Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım acaba gerçekten orda bir parça var mı yoksa sana mı öyle geliyor.ama mutlaka kayganlaştırıcı birşeyler sür kuru kuru deneyip tahriş etme sakın birde yavaş yavaş yap acele etme.

açıkcası baya uzun bir süreden sonra yeni girebildim:) nasılsınız ne var ne yok özellikle listemizden kimler yendi şu 3 ayda merak ettim...
başta cecemmm olmak üzereeee kimler yendi?
cecem yendinmi kızz geçmişi okuyamadım okadar çokkki 5 aya ancak yetişirimmmm ama ara ara okuycam yinede....

varmıdır sıkıntısı olannnn

Gökçeeeeeeee o kadar sevindim ki seni gördüğümee
Bırakma burayı artık sakınnn bu kadar uzun tamam mı
Nerelerdeydin???
Cecoş daha yenemedi, girmiyor ne zamandır

Gökçeeeeeeee o kadar sevindim ki seni gördüğümee
Bırakma burayı artık sakınnn bu kadar uzun tamam mı
Nerelerdeydin???
Cecoş daha yenemedi, girmiyor ne zamandır
heyyyyyyyyy pro olmuşunnnn vay be baya uzun zaman olmuş eee nasılsınızzz bakalımmm... inann sadece buraya girmemezlik değil okuduğum kitapları bile giremedimmmm sen de ne var ne yok :) diğer kızlar nasıllar .....
başta elab mina evrim cecemmmm ....
cecem kızzzzzzzz ne ediyon sennnn????

Gökçe canım hoşgeldin sefalar getirdin :)

İnş.birdaha bukadar ayrı kalmazsın :):)

Son düzenleme:

Evet pro oldum
İyiyim canım, arada msn den de burdan da attım sana mesaj hiç dönmedin, merak ettim
Bütün kızlar arada giriyor işte , ama eskisi kadar sık değil. Ben vaktim oldukça buradayım.

hepinize merhaba yine.dünki çöküntüden sonra bugün biraz daha toplamaya çalışıyorum kendimi.devam etmekten başka çarem olmadığını,bırakırsam depresyonun en büyüğüne asıl o zaman gireceğimi biliyorum.bana cevap yazan arkadaşlar sağolun ,varolun.bugün daha küçük bir aparat daha hazırlayıp önce onunla başlayacağım,sonra 10. cm lik olanı tekrar alacağım.egzersizi yaparken zeytinyağı çok rahatlatıyor ancak ben çok fazla egzersiz yaptığım için her defasında zeytinyağı belki zarar verir,eş denemesine kadar jelle yapayım demiştim.belki o yüzden olmadı,zorladım da dün olsun diye biraz,gece ağrım vardı.bugün daha iyi olacağım.
bu arada yendiği halde burada bize yardımı esirgemeyen arkadaşlar var ya...siz çok büyük iyilik yapıyorsunuz.bu her şeyden önce dengeyi alıp götüren bir hastalık.yarattığı çöküntüyü çekmeyen bilemez.sevgili kkaderim,eşin belki istemiyor artık bununla ilgili birşeylerle uğraşmanı,sil unut diyor.çok duygulandım,sen yinede ısrarla devam ediyorsun çünkü biliyorsun ne demek olduğunu.inanki bu iyiliklerin hepsi sana dönecektir.ben bunu bizzat yaşadım.hayatımın üç yılını ailem hatta arkadaşlarımın bile endişeyle yaklaştığı bir konuya adamıştım.kendimi çok paraladığımdan,çok üzüleceğimden,bunu kaldıramayacağımdan endişe etmişlerdi.bazen hakkaten dedikleri gibi de oldu.ama hayatta başıma iyi olan ne geldiyse hep o zorluğa rağmen devam edip, aldığım duaların ödülüydü biliyormusun?en zor durumlardan kurtuldum,işlerim hep rast gitti,hep iyi insanlarla karşılaştım.iyi niyetle birşeyler yapmaya çalıştığınızda,zor durumda olan birilerine yardım ettiğinizde,sırf yanında olduğunuzda bile inanıyorum bunun mükafatını Allah mutlaka veriyor.ben bunu şükürler olsun yaşamış biriyim.Allah senden de ,burda yardım için uğraşan herkestende razı olsun.bunu inşallah atlattığımda bende elimden geleni yapacağım inşallah.bizi şimdilik yalnız bırakmayın

Gökçe canım hoşgeldin sefalar getirdin :)

İnş.birdaha bukadar ayrı kalmazsın :):)
baharrrr bacımmm hoşbuldum seni görmek de ne güzel sen nasılsınnnnn ne var ne yok

