- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #155.661
Gurbetci34 sen benden önce yencen inşallah kardeşim :) ben eş denemesindeyim ama ramazan nedeni ile ara verdik...Benimde perşembe kontrolüm vardı doktor ilacımı değişti daha etkilisini verdi yeşil reçeteli bir ilaç içince kafa bir milyon onlada bayağı bir ilerleme kaydettim :) Hadi bakalım 8 ağustosa az kaldı canım :)
canım kafa bir milyon olan ilaç rahatlatmak için falan mı ? özelden yazabilir misin rica etsem ne olduğunu merak ettim de
kızlarrrrr sımdı okudum yazdıklarınızıda ramazanda nıye deneme yapmıosunuz??orucluyken tabıkı cınsle ılıskı olmazda aksama orucu actıktan sonra olabılır.yalnıs bılgıye sahıpsınız sanırım
Bakara Suresi 187.Ayet-i Kerimesinde de şöyle buyurulur:
"Oruç gecesi kadınlarınıza yaklaşmanız, size helâl kılındı. Onlar, sizin için bir örtü, siz de onlar için bir örtü durumundasınız. Allah, nefsinize güvenemeyeceğinizi bildiği için müracaatınızı kabul buyurdu ve sizi bağışladı. Şimdi onlara yaklaşın ve Allah'ın sizler için yazdığını isteyin. Ta fecrin beyaz ipliği siyah iplikden size seçilinceye kadar yiyin, için. Sonra da ertesi geceye kadar orucu tam tutun. Bununla beraber siz mescitlerde îtikaf halinde iken onlara yaklaşmayın. Bunlar, Allah'ın sınırlarıdır, sakın onlara yaklaşmayın. Allah, âyetlerini insanlara böyle açıklıyor ki sakınıp korunsunlar.orucunu açtıktan sonra yani iftardan sonra imsak vaktine kadar olan sürede cinsel münasebette bulunmanın mahsuru yoktur.
bnu okuyun ve ona gore denemelere devam edın
cnm aramıza hoş geldin
ama burayı bulman bile bu hastalıkta büyük adım inan bana . bende henüz tam anlamıyla yenmiş sayılmam ama burdaki yenen arkadaşların sözünden çıkmıyorum ve biliyorum çok az kaldı :) senin hissettiklerini bende hissettim. ve diğer arkdşlarda hissetti. ilk aynayla baktğmda bune be burda delik fln yok dedim. ama öyle değil. ya parmakla yada kulak çöpünü peçeteye sar üstünü streçle öyle dene. ama benden sana tavsiye ya zeytşnyağı kullan yada okey in kayganlaştırıcı jelinden al. ve parmaklada yapsan kulak çubuğlada yapsan muhakkak prezervatife sar :) içine almaya başladıkça için sevinç dolacak daha çok hırslanacaksın inanaklna takılan herşeyi sor burdaki herkes sana yardmcı olacaktr emin ol:13::13::13:
gittim bi guzel ikindim orda delik belirdi ama ortasinda sanki et var gibi yinede kucuk parmagimi soktum ardindan isareti denedim ilk bogum oldu girmiyo biraktim mumu sardim bi guzel yagladim vazelinledim bilmiyorum cok degil 3 santim kadar girdi acidi cektim o delik nasil birseyyani delik var gordum uzun ugraslar sonunda ama iki delik var yan yana sanki
gittim bi guzel ikindim orda delik belirdi ama ortasinda sanki et var gibi yinede kucuk parmagimi soktum ardindan isareti denedim ilk bogum oldu girmiyo biraktim mumu sardim bi guzel yagladim vazelinledim bilmiyorum cok degil 3 santim kadar girdi acidi cektim o delik nasil birseyyani delik var gordum uzun ugraslar sonunda ama iki delik var yan yana sanki
canım sende herkes gıbısın ıste.ben ılk delığe baktımda okadar uzulmusutmkı kapalıydı resmen delıkk yok sandım kendımde bı sorun olduğunu sandım.sonra ıkındım ıkınınca busefer bı etparcası gordum kucucuk delığı kapatıodu beze falan sanmıstım onu ama farkettıysen parmağını sokarken o et parcası gıdıoesnek yapı cunku herkesde olan bısey o canım.acele etmeden yap egzersızlerı ıyıcene parmaklrını alıstır oyle gec muma.ve mumu pecetey sar prezervatıf gecır dıkatlı ol bunlaır yparken cnm.aksama evde guzelce calıs yarın haberlerı ver allahın ıznıyle asıcaz bunları.vazelın kulanırkende dıkat et mıkrop kaptırmasın cnm.bıde pamrağını veya aparatı ıterken unutmapopo yonune doğru
