- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #155.861
allahimmmm yardimcim olsun insallahhhh su iki parmak nasil olcak bakalimmm:)onu denicem bu aksam ptesi gunune kadar ole devam edeyim diyorum sizler ne diyosunuz oneriler ne
arkadaşlar yardım edin.parmaklarımın hepsini tek tek alabiliyorum zeytin yağ kullanarak ,ama 2 parmakta yapamadım .girişte cok acıdı bıraktım
tatalım butun egzersızleırnı bıtır aparatları rahatlıkla al hıc sorunnyasamadan oyle es denemesıne gec.denemeden once calısma yaparsan senın ıcın daha kolay olur
mrb canm ben eş denemesinden önce yavaşça 3-4 sn içinde alabiliyodum 2 parmağı,ama ikisini birden değil,önce birini alıp sonra onu yana kaydırıp ikinciyi alıyodum,üçüncüyü de rahat alabilince eş denemesine geçmiştim.ama her seferinde tek parmakla başlayıp alıştırıyodumanladım ama şöyle bir sorum daha olacak ,eş denemesine geçmeden önce aparat ya da parmakla çalışanlar,hemen bir kaç saniye ya da bir dak. içinde yerleştirebilecek kadar mı rahattılar.ben yerleştiriyorum ama yine de zamanımı alıyor tabi.o zaman eş denemesi için erken mi oluyor?
mrb,aynı şeyi yaşamıştım,şimdi yapsam yine yaşarım ama önce tek parmakla 5 dk çalışıp sonra onu yana kaydırıp yavaşça ikinciyi alıp biraz bekliyodum,sonra git gel yapınca o acı geçiyodum hatta genişliyodu,umarım faydası olurarkadaşlar yardım edin.parmaklarımın hepsini tek tek alabiliyorum zeytin yağ kullanarak ,ama 2 parmakta yapamadım .girişte cok acıdı bıraktım
o zaman eş denemesine yarın geçicem inşallah.bu akşam bolca egzersiz yapıcam.biraz daha rahatça almam lazım.ben direk 9 cm lik aparatla başlıyorum onu da biraz bekleyerek alabiliyorum.sonrası rahat yani çıkarıp tekrar yerleştirirken.ama ilk yerleştirmede bekliyorum bir 10 belki 15 dk.normal sayabilirim yani değil mi?o kadar heyecanlıyım ki.yeneceğimi biliyorum ama şu aşama çok önemli benim için.yardımınıza,desteğinize,dualarınıza çok ihtiyacım var.her sözünüz,her dileğiniz çok kıymetli.sona geldim,ne olur yalnız bırakmayın
ben son gün 3 parmağın ilk boğumunu rahat alabilince ki bunuda 5 dk 1 parmak 5 dk 2 parmak çalışıp son bi kaç dk 3 parmak yapabilmiştim. sonra p.. başı denemesi verdi doktorum ve o gün tamamen birlikte olabildik hatta nasıl tam oldu anlayamadım,çalışınca çok farkediyo kaslar gevşiyo rahatlıyo.ben gelin oldum zorlanmıyorum acı da hissetmiyorum,ama hala 1 parmaktan fazlasını direk ve rahatça yerleştiremem canım,çok iyisin bence
kızlar akşam emla sürdüm çok güzel uyuştu
bir de zeytinyaağı
amap.. bana dokununca çok irkildim yine
bir de ağlamaya başladım
gözlerimi kapatayım aşim napıyosa yapsın dedm ama kaskatı kesildim
eşim de ağlıyorum diye üzüldü yapamadı
sabah denedik arkamı dönüp ama bu sefer ne kas gevşeici ne de emla kullanmadım
sadece zeytinyağı sürdük
eşim çok inandı olaca dedi
sakın ağlama sen ağlayınca ben de yapamıyrum dedi
ağlamadım ama dokunmasına bile izin veremedim
çok mutsuzum
çok istiyorum eşimi
ben başlatıyorum sevişmey ama gerisi gelmiyor.
bir de kendimi kasmaktan sanırımvazgeçtikten sonra karnım kaskatı oluyor. çok sert oluyor.
şimdi iki tane aynı kas gevşetici içeyim diyorum
ölmem dimi :18:
o kadar sevindim ki şimdi bunu okuduğuma:)))sağol,çok sağol
bir de zeytinyaağı
bir de ağlamaya başladım
sadece zeytinyağı sürdük
çok mutsuzum
çok istiyorum eşimi
bir de kendimi kasmaktan sanırımvazgeçtikten sonra karnım kaskatı oluyor. çok sert oluyor.
bir de zeytinyaağı
bir de ağlamaya başladım
sadece zeytinyağı sürdük
çok mutsuzum
çok istiyorum eşimi
Aaaa gercektenmi ? Sizdemi guldane hanima gittiniz ? Ben 3 haftadir gitmiyorum. 2 parmakda takilip kaldim.
bir de zeytinyaağı
bir de ağlamaya başladım
sadece zeytinyağı sürdük
çok mutsuzum
çok istiyorum eşimi
benım tavsıyem ıkı parmağa geçmeden tek parmağı vajınanın içine geçirrip sağa sola doğru hareket ettir parmağını. hanı 3 4 cm ılerde dar bı yer varya astik gibi :) o lastiği baya bi aç parmagınla kapat aç kapatesnet iyice o arada esnetırken de bı taşla iki kuş vurmuş olacaksın. çünkü hem kaslarını tanıyacaksın kasların daha iyi çalışcak ve alışacaksın bu arada esnetmiş olcaksın yanı hatta bir taşla 3 kuş vurmuş olacaksın sonra hemen iki parmaga geç. iki parmağa geçerken de dırek ıkısıni alma içine. tek parmagını aldıktan sonra parmagını yana dogru ıttırıp dıger parmagına yer aç sonra 2. parmagını al :) ben bu yöntemle ancak 2. parmagımı alablmıstım. hem de hemencık. ikisini bırlıkte koyarken yapamamıstım. neyse sana demın dedgım aç kapa yöntemını 2 parmakta da dene. sonra sen bıle anlamayıp 3 parmağa hatta aparata geçeblceksın kolylkla. bu dedıklerımın hepsini birebir deneyip yaşadıgım ıcın emın konusuyorum canım. yeterkı at o korkunu. yemın ederım aslaaaaa acıı hıssetmezsın bu dedıklerımı yaparsan... bu arada bunları yaparken zeytınyagı, veya kayganlaştırıcı herangı bır jel de kullan. oyle vajına kupkuruyken ben bıle şuan yapamam 3 aydır gelin olmama ragmen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?