Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Arkadaşım tebrik ederim ben alt pozisyonda yapabiliyorum üstte hala yapamıyorum üst denemesi bana garip geliyor. alt pozisyonda problem yok bu arada ben de z.yağıyla yendim...

canım kafa bir milyon olan ilaç rahatlatmak için falan mı ? özelden yazabilir misin rica etsem ne olduğunu merak ettim de

kızlarrrrr sımdı okudum yazdıklarınızıda ramazanda nıye deneme yapmıosunuz??orucluyken tabıkı cınsle ılıskı olmazda aksama orucu actıktan sonra olabılır.yalnıs bılgıye sahıpsınız sanırım

Bakara Suresi 187.Ayet-i Kerimesinde de şöyle buyurulur:

"Oruç gecesi kadınlarınıza yaklaşmanız, size helâl kılındı. Onlar, sizin için bir örtü, siz de onlar için bir örtü durumundasınız. Allah, nefsinize güvenemeyeceğinizi bildiği için müracaatınızı kabul buyurdu ve sizi bağışladı. Şimdi onlara yaklaşın ve Allah'ın sizler için yazdığını isteyin. Ta fecrin beyaz ipliği siyah iplikden size seçilinceye kadar yiyin, için. Sonra da ertesi geceye kadar orucu tam tutun. Bununla beraber siz mescitlerde îtikaf halinde iken onlara yaklaşmayın. Bunlar, Allah'ın sınırlarıdır, sakın onlara yaklaşmayın. Allah, âyetlerini insanlara böyle açıklıyor ki sakınıp korunsunlar.orucunu açtıktan sonra yani iftardan sonra imsak vaktine kadar olan sürede cinsel münasebette bulunmanın mahsuru yoktur.

bnu okuyun ve ona gore denemelere devam edın

kızlar pes etmek yok mola yokkk

kızlar merhaba, başka konularda beni bilenlerbilir...
vakti zamanında çok zor şyler yaşadım.aileler yüzünden nişanlım ile ayrıldık. 10 aylık bi ayrılıksürecinden sonra evlenmeye karar verdik. ve ben kaçarak evlendim. nikahım oldu. 1 ay eşimle aynı evde yalnız yaşadık. ama ben öyle bir inandırdm ki kendimi gelinliğimi giydikten sonra olacak diye hiç istemedim birlikte olmayı. eşimde en azından deneme yapalım bak bu kadar kendini kasıyosun o zaman da olmayacak göreceksin dedi ama ben dinlemedim :2: bikaç kez denedik ama hep korkumdan bıraktım. p.. bana değdikçe alışıyordum ama içeri girmeye yeltendiğinde hep kendimi çektim, eşimi ittim vs... 1 ay geçti. düğünümüz oldu... ilk gece ikimizde çok hazırdık. ben güzel geceliklerimi giydim. eşim mumlarla ortam falan yaptı... güzel bi ön sevişme, herşey hazır. vaji de hazır. ama değdiği an yine ittim
balayında falan denemelerimiz oldu. deli gibi alkol aldım sarhoş oldum ama değdiği an ayıldım
ağlanacak halime gülüyorum. düğünün üzerinden ortalama 20 gün geçti. bi ara regl oldum balayı dönüşü denemedikte...
geçen emla krem ile bi kas gevşetici aldım. söylemedim ama eczacı kız anladı. iyi mi dedim.. iyi merak etme dedi. bu akşam deneme yapacağız. ne olur beni hazırlayın kızlar. çok korkuyorum. 14. te iş yerinde bilgisayar neti kapatacak. ama akşam eve gittiğimde bakacağım. yenen kızlar ne olur bana yardmcı olun. eşimi çok arzuluyorum. ön sevişmede çok güzel oluyor. ama sonrası

eegzersız yapmadan asman cok zor canım.vaktın varsa egzersız yap bıkac gun oyle es denemesıne gec.yoksada ılıskı sırasında vajınnanı zeytınyağı surmenı tasvıye ederım hemen kayıp gıdıyor.tabıkı bunlardan once beynınıde hazırlamasınkı ılıskıye gırbeılesın

hacico cnm nasılsın ne durumda egzersizler

iyiyim canım sen nasılsın ramazan girince regl oldum egzersiz yapamıyorum şu an
ama bitimine doğru son 3 gün benim çok az leke gibi geliyo. malum 10 gün sürüyo reglim o yüzden diyorum ki acaba o lekelenme olduğum günlerde egzersiz yapabilir miyim ?bir sakıncası olur mu bana?
sonuçta yine prezervatif ve kayganlaştırıcı jelle yapıcam parmak egzersizlerimi vajinin esnek olduğu gnleri kaçırmak istemiyorum
bi halletsem bu işi adak adadım kurban
bizim yapanlardan ne eksiğimiz var dimi

Canım hoşgeldin, tebrik ederim Allah bir yastıkta kocatsın
Şimdi seninin ilk önce egzersizlere başlaman gerekiyor :13: Bi de kendine okey veya durex marka kayganlaştırıcı jel al. Serçe parmağına bolca sür ve tek boğum almaya çalış. Penis ucunu alabiliyosan tek boğum da yaparsın eminim Daha sonra serçe parmağında 2 boğuma geç ve sonra tamamını almaya çalış. Egzersizler bununla başlıyor Daha sonra her parmak için uygulayacaksın bunu. Eğer parmak yapamazsan kendine kulak çubuğundan ince bir aparat yapmanı öneririm :13:
İnşallah en kısa zamanda egzersizlere başlarsan yenmemen imkansız .

Canım o lekelenmeler adet kanı değilse yap bence egzersiz, benim de olur kahverengi lekelerim 3 gün sürüyor, sonraki 2 gün hep leke geliyor benden Bence mahzuru yok yapabilirsin

canım hoş geldin öncelikle, bu işin çözümü EGZERSİZ...
egzersiz yapmadan sonuca ulaşman çok zor canım, beynine oraya birşeyin girebileceğini kabul ettirmen gerek. öncelikle serçe parmağına bir doktor eldiveni geçir ve bolca jelle, sonra yavaşça sokmaya çalış. derin bir nefes al burnundan nefesini verirkende parmağını yavaşça ittir. dümdüz değil popoya eğimli bir şekilde sokacaksın canım parmağını. mutlu olmak istiyorsan bir yerden başlaman şart, kendin için eşin için bunu yapmalısın. herşey senin elinde canım.. eğerki istersen ve azimli olursan mutlaka yenersin.. Rabbim yardımcın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…