Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlar sizinde bildiğinzi üzre 3 gün önce bu illeti yendim Allaha şükür halen dahada inanamıyorum...Sormak istediğim şu kızlar ben iş olduktan sonra lavaboya gittim kan geldi ve bu 2 gün devam etti bugünde bitti..Ayrıca ben stresten 3 aydır hasta olamıyordum acaba bu kanın kızlık zarı ile mi yoksa adet kanaması ile mi ilgisi var ben normalde 7 gün olurum adet..Lütfen acil cevap verebilirmisiniz?

(Kızlar 2 gün geldi derken vajinismusu devam edenlerkorkmasın lütfen öyle damla damla geldi adet kanı gibi ayrıca acı falanda yok korkmayın sakın )

Son düzenleme:

canım ıkı gun aradarda gelen kan muhtemelen kızlık zarı kanı. hatta %99 benım de aynı şekılde oldu. leke leke gelıyorsa amaaaa... yanı oyle regl kanı gıbı foşur foşur olmaz kan lekelerı bi kaç gün sürer ve kesilir ilk ilişki soonrasında. benım kızlık zarım kalın oldugu ıcın her denememızde gelıodu nerdeyse.. sonra tamamen kopmuştu kılcal damarlarım ve oylece bıdaha da gelmedı kesıldı.. ama ılşkı sonrası gelen kan bende de bı ıkı gun suruyordu. bu normal bişey. ama ılla herkesın bi iki gün sürmez. kımının bı kaç damla gelir o esnada kesilir. kimi 1 -2 hafta kanama görür leke halinde. ama kısacası artık sen gelinsin kesın ve net :123:

Son düzenleme:

Tamam canım çok sağol zaten adet kanı gibi foşur foşur değildi çok az birşey geldi..senin dediğin gibi aynen :) :123:

Aaaa gercektenmi ? Sizdemi guldane hanima gittiniz ? Ben 3 haftadir gitmiyorum. 2 parmakda takilip kaldim.
Evet benim de epey uzun sürdü.ama seansa o kadar ara verme.en azından telefonla danış bence.2 parmağa geldiysen işin çok kolaylaşmış.ben parmağıma prezervatif geçirip bebe yağıyla yağladığımda çok kolay olmuştu.çünkü tırnağın kısa da olsa vajina tırtıklı bir yapı olduğu için dokulara takılıp acıtabiliyor.özellikle eşimin parmağıyla denerken bu yanılgıya düşmüştük,tırnak çok acıtmıştı,ama prezervatif geçitinde 3parmağını bile alabiliyordum.

zaycanım :)) geldin mi kuzum hoş geldin bu sefer yenmeden ortalardan kaybolmak yok ona göre 18 ay olmayacak inşallah :)

sonunda geldim canım sağolasın nasılsın sen ne yapıyorsun :)) yenmeden gitmek kaçmak yok haklısı hep aklımdaydı mecburen gidip geldik ramazandan önce inşallah bu defa kaybolmayacam dedeğin gibi :) aylar birbirini kovalıyor herkes bebek soruyor çok utandım ben yaa

bende ilk egzersize heveslendiğim zamanlarda bebe yağı almıştım ama kaşıntı yaptı bende büyük şişe almışım bide hepsi de duruyor korkuyorum kulanmaya yerine zeytinyağı ya da kayganlaştırıcı kullan bence ben öyle yaptım ama egzersizleri yarım bıraktım tekrar başlıycam inşallah

büşra bende sana benzer şeyler yaşadım diyebilirim mide bulantım olmadı ama endişe tedirginilk çoktu dokunmaya korkan biriydim hala var bazen yaşıyorum bu durumu bi kaç gün başladıktan sonra gerisi geliyormuş bunu farkettim sen benim gibi yapma ben egzersizlere 20 gün ara verdim soğudum tekrar başlıycam bu defa bitmesinini çok istiyorum bebeğimiz olsun istiyoruz rabbim herkesi kurtarsın bu rahatsızlıktan

