Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım cvp yazmış arkadaşlar gerçi ama bende yazayım dedim benimde öyle acısız kırmızı ama minik minik hani damla gibi öyle söyleyim 3 gün sürdü, sonra ikinci denemede yine kan geldi yina azıcık olabiliyor merak etme korkulacak birşey yok ama 3 gün falan ilişkiye girmeden biraz dinlensin iyileşsin orası bana öyle söylemişlerdi.

iyiyim canım bende işte kaçakları toplamaya çalışıyorum :)) şimdilik bebek yok hayırlısı bakalım Allah nasip etsin hepimizi tüm isteyenlere.utanma canım benim çok az kaldı bu arada sanma egzersizlerde başa falan dönmem gerekiyor sıfırdan başlayacağım diye, hayır sen ilerledin beyin öyle kolay kolay unutmak merak etme, eee buda beyinde biten bir sıkıntı olduğuna göre :)) sen bir iki güne güzel haber verirsin belki de hem birde şimdi daha gümbür gümbür geldin cesur geldin sanki:)))

ya varya duygulandırdın beni Allah senden de razı olsun kıymet bilen, dua etmeyi bilen insan şu zamanda öyle azaldı ki, şükür burda fazlasıyla var o arkadaşlardan :)) dualarına hep ihtiyacımız var canım bizim dualarımızda hep sizinle arkadaşlarımız biran önce yensin diye .Rabbim şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine inşallah herkes yensin inşallah.ama o güzel kalbinle güzel dualarını eksik etme Rabbimde yüce gönlüne göre versin inşallah kardeşim.dediğime geçecekken de bana yzar mısın belki eklemek istediğimiz yada hatırlatmak istediğimiz birşey olur. ama öyle birgünde uğraşmadan pes etmek yok olur mu senden ne yaparsan yap sadece pes etme bunu istiyorum ve başlamadan önce mutlaka ayetel kürsi oku.bu arada bu başarıda en büyük pay kendinin bunu unutma biz ne söylersek söyleyelim sen cesaret ve azim etmesen ilerleme olmazdı.

Son düzenleme:

cok cok dogru soyluyosun cesaret ve azim olmazsa hicbisey yapamazdim ama beni buna itende sen avesra melisa oldu yoksa 10 aydir ne cesaretim ne umudum vardi parayla halletcem diye dusunuyodum ama burasi benim en once herseyden once psikolojimi duzeltti inanilmaz dibe vurmustum gercekten dipteydim artik aglamiyodum bile icime kapandim sindim bu konulardan hic konusmuyodum esimle ama bugunlerde parmaklarimi soktugumu soluyorum sende yardim et bana dyorum ve oda sevindi cunku bitek doktora gideriz diyip konuyu kapatmistm.inaninki sizden omrum boyunca dualarim eksik olmicak cunku ben bugunlerimi aklimdan asla cikarmicam ve sukrederken sizede herdefasinda dua etcem allahin rahmeti ustunuze olsun insallah.kadir gecesinde sizlerede dualar edicem.kkaderim avesra melissa benim icin hep ozel olcaksiniz tanimasam bile dualarim olcak size.

cnm bnmmm müthiş azimli ve başarılı ilerliyosun inan bana :) avesrayla birbirimze dedik drymrt a bu işi yaptırmalıyız. bio sıkıştırdı bi ben bak başladın bile gerisi gelicek artık
bu hızla gidersen mutlu son yakın
allah hepimizden razı olsun cnm burdaki herkesten. rabbim hepimizn gönlüne göre versin. güzel haberlerini bekliyoruz:13::13::13:

