- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #155.641
bende 10 aylik evliyim henuz birlikte olamadik banada yardim edin lutfen dun bu sayfayi okudum parmak egzersizine basladim kucuk parmagimi soktum guc bela isarete gectimyariya kadar soktum yandi geri cikardim ne yapmam lazim yenen arkadaslar banada yardim edin lutfen
biraz once zeytin yagiyla cozenleride okudum acaba hangisi daha rahat bilemyiorum banada yardim edin lutfen 10 ay gecti ha bugun ha yarin olmuyo ayni vakitte evlendigim arkadasimin bir aylik bebegi oldu ben daha iliskiye giremedim cok garip hayat[/Q
heyecanla yenmis ve bana yardimci olacak birini bekliyorum
sana bişiy dıyım mı aynııııısının tıpkısını yaşadım aynı bu hisleri :) eş parmagı ve aparat..... ama yemın ederım yaaaaaaa parmaktan çok ama çokkkkkkkk kolayyyyy aparat. oranın içine parmagın deyınce o darlığı , o yapıyı hissedıosun ya tuhaf gelıyo .ama aparatta öyle değil yapman gereken tek şey aparatı veya mumu vs. eğimli bi şeklde ıtmek. valla bak kendı kendıne gırıo . ben daha hıııııııııc denememısıtm ılk defa kalem kalınlıgında bır aparatı vajınama yerleştrmeye kalktıgımda nasıl korkuodum dua edıodum tam sokcam tkrar gerı cekıp dua edıodum. ya nefes alıp bı ıttırdım eğimli bı şeklde sonunaaaa kadar gırmstı. bı ohaaa çektım o anbunu yaparsam her boyuutu yapablrm kı sonucta başka bişey gırdı ddm cıdden de daha kalınını ble o gun yerleştreblmstm......... bı kere korkmakk değil de korkuyu yenıp sadece bı tanecık adım atacaksın. o bıtanecık adımda kazandıgın başarı resmenn bu ılleti yenmene sebep olcak. onu denedıgınde acımadıgı hıssedeceksın ya o sevin. gıbı bır sevınc yok[/QU
çarşamba günü deniyecem canım.ben sana bişey diyim mi gittigim doktordan daha iyi motive ediyosun.inşallah çarşamba veya sonrası güngerde yine denk geliriz.senin ve diger arkadaşların destegiyle bende kurtulurum bu illetten.herşey için teşekkürler.çook rahatlattın beni. :):)[/Q
lutfen banada yardim et bende kurtulayim kucuk parmak ve isaretin ortasindan ileri gidemiyorum yaniyo aciyo
merhaba canım aramıza hosgledın.ne mutlukı burayı bulmussun yenmedıkı ılk adımı attın sayılır.bende ıkı seneleık evlıyım ve bu hastalığ 22 hazıranda yendım.ılk olarak bazı seylerı kafanda bıtırmelısın yenebılmen ıcın oda oraya bıseyın gırebılceğıne ınanmak.bak nekadar guzle egzersızlere baslamısın yılmadan devam et parmakla yapabılıosun 3 parmağı alana kadar calıs sonra es denemesıne gec ve halledersın.sakın yılma olmuyo deme bugun gırmezse yarın gırer ıllakı gırıcek buna ınanaman cok onemlı.eğer cok calısırsan 1 haftada bıle yenersın.bende bıraz egzersızle ve zeytınyağıyla yendım ınan ne acı vardı ne bısey.bu hastalık değıl bızım tamamen kafamızda kurduğumuz dusuncelerden kaynaklanıyor.ınan olduğu zaman gecen gunlerıne uzulceksın ne varmıs bunda dıceksın oyuzden acele et.serce parmak ısaret parmak ve orta parmağını al ve sonra yenıden buraya yaz ıkı parmak calısmaya baslarsın tatlım[
