- 7 Mayıs 2013
- 4.629
- 559
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #155.921
Kızlar sizinde bildiğinzi üzre 3 gün önce bu illeti yendim Allaha şükür halen dahada inanamıyorum...Sormak istediğim şu kızlar ben iş olduktan sonra lavaboya gittim kan geldi ve bu 2 gün devam etti bugünde bitti..Ayrıca ben stresten 3 aydır hasta olamıyordum acaba bu kanın kızlık zarı ile mi yoksa adet kanaması ile mi ilgisi var ben normalde 7 gün olurum adet..Lütfen acil cevap verebilirmisiniz?
(Kızlar 2 gün geldi derken vajinismusu devam edenlerkorkmasın lütfen öyle damla damla geldi adet kanı gibi ayrıca acı falanda yok korkmayın sakın )
sonunda geldim canım sağolasın nasılsın sen ne yapıyorsun :)) yenmeden gitmek kaçmak yok haklısı hep aklımdaydı mecburen gidip geldik ramazandan önce inşallah bu defa kaybolmayacam dedeğin gibi :) aylar birbirini kovalıyor herkes bebek soruyor çok utandım ben yaa
bi daha olmasın ne o öyle azerbaycan gibi :)bebek var mı canım uzun zamandır girmedim blmiyorum :)
gunaydinnn iki parmagida aldim orayi genislettim bir guzel 3e gectim onu denemedim ama henuzkkaderim avesra desteginiz icin allah bin defa razi olsun sizden insallah bu mubarek gunlerde yuzumu gulduruyosunuz bugun orucum yapamicam ama aksam insallah ikiyi tekrar deneyip 3 e gececem sonra aparat degil kkaderimin dedigine gecmek istiyorm bakalim allah nasip ederse ama ne var biliyo musunuz bu is icin adak adadim yaparsam kkaderim ve avesra kurbani kestirirken ikiniz icinde hatta melisaa dualar okucam saglikli cocuklariniz bol rizkiniz ask dolu sevgi dolu yuvanizin yani sira birbirinizden eksik etmiceniz muhabbetiniz olsun diye dua etcem sizlere sagolun bukadari bile benim icin cok buyuk gelisme dus alirken bile dokunamadigim yerime parmaklar sokuyorum sizin sayenizde cesaret verdiniz umut verdiniz sagolun allah razi olsun.
ya varya duygulandırdın beni Allah senden de razı olsun kıymet bilen, dua etmeyi bilen insan şu zamanda öyle azaldı ki, şükür burda fazlasıyla var o arkadaşlardan :)) dualarına hep ihtiyacımız var canım bizim dualarımızda hep sizinle arkadaşlarımız biran önce yensin diye .Rabbim şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine inşallah herkes yensin inşallah.ama o güzel kalbinle güzel dualarını eksik etme Rabbimde yüce gönlüne göre versin inşallah kardeşim.dediğime geçecekken de bana yzar mısın belki eklemek istediğimiz yada hatırlatmak istediğimiz birşey olur. ama öyle birgünde uğraşmadan pes etmek yok olur mu senden ne yaparsan yap sadece pes etme bunu istiyorum ve başlamadan önce mutlaka ayetel kürsi oku.bu arada bu başarıda en büyük pay kendinin bunu unutma biz ne söylersek söyleyelim sen cesaret ve azim etmesen ilerleme olmazdı.
cok cok dogru soyluyosun cesaret ve azim olmazsa hicbisey yapamazdim ama beni buna itende sen avesra melisa oldu yoksa 10 aydir ne cesaretim ne umudum vardi parayla halletcem diye dusunuyodum ama burasi benim en once herseyden once psikolojimi duzeltti inanilmaz dibe vurmustum gercekten dipteydim artik aglamiyodum bile icime kapandim sindim bu konulardan hic konusmuyodum esimle ama bugunlerde parmaklarimi soktugumu soluyorum sende yardim et bana dyorum ve oda sevindi cunku bitek doktora gideriz diyip konuyu kapatmistm.inaninki sizden omrum boyunca dualarim eksik olmicak cunku ben bugunlerimi aklimdan asla cikarmicam ve sukrederken sizede herdefasinda dua etcem allahin rahmeti ustunuze olsun insallah.kadir gecesinde sizlerede dualar edicem.kkaderim avesra melissa benim icin hep ozel olcaksiniz tanimasam bile dualarim olcak size.
