Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim


6cm kalınlığıydı melisacım uzunluğu da 10 11 cm civarındaydı ama yarısını alabildim
 

bu aralar çok sık giremiyorum biraz baskılarım azaldı kusura bakma canm :)) ama sağolsun kızlar boş durmuyor. yarın itibariyle yine ensenizdeyim :))
 

canm ne zaman olursa ol alkole başvurma sakın bizim azime ihtiyacımız var sadece birazda cesaret, ama Rabbimizin istemediği birşeyi yaparak bir yandan da olsun diye dua etmemiz olmaz ki. biliyorum çaresizlik insana herşeyi yaptırıyor ama bu doğru bir seçenek değil işede yaramaz, yapsan bile ne hatırlayacaksın sabah kalktığında.senin alkole değil içindeki senin farkında olmadığın öyle bir güç var ki aslında bu bütün bayanlarda var yeri gelirde ne güçlüklerle baş ederiz.lütfen Allaha sığın ve kendine güven.
 

kendini kasma gerilme denemelerin bazen olacak belki başarısız olacak, sonuçta hala bizde bile o kadar acemilik var ki sürekli yeni birşey öğreniyoruz.benim hala afedersin hop diye olmuyor insan oğlu kendini dinlerse aklını kaybeder, kafanda sorular üretecek kadar boş kalma, sürekli çabala, öyle yada böyle olacak belki birgün önce belki birgün sonra, bugün aparatı yapamayacaksın belki ama yarın bir bakacaksın bir gazla p yi başaracaksın, bende yendikten 5 dk önce jel sürmüştüm ve olmayacak demedim ilk defa çözüm ürettim yeni birşey denemek istedim yağ deneyelim dedim , söylemek istediğim sende kendini yöntemini kendi pozisyonunu bul yani çözüm ara aşmak için kafanda aşamayacağında olmasın nasıl aşarım diye düşünmeye başla.herzaman başlamadan önce bu sefer olacak derdim neden olmasın çok cesurum bukez ama oraya gelince hep aynı şey olurdu sonra şunu düşündüm ben 5 aydır hep aynı şeyi yapıyordum ve hep başlarken bu kez olacak diye başlıyordum,soru çözerken bile yanlış gittiğimizi farkettiğimizde siler baştan deneriz baktık bu yöntemle çıkmıyor mu bu kez farklı yöntem deneriz benim hatam sonuç çıkmadığı halde hep aynı yöntemi inatla denemek oldu.yendiğim gün hep diyorum ya 5 ay bekledikten sonra 1 gecede yendim diye , meğer doğru çözüm orda benim işlememe başlamamı bekliyormuş aslında o kadarda kolay bir soruymuş ki :)) saçmaladıysam lütfen uyarın :26:
 

oturarak olmaz tatlım eş denemesindeki oturma şeklinde zaten normal oturman gibi değil afedersin vajina girişi senin dokunamadığın şekilde olacak yani yere doğru bakacak ve sen biraz öne doğru eğimli olacaksın,o yüzden aparat denerken ki gibi olmayacak p denemesinde sen uzanarak dene arkadaşların dediği gibi ve kuru kuru deneme ben anlamam ama şunu söyleyim dr parmağı mesela tek başına girdirmiyordu şu ameliyat eldivenleri biraz sanki kaygan oluyor onlarla yada kayganlaştırıcı birşeylerle dene.
 

ben nefes alın verin derken o sesin türkçede karşılığını bulamadığımdan :)) anlatmaya çalışıyordum normal bir nefes veriş değilde sanki hani birşeyden korkarsın da o şeyden kurtulunca iç huzuruyla hıııhhhh mı dersin nedir o ses :)) bu ses de karşılamadı malesef o zaman açıldığını farketmiştim.
 
melisaaa burdasin selam simdi iki parmaktayim ben diyorum ki bu ikiden uce gecmeden kkaderim gibi yapsam olurmu yani zeytin yagla penisi ve vajina icini sonra ikinarak iceri almak gibi yani illla aparatlari yapmak zorundamiyim?