Evet pro oldum
İyiyim canım, arada msn den de burdan da attım sana mesaj hiç dönmedin, merak ettim
Bütün kızlar arada giriyor işte , ama eskisi kadar sık değil. Ben vaktim oldukça buradayım.
yaaa evet msn yi sorma emi msnye girilmiyor ya öncesinde ben o maille skypeye abone olmuştum msn de ona yönlendirlince oraya giremez oldum msn de açılmaz oldu karman çorman bişey bırak onu maiillerme bile ulaşamıyorummmm nasıl kurtarcam bilemiyorummm bu yüzden kusuruma bakmayın....
burdaki msjın yeni gördümmm heyy gökçe nerdesin diye 1 msjn var tam cvb yazarken çift pencere gidince ilk buraya yazıncaa baktım cvb verdin yazmadımmm :)
kızlar ara ara giriyorsa görüşürüz inşallah:) durumlar nasıl acabaaaa:)

Yaşadıklarını anlıyorum Komar Ama başarmaman için hiçbir neden yok ... Sen bunu kafana koydun bi kere.
10 cmlik aparat almak ne demek biliyo musun, yüzde 90 yendin demek. Sana sadece eş denemesinde bu işi resmileştirmek kalıyor
Umutsuzluk yok tamam mı? Bugün egzersizlere devam et. Elbet olacak, hiç şansı yok vajinin :13: Yeniceksin onu

canımyaa bacım benim seni o kadar özledim ki nasılsın ben iyi sayılırım devam işte bu arada bende şu cecemi çok merak ediyorum

bacımmmmmmm son paragrafların ne kadar güzellll inşallahhhh bacım inaşşalh :) yazınla eskiye döndüm adetaaaöncelikle dediğin gibi zeytinyağını bırakman iyi olmuş jellerinde zaten yağ gibi zorlamaması gerek en sonki aparatını içinde beklet ve ıkınarak çıkartmayı dene daha sonra 1 büyüğüne geç bacım ve biliyorsundur zatennn:) aparatını iterken aşağıya doğru kaydır ve nefes ver bacım :) emin ol olucaktır ben tam 3 yıl çektimmmm psikologa terapiste bile gitttim ve burda yendim :) ve dediğin gibi sonrasında o ruhla çok kişiye birşeyler yazdım yardımcı olmak namınaaa velhasıl 3 aydır giremiyordum girer girmez bu noktada ilk sana yazıyorum inşallah dileklerim dualarım sana şans getirir bacım allahım içindeki isteği artırsın emin ol yeneceğim diyorsanız zaten yarısı geçmiştir gerisi egzersizlerle adeta yağ gibi akıp gidecektir inşallah:) güzel haberlerinle buluşmak ümidiyle bacım:)

değil mi?artık çok az kadldı değil mi?o kadar endişe doluyorum ki bazen,kendimi buna inandıramıyorum.eş denemesine geçmeden önce rahatça alıyor olmam lazım ya aparatı işte orda sıkıntım var.direk 9-10 cm le başlıyorum ondan heralde diye düşündüm.bugün daha incesiyle başlayıp yükselteceğim.

dün 9 cmlik aparatı alamadım.yine takıldı kaldı.oysa çok yol almış olmalıydım.siz egzersizleri her defasında inceden kalına ya da parmakla yapıyorsanız tek parmaktan-üç parmağa şeklinde sırayla yaptınız değil mi?

Ben de iyiyim çok şükür canım. 8 haftalıkken bebeğimi kaybettim Şimdi tekrar çalışmalara başladık. Kısmet bakalım artık. Senin keyifler nasıl canım
evettt bacım onu duydummmm hopeforla telefonlaşıyoruzdaaa söylemişti inannılmaz üzüldümmmm tekrarr yazıpda hatırlatmayım dedim ama bilki sağlıksızolanı vucud zaten atma eğilimindedir... ama düşük sürecinde testlerni yaptırmışındır inşlh bacım o düşük kordon gibi kanından alıp pıhtı problemine bakıyor dr lar inşallah sonraki süreçlerin sağlık ve ruh açısından güzeldir inşallah bacım:)

güzel haberlerle buluşmak ümidiyle bacımmm

Saolasın canım atlattık çok şükür o günleri. Ddoktorumun verdiği tahlilleri de yaptırdım herşey güzel çıktı.

canımyaa bacım benim seni o kadar özledim ki nasılsın ben iyi sayılırım devam işte bu arada bende şu cecemi çok merak ediyorum
inannn bende hepinizi çok özledim helede kendimle başbaşa kalınca vayyyyyyyyyy be diyinceeee....
taşındık mesela 1 odayı eşya doldurmuyozz bir kaç yıla çocuk odası alırız diyoruz vayyy be ALLAHIM sana şükürler olsun diyorum nerden nereyeeee yenmeyen kimseler kalmasın allahım herkesi bu dertten bu ruhtan kurtarsın inşllh.... iyi sayılırım demene takıldım açıkcası inşallah çokça iyisindir....
cecemmmm her daim aklımdaydı....
minaaa ne etti acabaaa varmı denemeler.... elabbcık nerde yıllık izindemi neeee yoksa olurdu hafta içi o buralarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…