Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

cnm ben ozaman kdr aldğm ince apartları tekrar deneyip arkasında 10 cmliği alıyordm

bulunduğum yerde bu konuda uzman bir psikolog yok,aslında bayağı bayağı niyetlenmiştim.tek seanslık falan da birşey olmadığı için ,öyle birkaç günlüğüne olan bir yere gitmek de çözüm olmaz diye düşünüyorum

komar sen sonundasin gercekten bundan sonrasi artik cok kolay senin icin arkadaslarin deneyimli olanlarin anlattgina gore okuduklarima gore sen artik psi icine alabilirsin rahatlikla acmissin orayi genisletmissin artik korkmani gerektircek bisey kalmamiski

psikolog aslında yetersi olabiliyor bu konuda cinsel terapistlik adına geliştirmesi gerekyormuşşş ben onada gitttim inannn parmak egzersizi verdi durdu ki parmak egzersizini hiç yapamamıştım :) yine aparat maparat daha kolay geldiydi bana :) o bakımaaa ah keşke psikologa gideydim yenerdim diye beynine yükleme yapma bacım... iste yeneceğim de olucaktır önce kendine güzel telkinlerde bulun bacımmm veee egzersize ağırlık ver:)

:)beraber,beraber...bunu hep beraber aşacağız.benimki geçici bir hal eminim,bugün egzersizimi tekrar yapınca daha iyi olacak biliyorum.toparlıyorum kendimi,iyi haberlerimizi kutlayacağız beraber

sana katılıyorum ben de.bu evet psikolojik bir durum.ancak diğer rahatsızlıklardan farklı ve muhakkak egzersizle beraber olması gerekiyor gidiliyorsa.psikoloğun da uzman olması gerekiyor.sadece jinekolog nasıl çözemiyorsa,sadece psikolog da yetersiz kalır.o yüzden cinsel terapi bilen bir uzman olması lazım ki o da heryerde yok.hangi psikoloğa sorarsanız ben yaparım diyor,oysa bence öyle değil,gidenlerin çoğu çözüme ulaşamamış burda.her psikolog çözemez bunu.bu ayrı bir konu biryerde.şartlar uygun değilse ve benim gibi en azından artık aşırı tepkileri engellediysen egzersiz daha mantıklı geliyor şu anda.egzersizlere devam:))

gayet mantıklı yazmışınnn bacımmm.... ayrıca ben ankaradayım o tarz uzmanım diyen terapistlerdende randevo almıştım onlarında birtakım aparattlarlaaa birisi yardımı ile egzersiz yaptırıp ev ödevi veriyolar..... zaten biz vajililerde sıkıntı o bacağnı eşine ayırmaıyorsun elaleme nasıl açıcannn ki o bakıma ben ordanda kaçmıştım anlayacağın :):):):) allaha şükür yendimmm kendi kendime ve kk ekibimiz sayesindeebayadır... burda eskiyim zatennnn baya zamandır giremiyordum ... inşallh şimdi ara ara girip sıkıntısı ve sorusu olan bacılarımı cevaplarım yine eskisi gibi ... yardımcı olursam ne ala...
unutma erteleme yeter....
erteleme hastalığı bu yüzden üşenme erteleme vazgeçmeee....
hele aparat ve eşli denemelerde ilerleyince ufffffffff olmuyor vazgeçip beynineee beyninize ben yapamıyorum asla olmayacak mesajnı yüklemeyn yeter....
inannın oldu ,olmadı
ağladımm sızladım
hattaaa aylarca vazgeçtim yapmaycam dedim
boşanalım dedimmmm bir sürü hikayemmm oldu :) ama çok şükürrrr kendime ayırdığım 1 aylaaaa tüm olumsuzluklarlaaa pes etmeden yendimm.... dilerimm sizlerde en yakın zamandaaa bu dertten kurtulup güzelce aile olmanın tadına erersiniz canım bacılarım....
bol egzersizli günler diliyorum

canım acaba gerçekten orda bir parça var mı yoksa sana mı öyle geliyor.ama mutlaka kayganlaştırıcı birşeyler sür kuru kuru deneyip tahriş etme sakın birde yavaş yavaş yap acele etme.

bilmiyorum ki canım ben de bi tek bende var sanıyodum ama melisa anlatınca bi tek bende değilmiş diye çooooooookkkkk rahatladım
ben jelle ve p.tif le deniyorum ama yağda kullanıcam bu gidişle canım :13:

Bacım hoş geldin sefalar getirdin, seni görmek ne güzel :81: ne zamandır yoktun, ben yendim sen kayboldun, nasılsın iyimisin keyifler nasıl?
Sen bu topiğin neşe kaynağısın canım, kaybolma bir yerlere..

