Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

evet yaa bu parmak banada çok itici geliyo.ama ben kalemden aparatta yapamam.bunların hazır satılanından kullanan yokmu nereden alabilirim çokmu pahalı lütfen yardım edin yaaaa

Arkadaslar merhaba. Bende vajinusmusu sizler sayesinde dort ay once yendim. Dort haftalik gebeyim, dusuk tehlikem var. Kanamam var, belim kasigim agriyo. Hastanede yatiyorum su anda dualarinizi bekliyorum

Allah analı babalı büytsün. Rabbım inşaalah risksiz tehlikesiz sağlıkla çocugunu kucagına almana yardımcı olsun...

Acaba ben oturur vaziyette olduğum için mi yapamıyorum arkadaşlar artık çok açık soruyorum ama kusruma bakmayın parmağı almaya çalışırken uzanıyormuyuz ne yapıyoruz ?

maşallah canım her yere de yetişiyorsun:) hayırlısıyla inşallah olur hepimizin ki.egzersizlere gelince de evet yapmayı bitirmeyi istiyorum artık sürekli bişeyler çıkıyor.bugünde misafir vardı baya kalabalıktık.kendime zaman ayarlayıp başlarım inşallah

inşallah yaa şuraya yazmayı çok istiyorum :)canım sağol ama cesur muyum bilemiyorum ama daha istekliyim.aklıma takılanı sorarım tamam mı :)

Son düzenleme:
Arkadaslar merhaba. Bende vajinusmusu sizler sayesinde dort ay once yendim. Dort haftalik gebeyim, dusuk tehlikem var. Kanamam var, belim kasigim agriyo. Hastanede yatiyorum su anda dualarinizi bekliyorum

canım hoş geldin, çok sevindim seni gördüğüme..
Maşallah hamişte kalmışsın, Rabbim inşallah sağlıcakla kucağına almanı nasip eder..
İnşallah düşük tehliken geçer, sağ salim dünyaya gelir bebişin.. Allah yardımcın olsun canım..

evet yaa bu parmak banada çok itici geliyo.ama ben kalemden aparatta yapamam.bunların hazır satılanından kullanan yokmu nereden alabilirim çokmu pahalı lütfen yardım edin yaaaa

canım bildiğim kadarıyla internetten dilatör seti alıp çalışan arkadaşlar vardı. bazı eczaneler istendiğinde getirtebiliyorlarmış.. içinde 5-6 adet aparat mevcut, en inceden kalına doğru ilerliyor.. genelde doktorlar bunlarla yaptırıyor egzersizleri. hammaddesi bildiğin plastik. bizim yaptığımız aparatlardan çokta farkı olduğunu düşünmüyorum ben.. bence kendin evde mumla yada kalemle aynısını yapabilirsin. birde etrafına peçete yahut pamuk sarıp streç filmle kapladığında dahada yumuşak bir yapıya sahip oluyor.
hiç korkma canım bir kere yaptınmı gerisi mutlaka geliyor, kendine inan yapıcam de ve bir an önce başa olurmu..
hadi kolay gelsin..

canım aparatları nerden aldın internettenmi?

hayır hayır aparat almadım,kendim yaptım.havlu peçeteleri kullanarak sıkı bir fırça sapı şekli veriyorsun,dışını da dağılmaması için streçliyorsun gayet sert ama kalem falan gibi benim için ürkütücü olmayan bir aparat ortaya çıkarıyorsun.hazır almana inanki gerek yok.farklı kalınlıklarda da hazılayabilirsin,benim gibi her gün bir havlu peçete daha sarıp üstüne sonra da tekrar streçleyip kalınlaştırabilirsin

ben bugün biraz çöktüm galiba arkadaşlar.dengemi ayarlayamıyorum.tam çözdüm galiba diyorum....üç gündür 9-10 cm lik aparatları biraz uğraşarak da olsa yerleştirdim ama bu gün sadece başı oldu aparatın,gerisi yine duvar.oysa nefes,ıkınma,yön hepsini doğru yaptığımı sanıyorum.bana sorarsanız kasmıyorum da.neden bugün böyle oldu?ben ne yapacağım?eş denemesine geçmedim bu yüzden.oysa aparatı artık rahatça yerleştirebilirm bugün sanıyordum artık.başaramazsam kendimi nasıl toplayacağım?

