- 14 Mayıs 2013
- 1.129
- 165
- 123
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #156.021
değil mi?artık çok az kadldı değil mi?o kadar endişe doluyorum ki bazen,kendimi buna inandıramıyorum.eş denemesine geçmeden önce rahatça alıyor olmam lazım ya aparatı işte orda sıkıntım var.direk 9-10 cm le başlıyorum ondan heralde diye düşündüm.bugün daha incesiyle başlayıp yükselteceğim.
dün 9 cmlik aparatı alamadım.yine takıldı kaldı.oysa çok yol almış olmalıydım.siz egzersizleri her defasında inceden kalına ya da parmakla yapıyorsanız tek parmaktan-üç parmağa şeklinde sırayla yaptınız değil mi?
neden psikolog sansınız olmuyor?
bulunduğum yerde bu konuda uzman bir psikolog yok,aslında bayağı bayağı niyetlenmiştim.tek seanslık falan da birşey olmadığı için ,öyle birkaç günlüğüne olan bir yere gitmek de çözüm olmaz diye düşünüyorum
psikolog aslında yetersi olabiliyor bu konuda cinsel terapistlik adına geliştirmesi gerekyormuşşş ben onada gitttim inannn parmak egzersizi verdi durdu ki parmak egzersizini hiç yapamamıştım :) yine aparat maparat daha kolay geldiydi bana :) o bakımaaa ah keşke psikologa gideydim yenerdim diye beynine yükleme yapma bacım... iste yeneceğim de olucaktır önce kendine güzel telkinlerde bulun bacımmm veee egzersize ağırlık ver:)bulunduğum yerde bu konuda uzman bir psikolog yok,aslında bayağı bayağı niyetlenmiştim.tek seanslık falan da birşey olmadığı için ,öyle birkaç günlüğüne olan bir yere gitmek de çözüm olmaz diye düşünüyorum
komar sen sonundasin gercekten bundan sonrasi artik cok kolay senin icin arkadaslarin deneyimli olanlarin anlattgina gore okuduklarima gore sen artik psi icine alabilirsin rahatlikla acmissin orayi genisletmissin artik korkmani gerektircek bisey kalmamiski
psikolog aslında yetersi olabiliyor bu konuda cinsel terapistlik adına geliştirmesi gerekyormuşşş ben onada gitttim inannn parmak egzersizi verdi durdu ki parmak egzersizini hiç yapamamıştım :) yine aparat maparat daha kolay geldiydi bana :) o bakımaaa ah keşke psikologa gideydim yenerdim diye beynine yükleme yapma bacım... iste yeneceğim de olucaktır önce kendine güzel telkinlerde bulun bacımmm veee egzersize ağırlık ver:)
gayet mantıklı yazmışınnn bacımmm.... ayrıca ben ankaradayım o tarz uzmanım diyen terapistlerdende randevo almıştım onlarında birtakım aparattlarlaaa birisi yardımı ile egzersiz yaptırıp ev ödevi veriyolar..... zaten biz vajililerde sıkıntı o bacağnı eşine ayırmaıyorsun elaleme nasıl açıcannn ki o bakıma ben ordanda kaçmıştım anlayacağın :):):):) allaha şükür yendimmm kendi kendime ve kk ekibimiz sayesindeebayadır... burda eskiyim zatennnn baya zamandır giremiyordum ... inşallh şimdi ara ara girip sıkıntısı ve sorusu olan bacılarımı cevaplarım yine eskisi gibi ... yardımcı olursam ne ala...sana katılıyorum ben de.bu evet psikolojik bir durum.ancak diğer rahatsızlıklardan farklı ve muhakkak egzersizle beraber olması gerekiyor gidiliyorsa.psikoloğun da uzman olması gerekiyor.sadece jinekolog nasıl çözemiyorsa,sadece psikolog da yetersiz kalır.o yüzden cinsel terapi bilen bir uzman olması lazım ki o da heryerde yok.hangi psikoloğa sorarsanız ben yaparım diyor,oysa bence öyle değil,gidenlerin çoğu çözüme ulaşamamış burda.her psikolog çözemez bunu.bu ayrı bir konu biryerde.şartlar uygun değilse ve benim gibi en azından artık aşırı tepkileri engellediysen egzersiz daha mantıklı geliyor şu anda.egzersizlere devam:))
canım acaba gerçekten orda bir parça var mı yoksa sana mı öyle geliyor.ama mutlaka kayganlaştırıcı birşeyler sür kuru kuru deneyip tahriş etme sakın birde yavaş yavaş yap acele etme.
açıkcası baya uzun bir süreden sonra yeni girebildim:) nasılsınız ne var ne yok özellikle listemizden kimler yendi şu 3 ayda merak ettim...
başta cecemmm olmak üzereeee kimler yendi?
cecem yendinmi kızz geçmişi okuyamadımokadar çokkki 5 aya ancak yetişirimmmm ama ara ara okuycam yinede....