canim kullandigin kas gevseticiyi banada yazarmisin
Bi ben mi tembelim melisa bütün gece parmağım bana baktı ben parmağıma bir an yatakodasında kafayı yiyorum sandım ya bekle bekle cesaretim gelsin diye ömrümde alkol almadım ama şu ramazan bitsin saf alkol içip deneyecem ya illallah dedi dün gece.Allahım ilerleyen arkadaşlara öyle seviniyorum ki Rabbim bir an önce yardımcıları olsun inşallah.Kestim ümidi kendimden ://cnm bnmmm müthiş azimli ve başarılı ilerliyosun inan bana :) avesrayla birbirimze dedik drymrt a bu işi yaptırmalıyız. bio sıkıştırdı bi benbak başladın bile gerisi gelicek artık
bu hızla gidersen mutlu son yakın
allah hepimizden razı olsun cnm burdaki herkesten. rabbim hepimizn gönlüne göre versin. güzel haberlerini bekliyoruz:13::13::13:
Bi ben mi tembelim melisa bütün gece parmağım bana baktı ben parmağıma bir an yatakodasında kafayı yiyorum sandım ya bekle bekle cesaretim gelsin diye ömrümde alkol almadım ama şu ramazan bitsin saf alkol içip deneyecem ya illallah dedi dün gece.Allahım ilerleyen arkadaşlara öyle seviniyorum ki Rabbim bir an önce yardımcıları olsun inşallah.Kestim ümidi kendimden ://
aparatı oturarak yerleştireyim dedim o olmadı bir de.oysa eşle denemeyi öyle yapmak lazımdı.ben aparatı uzanırken alıyorum.ama eşimle o pozisyonda kontrol bende olmayacak.biri birşey söylesin,yardım etsin,akıl versin ne olur
hacicooooo bittimi reglin cnmmmm sendeyim ben şimdii
:13::13::13::13::13:
ayy canım az kaldı çarşamba günü bitiyo benim 10 gün sürüyo bembeyaz akıntı gelene kadar adetli sayılıyomuşsun öyle diyolar ama dün biraz lekelenme şeklindeydi yasemina egzersiz yapabilirsin bi sakıncası olmaz demişti bende dün ilk başta orta parmakla başladım olmadı sonra işaret parmağını denedim o daha rahat girdi ama yine 2. boğumu aşamadım bugün tekrar denicem :13::13:
sen ne yaptın canım nasıl gidiyo yeni gelin olmak güzel mi ?acaba ben de o günleri görebilecek miyim diye bazen düşünüyorum
pozisyon konusunda da canını sıkma tatlım sen en büyük sorunu aştın haftaya kalmaz onu da halledersiniz :118: :118: :118: :118:
ayy canım az kaldı çarşamba günü bitiyo benim 10 gün sürüyo bembeyaz akıntı gelene kadar adetli sayılıyomuşsun öyle diyolar ama dün biraz lekelenme şeklindeydi yasemina egzersiz yapabilirsin bi sakıncası olmaz demişti bende dün ilk başta orta parmakla başladım olmadı sonra işaret parmağını denedim o daha rahat girdi ama yine 2. boğumu aşamadım bugün tekrar denicem :13::13:
sen ne yaptın canım nasıl gidiyo yeni gelin olmak güzel mi ?acaba ben de o günleri görebilecek miyim diye bazen düşünüyorum
pozisyon konusunda da canını sıkma tatlım sen en büyük sorunu aştın haftaya kalmaz onu da halledersiniz :118: :118: :118: :118:
tekrar söylüyorum birisi okuda bir faydası olur belki .derin nefes alıp ,verirken HAH diyerek verin. şu anda sadece nefesi deneyin farkedersiniz,hakikaten açılıyor
canım aparat denedinmi hiç. ben ikisinide denemiş biri olarak parmakla içini hisedince daha zorlandm . bi garip oluo insan.aparatta hisetmiosun içini acımadığı sürece ittir gidio yani. hele ince bile olsa aparata prezervatf geçirince öle iyi kayıo gidioki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?