- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #155.601
Canım 4 te 3ünü almak gelin olmak demek
Allah başka dert vermesin çok sevindim. Halaylar sana gelsin
canım 8 cm 7 cm de hatta daha az olanda bile yenen oldu yeter ki sen kendine güven neden cesaret edemiyorsun ki artık beynin dışardan bir cismin nasıl girdiğini anladı bence cesaretini topla ve dene kaybedecek birşeyin yok aksine belkide yenerek çok şey kazanacaksın bu hastalık erteleme hastalığı sen denemeye hazırsın kendini hazırla ve dene emlaya gelince bende emla kullandım ama ama yapışkanlı jelatini yapıştırmadım sadece kremi sürdüm ve bekledim uyuştu sen nasıl yaptınki uyuşması lazım yani ama şu var öyle tamamen hiç bişey hissetmeyeyim diyorsan o kadarını bekleme uyuşturuyor tabi ama azda olsa yanma hissediyorsun acı değil yanma hafif hadi bakalım cesaretini topla ve uygun bir zamanda dene
merhaba,ben 1,5 yıllık evliyim halen ilişkiye giremedim...doktora gittim sprey ve kas gevşetici ilaç verdi fakat ben yinede ilişkiye giremedim hazırım dediğim zaman tam o ana gelince kasılma,titreme ve ağlama tutuyor kasıldığım için bir ağrı oluyor bununla ilgili napabilirim çok kötüyüm desteğiniz gerekli lütfennn....
Kizlar cokkkkkkkkkkkkk sukur sonunda oldu:)))))))))))).Kulak copune birsey sarip yapamayan ben parmak denemelerini yapamayan ben esimin p. inin 3/4 unu aldim:)))))))))))))) Benim tek sikintim nefesmis. Gercekten aci ve kan yok. Tek hissettigim sey ellerimde ve dudaklarimda uyusmaydi. Benim vucudumda oyle bir tepki verdi demekki. Dunden beri nasil mutluyum tarif edemem. Esimin yaninda buraya girip yazmak istemedim. Henuz yenemeyen arkadaslara tavsiyem o isi yaparken sadece ona konsantre olun gozlerinizi kapatin nefes alis versinizi kontrol edin. Eger yapabiliyorsaniz kontrolu esinize birakin siz sadece nefesle ugrasin. Ben titremekten yon bulamiyordum kontrol bende olunca. Ve mutlaka kayganlastirici kullanin. Biz vazelin kullandik artik hangisinde rahat hissederseniz. Tek pozisyonla bir kere yapabildik. Insallah gerisi gelecek. Ben yaptiysam herkes yapar. Cok mutluyum cok:)))))))))))))))) Nefes alip vermeyi ogrendikten bir gun sonra yaptim. Yardimi dokunanlardan Allah razi olsun. Cok dua ettim kizlar yenemeyen arkadaslar hala duam sizlerle.
Canım bir tüpün hepsini sürdükten sonra uyuşması lazımdı bende kullandım ama en fazla nohut tanesi kadar alıyodum parmağıma ve sadece giriş kısmına sürüyordum gerisi zaten boşluk olduğu için oraya sürmeye gerek duymamıştım sende öyle dene bakalım:13:Emlayi serçe parmagimla vajinanın icine kadar sürdüm azda surmedim 1tüpün hepsinimi sürdüm ne kadar surdunki benim hem uyusmadi hemde 2 saat yapmayı hissettim neden acaba uyusun diye 2 saat bekledim
Canım bir tüpün hepsini sürdükten sonra uyuşması lazımdı bende kullandım ama en fazla nohut tanesi kadar alıyodum parmağıma ve sadece giriş kısmına sürüyordum gerisi zaten boşluk olduğu için oraya sürmeye gerek duymamıştım sende öyle dene bakalım:13:
Anladım yağmur ama yapiskanli jelatinide yapistirmam lazımdı sanırım ondan olmamış olabilir emla ile mi yedin yağmur
merhaba,ben 1,5 yıllık evliyim halen ilişkiye giremedim...doktora gittim sprey ve kas gevşetici ilaç verdi fakat ben yinede ilişkiye giremedim hazırım dediğim zaman tam o ana gelince kasılma,titreme ve ağlama tutuyor kasıldığım için bir ağrı oluyor bununla ilgili napabilirim çok kötüyüm desteğiniz gerekli lütfennn....
