Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

allahimmmm yardimcim olsun insallahhhh su iki parmak nasil olcak bakalimmm:)onu denicem bu aksam ptesi gunune kadar ole devam edeyim diyorum sizler ne diyosunuz oneriler ne

benım tavsıyem ıkı parmağa geçmeden tek parmağı vajınanın içine geçirrip sağa sola doğru hareket ettir parmağını. hanı 3 4 cm ılerde dar bı yer varya astik gibi :) o lastiği baya bi aç parmagınla kapat aç kapat esnet iyice o arada esnetırken de bı taşla iki kuş vurmuş olacaksın. çünkü hem kaslarını tanıyacaksın kasların daha iyi çalışcak ve alışacaksın bu arada esnetmiş olcaksın yanı hatta bir taşla 3 kuş vurmuş olacaksın sonra hemen iki parmaga geç. iki parmağa geçerken de dırek ıkısıni alma içine. tek parmagını aldıktan sonra parmagını yana dogru ıttırıp dıger parmagına yer aç sonra 2. parmagını al :) ben bu yöntemle ancak 2. parmagımı alablmıstım. hem de hemencık. ikisini bırlıkte koyarken yapamamıstım. neyse sana demın dedgım aç kapa yöntemını 2 parmakta da dene. sonra sen bıle anlamayıp 3 parmağa hatta aparata geçeblceksın kolylkla. bu dedıklerımın hepsini birebir deneyip yaşadıgım ıcın emın konusuyorum canım. yeterkı at o korkunu. yemın ederım aslaaaaa acıı hıssetmezsın bu dedıklerımı yaparsan... bu arada bunları yaparken zeytınyagı, veya kayganlaştırıcı herangı bır jel de kullan. oyle vajına kupkuruyken ben bıle şuan yapamam 3 aydır gelin olmama ragmen :)

arkadaşlar yardım edin.parmaklarımın hepsini tek tek alabiliyorum zeytin yağ kullanarak ,ama 2 parmakta yapamadım .girişte cok acıdı bıraktım

merhaba canım, parmakta zorlanıyorsan aparatla çalışmanı tavsiye ederim.
muma yada kaleme peçete sar, streç filmle kapla üzerine pre..tif geçirip bolca jelleyip birde böyle dene istersen.

tatalım butun egzersızleırnı bıtır aparatları rahatlıkla al hıc sorunnyasamadan oyle es denemesıne gec.denemeden once calısma yaparsan senın ıcın daha kolay olur

anladım ama şöyle bir sorum daha olacak ,eş denemesine geçmeden önce aparat ya da parmakla çalışanlar,hemen bir kaç saniye ya da bir dak. içinde yerleştirebilecek kadar mı rahattılar.ben yerleştiriyorum ama yine de zamanımı alıyor tabi.o zaman eş denemesi için erken mi oluyor?

bu arada yeni başlayanlar ve aparat düşünenlere mum ya da kalem bazen ürkütücü gelebilir,bana öyle gelmişti mesela.kağıt havlular da sıkıştırınca bayağı bir sertlik veriyor,dışını da steçle kaplamıştım ben.bu da bir öneri

mrb canm ben eş denemesinden önce yavaşça 3-4 sn içinde alabiliyodum 2 parmağı,ama ikisini birden değil,önce birini alıp sonra onu yana kaydırıp ikinciyi alıyodum,üçüncüyü de rahat alabilince eş denemesine geçmiştim.ama her seferinde tek parmakla başlayıp alıştırıyodum

arkadaşlar yardım edin.parmaklarımın hepsini tek tek alabiliyorum zeytin yağ kullanarak ,ama 2 parmakta yapamadım .girişte cok acıdı bıraktım
mrb,aynı şeyi yaşamıştım,şimdi yapsam yine yaşarım ama önce tek parmakla 5 dk çalışıp sonra onu yana kaydırıp yavaşça ikinciyi alıp biraz bekliyodum,sonra git gel yapınca o acı geçiyodum hatta genişliyodu,umarım faydası olur

o zaman eş denemesine yarın geçicem inşallah.bu akşam bolca egzersiz yapıcam.biraz daha rahatça almam lazım.ben direk 9 cm lik aparatla başlıyorum onu da biraz bekleyerek alabiliyorum.sonrası rahat yani çıkarıp tekrar yerleştirirken.ama ilk yerleştirmede bekliyorum bir 10 belki 15 dk.normal sayabilirim yani değil mi?o kadar heyecanlıyım ki.yeneceğimi biliyorum ama şu aşama çok önemli benim için.yardımınıza,desteğinize,dualarınıza çok ihtiyacım var.her sözünüz,her dileğiniz çok kıymetli.sona geldim,ne olur yalnız bırakmayın

canım Rabbim yar ve yardımcınız olsun senin ve yenemeyen tüm arkadaşlarımın.
umarım en kısa zamanda yenersin, dualarım hep sizlerle canım..