yurt disindayim ve burdaki doktorlar vajinismusu bile bilmiyolar cunku herkes 13 yasinda basliyo bu islere ben 27 yas uni mezunuyum ne yasa ne mevkiye bakarmis bu isler ne zor lutfen bana tam olarak anlt cok okudum ama aparat mi parmak mi kararsizim ve nereye sokacagimi zor buluyorum kucuk parmagi sokuyorum ama ikincisinde zor buluyorum lutfen anlat
merhaba canım aramıza hosgledın.ne mutlukı burayı bulmussun yenmedıkı ılk adımı attın sayılır.bende ıkı seneleık evlıyım ve bu hastalığ 22 hazıranda yendım.ılk olarak bazı seylerı kafanda bıtırmelısın yenebılmen ıcın oda oraya bıseyın gırebılceğıne ınanmak.bak nekadar guzle egzersızlere baslamısın yılmadan devam et parmakla yapabılıosun 3 parmağı alana kadar calıs sonra es denemesıne gec ve halledersın.sakın yılma olmuyo deme bugun gırmezse yarın gırer ıllakı gırıcek buna ınanaman cok onemlı.eğer cok calısırsan 1 haftada bıle yenersın.bende bıraz egzersızle ve zeytınyağıyla yendım ınan ne acı vardı ne bısey.bu hastalık değıl bızım tamamen kafamızda kurduğumuz dusuncelerden kaynaklanıyor.ınan olduğu zaman gecen gunlerıne uzulceksın ne varmıs bunda dıceksın oyuzden acele et.serce parmak ısaret parmak ve orta parmağını al ve sonra yenıden buraya yaz ıkı parmak calısmaya baslarsın tatlım[
yurt disindayim ve burdaki doktorlar vajinismusu bile bilmiyolar cunku herkes 13 yasinda basliyo bu islere ben 27 yas uni mezunuyum ne yasa ne mevkiye bakarmis bu isler ne zor lutfen bana tam olarak anlt cok okudum ama aparat mi parmak mi kararsizim ve nereye sokacagimi zor buluyorum kucuk parmagi sokuyorum ama ikincisinde zor buluyorum lutfen anlat
canım sen ılk once aynayı al karsına vajınanı ıncele bı dokun ıkın vajınana bakarken delığın acıldığını genısledığını gorceksın sonra hangısı daha kolay gelırse ben parmakla yaptım parmağıma prezervatıfı gecırıodum kayganlastırıcılı prezervatıftı o sekılde aynayı alıodum delığı gordum yere armağımı yerlestırıp ıkınarak ıttırıodum ama sokarken oraya bakma bakarsan heycan yaparsın her gun bu egzersılzerı sık sık yaparsın hallaedılmıcek bısye yok.zaten doktora gerek yok bursaı doktordan daaha ıyı emın ol coğu arkdasımız bruda yendı
Canım bi kaç yere konu açtığını gördüm ben zatenBu çaresizliğine son verecek şeyi söylüyorum sana: EGZERSİZ
Lütfen başla bir an önce.
Hiç girişimde de mi bulunmadın, yani parmağını almayı denedin mi hiç?
