Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Emlayi serçe parmagimla vajinanın icine kadar sürdüm azda surmedim 1tüpün hepsinimi sürdüm ne kadar surdunki benim hem uyusmadi hemde 2 saat yapmayı hissettim neden acaba uyusun diye 2 saat bekledim

merhaba,ben 1,5 yıllık evliyim halen ilişkiye giremedim...doktora gittim sprey ve kas gevşetici ilaç verdi fakat ben yinede ilişkiye giremedim hazırım dediğim zaman tam o ana gelince kasılma,titreme ve ağlama tutuyor kasıldığım için bir ağrı oluyor bununla ilgili napabilirim çok kötüyüm desteğiniz gerekli lütfennn....

merhaba,ben 1,5 yıllık evliyim halen ilişkiye giremedim...doktora gittim sprey ve kas gevşetici ilaç verdi fakat ben yinede ilişkiye giremedim hazırım dediğim zaman tam o ana gelince kasılma,titreme ve ağlama tutuyor kasıldığım için bir ağrı oluyor bununla ilgili napabilirim çok kötüyüm desteğiniz gerekli lütfennn

Merhabalar canım
Öncelikle bu sorunu burdaki arkadaşlarımızın çoğu ve ben parmak egzersiziyle aştık:13:
Hiç egzersiz yaptın mı? Parmak veya aparat:26:

Süper canım çok tebrik ederim
Allah başka dert vermesin

Emlayi serçe parmagimla vajinanın icine kadar sürdüm azda surmedim 1tüpün hepsinimi sürdüm ne kadar surdunki benim hem uyusmadi hemde 2 saat yapmayı hissettim neden acaba uyusun diye 2 saat bekledim
Canım bir tüpün hepsini sürdükten sonra uyuşması lazımdı bende kullandım ama en fazla nohut tanesi kadar alıyodum parmağıma ve sadece giriş kısmına sürüyordum gerisi zaten boşluk olduğu için oraya sürmeye gerek duymamıştım sende öyle dene bakalım:13:

Anladım yağmur ama yapiskanli jelatinide yapistirmam lazımdı sanırım ondan olmamış olabilir emla ile mi yedin yağmur

Anladım yağmur ama yapiskanli jelatinide yapistirmam lazımdı sanırım ondan olmamış olabilir emla ile mi yedin yağmur

Valla benimkinde yapışkanlı jelatin falan yoktu canım yani öyle bişey hiç yapıştırmadım
Ben egzersizle yendim zaten 12 cme kadar emla hiç kullanmamıştım

Bursa Vajinismus Tedavisi | Kadn Hastalklar ve Doum Uzman Op. Dr. idem TEZCAN

Çiğdem hanım benim tedavimi yapan doktor.İnternet sitesini incelemeni öneririm.Başarısız bir tedavi tecrüben olmuş ama bu işin uzmanını bulursan inan o kadar kolayki.

ben 9 cmde yenen biri oalrak kesınlkle hazırdımmmmmmmmm :) ama hazır oldugumdan emın olup eş denemesı yaptm. sen de emınsen hıc vakıt kaybetme derim

:119: :119: :119: :119: :119: :119: :119: oleyyyyyyyyyy aramıza bi yeni gelin daha geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii tebrıklerrrrrrrrrrrrrrrr canımmmmmmm...

Son düzenleme:
2 parmak olmuyor kizlar .... anlamiyorum ...orta parmagim cok rahat istedigim zaman giriyo gel git de acimiyo yanmiyo ... ama 2 parmak olmuyor.... doktor 2 parmak a gec sonra es denemesi diyo ama ben hala gecemedm 2 parmaga... 1 bogum giriyo snra tuhaf bi his geliyo daha fazla gitmicekmis gibi bide yanma gibi bisi basliyo offf

canım merhaba, 2 parmakta zorlanıyorsan aparatla egzersiz yapmanı öneririm.
muma yada kaleme peçete sarıp, streç filmle kaplayıp üzerinede pre..tif geçirip egzersiz yapabilirsin.
parmağını yada aparatı sokarken derin bir nefes al burnundan, nefesini verirkende yavaşça ilerlet parmağını, nefesin önemi çok büyük canım. birde ıkınmanı tavsiye ederim.. kendini kastığın için yanma hissediyorsun büyük ihtimalle. merak etme canım ilerisi kocaman bir boşluk sen ittirdikçe gidecektir.. Rabbim yardımcın olsun..