canım sende herkes gıbısın ıste.ben ılk delığe baktımda okadar uzulmusutmkı kapalıydı resmen delıkk yok sandım kendımde bı sorun olduğunu sandım.sonra ıkındım ıkınınca busefer bı etparcası gordum kucucuk delığı kapatıodu beze falan sanmıstım onu ama farkettıysen parmağını sokarken o et parcası gıdıoesnek yapı cunku herkesde olan bısey o canım.acele etmeden yap egzersızlerı ıyıcene parmaklrını alıstır oyle gec muma.ve mumu pecetey sar prezervatıf gecır dıkatlı ol bunlaır yparken cnm.aksama evde guzelce calıs yarın haberlerı ver allahın ıznıyle asıcaz bunları.vazelın kulanırkende dıkat et mıkrop kaptırmasın cnm.bıde pamrağını veya aparatı ıterken unutmapopo yonune doğru
beni rahatlattin melisa dedimki acaba bu et parcasi ameliyatlami alincak okumustum bazilarinda ole oluyomus off dedim ama yinede mumu soktum:)canim okadar kiymetliki yanan yerde birakiyorum parmak sokamiyorum melisa kucukte sorun yok ama isaret sokamiyorum cok mutsuzum melisa 10 ay oldu arkadasimin cocugu oldu ayni anda evlenmistikve tatile gittim annem saclarin neden dokuldu diyo herkes sok oldu cunku stres yapiyorum suanda isteyim is yapmiyorum bunlari okuyorum aklim hep bunda bebek istiyorum ama daha kadin bile olamadin hakkinmi diyorum psikolojim iyice bozuldu.kucuk parmagimi sokunca resmen sevindim sanki yapmis gibi oldum ama isareti sokamayinca yine coktu omuzlarim mumu 3 cm kadar soktum ilerletemedm allak bullak oldum
şöyle düşün cnm orası kapalı olsa regl olamazsın zaten dimi :)
sakin dümdüz itme aşağı popoya doğru eğimli it . sen adımını attın korkma gelecek gerisi. azimli ol yeterki.
bak parmağına prezervatf geçir ve zeytnyağı sür nasıl kayıo göreceksin :)
beni rahatlattin melisa dedimki acaba bu et parcasi ameliyatlami alincak okumustum bazilarinda ole oluyomus off dedim ama yinede mumu soktum:)canim okadar kiymetliki yanan yerde birakiyorum parmak sokamiyorum melisa kucukte sorun yok ama isaret sokamiyorum cok mutsuzum melisa 10 ay oldu arkadasimin cocugu oldu ayni anda evlenmistikve tatile gittim annem saclarin neden dokuldu diyo herkes sok oldu cunku stres yapiyorum suanda isteyim is yapmiyorum bunlari okuyorum aklim hep bunda bebek istiyorum ama daha kadin bile olamadin hakkinmi diyorum psikolojim iyice bozuldu.kucuk parmagimi sokunca resmen sevindim sanki yapmis gibi oldum ama isareti sokamayinca yine coktu omuzlarim mumu 3 cm kadar soktum ilerletemedm allak bullak oldum[/Qc
sen onc ebu hastalığı yenmeye bak cnm sonra ccoıcuğu udusn bence ayrıca yenı evlısınn.buaksam ısaret aprmağını tamamen almaya calıs yarın senden haberlerı beklıoru zburda.okadarda takma kafana stres yaparsan pısklojını etkıler oda ılıskını etkıler.moral ver ve yapıcam de kendı kendıne
şöyle düşün cnm orası kapalı olsa regl olamazsın zaten dimi :)
sakin dümdüz itme aşağı popoya doğru eğimli it . sen adımını attın korkma gelecek gerisi. azimli ol yeterki.
bak parmağına prezervatf geçir ve zeytnyağı sür nasıl kayıo göreceksin :)
insallah melissa allahin izniyle buaksamda devam etcem prezervatif alayim yarin yazarim burdan yine cok cok tesekkur ederim insanin birine soyleyebilmesi bile cok guzel gercekten
insallah melissa allahin izniyle buaksamda devam etcem prezervatif alayim yarin yazarim burdan yine cok cok tesekkur ederim insanin birine soyleyebilmesi bile cok guzel gercekten
bakmadan yapayim uzanip dimi?aynadan izlerken heyecan yapiyorum
yerlestırken bı aynaya bak ıstersen ben oyle yapıyodum sonra televızyon ızle ıttırken bask ayelere bak baska seylerle ılgılen canım
ben yatağıma oturuorm sırtımı yaslıorm başlığına ayne ile yapiorm cnm avesra nın dediği gibi ilk deliğe girerken bak ama ittirken bakma başka şeylerle ilgilen .