Son düzenleme:
Bi ben mi tembelim melisa bütün gece parmağım bana baktı ben parmağıma bir an yatakodasında kafayı yiyorum sandım ya bekle bekle cesaretim gelsin diye ömrümde alkol almadım ama şu ramazan bitsin saf alkol içip deneyecem ya illallah dedi dün gece.Allahım ilerleyen arkadaşlara öyle seviniyorum ki Rabbim bir an önce yardımcıları olsun inşallah.Kestim ümidi kendimden ://

alkolle fln olmaz bu iş cnm. herşey kandinde bitiyo. ümidi kestm fln dersen hiçç hiç yapamazsn zaten. olcak başka çaresi yok diyeceksin.... ıkın deliği gör ve ilerle inan bukdar aslnda :)

başladığımdan beri aksatmadan egzersiz yapıyorum ,dün denemeye geçmeyi düşünmüştüm ama misafirlerimiz vardı,ben de vazgeçtim ama egzersizimi aksatmadım.10 cm oldu.kalınlığı arttırarak değil,direk 10 cmle başlıyorum her seferinde ama çok zamanımı alıyor.yarım saat en az.ilk yerleştirdiğimde daha uzun sürmüştü ama çok daha rahattım.neden dün ve önceki gün daha zor oldu anlamıyorum.aparatı çıkarıp tekrar yerleştirirken de öyle hemen olmuyor,milim milim ilerliyorum ve boy olarak da bir 12 cm falan alıyorum ama devamı olmuyor.dün yönle falan çok uğraştım,aşağıya doğru olunca evet daha rahat ,bir de içindeyken sıkıp-bırakmak tabi nefesle bana çok yaradı.ama bundan sonrası,eş denemesi için cesaret lazım o da gelemedi bir türlü.sona yaklaştıkça geriliyor muyum ne

aparatı oturarak yerleştireyim dedim o olmadı bir de.oysa eşle denemeyi öyle yapmak lazımdı.ben aparatı uzanırken alıyorum.ama eşimle o pozisyonda kontrol bende olmayacak.biri birşey söylesin,yardım etsin,akıl versin ne olur

cnm merhaba;
bende sen gibi aparatları uzanarak aldım hep. ama dediğin gibi eş denemsnde altta olunca kasıldm gene. o yüzden üstte sırtım eşime gönük olarak yenebildim.
penisin yönü itibariyle o pozisyonda daha kolay giriyor. bende yeni yendm 10 cm le deneme yaptm esnettim hemen eş denemsi yaptm ve oldu. bu benden tavsiye cnm pozsiyon konusunda çok zorlanıorz henüz

Son düzenleme:
hacicooooo bittimi reglin cnmmmm sendeyim ben şimdii
:13::13::13::13::13:

ayy canım az kaldı çarşamba günü bitiyo benim 10 gün sürüyo bembeyaz akıntı gelene kadar adetli sayılıyomuşsun öyle diyolar ama dün biraz lekelenme şeklindeydi yasemina egzersiz yapabilirsin bi sakıncası olmaz demişti bende dün ilk başta orta parmakla başladım olmadı sonra işaret parmağını denedim o daha rahat girdi ama yine 2. boğumu aşamadım bugün tekrar denicem :13::13:

sen ne yaptın canım nasıl gidiyo yeni gelin olmak güzel mi ?acaba ben de o günleri görebilecek miyim diye bazen düşünüyorum

pozisyon konusunda da canını sıkma tatlım sen en büyük sorunu aştın haftaya kalmaz onu da halledersiniz :118: :118: :118: :118:

ayıp olmazsa bir sorum var.aparattan sonra eş denemesine geçtiğinde hemen içeri alabildin mi?aparatı çıkarığ yerleştirirken tekrar,yine çok hızlı olamıyorum çünkü

hacico bak o raddeye gelirsen benim de deneyerek emin olduğum şeyi yap.parmağı ya da aparatı içine aldığında biraz derin nefes al "hah" diyerek ver(bu önemli ,dr. ulusoy bunu özellikle söylüyormuş forumda okumuştum)sonra ıkın.bu arada arada bir de içindeyken sık-bırak kegeldeki gibi.hakikaten çok etkiliymiş dene bak

tekrar söylüyorum birisi okuda bir faydası olur belki .derin nefes alıp ,verirken HAH diyerek verin. şu anda sadece nefesi deneyin farkedersiniz,hakikaten açılıyor

canım aparat denedinmi hiç. ben ikisinide denemiş biri olarak parmakla içini hisedince daha zorlandm . bi garip oluo insan.aparatta hisetmiosun içini acımadığı sürece ittir gidio yani. hele ince bile olsa aparata prezervatf geçirince öle iyi kayıo gidioki

aparatı hiç alamamıştım ama bugün deneyeceğim tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…