canım sen ılk once aynayı al karsına vajınanı ıncele bı dokun ıkın vajınana bakarken delığın acıldığını genısledığını gorceksın sonra hangısı daha kolay gelırse ben parmakla yaptım parmağıma prezervatıfı gecırıodum kayganlastırıcılı prezervatıftı o sekılde aynayı alıodum delığı gordum yere armağımı yerlestırıp ıkınarak ıttırıodum ama sokarken oraya bakma bakarsan heycan yaparsın her gun bu egzersılzerı sık sık yaparsın hallaedılmıcek bısye yok.zaten doktora gerek yok bursaı doktordan daaha ıyı emın ol coğu arkdasımız bruda yendı
onu yaptim aynada baktim dokundum ikinmadim simdi isteyim evim yakin oglende gidip ikinip bakcam sence yapabilcek miyim isaret yarisindan sonra girmediacidi yandi vazelin aldim kendime onunla yaptim nolur benden irtibati koparma lutfen benim yaptim artik dedigimi oku hergun dua etcem sana
aslında parmak egzersini eşimle denedik bende denedim ama olmuyor olmuyor olmuyorrrr(((((((((aslında eşimin p...si nerdeyse 3-5 cm giriyor ama tam olacakken kendimi kasıyor ve bir ağrı hissediyorum ((eşimi üstümden atıp çoğu zaman titreme tutuyor ve ağlama krizleri geçiriyordum kendimi suçlamaktan başka bişey değildi bu ve erteliyordum (((napacağımı bilemiyorummm çocukta istiyorum ALLAHIMMMMMMMMMMMMMMMM YARDIMMM ETTT NEDENNNNNNNN BENNNNNNNNNN İsyan etmekte istemiyorum ama ((
onu yaptim aynada baktim dokundum ikinmadim simdi isteyim evim yakin oglende gidip ikinip bakcam sence yapabilcek miyim isaret yarisindan sonra girmediacidi yandi vazelin aldim kendime onunla yaptim nolur benden irtibati koparma lutfen benim yaptim artik dedigimi oku hergun dua etcem sana
canımmm yapabılcekmıyım cumlesını cıkarman lazım artık yapıcam dıceksın bu hastalık yuzde yuz cozumlu bı hastalık oraya bısyeın gırceğını anla kafana tamamen yaz ozman zaten hersey kolaylasıcak.acı olabılır ama napalım dayancaksın.parmağını soktuğunda popo yönüne doğru ıttır yonn o tarafa doğru ozaman acında azalır.parmağıda ıkınarak yerlestır ve sok cnm derın nefes al hemen 1 gunde hepsı olmaz zamanla olucak
canımmm yapabılcekmıyım cumlesını cıkarman lazım artık yapıcam dıceksın bu hastalık yuzde yuz cozumlu bı hastalık oraya bısyeın gırceğını anla kafana tamamen yaz ozman zaten hersey kolaylasıcak.acı olabılır ama napalım dayancaksın.parmağını soktuğunda popo yönüne doğru ıttır yonn o tarafa doğru ozaman acında azalır.parmağıda ıkınarak yerlestır ve sok cnm derın nefes al hemen 1 gunde hepsı olmaz zamanla olucak
tamam 12 oldu simdi saat burda hemen gidip yapicam isareti denicem :)tesekkur ederim saclarim dokuldu on ayda inanamazsin esimle eylulde hera klinige gitmeye karar verdik simdi yillik iznimiz yok gidemedik kendim halletmek istiyorum sagol cok tesekkur ederimmm gelince sana yine yazicam.insallah bende birine yardim ederim birgun burdan kimseye birseysoyleyemiyorum cok utaniyorum cok
tamam 12 oldu simdi saat burda hemen gidip yapicam isareti denicem :)tesekkur ederim saclarim dokuldu on ayda inanamazsin esimle eylulde hera klinige gitmeye karar verdik simdi yillik iznimiz yok gidemedik kendim halletmek istiyorum sagol cok tesekkur ederimmm gelince sana yine yazicam.insallah bende birine yardim ederim birgun burdan kimseye birseysoyleyemiyorum cok utaniyorum cok
cevrendekıler ebısye soyleme cnm her sorunun olduğunda buraya ya zburdkaı herkes sana yardımcı olacaktır.haberlerını beklıorum en kısa zamanda haledıceksın ıns