ben son gün 3 parmağın ilk boğumunu rahat alabilince ki bunuda 5 dk 1 parmak 5 dk 2 parmak çalışıp son bi kaç dk 3 parmak yapabilmiştim. sonra p.. başı denemesi verdi doktorum ve o gün tamamen birlikte olabildik hatta nasıl tam oldu anlayamadım,çalışınca çok farkediyo kaslar gevşiyo rahatlıyo.ben gelin oldum zorlanmıyorum acı da hissetmiyorum,ama hala 1 parmaktan fazlasını direk ve rahatça yerleştiremem canım,çok iyisin bence

o kadar sevindim ki şimdi bunu okuduğuma:)))sağol,çok sağol

Canım Seni Çok İyi Anlıyorumm.
Eğer Halen yapamıyosun demek ki henüz ilişkiye hazır değilsin..
Egzersiz yapmaya devam et.
Eşine Egzersiz yaptır derim ben. Çünkü Ona karşı güvenin geliyor. Ve sende yapmak istiyosun..
Ben O şekilde yenmiştimm.
Yardımcı olmak isterim sana. İster Burdan ister özeldenn.
Kendine güvenini kaybetmee sakınn. :26enemeye devamm elbet bir gün olacak

arkadaşlar eş ile egzersiz çok faydalı kesinlikle tavsiye ediyorum ben de. bi kere onun bi parçasının size dokunmasına izin veriyosunuz,p.. olması gerekmiyo illaki parmak da ilk başta p.. gibi zorluyo ve alıştırıyo psikolojiyi. ben çok aşırı kasılmıştım eş egzersizinde sonra çok işe yaradığını anladım p.. denemesinde çok rahat oluyorsunuz.tavsiyemdir

Canım eşini istemekle hiç alakası yok işte Yani burdaki çoğu kişi emin ol eşimizin aşkından ölüyorduk, belki hep hayalini kuruyorduk, hepimiz hevesliydik. Ama alakası yok işte. Egzersizlere başlamanı niye tavsiye ediyoruz, oraya bişey girebileceğini beynine kabullendir diye, parmağını veya aparatını soktukça kendini kasmamayı öğren diye :13:
Bence bu ağlama krizleri eşini de olumsuz etkileyecek. Bırak eş denemesini ve bir an önce egzersizlere başla. Serçe parmakla veya kulak çubuğunda ince bir aparatla
Sana tek tavsiyem bu

meraba kızlar 20 gün sonra yeniden forumdayım.. herkese hayırlı ramazanlar inşallah birçok kişi yenmiştir biz memlekete tatile gittik gedik halen yenemedim bu yüzden şimdide ramazan artık akşamları egzersiz zor geliyor mu size de ?

arkadaşların söyledikleri son derece haklı.biliyorum sinirlerin bozuk ve çözmeye çalışmaya bile halin yok.ama bunu yapma.belli ki egzersize çok ihtiyacın var.eşini de olumsuz etkileyebileceğini söyleyenlere de kulak ver.kimbilir senin ağlaman,can havliyle ondan kaçman o anda onu da ne kadar üzüyordur.bu çok fazla tekrarlarsa o da hırpalanır,birken iki sorununuz olur.egzersiz inan ki korktuğun kadar değil.ben de hatta bir çoğumuzda senin gibi daha dokunulunca sıçrıyorduk.sırf egzersizlerin başı bile bunu engelleyecek.tecrübeli arkadaşları dinle bence de

Aaaa gercektenmi ? Sizdemi guldane hanima gittiniz ? Ben 3 haftadir gitmiyorum. 2 parmakda takilip kaldim.

mrb size de geçmiş olsun kadıköyde miydi bu doktor.gitmeyi düşünüyorum aslında egzersizlere ara verince soğudum iyice.hiç tedaviye gitmedim nasıl sizce memnun musunuz maddiyatı ne kadar lütfen söyleyebilir misiiniz bana da..

arkadaşların söyledikleri son derece haklı.biliyorum sinirlerin bozuk ve çözmeye çalışmaya bile halin yok.ama bunu yapma.belli ki egzersize çok ihtiyacın var.eşini de olumsuz etkileyebileceğini söyleyenlere de kulak ver. senin ağlaman,can havliyle ondan kaçman o anda onu da ne kadar üzüyordur.bu çok fazla tekrarlarsa o da hırpalanır,birken iki sorununuz oluren çok bu korkudan başladım egzersize.egzersiz inan ki korktuğun kadar değil.ben de hatta bir çoğumuzda senin gibi daha dokunulunca sıçrıyorduk.sırf egzersizlerin başı bile bunu engelleyecek.tecrübeli arkadaşları dinle bence de

gelincik41 canım ben hasta olduğum için çarşamba günü başlayamadım.yarın başlayacağım.ilk nasıl başlamamı önerirsin.daha önce anlattığım gibi tek parmak yöntemini daha önce yapmıştım.ama elime et parçaları geldiği için çok fazla parmak yöntemi yapmak istemiyorum.içim ürperiyor.bana tavsiyelerini yazarmısın yinede ne yapmam gerekiyo nasıl yapmam gerekiyo.şimdiden çook teşekkür ediyorum.inşallah senin tavsiyelerinle bende bu işin üstesinden gelecegim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…