benim fikrim biraz üsteleyerek deneyeceksen ama bir kerede bırakmak yok yönünü falan bulana kadar uğraşırsan ve başlarken şunu söylersen eşine ve kendine, mesela ben yağı denediğimde benden önce kimse bana bunu dene işe yaradı demediği için işe yarayacağını bilmiyordum işin açığı, ve eşime dedim ki bir deneyelim belki olur yani sende bir deneyelim belki olur diyerek başlarsan ve olaki yönünü bulamadın olabilir zaten bu bir denemeydi diyip pes etmezsen bence dene derim. şunu söyleyim anlattığım gibi kullanırsan hiç canın acımayacak hatta girdiğini bile hissetmeyeceksin, ilk girişte ve takıldığın duvarla karşılaştığın yerde ıkın ve it çünkü ıkınırken hem vajina açılacak hemde sen ıkınmakla meşgul olduğundan kendini kasamayacaksın canm :) üstte dene derim evet ama eşine doğru eğimli ol eşinin göğüs ve omuz arasından tutun baktın yeterli değil az öne gel yada azıcık daha eğil yani hemen pes etmeden şöyle mi böyle mi diye yönünü bulmaya çalış ve eşinden yardım iste.p yide eşin değil kendin yerleştir tatlım.
 
Arkadaslar merhaba. Bende vajinusmusu sizler sayesinde dort ay once yendim. Dort haftalik gebeyim, dusuk tehlikem var. Kanamam var, belim kasigim agriyo. Hastanede yatiyorum su anda dualarinizi bekliyorum
Canım, sen içini ferah tut. Allahım sana bağışlasın bebeğini
Habersiz bırakma bizi, çok çok geçmiş olsun
Acaba ben oturur vaziyette olduğum için mi yapamıyorum arkadaşlar artık çok açık soruyorum ama kusruma bakmayın parmağı almaya çalışırken uzanıyormuyuz ne yapıyoruz ?

Egzersizleri uzanarak yapman daha iyi olur büşracım. Daha rahat olursun. Oturur vaziyette kendini kasabilirsin ekstradan
 

valla evde net olsa hiç yalnız bırakmam sizi ama şimdi eşimden kaçak göçek iş yerinde giriyorum :) inşallah yazacağın günler uzak değil Allahın izniyle,yüzünde ki neşeyi hiç bozma ona çok ihtiyacımız var, olmadığı zamanlarda gül mutsuz olma sorularını sor tabi asıl sormazsan kızarım :)
 

canım benim sen aparatı kendin yaptın nedeni belkide bugün çokta canın istemiyor olabilir yada benim aklıma direk şu geldi senin yaptığın aparat kul yapısı :)havluyla falan yaptım demişsin, belki biraz gevşedi belki o yüzden ilerlemiyor, Allah yapısı öyle olmuyor emin ol çok rahat ilerlersin aparattaki gibi olmaz ve bir gün aldığın zaman ertesi günde mutlaka alıyosun :) şeyi düşünsene senin aparatda öyle iğne deliğinden ip geçirmeye çalışırsın ip bazen geniş gelir kıvırırsı falan inceltirsin ama tekrar gevşer takmaya çalışırken sonuçta neden belki sadece bu neden kendinde kusur arıyorsun bugün olmaz yarın olur kendine çok fazla yüklenme.
 
Çok doğru söylüyorsun canım benim insan işte bunalınca ne yapacağını şaşırıyor.Ama sizin gibi meleklerim varken alkole gerek yok siz değme psikologdan daha moral veriyorsunuz vallahi ben orama dokunmaktan bile tiksinirken dün nasıl oldu da başladım inan bilemiyorum hadi büşra olacak büşra diye diye beni de aldınız aranıza sizleri tanımıyorum ama hep duacıyım ve de seviyorum İyiki de varsınız
Henüz çok başındayım çok çok küçük alabildim ama olsun olacak bugün bunu yapan yarın az daha iter değil mi :))
 

devede kulak dediğin şeyi ben aşmadan 5 dk önce bile yapamıyordum tatlım :))
 

