Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bende 10 aylik evliyim henuz birlikte olamadik banada yardim edin lutfen dun bu sayfayi okudum parmak egzersizine basladim kucuk parmagimi soktum guc bela isarete gectimyariya kadar soktum yandi geri cikardim ne yapmam lazim yenen arkadaslar banada yardim edin lutfen

biraz once zeytin yagiyla cozenleride okudum acaba hangisi daha rahat bilemyiorum banada yardim edin lutfen 10 ay gecti ha bugun ha yarin olmuyo ayni vakitte evlendigim arkadasimin bir aylik bebegi oldu ben daha iliskiye giremedim cok garip hayat

merhaba canım aramıza hosgledın.ne mutlukı burayı bulmussun yenmedıkı ılk adımı attın sayılır.bende ıkı seneleık evlıyım ve bu hastalığ 22 hazıranda yendım.ılk olarak bazı seylerı kafanda bıtırmelısın yenebılmen ıcın oda oraya bıseyın gırebılceğıne ınanmak.bak nekadar guzle egzersızlere baslamısın yılmadan devam et parmakla yapabılıosun 3 parmağı alana kadar calıs sonra es denemesıne gec ve halledersın.sakın yılma olmuyo deme bugun gırmezse yarın gırer ıllakı gırıcek buna ınanaman cok onemlı.eğer cok calısırsan 1 haftada bıle yenersın.bende bıraz egzersızle ve zeytınyağıyla yendım ınan ne acı vardı ne bısey.bu hastalık değıl bızım tamamen kafamızda kurduğumuz dusuncelerden kaynaklanıyor.ınan olduğu zaman gecen gunlerıne uzulceksın ne varmıs bunda dıceksın oyuzden acele et.serce parmak ısaret parmak ve orta parmağını al ve sonra yenıden buraya yaz ıkı parmak calısmaya baslarsın tatlım

aslında parmak egzersini eşimle denedik bende denedim ama olmuyor olmuyor olmuyorrrr(((((((((aslında eşimin p...si nerdeyse 3-5 cm giriyor ama tam olacakken kendimi kasıyor ve bir ağrı hissediyorum ((eşimi üstümden atıp çoğu zaman titreme tutuyor ve ağlama krizleri geçiriyordum kendimi suçlamaktan başka bişey değildi bu ve erteliyordum (((napacağımı bilemiyorummm çocukta istiyorum ALLAHIMMMMMMMMMMMMMMMM YARDIMMM ETTT NEDENNNNNNNN BENNNNNNNNNN İsyan etmekte istemiyorum ama ((

tatlım merhaba ısyan etmek yok umıtsızlığe kapılmak yok bak burda p... almayan cok arkadas var.ben kendım 2 sene cektım bu hastalığı hıc alamıodum dusun sen yıen baya ondesınnn.yonunu popya doru ıttır ozman acımıcak okadar canım ıanankı bana tammen gırdığınde dıceksınkı bumuymuss ya dıyceksın sen kastığın ıcın suan oyle.kendıne cok guzel bı ortam hazırla bence esınle ıkınıze romantık bıseyler oyle dene ona konstre ol acıcak duygusunu cıkar ozaman haledıceksın bence cunku sen yolu yarılamıssın cnm senınkı tamamen pıskolojık bence artık

(sağol canım benim,aslında bende ilerlediğimin farkındayım ama neden herşey oraya kadar gelince olmuyor nedennn kafayı sıyaracam yaa aslında oraya kadar gelmişken herşey bitiyor benimle aynı vakitte evlenenlerin nerdeyse 2.çocuğu düşünüyorlar bana sorduklarında yok düşünmüyoruz diyip bahaneler bulmaktan sıkıldım kayınvalidem yoksa çocuğunuzmu olmuyor diyip saçma sapan sorular soruyor kafayı sıyıracam doktora gitmekte istemiyorumçünkü her gittiğimde bir ton para alıyor çünkü ssk yok ((bu hafta pazar bir daha deneyecem ilaçlarla kas gevşeticilerle ne olur duaaa edinnn olsun allah bunu yaşayan herkesin yardımcısıs olsun çok zormuş ((benim başıma geleceğini hiç düşünmemiştim((((((