varmıdır sıkıntısı olannnn
Arkadaslar merhaba. Bende vajinusmusu sizler sayesinde dort ay once yendim. Dort haftalik gebeyim, dusuk tehlikem var. Kanamam var, belim kasigim agriyo. Hastanede yatiyorum su andadualarinizi bekliyorum
açıkcası baya uzun bir süreden sonra yeni girebildim:) nasılsınız ne var ne yok özellikle listemizden kimler yendi şu 3 ayda merak ettim...
başta cecemmm olmak üzereeee kimler yendi?
cecem yendinmi kızz geçmişi okuyamadımokadar çokkki 5 aya ancak yetişirimmmm ama ara ara okuycam yinede....
varmıdır sıkıntısı olannnn
Kızlar regl olacağım eli kulağında sanırımda ondan 1-2 gün önce egzersiz yapmamalıyız gibi bir kural var mı ?
kkaderimmm busra merhabalar yani icimdeki coskuyu bir bilseniz sanki hersey bitti gibi seviniyorum daha var bilyiorum ama elimi suremezken simdi 3 parmak beni nasil sevindiriyo busra inanirmisin dustan sonra orami kurulamazdim dus alirken orayi yikayamazdim su tutuyodum sadece dusun ki okadar korkyuodum simdi can havliyle neler yapiyorum can havliyle diyorum cunku artik cinsel cekim kalmadi aramizda cok yeniiz 10 ay milletin canim cicim aylari biz 40 yillik evli gibi sirt donup uyuyoruz dun aksam beni hic ozlemedin mi ddm sasirdi cunku cinsellik yok ki aramizda opus koklas hooop ayni senaryo kkaderim dogru diyo cok iyi terbiye almisiz daha vajinann yerini bilmiyoruz cok mutluyum cok busra devam et sende insallah pespese burda kadin oluruz:
hepinize merhaba yine.dünki çöküntüden sonra bugün biraz daha toplamaya çalışıyorum kendimi.devam etmekten başka çarem olmadığını,bırakırsam depresyonun en büyüğüne asıl o zaman gireceğimi biliyorum.bana cevap yazan arkadaşlar sağolun ,varolun.bugün daha küçük bir aparat daha hazırlayıp önce onunla başlayacağım,sonra 10. cm lik olanı tekrar alacağım.egzersizi yaparken zeytinyağı çok rahatlatıyor ancak ben çok fazla egzersiz yaptığım için her defasında zeytinyağı belki zarar verir,eş denemesine kadar jelle yapayım demiştim.belki o yüzden olmadı,zorladım da dün olsun diye biraz,gece ağrım vardı.bugün daha iyi olacağım.
bu arada yendiği halde burada bize yardımı esirgemeyen arkadaşlar var ya...siz çok büyük iyilik yapıyorsunuz.bu her şeyden önce dengeyi alıp götüren bir hastalık.yarattığı çöküntüyü çekmeyen bilemez.sevgili kkaderim,eşin belki istemiyor artık bununla ilgili birşeylerle uğraşmanı,sil unut diyor.çok duygulandım,sen yinede ısrarla devam ediyorsun çünkü biliyorsun ne demek olduğunu.inanki bu iyiliklerin hepsi sana dönecektir.ben bunu bizzat yaşadım.hayatımın üç yılını ailem hatta arkadaşlarımın bile endişeyle yaklaştığı bir konuya adamıştım.kendimi çok paraladığımdan,çok üzüleceğimden,bunu kaldıramayacağımdan endişe etmişlerdi.bazen hakkaten dedikleri gibi de oldu.ama hayatta başıma iyi olan ne geldiyse hep o zorluğa rağmen devam edip, aldığım duaların ödülüydü biliyormusun?en zor durumlardan kurtuldum,işlerim hep rast gitti,hep iyi insanlarla karşılaştım.iyi niyetle birşeyler yapmaya çalıştığınızda,zor durumda olan birilerine yardım ettiğinizde,sırf yanında olduğunuzda bile inanıyorum bunun mükafatını Allah mutlaka veriyor.ben bunu şükürler olsun yaşamış biriyim.Allah senden de ,burda yardım için uğraşan herkestende razı olsun.bunu inşallah atlattığımda bende elimden geleni yapacağım inşallah.bizi şimdilik yalnız bırakmayın
sana katılıyorum ben de.bu evet psikolojik bir durum.ancak diğer rahatsızlıklardan farklı ve muhakkak egzersizle beraber olması gerekiyor gidiliyorsa.psikoloğun da uzman olması gerekiyor.sadece jinekolog nasıl çözemiyorsa,sadece psikolog da yetersiz kalır.o yüzden cinsel terapi bilen bir uzman olması lazım ki o da heryerde yok.hangi psikoloğa sorarsanız ben yaparım diyor,oysa bence öyle değil,gidenlerin çoğu çözüme ulaşamamış burda.her psikolog çözemez bunu.bu ayrı bir konu biryerde.şartlar uygun değilse ve benim gibi en azından artık aşırı tepkileri engellediysen egzersiz daha mantıklı geliyor şu anda.egzersizlere devam:))
bilmiyorum ki canım ben de bi tek bende var sanıyodum ama melisa anlatınca bi tek bende değilmiş diye çooooooookkkkk rahatladım
ben jelle ve p.tif le deniyorum ama yağda kullanıcam bu gidişle canım :13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?