- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #155.881
Merhaba.... güldane hanim evt kadiköyde... hemen parmak egzersizle baslamiyo. Oncelikle esinizle beraber oyunlar veriyo birbirinize yakin olmaniz icin ve anlamaniz icin.... 6-7 seans da bitiyo.seans ucreti 180 tl . Ama 100 % cözüm diyo. Bitirmeden birakmiyo telefonlada hep yardimci oluyor. Cumartesi pazar da acik aksam 10 da bile seans a gidebiliorsun . Paraya degilde kisiye önem veriyo hosuma gidende buydu.esim doktordan cekiniodu ama guldane hanimi cok sevdi cok rahat seanslarda.
kızlar akşam emla sürdüm çok güzel uyuştu
bir de zeytinyaağı
amap.. bana dokununca çok irkildim yine
bir de ağlamaya başladım
gözlerimi kapatayım aşim napıyosa yapsın dedm ama kaskatı kesildim
eşim de ağlıyorum diye üzüldü yapamadı
sabah denedik arkamı dönüp ama bu sefer ne kas gevşeici ne de emla kullanmadım
sadece zeytinyağı sürdük
eşim çok inandı olaca dedi
sakın ağlama sen ağlayınca ben de yapamıyrum dedi
ağlamadım ama dokunmasına bile izin veremedim
çok mutsuzum
çok istiyorum eşimi
ben başlatıyorum sevişmey ama gerisi gelmiyor.
bir de kendimi kasmaktan sanırımvazgeçtikten sonra karnım kaskatı oluyor. çok sert oluyor.
şimdi iki tane aynı kas gevşetici içeyim diyorum
ölmem dimi :18:
kızlar bende egzersizlerdeyim. sizin hissetklerini bende hissetm ama evliliğmn 2. ayında jinekologa gittim. zarımı kontrol etti normal ve kanayacak dedi.ama burdanda okuduğm gibi egzersz yapan kızların çoğunun kanamadı zarları. benmde.... ben şuan 7.5 cnm deyim ve kanamadı. zannediyorumki aparatlarla yavaş yavaş esnettiğimz için kanamıyor :44::44::44:
gelincik41 canım ben hasta olduğum için çarşamba günü başlayamadım.yarın başlayacağım.ilk nasıl başlamamı önerirsin.daha önce anlattığım gibi tek parmak yöntemini daha önce yapmıştım.ama elime et parçaları geldiği için çok fazla parmak yöntemi yapmak istemiyorum.içim ürperiyor.bana tavsiyelerini yazarmısın yinede ne yapmam gerekiyo nasıl yapmam gerekiyo.şimdiden çook teşekkür ediyorum.inşallah senin tavsiyelerinle bende bu işin üstesinden gelecegim.
canım hoş geldin, nasılsın göremiyordum seni epeydir nasıl gidiyor egzersizler varmı bir gelişme?
seven erkek bence o ağlamalarımızdan,midemizin bulanmasından,itmemizden,ellerimizin uyuşmasından vs. öyle çok etkileniyor ki.. benm eşim "seni o halde görmeye dayanamıyorum,tedavi olana kadar denemeyelim,varsın olmasın" demişti
mrb bende muayene gitmiştim geçen ay vajili olduğumu söyledim doktora.genital bölgemde leke şikayetim vardı dudakları çekerek baktı beyazımzı lekelere kızlık zarı kalıntısı olabilir demişti.seni nasıl muayene etti ? ben hiç baktırmadım zarıma baktırmamız iyi olurdu içim rahatlardı yaa
Sağol canım iyiyim çok şükür sen nasılsın izne çıkmıştık yeni geldik birkaç gün oluyor egzersiz yapamadım henüz oruçtan dolayı dinlendim iyice akşamları yapcam artık.daha inançlıyım eskisine göre ama eşim illa tedavi diyor işte 17 ay oldu evleneli.tatilde herkes bebek sordu ikimize de. olsaydı bi bitseydi hayırlısıyla
arkadaşların söyledikleri son derece haklı.biliyorum sinirlerin bozuk ve çözmeye çalışmaya bile halin yok.ama bunu yapma.belli ki egzersize çok ihtiyacın var.eşini de olumsuz etkileyebileceğini söyleyenlere de kulak ver. senin ağlaman,can havliyle ondan kaçman o anda onu da ne kadar üzüyordur.bu çok fazla tekrarlarsa o da hırpalanır,birken iki sorununuz oluren çok bu korkudan başladım egzersize.egzersiz inan ki korktuğun kadar değil.ben de hatta bir çoğumuzda senin gibi daha dokunulunca sıçrıyorduk.sırf egzersizlerin başı bile bunu engelleyecek.tecrübeli arkadaşları dinle bence de
