- 21 Mayıs 2013
- 825
- 200
- 123
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #155.981
cnmmmm bak lütfen ağlamao iğrenç hissin nası bişi oldnu çok iyi bilirim
6 cm çapımıydı uzunluğumuydu.
sen buraya kadar geldin artık içine alabiliosun bişiler öle düşün gerisi gelicek emin ol lütfen moralni bozma moralini bozarsan daha çok zorlanırsın yapma böle
cok cok dogru soyluyosun cesaret ve azim olmazsa hicbisey yapamazdim ama beni buna itende sen avesra melisa oldu yoksa 10 aydir ne cesaretim ne umudum vardi parayla halletcem diye dusunuyodum ama burasi benim en once herseyden once psikolojimi duzeltti inanilmaz dibe vurmustum gercekten dipteydim artik aglamiyodum bile icime kapandim sindim bu konulardan hic konusmuyodum esimle ama bugunlerde parmaklarimi soktugumu soluyorum sende yardim et bana dyorum ve oda sevindi cunku bitek doktora gideriz diyip konuyu kapatmistm.inaninki sizden omrum boyunca dualarim eksik olmicak cunku ben bugunlerimi aklimdan asla cikarmicam ve sukrederken sizede herdefasinda dua etcem allahin rahmeti ustunuze olsun insallah.kadir gecesinde sizlerede dualar edicem.kkaderim avesra melissa benim icin hep ozel olcaksiniz tanimasam bile dualarim olcak size.
Bi ben mi tembelim melisa bütün gece parmağım bana baktı ben parmağıma bir an yatakodasında kafayı yiyorum sandım ya bekle bekle cesaretim gelsin diye ömrümde alkol almadım ama şu ramazan bitsin saf alkol içip deneyecem ya illallah dedi dün gece.Allahım ilerleyen arkadaşlara öyle seviniyorum ki Rabbim bir an önce yardımcıları olsun inşallah.Kestim ümidi kendimden ://
6cm kalınlığıydı melisacım uzunluğu da 10 11 cm civarındaydı ama yarısını alabildim
başladığımdan beri aksatmadan egzersiz yapıyorum ,dün denemeye geçmeyi düşünmüştüm ama misafirlerimiz vardı,ben de vazgeçtim ama egzersizimi aksatmadım.10 cm oldu.kalınlığı arttırarak değil,direk 10 cmle başlıyorum her seferinde ama çok zamanımı alıyor.yarım saat en az.ilk yerleştirdiğimde daha uzun sürmüştü ama çok daha rahattım.neden dün ve önceki gün daha zor oldu anlamıyorum.aparatı çıkarıp tekrar yerleştirirken de öyle hemen olmuyor,milim milim ilerliyorum ve boy olarak da bir 12 cm falan alıyorum ama devamı olmuyor.dün yönle falan çok uğraştım,aşağıya doğru olunca evet daha rahat ,bir de içindeyken sıkıp-bırakmak tabi nefesle bana çok yaradı.ama bundan sonrası,eş denemesi için cesaret lazım o da gelemedi bir türlü.sona yaklaştıkça geriliyor muyum ne
aparatı oturarak yerleştireyim dedim o olmadı bir de.oysa eşle denemeyi öyle yapmak lazımdı.ben aparatı uzanırken alıyorum.ama eşimle o pozisyonda kontrol bende olmayacak.biri birşey söylesin,yardım etsin,akıl versin ne olur
hacico bak o raddeye gelirsen benim de deneyerek emin olduğum şeyi yap.parmağı ya da aparatı içine aldığında biraz derin nefes al "hah" diyerek ver(bu önemli ,dr. ulusoy bunu özellikle söylüyormuş forumda okumuştum)sonra ıkın.bu arada arada bir de içindeyken sık-bırak kegeldeki gibi.hakikaten çok etkiliymiş dene bak
melisaaa burdasin selam simdi iki parmaktayim ben diyorum ki bu ikiden uce gecmeden kkaderim gibi yapsam olurmu yani zeytin yagla penisi ve vajina icini sonra ikinarak iceri almak gibi yani illla aparatlari yapmak zorundamiyim?
Canım, sen içini ferah tut. Allahım sana bağışlasın bebeğiniArkadaslar merhaba. Bende vajinusmusu sizler sayesinde dort ay once yendim. Dort haftalik gebeyim, dusuk tehlikem var. Kanamam var, belim kasigim agriyo. Hastanede yatiyorum su andadualarinizi bekliyorum
Acaba ben oturur vaziyette olduğum için mi yapamıyorum arkadaşlar artık çok açık soruyorum ama kusruma bakmayın parmağı almaya çalışırken uzanıyormuyuz ne yapıyoruz ?
maşallah canım her yere de yetişiyorsun:) hayırlısıyla inşallah olur hepimizin ki.egzersizlere gelince de evet yapmayı bitirmeyi istiyorum artık sürekli bişeyler çıkıyor.bugünde misafir vardı baya kalabalıktık.kendime zaman ayarlayıp başlarım inşallah
inşallah yaa şuraya yazmayı çok istiyorum :)canım sağol ama cesur muyum bilemiyorum ama daha istekliyim.aklıma takılanı sorarım tamam mı :)
ben bugün biraz çöktüm galiba arkadaşlar.dengemi ayarlayamıyorum.tam çözdüm galiba diyorum....üç gündür 9-10 cm lik aparatları biraz uğraşarak da olsa yerleştirdim ama bu gün sadece başı oldu aparatın,gerisi yine duvar.oysa nefes,ıkınma,yön hepsini doğru yaptığımı sanıyorum.bana sorarsanız kasmıyorum da.neden bugün böyle oldu?ben ne yapacağım?eş denemesine geçmedim bu yüzden.oysa aparatı artık rahatça yerleştirebilirm bugün sanıyordum artık.başaramazsam kendimi nasıl toplayacağım?
