- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #155.961
canım bende aparatla yaptım hep egzersizlerimi, kesinlikle öneririm..
parmak bazı arkadaşlara itici gelebiliyor, banada öyle olmuştu, kalemden aparat yapmıştım kendime. vajinanın içini aparatla hissetmediğin için daha kolay ittirebiliyorsun. birde nefesini ayarlayıp bolca ıkınırsan daha da rahat olacaktır..
Rabbim hepinize yardım etsin, en yakın zamanda kurtulun hepiniz inşallah..
Arkadaslar merhaba. Bende vajinusmusu sizler sayesinde dort ay once yendim. Dort haftalik gebeyim, dusuk tehlikem var. Kanamam var, belim kasigim agriyo. Hastanede yatiyorum su andadualarinizi bekliyorum
Acaba ben oturur vaziyette olduğum için mi yapamıyorum arkadaşlar artık çok açık soruyorum ama kusruma bakmayın parmağı almaya çalışırken uzanıyormuyuz ne yapıyoruz ?
maıle gellllllllllllllll hemen sana bi sürü cevap attım :)
iyiyim canım bende işte kaçakları toplamaya çalışıyorum :)) şimdilik bebek yok hayırlısı bakalım Allah nasip etsin hepimizi tüm isteyenlere.utanma canım benim çok az kaldı bu arada sanma egzersizlerde başa falan dönmem gerekiyor sıfırdan başlayacağım diye, hayır sen ilerledin beyin öyle kolay kolay unutmak merak etme, eee buda beyinde biten bir sıkıntı olduğuna göre :)) sen bir iki güne güzel haber verirsin belki de hem birde şimdi daha gümbür gümbür geldin cesur geldin sanki:)))
Arkadaslar merhaba. Bende vajinusmusu sizler sayesinde dort ay once yendim. Dort haftalik gebeyim, dusuk tehlikem var. Kanamam var, belim kasigim agriyo. Hastanede yatiyorum su andadualarinizi bekliyorum
evet yaa bu parmak banada çok itici geliyo.ama ben kalemden aparatta yapamam.bunların hazır satılanından kullanan yokmu nereden alabilirim çokmu pahalı lütfen yardım edin yaaaa
canım aparatları nerden aldın internettenmi?
Azıcık minicik ufacıkda olsa serçe parmak girişine başladım.Bu yolda beni hiç yanlız bırakmayan gelincik sen bir meleksin :))) Rabbim çok ama çok mutlu etsin.Şu devede kulak gelişme bile beni nasıl mutlu etti :))
hahaha kız alemsin cnm yaaaa inşlh geri gelecek o çılgınlar gibi eğlendiğinz günler. sana tavsiyem aparatlada egzersz yap aynı zamanda tatlmm. karar verirsen anlataym sana nasıl yaptğmı
Balım utanıyorum yazmaya ama yapamadım.Dün neredeyse 1 saat yatakodasında zeytinyağı bana baktı ben ona(
ben bugün biraz çöktüm galiba arkadaşlar.dengemi ayarlayamıyorum.tam çözdüm galiba diyorum....üç gündür 9-10 cm lik aparatları biraz uğraşarak da olsa yerleştirdim ama bu gün sadece başı oldu aparatın,gerisi yine duvar.oysa nefes,ıkınma,yön hepsini doğru yaptığımı sanıyorum.bana sorarsanız kasmıyorum da.neden bugün böyle oldu?ben ne yapacağım?eş denemesine geçmedim bu yüzden.oysa aparatı artık rahatça yerleştirebilirm bugün sanıyordum artık.başaramazsam kendimi nasıl toplayacağım?
canım bildiğim kadarıyla internetten dilatör seti alıp çalışan arkadaşlar vardı. bazı eczaneler istendiğinde getirtebiliyorlarmış.. içinde 5-6 adet aparat mevcut, en inceden kalına doğru ilerliyor.. genelde doktorlar bunlarla yaptırıyor egzersizleri. hammaddesi bildiğin plastik. bizim yaptığımız aparatlardan çokta farkı olduğunu düşünmüyorum ben.. bence kendin evde mumla yada kalemle aynısını yapabilirsin. birde etrafına peçete yahut pamuk sarıp streç filmle kapladığında dahada yumuşak bir yapıya sahip oluyor.
hiç korkma canım bir kere yaptınmı gerisi mutlaka geliyor, kendine inan yapıcam de ve bir an önce başa olurmu..
hadi kolay gelsin..
hayır hayır aparat almadım,kendim yaptım.havlu peçeteleri kullanarak sıkı bir fırça sapı şekli veriyorsun,dışını da dağılmaması için streçliyorsun gayet sert ama kalem falan gibi benim için ürkütücü olmayan bir aparat ortaya çıkarıyorsun.hazır almana inanki gerek yok.farklı kalınlıklarda da hazılayabilirsin,benim gibi her gün bir havlu peçete daha sarıp üstüne sonra da tekrar streçleyip kalınlaştırabilirsin
hayır hayır aparat almadım,kendim yaptım.havlu peçeteleri kullanarak sıkı bir fırça sapı şekli veriyorsun,dışını da dağılmaması için streçliyorsun gayet sert ama kalem falan gibi benim için ürkütücü olmayan bir aparat ortaya çıkarıyorsun.hazır almana inanki gerek yok.farklı kalınlıklarda da hazılayabilirsin,benim gibi her gün bir havlu peçete daha sarıp üstüne sonra da tekrar streçleyip kalınlaştırabilirsin
dün kendime 6 cm mumdan aparat yaptım ama mumun yarısını alabildim ordaki duvara çarpıyo titreye titreye ittirmeye çalıştım olmadı
canım yandı ne yapıcam ben nasıl aşıcam bu sorunu ?gece gözüme damla uyku girmedi ağlamaktan balon gibi şişti yüzüm offfff:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?