NE MENEMDİR BİR HASTALIKTIR BU VAJİNİSMUS YAHU !!!
- 35 yıllık vajinismus hastası olur mu? OLUR.
- 40 yıl hiç cinsellik olmadan evlilik yaşanır mı? YAŞANIR.
- Yalnızca bir klinikte 2500 vajinismus hastası tedavi edilir mi? EDİLİR.
- 36 vajinismus hastasının kendisi doktor olur mu? OLUR.
- 2500 hastanın içinde 20'den fazla doğum ebesi olur mu? OLUR.
- 2 jinekoloğun kendisi vajinismus hastası olur mu? OLUR.
- Üniversitede profesör - bölüm başkanları vajinismus olur mu? OLUR.
- Tarlada çalışan köylü kardeşimiz vajinismus olur mu? OLUR.
- Amerikalısı, Avrupalısı, Hristiyanı, Yahudisi, Müslümanın Alevisi, Sunnisi vajinismus olur mu? OLUR.
- Aşırı tabularla, kapalı büyüyeni, geleneksel aile yapısı olanı olur mu? OLUR.
- Ailesinden en ufak bir baskı görmeyeni, çok serbest yetiştirileni olur mu? KESİNLİKLE OLUR.
- Eşini sevmeyeni olur mu? OLUR.
- Eşine aşık olanı olur mu? OLUR.
- Evlenmeden önce 2 yıl süreyle aynı evde arkadaşça yaşayıp, evlendikten sonra ilişkiye giremeyeni olur mu? OLUR.
- Normal bir cinsel hayatı varken doğum / düşük yaptıktan sonra ilişkiye giremeyeni var mıdır? EVET VARDIR.
- Bir jinekolog muayenesi sırasında, jinekoloğun tek bir cümlesi ile vajinismus olunur mu? EVET OLUNUR.
- Kapalısı / çarşaf giyeni vajinismus olur mu? EVET OLUR.
- Dışarıda askılı elbise - şortla dolaşanı vajinismus olur mu? EVET OLUR.
- 3 tane çocuk doğurmuş bir kadın aslında hayatında hiç ilişkiye girememiş olabilir mi? EVET OLABİLİR.

- İlişkiye girememiş ancak bir şekilde gebe kalmış bir kadın, doktoru tarafından “normal doğuma zorlanırsa” vajinismus sorunu geçer mi? HAYIR GEÇMEZ. O KANALDAN ÇOCUK ÇIKSA DA İLİŞKİ OLMAZ.
TUHAF BİR HASTALIKTIR bu vajinismus !
Olmaz olmaz demeyin, olmaz olmaz.
Bilemezsiniz…
En yakınınız, kendi öz kardeşiniz, kuzeniniz, komşunuz, odanızdaki iş arkadaşınız, uzak yakın akrabalarınız; yıllardır, herkesten gizli gizli VAJİNİSMUS HASTALIĞI İLE BOĞUŞUYOR olabilir.
Belki de sizlerden alacakları küçük mesajları can kulağı ile dinliyordır...

Vajinismus olan arkadaşlara küçük bi yazı paylaşmak istedim..Allahım tez zamanda hepinize şifa versin.

2 parmagi neden alamiyorum offf orta parmagim okadar rahat oluyo ama 2 parmak olmuyor.....of deliricemmm biktim artikkkkkk........ yeter olmuyorsa olmuyor

[abudabi ;arkadaşlar hep aynı şeyi yazıyorum ama 2 parmağımı alamıyorum cok acıyor giriş.]

kızlar hemen olacak dıye birşey yokki. iki parmakta ben de ılk başta zorlanmıştım. ama hem vajınanıza hem de elınıze bolca kayganlaştırıcı sürün yavaşça ittirin .önce hfıf tek parmagınızı yerleştırın ama cok hafıf sonra yana doğru ıttırerek dıgger parmaga da yer açıp onu da yanına koyarak küs şeklını yapın ilerletin. eğer parmagınız ılerıye dogru ılerlemıyorsa mutlkaaa yana doğru ıtırın kı esnetın. bır saga bır sola dogru.. halka şeklı çizmeye başlayın.bu arada nefesınızı kontrol edın deriiiiiiin nefes alın ve mumkunse başka şeylerle ılgılenın. müzik dınleyın.egzersızı düşünmeden ılerletın parmagınızı. ve ve ve en onemlısı aşağı dogru egımlı ıttırın parmaklarınızı.
kızlar farkındaysanız vajına aşagı doğru eğimli . bunu gözönünde bulundurun parmak egzersızlerınde de

Eklentiler

• $cinsellik-derinde-agri.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 31
Son düzenleme:

bende gelin olmak istiyorum

canim kullandigin kas gevseticiyi banada yazarmisin

2 parmagi neden alamiyorum offf orta parmagim okadar rahat oluyo ama 2 parmak olmuyor.....of deliricemmm biktim artikkkkkk........ yeter olmuyorsa olmuyor

arkadaşlar hep aynı şeyi yazıyorum ama 2 parmağımı alamıyorum cok acıyor giriş.

Kızlar, parmakta zorlanıyosanız, mumdan aparat yapın. Ben de sizin gibiydim, beyaz bakkal mumu aldım, peçeteye sarıp streçledim bi güzel. Sonra da prez. geçirdim ve egzersize mumla devam ettim. Aldıkça kalınlaştırdım. İnanın çok rahat ettim.
Olmuyosa bırakmak yok gurbetçi Yapcaksın tamam mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…