yarında bizi haberdar et hadi bakalm sana güveniorz .sakın sıkma kendini :13::13::13:
eegzersız yapmadan asman cok zor canım.vaktın varsa egzersız yap bıkac gun oyle es denemesıne gec.yoksada ılıskı sırasında vajınnanı zeytınyağı surmenı tasvıye ederım hemen kayıp gıdıyor.tabıkı bunlardan once beynınıde hazırlamasınkı ılıskıye gırbeılesınkızlar merhaba, başka konularda beni bilenlerbilir...
vakti zamanında çok zor şyler yaşadım.aileler yüzünden nişanlım ile ayrıldık. 10 aylık bi ayrılıksürecinden sonra evlenmeye karar verdik. ve ben kaçarak evlendim. nikahım oldu. 1 ay eşimle aynı evde yalnız yaşadık. ama ben öyle bir inandırdm ki kendimi gelinliğimi giydikten sonra olacak diye hiç istemedim birlikte olmayı. eşimde en azından deneme yapalım bak bu kadar kendini kasıyosun o zaman da olmayacak göreceksin dedi ama ben dinlemedim :2: bikaç kez denedik ama hep korkumdan bıraktım. p.. bana değdikçe alışıyordum ama içeri girmeye yeltendiğinde hep kendimi çektim, eşimi ittim vs... 1 ay geçti. düğünümüz oldu... ilk gece ikimizde çok hazırdık. ben güzel geceliklerimi giydim. eşim mumlarla ortam falan yaptı... güzel bi ön sevişme, herşey hazır. vaji de hazır. ama değdiği an yine ittim
balayında falan denemelerimiz oldu. deli gibi alkol aldım sarhoş oldum ama değdiği an ayıldım
ağlanacak halime gülüyorum. düğünün üzerinden ortalama 20 gün geçti. bi ara regl oldum balayı dönüşü denemedikte...
geçen emla krem ile bi kas gevşetici aldım. söylemedim ama eczacı kız anladı. iyi mi dedim.. iyi merak etme dedi. bu akşam deneme yapacağız. ne olur beni hazırlayın kızlar. çok korkuyorum. 14. te iş yerinde bilgisayar neti kapatacak. ama akşam eve gittiğimde bakacağım. yenen kızlar ne olur bana yardmcı olun. eşimi çok arzuluyorum. ön sevişmede çok güzel oluyor. ama sonrası
hacico cnm nasılsın ne durumda egzersizler
kızlar merhaba, başka konularda beni bilenlerbilir...
vakti zamanında çok zor şyler yaşadım.aileler yüzünden nişanlım ile ayrıldık. 10 aylık bi ayrılıksürecinden sonra evlenmeye karar verdik. ve ben kaçarak evlendim. nikahım oldu. 1 ay eşimle aynı evde yalnız yaşadık. ama ben öyle bir inandırdm ki kendimi gelinliğimi giydikten sonra olacak diye hiç istemedim birlikte olmayı. eşimde en azından deneme yapalım bak bu kadar kendini kasıyosun o zaman da olmayacak göreceksin dedi ama ben dinlemedim :2: bikaç kez denedik ama hep korkumdan bıraktım. p.. bana değdikçe alışıyordum ama içeri girmeye yeltendiğinde hep kendimi çektim, eşimi ittim vs... 1 ay geçti. düğünümüz oldu... ilk gece ikimizde çok hazırdık. ben güzel geceliklerimi giydim. eşim mumlarla ortam falan yaptı... güzel bi ön sevişme, herşey hazır. vaji de hazır. ama değdiği an yine ittim
balayında falan denemelerimiz oldu. deli gibi alkol aldım sarhoş oldum ama değdiği an ayıldım
ağlanacak halime gülüyorum. düğünün üzerinden ortalama 20 gün geçti. bi ara regl oldum balayı dönüşü denemedikte...
geçen emla krem ile bi kas gevşetici aldım. söylemedim ama eczacı kız anladı. iyi mi dedim.. iyi merak etme dedi. bu akşam deneme yapacağız. ne olur beni hazırlayın kızlar. çok korkuyorum. 14. te iş yerinde bilgisayar neti kapatacak. ama akşam eve gittiğimde bakacağım. yenen kızlar ne olur bana yardmcı olun. eşimi çok arzuluyorum. ön sevişmede çok güzel oluyor. ama sonrası
iyiyim canım sen nasılsın ramazan girince regl oldum egzersiz yapamıyorum şu an
ama bitimine doğru son 3 gün benim çok az leke gibi geliyo. malum 10 gün sürüyo reglim o yüzden diyorum ki acaba o lekelenme olduğum günlerde egzersiz yapabilir miyim ?bir sakıncası olur mu bana?
sonuçta yine prezervatif ve kayganlaştırıcı jelle yapıcam parmak egzersizlerimi vajinin esnek olduğu gnleri kaçırmak istemiyorum
bi halletsem bu işi adak adadım kurban
bizim yapanlardan ne eksiğimiz var dimi
kızlar merhaba, başka konularda beni bilenlerbilir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?