- 14 Mayıs 2013
- 1.129
- 165
- 123
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #155.941
ayıp olmazsa bir sorum var.aparattan sonra eş denemesine geçtiğinde hemen içeri alabildin mi?aparatı çıkarığ yerleştirirken tekrar,yine çok hızlı olamıyorum çünkü
:)) anladım,sona geldikçe heyecan yapıyorum iyice.senin gözün aydın tekrar.biz de halledeceğiz inşallah
öncelikle herkese merhaba.bu vajınısmus sorununu 2 gun önce asmış olan biri olarak size deneyimlerimi yazayım.Biz bu sorunla 10 ay eşimle mücadele edip sonra psikolojik destek almaya karar verdik ki iyiki de daha geç kalmamışım.6 seansta problemımı astım.Verilen ödevler oluyor mutlaka ancak bunlar o kadar aşamalı ve basit ki tedavi kısmında iğne batması kadar canım yanmadı inanın bana çünkü doktora gitmeden önce en büyük korkum verilecek ödevlerdi.Eşim çok destek oldu genellikle beraber gittik kontrollere.Bu süreçte denemeler yapmadan tamamen kendinizle basbasa kalıp kendinizi tanıyorsunuz.6.seansta verilen ödevle (biz bile anlamadan inanın bana bu kadar kolay hale geliyor )ilişkiye girmiş olduk.Su anda hersey normal hızında olmasa da zamanla onu da asacağız.Bu problem bizi çok yıprattı .Soru sormak isteyen tüm arkadaslara yardımcı olabilirim elimden geldiğince.
kesinlikle öle oluo cnm hem heycan hemde korku buraya kadr geldm nası heyecan heves ya bu noktadan sonra olmazsa fln die neler geçmişti aklmdan .
ama hiiiç öle olmuo inan hadi seninde halayını çekelm artık
inşallah canım inşallah.o kadar ihtiyacım var ki artık başarmaya
eve gidince egzersizlere yeni baştan başlicam bu sefer aparatla artık bunaldım gerçekten Allahım şu mübarek günlerde yüzümüze bakar da bizi bu dertten kurtarır inşallah
melisaaa burdasin selam simdi iki parmaktayim ben diyorum ki bu ikiden uce gecmeden kkaderim gibi yapsam olurmu yani zeytin yagla penisi ve vajina icini sonra ikinarak iceri almak gibi yani illla aparatlari yapmak zorundamiyim?
cnmm selmmm bak daha geçen hafta bana burda delik yok diodun şimdi ise 2 parmakla eş denemsi yapayımmı diyorsun
cnm dene istersen ama tavsiyem 3 parmağa alışınca dene moralin bozulmasın eğer olmazsa
çok iyi gidiosunn cnmmmm devammmmmmm
hatta benden daha çabuk ilerledin gerçekten bakk
evet melisa meger delik varmis ve ilerliyomusta cok paranoyagim benim deligim yok kizlik zarim kalin galiba bilmeden etmeden on bin tane sey uretmistim kafamdan suanda gercekten raharim herkes ayni seyleri yasiyomelissaaa bugun misafirimiz gelcekmis yoksa denemeler yapcaktim gec kalkarlar biliyorum vakktim olmicak :)ama su is bitsin artik stiyorum buay bu konuyu kapatip eski guzel gunlerime donmek istiyorum cilginlar gibi egleniyoduk simdi icim gecti 10 ayda gecti yani duzelmek istiyorum
busraaa basladin insalllaaahhhhh
evet melisa meger delik varmis ve ilerliyomusta cok paranoyagim benim deligim yok kizlik zarim kalin galiba bilmeden etmeden on bin tane sey uretmistim kafamdan suanda gercekten raharim herkes ayni seyleri yasiyomelissaaa bugun misafirimiz gelcekmis yoksa denemeler yapcaktim gec kalkarlar biliyorum vakktim olmicak :)ama su is bitsin artik stiyorum buay bu konuyu kapatip eski guzel gunlerime donmek istiyorum cilginlar gibi egleniyoduk simdi icim gecti 10 ayda gecti yani duzelmek istiyorum
eve gidince egzersizlere yeni baştan başlicam bu sefer aparatla artık bunaldım gerçekten Allahım şu mübarek günlerde yüzümüze bakar da bizi bu dertten kurtarır inşallah
Balım utanıyorum yazmaya ama yapamadım.Dün neredeyse 1 saat yatakodasında zeytinyağı bana baktı ben onabusraaa basladin insalllaaahhhhh
prezervatif ya da eldiven giyip dene,tırnağın acıtıyor olabilir.bebe yağı ya da kayganlaştırıcı kullanmayı ihmal etmearkadaşlar hep aynı şeyi yazıyorum ama 2 parmağımı alamıyorum cok acıyor giriş.
sağol canım:)ben çok oldu geleli egzersizlerdeyim şimdi.hatta 9 cm aparattayım da bundan sonrası için soru sormam gerekiyor
Arkadaslar merhaba. Bende vajinusmusu sizler sayesinde dort ay once yendim. Dort haftalik gebeyim, dusuk tehlikem var. Kanamam var, belim kasigim agriyo. Hastanede yatiyorum su andadualarinizi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?