:)) en büyük sorunlardan biriydi bu delik nerde acaba hangisi , sanki şurda da bir delik varya acaba o mu? yok ya bende birden fazla delik var galiba, yok yok bende delik yokda orda bir kapak var sanki açılmayacak, o minicik yerden nasıl girecek o kalın şey falan afedersiniz. ama zaten başı afedersiniz girdiğinde ohh be oldu deyin o arada itmeye devam edin acıyı değil oluyor diye sevinmeyi gevşemeyi deneyin bol bol ıkının.bu arada yüzündeki gülümseyi sakın kaybetme sende :) en büyük silahın vajiye karşı
 

canım bak oraya çarptığında ıkın ve it hala olmuyorsa yönünde sorun vardır,poponu biraz daha eğimli yapmaya çalış bu arada poponla belin arasına yastık koy o eğimi vermende kolaylık sağlar.
 
Arkadaslar merhaba. Bende vajinusmusu sizler sayesinde dort ay once yendim. Dort haftalik gebeyim, dusuk tehlikem var. Kanamam var, belim kasigim agriyo. Hastanede yatiyorum su anda dualarinizi bekliyorum

Allah yardımcın olsun sağsalim evladını kucağına al inşallah.
 

ilginç bir bağ ve sevgi var aramızda değil mi çok ilginç dertler insanları yakınlaştırırmış, birde ben bir arkadaşa söylemiştim bu vajili insanlar hep aynı karakterde diye düşünüyorum ben belkide bu yüzden yakın hissediyoruz, hepimiz çekingen normal hayattan bahsetmiyorum bu konularda çekingen ve terbiyeli yetiştirilmişiz :) gerçi bize zararı oldu ama olsun :) biz bunuda aşarız inşallah.bazen inanır mısın yazıyorlar çok kötüyüm falan diye ya diyorum şuan neden yanında değilim ki elini tutsam moral versem diye düşündüğüm çok oluyor içim acıyor biliyo musun karamsarlığa kapılan arkadaşlar olduğunda, eşimin sözünü dinlemediğim sürekli kavga ettiğimiz halde ısrarla gizlide olsa girmeden edemediğim şey bu site biliyo musun? çünkü ne yaşadığımızı biz biliriz erkekler değil.o yüzden ben inanıyorum ben doğru birşey yapmaya çalışıyorum en azından bu mutluluk ve yendim haberleri bana öyle iyi geliyor ki bazen tüm sıkıntımı silip süpürüyor.
 
Son düzenleme:

kkaderimmm busra merhabalaryani icimdeki coskuyu bir bilseniz sanki hersey bitti gibi seviniyorum daha var bilyiorum ama elimi suremezken simdi 3 parmak beni nasil sevindiriyo busra inanirmisin dustan sonra orami kurulamazdim dus alirken orayi yikayamazdim su tutuyodum sadece dusun ki okadar korkyuodum simdi can havliyle neler yapiyorumcan havliyle diyorum cunku artik cinsel cekim kalmadi aramizda cok yeniiz 10 ay milletin canim cicim aylari biz 40 yillik evli gibi sirt donup uyuyoruz dun aksam beni hic ozlemedin mi ddm sasirdi cunku cinsellik yok ki aramizda opus koklas hooop ayni senaryo kkaderim dogru diyo cok iyi terbiye almisiz daha vajinann yerini bilmiyoruzcok mutluyum cok busra devam et sende insallah pespese burda kadin oluruz:
 

o çekim öyle bir gelecek ki geri aştığın an görürsün bıktıracak seni :))) inşallah canım o iyi ilerliyorsun maşallah az kaldı sonuca.
 
canım bak oraya çarptığında ıkın ve it hala olmuyorsa yönünde sorun vardır,poponu biraz daha eğimli yapmaya çalış bu arada poponla belin arasına yastık koy o eğimi vermende kolaylık sağlar.

sağol canım zaten öyle yapıyodum bende ama melisayada anlattım orda böyle nohut bi bi et parçası var ya ıkınınca ittirmeme o engel oluyo acıyo bugün bir de z.yağı ile aparat denemeyi düşünüyorum belki daha iyi kayar :13:
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…