- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #155.621
Dün gece 11.30 aparati denedimeden önce bi es denemesi yapayım dedim yaptım p... ucundan birazdaha fazla aldım yani hemen hemen yarısını aldım diyebilirim ama ne zorluklarla offff velhasıl baktım böyle olmuyo en iyisi dedim aparatlara devam sonra 11.30 aparatida zor zahmet alabildim ama nefes alırken ittirdim çok rahatlatıyor nefes insanı aparatlara tabi büyüdü biraz zorlamaya başladı çıkarırken zorlandım cunku ama buda bi kaç egzersizle düzelecek inanıyorum biliyorum gerçekten azim azim azim egzersiz egzersiz egzersiz bu kadarmış canlar :) bu son aparatimi başka aparatlara yapmak istemiyorum ne kadar deneyeyim yağmur.elab. kaderim.yasemin.ve sayamadiklarim ne dersiniz ne kadar denesem son aparat ya!!!
OLDU !! anlamadım bile nasıl girdiğini ...hatta girdimi dize eşimi cagırdım bı baksana dedım :) 2 bogum dan fazla gırmıs ....
gercekten anlamadım
nefesi yavas yavas verirken ve ıkınırken itirdim ve anlamadım...
bugün tekrar denicem aksamda eşimin parmaklarına gecicem..
biz doktora 9 seans dır gıdıyoruz ama parmak egzersize son 2 seans basladık daha önceleri
cok daha farklı ozunlar ve egzersizler verdi
hem eşim icin hemde benim icin ..
şimdi tek parmak ( git gel yapmamı istesi ) sonra 2 parmak ( git gel yapılcak cok rahat gırış cıkış yapılcak )
sonra eşimin tek parmagı ve onun 2 parmagı
zaten git gel yaparken rahatsan penis de rahatlıkla olur
orayı genişletmek değil amacı
amacı sadece benim beynimdekine dur demek ..
ona başarmanın nasıl oldugunu göstermek.
öyle dedi...
bakalım !
ya sağolun ya
doktora gıdıyorum ama
burayı okuyarak cesaret topluyorum
canım bayağı bir ilerlimişsin penis yarısını alarak az daha dişini sıksaydın hepsi de olurdu aparata gelince biraz daha esnesin güvenin gelsin istiyosan 2-3 gün daha o aparatla çalış birde eş denemesi yapmadan önce aparatınla çalış ve aparatı içinde biraz beklet ki esnesin sonra eş denemesine geç eminim olacaktır çünkü çoğu gitmiş azı kalmış hadi bir cesaret daha canım
Eş denemesine geçmeden önce 9.30 aparatlara egzersiz yaptım hatta içimde beklentim ki senesini ama en fazla yarısını alabildim dahası ileri gitmiyo sanki neden elab!! Bi yerde takılıyor sanki ?
Eş denemesine geçmeden önce 9.30 aparatlara egzersiz yaptım hatta içimde beklentim ki senesini ama en fazla yarısını alabildim dahası ileri gitmiyo sanki neden elab!! Bi yerde takılıyor sanki ?
canım bayağı bir ilerlimişsin penis yarısını alarak az daha dişini sıksaydın hepsi de olurdu aparata gelince biraz daha esnesin güvenin gelsin istiyosan 2-3 gün daha o aparatla çalış birde eş denemesi yapmadan önce aparatınla çalış ve aparatı içinde biraz beklet ki esnesin sonra eş denemesine geç eminim olacaktır çünkü çoğu gitmiş azı kalmış hadi bir cesaret daha canım
Merhabalar canım
Öncelikle bu sorunu burdaki arkadaşlarımızın çoğu ve ben parmak egzersiziyle aştık:13:
Hiç egzersiz yaptın mı? Parmak veya aparat:26:
Bursa Vajinismus Tedavisi | Kadn Hastalklar ve Doum Uzman Op. Dr. idem TEZCAN
Çiğdem hanım benim tedavimi yapan doktor.İnternet sitesini incelemeni öneririm.Başarısız bir tedavi tecrüben olmuş ama bu işin uzmanını bulursan inan o kadar kolayki.
Aslında parmak egzersinizi eşimle beraber yaptım bir kitap almıştım vajinusmus diye onu tam okuyamadım ama bize orda parmak egzersizleriyle ilgli yol gösteriyordu aslında eşimin p...si nerdeyse 3-5 cm giriyor ama tam olacakken kendimi kasıyor ve bir ağrı hissediyorum((eşimi üstümden atıp çoğu zaman titreme tutuyor ve ağlama krizleri geçiriyordum kendimi suçlamaktan başka bişey değildi bu ve erteliyordum hep bişey çıkarıyorum ama bu sorunu çözmemiz gerek çünkü bebeğim olsun istiyorum etraftaki insanlar baskı yapmaya başladı onlar umrumda değil onlardan ziyade ben çocuk istiyorum eşimde istiyor.... (((((((((((((((((aslında çok yaklaşıyorum sadece bir an sadece bir an ama olmuyor olmuyor olmuyor kafayı sıyıracam neden bennnnnnnnnnnnnn demekten kendimi alıkoyamıyorum ((((
Dün gece 11.30 aparati denedimeden önce bi es denemesi yapayım dedim yaptım p... ucundan birazdaha fazla aldım yani hemen hemen yarısını aldım diyebilirim ama ne zorluklarla offff velhasıl baktım böyle olmuyo en iyisi dedim aparatlara devam sonra 11.30 aparatida zor zahmet alabildim ama nefes alırken ittirdim çok rahatlatıyor nefes insanı aparatlara tabi büyüdü biraz zorlamaya başladı çıkarırken zorlandım cunku ama buda bi kaç egzersizle düzelecek inanıyorum biliyorum gerçekten azim azim azim egzersiz egzersiz egzersiz bu kadarmış canlar :) bu son aparatimi başka aparatlara yapmak istemiyorum ne kadar deneyeyim yağmur.elab. kaderim.yasemin.ve sayamadiklarim ne dersiniz ne kadar denesem son aparat ya!!!
Arkadaşlar ben bu illeti 6 senedir çekiyorum, parmak egzersizlerine başlıyım dedim ama elim 1 cm içeri girdiği anda felaket bir korkuyla beraber mide bulantısı baş dönmesi gibi korku belirtileri yaşıyorum. Yani parmak egzersizinde tamamen başarısız oluyorum... Kafayı yicem.
Arkadaşlar ben bu illeti 6 senedir çekiyorum, parmak egzersizlerine başlıyım dedim ama elim 1 cm içeri girdiği anda felaket bir korkuyla beraber mide bulantısı baş dönmesi gibi korku belirtileri yaşıyorum. Yani parmak egzersizinde tamamen başarısız oluyorum... Kafayı yicem.
işte bunlar aslında olmaması gereken tamamen pskolojık korkular. ya üzerine gıdeceksın korkunun... yada once bı doktora goruneceksın. ama üzerine gidince zaten okadar abartılcak kadar ürkütücü bişey olmadıgını anlayacaksın da bunu şuan anlaman olanaksız. keşke bi azim yapsan da görsen. bu topiktekı herkes bu korkuları yaşadı ama yendıkten sonra hepsi bumuymuş ya dedi okdar abarttıgımz boşyere yılları devirdiğimiz şey bumuymuş.... eğer 6 yldır uğraşıyosan hala parmaktan korkuyorum dıyosan ozmn emla kullan bi süre. en azından hıssetmeden esnet.ama yıne de bundansa doktora gıtmenı veya bu topiği sık sık takıp edıp cesaret toplamanı tavsıye ederım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?