Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Dün gece 11.30 aparati denedimeden önce bi es denemesi yapayım dedim yaptım p... ucundan birazdaha fazla aldım yani hemen hemen yarısını aldım diyebilirim ama ne zorluklarla offff velhasıl baktım böyle olmuyo en iyisi dedim aparatlara devam sonra 11.30 aparatida zor zahmet alabildim ama nefes alırken ittirdim çok rahatlatıyor nefes insanı aparatlara tabi büyüdü biraz zorlamaya başladı çıkarırken zorlandım cunku ama buda bi kaç egzersizle düzelecek inanıyorum biliyorum gerçekten azim azim azim egzersiz egzersiz egzersiz bu kadarmış canlar :) bu son aparatimi başka aparatlara yapmak istemiyorum ne kadar deneyeyim yağmur.elab. kaderim.yasemin.ve sayamadiklarim ne dersiniz ne kadar denesem son aparat ya!!!

canım bayağı bir ilerlimişsin penis yarısını alarak az daha dişini sıksaydın hepsi de olurdu aparata gelince biraz daha esnesin güvenin gelsin istiyosan 2-3 gün daha o aparatla çalış birde eş denemesi yapmadan önce aparatınla çalış ve aparatı içinde biraz beklet ki esnesin sonra eş denemesine geç eminim olacaktır çünkü çoğu gitmiş azı kalmış hadi bir cesaret daha canım

Sen ne kadar azimli olursan o kadar çabuk sonuca ulaşırsın canım.. seninde dediğin gibi önemli olan oraya birşeyin girebileceğini beynine kabul ettirmen. ki sen bunu başardın, en kısa zamanda yeneceksin inanıyorum sana.. umarım yakında güzel haberlerle gelirsin..

Eş denemesine geçmeden önce 9.30 aparatlara egzersiz yaptım hatta içimde beklentim ki senesini ama en fazla yarısını alabildim dahası ileri gitmiyo sanki neden elab!! Bi yerde takılıyor sanki ?

Eş denemesine geçmeden önce 9.30 aparatlara egzersiz yaptım hatta içimde beklentim ki senesini ama en fazla yarısını alabildim dahası ileri gitmiyo sanki neden elab!! Bi yerde takılıyor sanki ?

canım o takılan yer yanlış yöne ittiğinizden olabilir popo yönüne doğru olcak penisin yönü hangi pozisyonda deniyosun bilmiyorum ama eğer altta deniyosan poponun altına yastık koy ve yatak ucunda da olabilirsin eğer üstte deniyosan sırtın dönük ol o şekilde penisin şekli popoya doğru oluyor ilk girişten sonra yavaş yavaş otur ıkın ve nefes al ver inşallah olacaktır

canım 9 buçuk cm. aparat yapman süperr.. yenmeye çok yakınsın bence..
popoya eğimli sokacaksın canım aparatını, dümdüz ittirmeyeceksin. birde öyle dene daha kolay gireceğini göreceksin.
nefes alıp vermeyi ihmal etme ve bolca ıkın, Rabbim yardımcın olsun en kısa zamanda yenmeni nasip etsin inş.

canım ben yukarı yazmıştım ama ben eş denmesinde ilerlemiyo sandım ama olsun ikisi de aynı şey popo yönüne doğru ilerleteceksin aparatı düz değil ıkın ve nefes al ver olur inşallah

Canım elab da demiş, o takılan yerde aparatını popo yönüne ilerlet. Düz sokmaya çalışma.

Eki Görüntüle 752223
Eki Görüntüle 752225

Bak işte resimlerde gayet net görünüyor. Buna dikkat edersen kısa zamanda biter bu iş

Merhabalar canım
Öncelikle bu sorunu burdaki arkadaşlarımızın çoğu ve ben parmak egzersiziyle aştık:13:
Hiç egzersiz yaptın mı? Parmak veya aparat:26:

Aslında parmak egzersinizi eşimle beraber yaptım bir kitap almıştım vajinusmus diye onu tam okuyamadım ama bize orda parmak egzersizleriyle ilgli yol gösteriyordu aslında eşimin p...si nerdeyse 3-5 cm giriyor ama tam olacakken kendimi kasıyor ve bir ağrı hissediyorum ((eşimi üstümden atıp çoğu zaman titreme tutuyor ve ağlama krizleri geçiriyordum kendimi suçlamaktan başka bişey değildi bu ve erteliyordum hep bişey çıkarıyorum ama bu sorunu çözmemiz gerek çünkü bebeğim olsun istiyorum etraftaki insanlar baskı yapmaya başladı onlar umrumda değil onlardan ziyade ben çocuk istiyorum eşimde istiyor....(((((((((((((((((aslında çok yaklaşıyorum sadece bir an sadece bir an ama olmuyor olmuyor olmuyor kafayı sıyıracam neden bennnnnnnnnnnnnn demekten kendimi alıkoyamıyorum ((((

Canım bi kaç yere konu açtığını gördüm ben zaten Bu çaresizliğine son verecek şeyi söylüyorum sana: EGZERSİZ
Lütfen başla bir an önce.
Hiç girişimde de mi bulunmadın, yani parmağını almayı denedin mi hiç?