tatlım merhaba ısyan etmek yok umıtsızlığe kapılmak yok bak burda p... almayan cok arkadas var.ben kendım 2 sene cektım bu hastalığı hıc alamıodum dusun sen yıen baya ondesınnn.yonunu popya doru ıttır ozman acımıcak okadar canım ıanankı bana tammen gırdığınde dıceksınkı bumuymuss ya dıyceksın sen kastığın ıcın suan oyle.kendıne cok guzel bı ortam hazırla bence esınle ıkınıze romantık bıseyler oyle dene ona konstre ol acıcak duygusunu cıkar ozaman haledıceksın bence cunku sen yolu yarılamıssın cnm senınkı tamamen pıskolojık bence artık
(sağol canım benim,aslında bende ilerlediğimin farkındayım ama neden herşey oraya kadar gelince olmuyor nedennn kafayı sıyaracam yaa aslında oraya kadar gelmişken herşey bitiyor benimle aynı vakitte evlenenlerin nerdeyse 2.çocuğu düşünüyorlar bana sorduklarında yok düşünmüyoruz diyip bahaneler bulmaktan sıkıldım kayınvalidem yoksa çocuğunuzmu olmuyor diyip saçma sapan sorular soruyor kafayı sıyıracam doktora gitmekte istemiyorumçünkü her gittiğimde bir ton para alıyor çünkü ssk yok ((bu hafta pazar bir daha deneyecem ilaçlarla kas gevşeticilerle ne olur duaaa edinnn olsun allah bunu yaşayan herkesin yardımcısıs olsun çok zormuş ((benim başıma geleceğini hiç düşünmemiştim ((((((
cnm aramıza hoş geldin
ama burayı bulman bile bu hastalıkta büyük adım inan bana . bende henüz tam anlamıyla yenmiş sayılmam ama burdaki yenen arkadaşların sözünden çıkmıyorum ve biliyorum çok az kaldı :) senin hissettiklerini bende hissettim. ve diğer arkdşlarda hissetti. ilk aynayla baktğmda bune be burda delik fln yok dedim. ama öyle değil. ya parmakla yada kulak çöpünü peçeteye sar üstünü streçle öyle dene. ama benden sana tavsiye ya zeytşnyağı kullan yada okey in kayganlaştırıcı jelinden al. ve parmaklada yapsan kulak çubuğlada yapsan muhakkak prezervatife sar :) içine almaya başladıkça için sevinç dolacak daha çok hırslanacaksın inanaklna takılan herşeyi sor burdaki herkes sana yardmcı olacaktr emin ol:13::13::13:
canım kımse zaten basına gelceğını dusunemezdı.ama yasıcağımız varmıs oyle dusunup umutsuzluğa kapılmayalım bak dedığım gıbı romantık bı ortam yarat o anı dusunmemeye calıs uzun bı sevısmeyle basla olaya.sen zaten alabılıosun devamıda gelır yeterkı kasma kendını zeytınyağı kullan ben onla yendım ve hemen kaydı gıttı hıcbısey anllamadım cnm..senın cok az vaktın kalmıs gelın olmana en kısa zamanda halayını cekıcez ıns.bende 2 senelık evlıyım bızde yenı yendım ıcın yenı cocuk dusunmeye basladık.bende cok sıkıldım mıletın laflarından ama napıcaksın cnm sabır yapıcam dıye ınan ve bu ısı bıtır haberlerını beklıorum
yaa iyiki burayı bulmuşum iyiki sizlerle tanışmak çok güzel yener yenmez yazacam buraya zeytinyağını dışınamı süreyim yoksa iş tarafamı ???bebe yağı al demişti doktor ben almamıştım bunları dışınamı süreyim iç tarafamı???
canım ılıskıden once en azcık vajınama suruorum ıcıne surmuorum ole dıs kısmına suruodum o zaten kaymasını dırek sağlıo hıc bısye hısetmıorum bı dene bence cnm
biraz once zeytin yagiyla cozenleride okudum acaba hangisi daha rahat bilemyiorum banada yardim edin lutfen 10 ay gecti ha bugun ha yarin olmuyo ayni vakitte evlendigim arkadasimin bir aylik bebegi oldu ben daha iliskiye giremedim cok garip hayat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?