Arkadaşlar 9.30 cm oldum artık ama eş denemesi için çok kararsizlasiyorum cesaret edemiyorum aslında bi denesem % 90 yenerim diye düşünüyorum ama niye cesaret edemiyorum ki emla krem bile aldım ama onuda kullanmasinimi bilmiyordum ne uyusmad yapiskanlii jelatin gibi birşey vardı acaba elmayı sürdükten sonra önümüzdeki yapıştırançıktım ne oraya anlamadım ya neyse artık ramazanda geldi nasıl deneme yapacağımı bilmiyorum ki9.30 cm p.... denemesi için ideal midir.?
Kizlar cokkkkkkkkkkkkk sukur sonunda oldu:)))))))))))).Kulak copune birsey sarip yapamayan ben parmak denemelerini yapamayan ben esimin p. inin 3/4 unu aldim:)))))))))))))) Benim tek sikintim nefesmis. Gercekten aci ve kan yok. Tek hissettigim sey ellerimde ve dudaklarimda uyusmaydi. Benim vucudumda oyle bir tepki verdi demekki. Dunden beri nasil mutluyum tarif edemem. Esimin yaninda buraya girip yazmak istemedim. Henuz yenemeyen arkadaslara tavsiyem o isi yaparken sadece ona konsantre olun gozlerinizi kapatin nefes alis versinizi kontrol edin. Eger yapabiliyorsaniz kontrolu esinize birakin siz sadece nefesle ugrasin. Ben titremekten yon bulamiyordum kontrol bende olunca. Ve mutlaka kayganlastirici kullanin. Biz vazelin kullandik artik hangisinde rahat hissederseniz. Tek pozisyonla bir kere yapabildik. Insallah gerisi gelecek. Ben yaptiysam herkes yapar. Cok mutluyum cok:)))))))))))))))) Nefes alip vermeyi ogrendikten bir gun sonra yaptim. Yardimi dokunanlardan Allah razi olsun. Cok dua ettim kizlar yenemeyen arkadaslar hala duam sizlerle.
2 parmak olmuyor kizlar .... anlamiyorum ...orta parmagim cok rahat istedigim zaman giriyo gel git de acimiyo yanmiyo ... ama 2 parmak olmuyor.... doktor 2 parmak a gec sonra es denemesi diyo ama ben hala gecemedm 2 parmaga... 1 bogum giriyo snra tuhaf bi his geliyo daha fazla gitmicekmis gibi bide yanma gibi bisi basliyo offf
2 parmak olmuyor kizlar .... anlamiyorum ...orta parmagim cok rahat istedigim zaman giriyo gel git de acimiyo yanmiyo ... ama 2 parmak olmuyor.... doktor 2 parmak a gec sonra es denemesi diyo ama ben hala gecemedm 2 parmaga... 1 bogum giriyo snra tuhaf bi his geliyo daha fazla gitmicekmis gibi bide yanma gibi bisi basliyo offf
OLDU !! anlamadım bile nasıl girdiğini ...hatta girdimi dize eşimi cagırdım bı baksana dedım :) 2 bogum dan fazla gırmıs ....
gercekten anlamadım
nefesi yavas yavas verirken ve ıkınırken itirdim ve anlamadım...
bugün tekrar denicem aksamda eşimin parmaklarına gecicem..
biz doktora 9 seans dır gıdıyoruz ama parmak egzersize son 2 seans basladık daha önceleri
cok daha farklı ozunlar ve egzersizler verdi
hem eşim icin hemde benim icin ..
şimdi tek parmak ( git gel yapmamı istesi ) sonra 2 parmak ( git gel yapılcak cok rahat gırış cıkış yapılcak )
sonra eşimin tek parmagı ve onun 2 parmagı
zaten git gel yaparken rahatsan penis de rahatlıkla olur
orayı genişletmek değil amacı
amacı sadece benim beynimdekine dur demek ..
ona başarmanın nasıl oldugunu göstermek.
öyle dedi...
bakalım !
ya sağolun ya
doktora gıdıyorum ama
burayı okuyarak cesaret topluyorum
Süper canım çok tebrik ederim
Allah başka dert vermesin
Tesekkur ederim canimmmm :)))))) darisi henuz yenememis arkadaslarin basina...:119: :119: :119: :119: :119: :119: :119:oleyyyyyyyyyy aramıza bi yeni gelin daha geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii tebrıklerrrrrrrrrrrrrrrr canımmmmmmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?