bence sen bırkaç gün daha aparata devam edıp eş denemesıne geç kesıın ama kesııııın yeenecen tatlım. çok az kalmış ya...ayrıca yarısınına kadar gelmşsın aslnda dişini sıksaydın emınım tamamı da gırerdı. nefes kontrolunu sağlayıp eğimli ittirdiğğin zaman zaten kesnlkle bı sorunla karşılasmayacaksın..kaldıkı sen aparatta da 10 cmyi geçip hatta 11.5 yapmşsın . yanı 9 cmyle bıle kesın sonuç alman gerekırken 11.5'da hayli hayli yenmen gerekıo. ama yıne de bence 2 gün daha aparatlara devam edıp egzersız sırasısnda sağa sola aparatları çevırıp ıyıce içinde bekletırsen en azndan yanma hissin de kalkacak yeterınce esneteceksın..ama dedıklerımızı uygula cnm belkı bunlara ble gerek kalmaz --> DOĞRU NEFES + EĞİM = BAŞARI

Arkadaşlar ben bu illeti 6 senedir çekiyorum, parmak egzersizlerine başlıyım dedim ama elim 1 cm içeri girdiği anda felaket bir korkuyla beraber mide bulantısı baş dönmesi gibi korku belirtileri yaşıyorum. Yani parmak egzersizinde tamamen başarısız oluyorum... Kafayı yicem.

işte bunlar aslında olmaması gereken tamamen pskolojık korkular. ya üzerine gıdeceksın korkunun... yada once bı doktora goruneceksın. ama üzerine gidince zaten okadar abartılcak kadar ürkütücü bişey olmadıgını anlayacaksın da bunu şuan anlaman olanaksız. keşke bi azim yapsan da görsen. bu topiktekı herkes bu korkuları yaşadı ama yendıkten sonra hepsi bumuymuş ya dedi okdar abarttıgımz boşyere yılları devirdiğimiz şey bumuymuş.... eğer 6 yldır uğraşıyosan hala parmaktan korkuyorum dıyosan ozmn emla kullan bi süre. en azından hıssetmeden esnet.ama yıne de bundansa doktora gıtmenı veya bu topiği sık sık takıp edıp cesaret toplamanı tavsıye ederım...

Son düzenleme:

merhaba canım hoş geldin, bende 10 yıla yakın çektim ama sonunda yendim. :81:
önemli olan yenmeyi istemek, azimle egzersiz yapmak.. bende ilk parmağımı soktuğumda tansiyonum düşmüştü heyecandan, aslında acı falan yoktu sadece girdiğini hissettiğim an içim bir tuhaf olmuştu. mide bulantısını baş dönmesini burda çoğumuz yaşadık. ama üzerine gittikçe korkularımızda azaldı.. hergün düzenli bir şekilde egzersiz yaparsan çok kısa bir zamanda kurtulursun canım. zaman çok acımasız çok çabuk geçiyor, çözümü basit bir şey için daha fazla yıllarını harcama.. korkularının üstüne git.. egzersiz yaptıkça daha fazla yol alacaksın ve yenmeyi isteyeceksin zaten.. parmak sana itici geldiyse kulak çubuklarını birleştir streç filmle kapla bolca jelleyip onu sokmaya çalış canım. belki böyle daha kolay yapabilirsin. Rabbim yardımcın olsun..

canım ayrıca mesaj gizliliğini açarsan çok daha ayrıntılı bir şekılde yönlendırcem seni.. ama mesaj atamıyorum kapalı

Canım buradaki herkes ilk denemesinde senin söylediğin korkularla karşılaştı ama hiçkimse de pes etmeden korkularının üzerine gitti. Çünkü bu olay tamamen psikolojik hepimiz beynimizin esiri olduk. Fizyolojik bir rahatsızlık olmadığı sürece olmayacak diye birşey yok. Cesaretini toplayıp hemen egzersizlere başlamanı öneririm yada bir uzmandan yardım almanı...
Allah yardımcın olsun tez zamanda kurtarsın inşallah

nihayet yazmaya yüzüm var.nihayet,çünkü egzersizlere bir türlü başlayamamıştım ben.şimdi ise çözüme yaklaşıyorum,az kaldı.iki doktor gezdim.her seferinde tamam bitiyor dedim ama bitmedi.hepimizde farklı bu durum.hepimizin nedenleri, korkuları farklı ve tek bir çözüm yolu yok bunun eminim.mesela ben neden korktuğumu bile anlayamıyorum,hatta tam olarak korku da değil hissettiğim anlamlandıramıyorum.ancak artık çözüyorum eminim.aylardır burada yazılan herşeyi okudum.okudum ama çözüm için gidecek yerim kalmayana kadar egzersizleri yapmaya başlamadım.karar verdim vazgeçtim,denedim olmadı,olmuyor dedim vazgeçtim,temizlik yaptım,başka şeylere daldım vazgeçtim.hep bir bahane var.ancak şimdi herşey değişiyor,şu an 9 cm aparattayım.o kadar mutlu oldum ki şimdiden, bunu yaşayanlar beni anlayabilir herhalde.yakında inşallah çözmüş birisi olacağım.herkese,yardım etmek için çırpınan herkese çok teşekkür ederim.bilseniz ne çok hakkınız var...

bu arada belki faydası olur diye belirteyim,ben aparatı jellerle alamıyorum,denedim olmuyor nedense.kkaderim zeytinyağı önermişti,sağolsun ancak öyle oluyor.bu arada egzersizlerde başarısız olanlar varsa yine kendi yanlışımdan örnek vereyim.başlayıp başlayıp bıraktığım zamanlar,aparatı hemen yerleştirebilmeliyim sanıyordum,hayır öyle olmuyor.o aparat orda beklemeli yavaşça hareket etmeliymiş.olmadı mı bekle,sonra tekrar dene,biraz it bekle ama sakın kalkma,vazgeçme,oluyor.Allah hepimize yardımcı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…