Sağol canım iyiyim çok şükür sen nasılsın izne çıkmıştık yeni geldik birkaç gün oluyor egzersiz yapamadım henüz oruçtan dolayı dinlendim iyice akşamları yapcam artık.daha inançlıyım eskisine göre ama eşim illa tedavi diyor işte 17 ay oldu evleneli.tatilde herkes bebek sordu ikimize de. olsaydı bi bitseydi hayırlısıyla
canım psikolojikte olabilir ama iftardan hemen sonra olmasıda uzun süre aç kalıp sonra birden midenin tam dolmasıyla bulanmasına neden olmuş olabilir mi?saçma olabilir ama ben yemek sonrası çünkü bir baskı hissediyorum belki öyle bir şey denesem rahatsız edici olurdu. biraz daha birkaç saat geçmesini bekledin mi bilmiyorum ama hemen sonrasında deneme bence ama psikolojikte olabilir. birde bebeyağıyla olmadı zeytinyağıyla yapabildim diyen arkadaşlarım olmuştu bunuda söylemeden geçemeyeceğim, herkesin mutlaka farklı ama kayganlık etkisi zeytinyağda daha fazla olduğuna inanıyorum, deneyenlerde onaylıyor benimki tavsiye gerisi sana kalmış. çok geçmiş olsunKızlar dün iftardan sonra size söz verdiğim gibi denemeye çalıştım bebeyağıyla önce güzelce yağladım ardından serçe parmağımı yağladım ama vajinanın girişine gelince azıcık parmağımı iteyim dedim mide bulantısından bacaklarım kesilecek gibi oldu ve başaramadım(
Canım iftardan sonra derken akşam manasında söyledim epey geçmişti aradan.Ben kafamdakileri atmadıkça ne sürersem süreyim sanırım oraya parmağımı alamayacağım.Allahım bu ne zor hastalıkmış yacanım psikolojikte olabilir ama iftardan hemen sonra olmasıda uzun süre aç kalıp sonra birden midenin tam dolmasıyla bulanmasına neden olmuş olabilir mi?saçma olabilir ama ben yemek sonrası çünkü bir baskı hissediyorum belki öyle bir şey denesem rahatsız edici olurdu. biraz daha birkaç saat geçmesini bekledin mi bilmiyorum ama hemen sonrasında deneme bence ama psikolojikte olabilir. birde bebeyağıyla olmadı zeytinyağıyla yapabildim diyen arkadaşlarım olmuştu bunuda söylemeden geçemeyeceğim, herkesin mutlaka farklı ama kayganlık etkisi zeytinyağda daha fazla olduğuna inanıyorum, deneyenlerde onaylıyor benimki tavsiye gerisi sana kalmış. çok geçmiş olsun
Canım iftardan sonra derken akşam manasında söyledim epey geçmişti aradan.Ben kafamdakileri atmadıkça ne sürersem süreyim sanırım oraya parmağımı alamayacağım.Allahım bu ne zor hastalıkmış ya(
sultanyaşar yanlış hatırlamıyosam sen zaten doktor sayesınde 2 parmagı da alablmıstın sen kötü vakayı atlattın zaten. o ki parmakta o et parçaları senı huzursuz edıyor; ki benı de edıyordu o yuzden aparata geçmıstım. bu yuzden senın de aparata geçmende sakınca yok. ılla medıkalden almak zorunda değilsin. al bakkaldan mum, veya o kalın dersen kalemle dene. kalemı peceteyle sarıp steçleyip prez..fe sar. ve dene..iki parmak kalınlıgı aparatla başla . hem parmakla dvam etmiş gibi olursun. onu alabıldııgın gıbı 1-2 cm daha arttırablırsın.. ama aparatı içine almadan parmagınla vajınanı ıncele şimdi senın araya zaman gırdı ya aparat tuhaf gelmesın. ve benden tavsye bu dedıgım egzersızlerı yaparken asla ama aslaaaaaaaa araya zaman gırmesın. bak vajiyi yenmenın en buyuk faktörü de bu. sık ve devamlı egzersiz!!!
gelincik41 canım doğru hatırlıyorsun ama ben mum kalem felan la yapmak istemiyorum. bana çok itici geliyor korkutuyor.
canım bana yardımcı olursan sevinirim :) aporatları nerden alayım tavsiyen varmı? ama önce en az 1 hafta parmak eğzersizi yapmak istiyorum. nede olsa bir süre ara verdim akşamları yapmam gerekiyor.oruçtan dolayı her akşam 2-3 saat yapsam iyi olurmu? senin de bana şu saat su zamanlarda yap diyorsan tavsiyelirini yazarsan sevinirim... şimdiden tşkr.
Canım iftardan sonra derken akşam manasında söyledim epey geçmişti aradan.Ben kafamdakileri atmadıkça ne sürersem süreyim sanırım oraya parmağımı alamayacağım.Allahım bu ne zor hastalıkmış ya(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?