Azıcık minicik ufacıkda olsa serçe parmak girişine başladım.Bu yolda beni hiç yanlız bırakmayan gelincik sen bir meleksin :))) Rabbim çok ama çok mutlu etsin.Şu devede kulak gelişme bile beni nasıl mutlu etti :))

canımsınnnnnn çiçekler sanaaaa :119: :119: bu bile senı için müthiş bir gelişmeee. çünkü o korkuyu attın bi kere. ve gelin olmak yakınlaşıyo her geçen günnn :81:

hahaha kız alemsin cnm yaaaa inşlh geri gelecek o çılgınlar gibi eğlendiğinz günler. sana tavsiyem aparatlada egzersz yap aynı zamanda tatlmm. karar verirsen anlataym sana nasıl yaptğmı

melisaaa anlat sen ben hepsini okuyorum uyguluyorum ama iki parmaktan uce gecemedim bugun oruc tutmadim sabah kalktim once orta parmagimi artik hemen gidiyo soktum sonra iki parmagi ilk boguma kadar aldim biraktim acidigi icin degilde ise gec kaliyodum ucu nasil sokcam?>??melisaa delik resmen buyuducokguldum sabah deligi okadar aradimki nerde diyesonunda yerini ogrendim

Balım utanıyorum yazmaya ama yapamadım.Dün neredeyse 1 saat yatakodasında zeytinyağı bana baktı ben ona (

busraaaaa okudum serce parmagini biraz yapmissin iste ikinci bennnn geliyo bence birden hepsini yapcaksin bak ben iki parmakta bitirdim uce gectim ama onu nasil sokcam yan duz ona karar veremiyorumbusra zeytin yagi sana bakmasin bak okuyorum 12 13
ve daha fazlasi yillar yapamayanlar var yani bunun onune gecmemiz lazim vakitte geciyo bak benim 10 ay oldu bidahaki ay 11 ay olcak yapmazsam bu boyle gitcek mecburum sende mecbursun actim sabah muzigimi gulben ergen dusman olmaz benden kin bile tutamiyorum diyo bende hahhhhhh diyip itikliyorum parmaklarimi

cnm hemen moralin bozulmasın arada banada öle oluodu. küçük hanımefendinin morali bazen bozuk oluo hiç almıodu aparatı
artık bu raddeye geldikten sonra geri sarma şansın yok. emin ol. beyin bukadarını kabul etti artık unutmaz korkma. sakın umutsuluğa kapılma devam et cnm lütfen

tamam canim tskkurler.bikac arkadasimda ayni senin gibi soylediler.bakalim insallah su aparat isini bende hallederim.dedigin gibi bi yapsam gerisi gelecekte.ah o ilki bir yapabilsem.neyse tekrar tskkur tavsiyen icin canim.

canim tavsiyelerin icin tesekkur ederim.bu aksam bende kendime bir aparat yapiyim bari :)

dün kendime 6 cm mumdan aparat yaptım ama mumun yarısını alabildim ordaki duvara çarpıyo titreye titreye ittirmeye çalıştım olmadı
canım yandı ne yapıcam ben nasıl aşıcam bu sorunu ?gece gözüme damla uyku girmedi ağlamaktan balon gibi şişti yüzüm offfff:S

tamam canim tavsiyelerin icin cok tesekkur ediyorum.ben eczaneden alinan aparatlari farkli ve daha hassas zannediyordum.ama cogu arkadas sen gibi yapiyo galiba.naapalim artik bu aksam bi aparatta ben yapiyim kendime.tekrar tesekkur canim.

cnmmmm bak lütfen ağlama o iğrenç hissin nası bişi oldnu çok iyi bilirim
6 cm çapımıydı uzunluğumuydu.
sen buraya kadar geldin artık içine alabiliosun bişiler öle düşün gerisi gelicek emin ol lütfen moralni bozma moralini bozarsan daha çok zorlanırsın yapma böle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…