Çok doğru söylüyorsun canım benim insan işte bunalınca ne yapacağını şaşırıyor.Ama sizin gibi meleklerim varken alkole gerek yok siz değme psikologdan daha moral veriyorsunuz vallahi ben orama dokunmaktan bile tiksinirken dün nasıl oldu da başladım inan bilemiyorum hadi büşra olacak büşra diye diye beni de aldınız aranıza sizleri tanımıyorum ama hep duacıyım ve de seviyorumcanm ne zaman olursa ol alkole başvurma sakın bizim azime ihtiyacımız var sadece birazda cesaret, ama Rabbimizin istemediği birşeyi yaparak bir yandan da olsun diye dua etmemiz olmaz ki. biliyorum çaresizlik insana herşeyi yaptırıyor ama bu doğru bir seçenek değil işede yaramaz, yapsan bile ne hatırlayacaksın sabah kalktığında.senin alkole değil içindeki senin farkında olmadığın öyle bir güç var ki aslında bu bütün bayanlarda var yeri gelirde ne güçlüklerle baş ederiz.lütfen Allaha sığın ve kendine güven.
Azıcık minicik ufacıkda olsa serçe parmak girişine başladım.Bu yolda beni hiç yanlız bırakmayan gelincik sen bir meleksin :))) Rabbim çok ama çok mutlu etsin.Şu devede kulak gelişme bile beni nasıl mutlu etti :))
melisaaa anlat sen ben hepsini okuyorum uyguluyorum ama iki parmaktan uce gecemedim bugun oruc tutmadim sabah kalktim once orta parmagimi artik hemen gidiyo soktum sonra iki parmagi ilk boguma kadar aldim biraktim acidigi icin degilde ise gec kaliyodum ucu nasil sokcam?>??melisaa delik resmen buyuducokguldum sabah deligi okadar aradimki nerde diye sonunda yerini ogrendim
dün kendime 6 cm mumdan aparat yaptım ama mumun yarısını alabildim ordaki duvara çarpıyo titreye titreye ittirmeye çalıştım olmadı
canım yandı ne yapıcam ben nasıl aşıcam bu sorunu ?gece gözüme damla uyku girmedi ağlamaktan balon gibi şişti yüzüm offfff:S
Arkadaslar merhaba. Bende vajinusmusu sizler sayesinde dort ay once yendim. Dort haftalik gebeyim, dusuk tehlikem var. Kanamam var, belim kasigim agriyo. Hastanede yatiyorum su andadualarinizi bekliyorum
Çok doğru söylüyorsun canım benim insan işte bunalınca ne yapacağını şaşırıyor.Ama sizin gibi meleklerim varken alkole gerek yok siz değme psikologdan daha moral veriyorsunuz vallahi ben orama dokunmaktan bile tiksinirken dün nasıl oldu da başladım inan bilemiyorum hadi büşra olacak büşra diye diye beni de aldınız aranıza sizleri tanımıyorum ama hep duacıyım ve de seviyorumİyiki de varsınız
Henüz çok başındayım çok çok küçük alabildim ama olsun olacak bugün bunu yapan yarın az daha iter değil mi :))
ilginç bir bağ ve sevgi var aramızda değil mi çok ilginç dertler insanları yakınlaştırırmış, birde ben bir arkadaşa söylemiştim bu vajili insanlar hep aynı karakterde diye düşünüyorum ben belkide bu yüzden yakın hissediyoruz, hepimiz çekingen normal hayattan bahsetmiyorum bu konularda çekingen ve terbiyeli yetiştirilmişiz :) gerçi bize zararı oldu ama olsun :) biz bunuda aşarız inşallah.bazen inanır mısın yazıyorlar çok kötüyüm falan diye ya diyorum şuan neden yanında değilim ki elini tutsam moral versem diye düşündüğüm çok oluyor içim acıyor biliyo musun karamsarlığa kapılan arkadaşlar olduğunda, eşimin sözünü dinlemediğim sürekli kavga ettiğimiz halde ısrarla gizlide olsa girmeden edemediğim şey bu site biliyo musun? çünkü ne yaşadığımızı biz biliriz erkekler değil.o yüzden ben inanıyorum ben doğru birşey yapmaya çalışıyorum en azından bu mutluluk ve yendim haberleri bana öyle iyi geliyor ki bazen tüm sıkıntımı silip süpürüyor.
kkaderimmm busra merhabalar yani icimdeki coskuyu bir bilseniz sanki hersey bitti gibi seviniyorum daha var bilyiorum ama elimi suremezken simdi 3 parmak beni nasil sevindiriyo busra inanirmisin dustan sonra orami kurulamazdim dus alirken orayi yikayamazdim su tutuyodum sadece dusun ki okadar korkyuodum simdi can havliyle neler yapiyorum can havliyle diyorum cunku artik cinsel cekim kalmadi aramizda cok yeniiz 10 ay milletin canim cicim aylari biz 40 yillik evli gibi sirt donup uyuyoruz dun aksam beni hic ozlemedin mi ddm sasirdi cunku cinsellik yok ki aramizda opus koklas hooop ayni senaryo kkaderim dogru diyo cok iyi terbiye almisiz daha vajinann yerini bilmiyoruz cok mutluyum cok busra devam et sende insallah pespese burda kadin oluruz:
canım bak oraya çarptığında ıkın ve it hala olmuyorsa yönünde sorun vardır,poponu biraz daha eğimli yapmaya çalış bu arada poponla belin arasına yastık koy o eğimi vermende kolaylık sağlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?