarif edemem. Esimin yaninda buraya girip yazmak istemedim. Henuz yenemeyen arkadaslara tavsiyem o isi yaparken sadece ona konsantre olun gozlerinizi kapatin nefes alis versinizi kontrol edin. Eger yapabiliyorsaniz kontrolu esinize birakin siz sadece nefesle ugrasin. Ben titremekten yon bulamiyordum kontrol bende olunca. Ve mutlaka kayganlastirici kullanin. Biz vazelin kullandik artik hangisinde rahat hissederseniz. Tek pozisyonla bir kere yapabildik. Insallah gerisi gelecek. Ben yaptiysam herkes yapar. Cok mutluyum cok:)))))))))))))))) Nefes alip vermeyi ogrendikten bir gun sonra yaptim. Yardimi dokunanlardan Allah razi olsun. Cok dua ettim kizlar yenemeyen arkadaslar hala duam sizlerle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?