canım kımse zaten basına gelceğını dusunemezdı.ama yasıcağımız varmıs oyle dusunup umutsuzluğa kapılmayalım bak dedığım gıbı romantık bı ortam yarat o anı dusunmemeye calıs uzun bı sevısmeyle basla olaya.sen zaten alabılıosun devamıda gelır yeterkı kasma kendını zeytınyağı kullan ben onla yendım ve hemen kaydı gıttı hıcbısey anllamadım cnm..senın cok az vaktın kalmıs gelın olmana en kısa zamanda halayını cekıcez ıns.bende 2 senelık evlıyım bızde yenı yendım ıcın yenı cocuk dusunmeye basladık.bende cok sıkıldım mıletın laflarından ama napıcaksın cnm sabır yapıcam dıye ınan ve bu ısı bıtır haberlerını beklıorum

yaa iyiki burayı bulmuşum iyiki sizlerle tanışmak çok güzel yener yenmez yazacam buraya zeytinyağını dışınamı süreyim yoksa iş tarafamı ???bebe yağı al demişti doktor ben almamıştım bunları dışınamı süreyim iç tarafamı???

canım ılıskıden once en azcık vajınama suruorum ıcıne surmuorum ole dıs kısmına suruodum o zaten kaymasını dırek sağlıo hıc bısye hısetmıorum bı dene bence cnm

biraz once zeytin yagiyla cozenleride okudum acaba hangisi daha rahat bilemyiorum banada yardim edin lutfen 10 ay gecti ha bugun ha yarin olmuyo ayni vakitte evlendigim arkadasimin bir aylik bebegi oldu ben daha iliskiye giremedim cok garip hayat

merhaba cnm ben de evleneli nerdeyse 11 ay oldu ve 10.ayda çözdüm 28 haziran benim yeniden doğuşumun günü. cnm ben nacizane nasıl yendiğimi anlatayım burda yazılanları oku en rahat hangisinde yapabiliyorsan onu dene.cnm ben zeytinyağı ile yendim ben asla vajime bakamazdım incelemedim bile nasıl bişey olduğunu bilmiyordum bu konular hakkında hiç bilgim yoktu malum ayıp günah konuşulması yasak mevzular bunlar. gözümde o kadar büyüdü ki anlatamam birkaç kişi çok acıyor dedi kayınvalidem eşime oğlum abinler sizinle gelsin belki sıkıntı olur demişti bir kat daha korkum arttı o kadar kastım ki kendimi anlatamam.artık tedaviye başlamıştık ve eşim bu sayfayı keşfetti sende bir üye ol belki faydası olur dedi bu sayfada saolsun kkaderim var o mail attı zeytinyağını dene dedi çünkü biz herşeyi denemiştik bi zeytinyağını kullanmamıştık eşim bi de bunu deneyelim belki faydası olur dedi denedik ve Allah kkaderimden razı olsun birkaç denemeden sonra oldu ve o kadar kolay oldu ki eşime şunu söyledim girdi mi oldu mu dedim hiç hissetmedim parmak egzersizini yap mutlaka daha sonra kendini hazır hissettiğinde eşinle dene hem kendine hem eşine zeytinyağını bolca sür üste otur istersen sırtını eşine dön ben öyle daha rahat yaptım sakın yapamam edemem acıyacak deme bu güzel aylarınıza yazık etme çünkü ben yapınca oturdum ağladım ALlahım bunca ay bunun için mi bekledim dedim acı yok sızı yok bi de zeytinyağı ile deneyin sakın pes etmeyin mutlaka olacak inanıyorum sakın ümitsizliğe kapılma başaracaksın:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…