- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #155.901
Kızlar sizinde bildiğinzi üzre 3 gün önce bu illeti yendim Allaha şükür halen dahada inanamıyorum...Sormak istediğim şu kızlar ben iş olduktan sonra lavaboya gittim kan geldi ve bu 2 gün devam etti bugünde bitti..Ayrıca ben stresten 3 aydır hasta olamıyordum acaba bu kanın kızlık zarı ile mi yoksa adet kanaması ile mi ilgisi var ben normalde 7 gün olurum adet..Lütfen acil cevap verebilirmisiniz?
canım ıkı gun aradarda gelen kan muhtemelen kızlık zarı kanı. hatta %99benım de aynı şekılde oldu. leke leke gelıyorsa amaaaa... yanı oyle regl kanı gıbı foşur foşur olmaz kan lekelerı bi kaç gün sürer ve kesilir ilk ilişki soonrasında. benım kızlık zarım kalın oldugu ıcın her denememızde gelıodu nerdeyse.. sonra tamamen kopmuştu kılcal damarlarım ve oylece bıdaha da gelmedı kesıldı.. ama ılşkı sonrası gelen kan bende de bı ıkı gun suruyordu. bu normal bişey. ama ılla herkesın bi iki gün sürmez. kımının bı kaç damla gelir o esnada kesilir. kimi 1 -2 hafta kanama görür leke halinde. ama kısacası artık sen gelinsin kesın ve net :123:
Evet benim de epey uzun sürdü.ama seansa o kadar ara verme.en azından telefonla danış bence.2 parmağa geldiysen işin çok kolaylaşmış.ben parmağıma prezervatif geçirip bebe yağıyla yağladığımda çok kolay olmuştu.çünkü tırnağın kısa da olsa vajina tırtıklı bir yapı olduğu için dokulara takılıp acıtabiliyor.özellikle eşimin parmağıyla denerken bu yanılgıya düşmüştük,tırnak çok acıtmıştı,ama prezervatif geçitinde 3parmağını bile alabiliyordum.Aaaa gercektenmi ? Sizdemi guldane hanima gittiniz ? Ben 3 haftadir gitmiyorum. 2 parmakda takilip kaldim.
Aynen cnm benim muayenemdede dudaklarini cekerek bakti. Ozaman ben daha hic egzersz bile yapmamistm. Ama yeni gelin olddm ne egzersizlerde nede es denemesinde kanamdi. Bu yakinlarda tekrar gidip zarimin akiibetini bir soracagim iste)
zaycanım :)) geldin mi kuzumhoş geldin bu sefer yenmeden ortalardan kaybolmak yok ona göre 18 ay olmayacak inşallah :)
afedersin zeycanım :) yanlış tuşa basmışım. zaycan ne ya
Kızlar dün iftardan sonra size söz verdiğim gibi denemeye çalıştım bebeyağıyla önce güzelce yağladım ardından serçe parmağımı yağladım ama vajinanın girişine gelince azıcık parmağımı iteyim dedim mide bulantısından bacaklarım kesilecek gibi oldu ve başaramadım(
tamam bende oruçtan sonra yemek sonrası anladım alakasız olabilir ama acaba ondan mı diye düşündüm.kafandakileri durduk yere malesef atamıyosun canımmoralini bozma bekledikçe yeni endişeler ekleniyor kendi kendine kuru kuru da ilk başlarda aşmamız mümkün değil illaki birşey sürmk gerekiyor korktuğumuz için. kendini motive etmeye çalış olumlu şeyler düşün lütfen ben yenmeden 5 dakika önce ömrüm boyunca aşamayıp eşimin benden ayrılacağını düşünüyordum (
bende iyiyim çok şükür canım sağolasın.
inançlı olmana sevindim, zaten herşey sende bitiyor, yeter ki iste azimli ol, egzersizlerini aksatmadan yap en yakın zamanda çözüme ulaşacaksın.. buradan da kopma canım, vakit buldukça gel, takıldığın bir yer olursa sor.. hadi kolay gelsi
yapmak zorundayız canım ya başka planlar var bundan sonra sırada..egzersizlere sıfırdan başlarım artık buraya çok alıştım tatilde bile aklıma geldi hep kimsenin netinden de asla bakamazdım herkses bizi korunuyor biliyor. sağol canım
2 parmagi neden alamiyorum offf orta parmagim okadar rahat oluyo ama 2 parmak olmuyor.....of deliricemmm biktim artikkkkkk........ yeter olmuyorsa olmuyor
:) hahahaha kıyamam bebeğim ya ben de senın gibi deneme öncesınde egzersız yapıodum ama tatlım onlara bağımlı kalma bana da bırak egzersızı demstı arkadaş cıdden deneme oncesı yapmadım hıcbı fark olmadı :) bu arada o baskı bıttı mııııııııı :) ve tatmın olma durumu nasılay ama senı aynı gün gelın ettım ya nasıl sevındımmmmmmmmmmmmmm yaaaaaaaa... mısafırlerım vardı evde. ben okdr bu sayfaya bağmlı kalmşm kı arada nete gırıp bakıodum bı baktım oldu falan yazmışsın sevinçten bağrdım mısafırlerım şok oldu Allahtan yabancı değillerdı
canım günaydın çok sevindim senin adına ben yapamadım bu parmak işini ya :// Ama burda arkadaşın sölediği kas gevşetici müthiş bişey aklında bulunsun bacaklarımı deli gibi kitleyen ben dün bildiğin rahat rahat açtım yatakta.Kendini kasma sorunun varsa kullanabilirsin canım.Allahım yardımcın olsun...
bende gelin olmak istiyorum
2 parmagi neden alamiyorum offf orta parmagim okadar rahat oluyo ama 2 parmak olmuyor.....of deliricemmm biktim artikkkkkk........ yeter olmuyorsa olmuyor
arkadaşlar hep aynı şeyi yazıyorum ama 2 parmağımı alamıyorum cok acıyor giriş.
Kızlar, parmakta zorlanıyosanız, mumdan aparat yapın. Ben de sizin gibiydim, beyaz bakkal mumu aldım, peçeteye sarıp streçledim bi güzel. Sonra da prez. geçirdim ve egzersize mumla devam ettim. Aldıkça kalınlaştırdım. İnanın çok rahat ettim.
Olmuyosa bırakmak yok gurbetçiYapcaksın tamam
gunaydinnn iki parmagida aldim orayi genislettim bir guzel 3e gectim onu denemedim ama henuzkkaderim avesra desteginiz icin allah bin defa razi olsun sizden insallah bu mubarek gunlerde yuzumu gulduruyosunuz bugun orucum yapamicam ama aksam insallah ikiyi tekrar deneyip 3 e gececem sonra aparat degil kkaderimin dedigine gecmek istiyorm bakalim allah nasip ederse ama ne var biliyo musunuz bu is icin adak adadim yaparsam kkaderim ve avesra kurbani kestirirken ikiniz icinde hatta melisaa dualar okucam saglikli cocuklariniz bol rizkiniz ask dolu sevgi dolu yuvanizin yani sira birbirinizden eksik etmiceniz muhabbetiniz olsun diye dua etcem sizlere sagolun bukadari bile benim icin cok buyuk gelisme dus alirken bile dokunamadigim yerime parmaklar sokuyorum sizin sayenizde cesaret verdiniz umut verdiniz sagolun allah razi olsun.
canim kullandigin kas gevseticiyi banada yazarmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?