cnm parmağına prezervatif geçirip dene o şekilde denemediysen. üstünede kayganlaştırıcı sür tatlm öledene bide

doktor nasıl hemen eş denemesıne geç dıyo ya ıkı parmaktan sonra? ıkı parmakla yenersıın evet ama kesın değil oyle hemen geç denecek bır konum değil. sonra olmazsa karamsarlıga düşecen soğuyacan egzersızden. bence 3 parmaktan sonrası rısklı değil eş denemesı ıcın. ve burdakılerın çoğunda da oyle oldu. ayrıca 2 parmak ılk başta olmayablr canım benım de olmadı. bızım tcrubesızlıgımzdn cunku.. ben de ılk 2 parmagı denedıgımde tam o dedıgın yerde takıldm. ama sonra parmagıma kayganlaştırıcı sürüp o noktaya geldıgımde derin bir nefes alıp ilerisinin koca bi boşluk oldugunu düşünüpp aşağı eğimli bir şekılde ittirdiğimde aslında o noktadan snrasının daha kolay girdiğini anladım. o dediğin yerde yogun kaslar var.. aslında az dişini sıkıp ittirsen acımdıgını gorecen. lastık gıbı sadece dar fakat sen itince o büyüo . tamamen kas. ılk başlarda bi huylanma gibi duygu oluyo oda kaslara alşmadıgından. ama akşama kdr aralıksız egzersızıne devam ettıgınde oranın da esnedıgını senın de rahatladıgını farkedceksın... ayrıca 2 parmağı denerken ılk başta bolcaaaaaaaaa zeytınyağı kayganlaştrıcı krem sür. baya bi bol.. anca hissetmezsın. yoksa sen şimdı emınımkı orayı dar hıssedıp gozunde bı mılyon hıkaye kuruosun ve acı olmasa ble acı yanma vs. hıssedıosun aynılarını yaşadım. dedıklerımı yap dişini sık orada ve hızlıca ilerlet eğimli bi şeklde bak nasl gırıo. o da olmadı arkadaşın dedıgı gıbı kalemi streçleyip pre...fe sarıp dene. yeterkı UĞRAŞ İSTE VE DENE bak nasıl yenıyosunnnnnnnnn. korkmakla hıcbısey olmayacagıını elbet anlayacaksın... şimdi yazık kı boşuna hıc agrısz sızısız bişey için ağlayıp sızlayıp yılları devirmişiz dıyoruzzzz..

Son düzenleme:
OLDU !! anlamadım bile nasıl girdiğini ...hatta girdimi dize eşimi cagırdım bı baksana dedım :) 2 bogum dan fazla gırmıs ....
gercekten anlamadım
nefesi yavas yavas verirken ve ıkınırken itirdim ve anlamadım...

bugün tekrar denicem aksamda eşimin parmaklarına gecicem..

biz doktora 9 seans dır gıdıyoruz ama parmak egzersize son 2 seans basladık daha önceleri
cok daha farklı ozunlar ve egzersizler verdi
hem eşim icin hemde benim icin ..

şimdi tek parmak ( git gel yapmamı istesi ) sonra 2 parmak ( git gel yapılcak cok rahat gırış cıkış yapılcak )
sonra eşimin tek parmagı ve onun 2 parmagı
zaten git gel yaparken rahatsan penis de rahatlıkla olur
orayı genişletmek değil amacı
amacı sadece benim beynimdekine dur demek ..
ona başarmanın nasıl oldugunu göstermek.

öyle dedi...
bakalım !

ya sağolun ya
doktora gıdıyorum ama
burayı okuyarak cesaret topluyorum

Gurbetci34 sen benden önce yencen inşallah kardeşim :) ben eş denemesindeyim ama ramazan nedeni ile ara verdik...Benimde perşembe kontrolüm vardı doktor ilacımı değişti daha etkilisini verdi yeşil reçeteli bir ilaç içince kafa bir milyon onlada bayağı bir ilerleme kaydettim :) Hadi bakalım 8 ağustosa az kaldı canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…