Arkadaslar merhaba. Bende vajinusmusu sizler sayesinde dort ay once yendim. Dort haftalik gebeyim, dusuk tehlikem var. Kanamam var, belim kasigim agriyo. Hastanede yatiyorum su anda dualarinizi bekliyorum

canım çok geçmiş olsun inşallah hayırlı haberlerle gelirsin

ooo kimler gelmiş kimler gökçe hanım hoşgeldiniz nasılsın bir gittin bir daha gelmedin ben iyiyim kendi adıma iş güç sıcaklar ramazan derken gidiyoruz işte eskisi kadar giremiyom topiğe arada girip çıkıyom bugünde öyle bir gireyim dedim baktım sen gelmişsin yeni evinde hayırlı olsun canım güle güle otur eskit eşinle çocuklarınla mutlu huzurlu ol inşallah

kızzzzzzzzzz maşşalah sen ne kadar ilerledin oyleeee 3 parmak %95 yenıleblmesı demek ben 3ten sonra hazırl oldugumu bıldıgım halde beeklemıs aparatlara geçmştım ıyı kı de geçmişim. çünkü başarıyı %100e çıkarmış olmştummmmmmmm inşalah senın de 2 günün flan kalmşşşşşşşş

aynen katılıyorum sözlerine canım , ne demişler yer gök dua üzerine, eğer dualar olmasaydı dünya yörüngesinden çıkardı.o ne derse desin bazen ciddi kavga çıkarıyor ama nedense hiç işlemiyor bana :))) evet yağı sürekli kullanmayın diye özellikle belirtiyorum işin açığı ben eş denemesinde iki gün yeterli diyorum fazlasını denemediğim için vebal almamak için fazlası zararlı olabilir diyorum, her ne kadar doktor hiçbirşey olmaz desede ben en azından göze alamam canım ya. bak kilo verirken bile hızla kilo verirsin bir yerde takılırmış pes edersen tüm emeklerin boşa gider sen o kadar büyük bir ilerleme kaydettin ki farkında mısın ??? bana şimdi söylesen ben şimdi 10 cm lik bir aparat afedersin oraya girmesini sağlayamam inan bana. sen benden şuan bile daha ilerdesin. sadece şu var aparat konusunda bilgili değilim o yüzden sadece mantıkla fikir yürütüyorum yanlışsa arkadaşlar düzeltsin ama aparat sonuçta dümdüz birşey yolunu ayarlamak zor olabilir yönü şaşırırsan tam bulamazsan duvar gibi biryere çarptı ilerlemedi dersin ama p ona göre yapı olarak Allah bu nedenle yaratmış bu duruma uygun yaratmış ve onda yön bulmak daha kolay ve acısız olacak aparata göre ben böyle düşünüyorum canm

Son düzenleme:

canım ben iki kere doktora gittim ilk önce güya kendime teşhisi koydum ya önce terapiste gittim Allah aşkına ya sadece dinledi evliliğimizi eşimin annesi otoriter mi bilmem ne saçma saan bana göre eşim vaji değil ya ben vajiyim benim psikolojimi araştır her neyse dinledi dinledi falan yoldan bir tane teyze çevirsem o da bana o kadar yorum yapardı eminim sonra bana parmak egzersizi dedi başka türlü aşamazsın, 10 seans 125 tl verdik hiçbirşey yapmadan sonra birde ağlayarak çıktım, ordan çıktık geçerken jinekolok denk geldi yol üstünde eşim gel gelmişken buraya girelim dedi ya dedim durumumuz sıkışık zaten boşyere para verdik yine birdaha boşuna ne gerek var olsun dedi sağolsun girdik hem muayene etti hem psikolojik olarak destek oldu sağolsun onada bir o kadar para verdik ama egzersiz falan demedi kendimi rahatlatmamla alakalı konuştu en büyük artısı oraya birşeyin girebileceğine ikna etti beni ve ben jel falan oraya kayganlaştırıcı birşeyler süreleceğini bilmiyordum, kayganlaştırıcı işe yaramasada aklıma en azından yağ geldi ama burda zaten hepiniz benim o durumumdan çok çok bilgilisiniz arkadaşlar.bakın bende 10 seans alı öyle aşabilirdim ama param cebime kaldı şükür birde zaten maddi durum sıkışık diye daha çok ezilecektim kendi kendime.

bilmiyorum ki canım ben de bi tek bende var sanıyodum ama melisa anlatınca bi tek bende değilmiş diye çooooooookkkkk rahatladım
ben jelle ve p.tif le deniyorum ama yağda kullanıcam bu gidişle canım :13:

aslında belkide herkeste olan birşeyi siz fazla incelediğiniz için hissetmiş olabilirsiniz canım :) ben egzersiz yapamadığımdan yağ oluncada hiç hissetmedim sadece o meşhur duvar varya onunla karşılaştım ve ıkınarak aşmıştım orayı :)) şimdi aklıma geldi hani ağlama duvarı vardı ya sonra yıkılmış mıydı orası? aslında vajililerin ağlama duvarıda orası galiba ya oraya takılınca ağlamaya ümitsizliğe kapılmaya başlıyoruz ama o duvarı yıkmak elimizde biliyosunuz hemde sadece birazcık ıkınarak :13:

Son düzenleme:
Ben tek parmagimi cok rahat aliyordm her seferinde hemencik oluyodu iki parmak alamiordum sadece bir bogum kadar ama artik hic olnuyo ne serce ne orta hic bi parmagi alamiorm tamamen kapali.....noluyo anlamiyorm off cok sogudum....cuma da annemlere gidiorum 10 gun orda kalcam uzaktalar..... dondugumde 4 gun snra tatile cikcaz guya tatile kadar biticekti bu is balayimiz olcakti cok mutsuzum...aglamaktan alamiyorm kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…