- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #156.041
Ben tek parmagimi cok rahat aliyordm her seferinde hemencik oluyodu iki parmak alamiordum sadece bir bogum kadar ama artik hic olnuyo ne serce ne orta hic bi parmagi alamiorm tamamen kapali.....noluyo anlamiyorm off cok sogudum....cuma da annemlere gidiorum 10 gun orda kalcam uzaktalar..... dondugumde 4 gun snra tatile cikcaz guya tatile kadar biticekti bu is balayimiz olcakti cok mutsuzum...aglamaktan alamiyorm kendimi
Canım sebebi ne ki acaba. Çok stres yapıyosun heralde egzersiz yaparken
Daha vaktin var, lütfen biraz daha gayret et , başarmaman imkansız. Çünkü sen zaten tek parmağını almışsın. Kendine aparat hazırla senden ricam:13: Mumdan ya da ince bir kalemden yapabilirsin. Ben 2 parmağımı alamamıştım, mumdan yaptığım aparatla da 2 gün uğraşmıştım. Pes etmezsen mükafatını alcaksın. Üzme kendini ve sabret. Sen başlangıcı yaptın işin en zorunu, yolun yarısını aştın belki deAma farkında değilsin. Stres yapma egzersiz yaparken, müzik dinle, dizi izle, parmağını ya da aparatıını sokarken orayı düşünme başka şeylere odaklan...
Bilemiyorum.... aparat dan daha cok korkuyorum cnki...parmagima eldiven geciriyorum aslinda yön icin daha rahat hissedebiliordum yönünü bulabiliyordum ama aparat yaparsam nasl anlicam ya yanlis yaparsam baski yaparsam ...offff niye boyle oldu ..... aparat daha korkutucu geliyo niye bilmiyorum...... ya ne guzel herkez ilerliyo nedennn ben ilerliyrmiyorum
Canım gözlerim doldu okurken ya kıyamam lütfen ümitsiz olma Rabbim yardımcın olsun bak bizde yeni başladık hatta ben sizin o başardığınız tek parmağı bile alamadım henüz küçücük bir parçasını girişe dayayıp azıcık ittim diye deli gibi sevindim dünBiktim biktim.... neden ya neden..... icime atmaktan biktim..... cocuk icin henuz erkenken nerde hamile gorsem icim ciz ediyo gozlerim doluyo ...kendimi kotu hissetigimde bebek magazalarina girip bisiler almaktan .... artik yoruldum....esim gozlerimin icine bakiyo sesini cikarmiyo ama biliyorum iste oda orda bikti bu durumdan..... suan aglamaktan ne yaptigimi ne yazdigimi dahi bilmiyorum...... yaptim iste 1 parmak aldim...2 parmak denerken sadece 1 bogum sonra kaliyo parmaklarm sikisiyo ... daracik ilerlemiyo.... kalbim hizla atiyo nefesimi kontrol edemiorum snra kafamda kurdugum sebepsiz agri snra yine aglama nobetleri ...... ilerliyemiyorun ilerliyemiyorum..... offf..... 1 bucuk yil oldu yeter ya..... evli gibi hissetmiyorum ...okadar birbirni seven insan nasil ya neden ya.... mesafelere katlandik biz iki ayri ulkeden sevdik birbimizi en buyuk hediyeydi dugubumuz kavusmamizdi.... beni mutlu etmek icin elinden geleni yapiyo ben neden yapamiyorummmmmm. Basta onemsemedik sirf bumudur dedik ama evt onemli..... offf offf.....
valla evde net olsa hiç yalnız bırakmam sizi ama şimdi eşimden kaçak göçek iş yerinde giriyorum :) inşallah yazacağın günler uzak değil Allahın izniyle,yüzünde ki neşeyi hiç bozma ona çok ihtiyacımız var, olmadığı zamanlarda gül mutsuz olma sorularını sor tabi asıl sormazsan kızarım :)
Biktim biktim.... neden ya neden..... icime atmaktan biktim..... cocuk icin henuz erkenken nerde hamile gorsem icim ciz ediyo gozlerim doluyo ...kendimi kotu hissetigimde bebek magazalarina girip bisiler almaktan .... artik yoruldum....esim gozlerimin icine bakiyo sesini cikarmiyo ama biliyorum iste oda orda bikti bu durumdan..... suan aglamaktan ne yaptigimi ne yazdigimi dahi bilmiyorum...... yaptim iste 1 parmak aldim...2 parmak denerken sadece 1 bogum sonra kaliyo parmaklarm sikisiyo ... daracik ilerlemiyo.... kalbim hizla atiyo nefesimi kontrol edemiorum snra kafamda kurdugum sebepsiz agri snra yine aglama nobetleri ...... ilerliyemiyorun ilerliyemiyorum..... offf..... 1 bucuk yil oldu yeter ya..... evli gibi hissetmiyorum ...okadar birbirni seven insan nasil ya neden ya.... mesafelere katlandik biz iki ayri ulkeden sevdik birbimizi en buyuk hediyeydi dugubumuz kavusmamizdi.... beni mutlu etmek icin elinden geleni yapiyo ben neden yapamiyorummmmmm. Basta onemsemedik sirf bumudur dedik ama evt onemli..... offf offf.....
kızlar birşey sormak istiyorum vajili ikende korunmamız gerekir mi.hem vajinismusum hem de birçoğunuz gibi bebek sahibi olmak istiyoruz.k.bakmayın ama yüzeysel yaşıyoruz bazı şeyleri yinede hamile kalma ihtimali olunabiliyormuş..sizce nasıl korunalım fikri olan var mı
Canım vajiliyken hamile kalma olasılığı düşük olsa bile, böyle bi olasılığın varolması bile korunmayı gerektirir bence
Ben 3 ay yaşadım vajiyi. Hiç korunmadım. Arada prezervatif takardık işte.
Vajiyken hamile kalan bebek sahibi olan arkadaşlarımız da olmuştu
Biktim biktim.... neden ya neden..... icime atmaktan biktim..... cocuk icin henuz erkenken nerde hamile gorsem icim ciz ediyo gozlerim doluyo ...kendimi kotu hissetigimde bebek magazalarina girip bisiler almaktan .... artik yoruldum....esim gozlerimin icine bakiyo sesini cikarmiyo ama biliyorum iste oda orda bikti bu durumdan..... suan aglamaktan ne yaptigimi ne yazdigimi dahi bilmiyorum...... yaptim iste 1 parmak aldim...2 parmak denerken sadece 1 bogum sonra kaliyo parmaklarm sikisiyo ... daracik ilerlemiyo.... kalbim hizla atiyo nefesimi kontrol edemiorum snra kafamda kurdugum sebepsiz agri snra yine aglama nobetleri ...... ilerliyemiyorun ilerliyemiyorum..... offf..... 1 bucuk yil oldu yeter ya..... evli gibi hissetmiyorum ...okadar birbirni seven insan nasil ya neden ya.... mesafelere katlandik biz iki ayri ulkeden sevdik birbimizi en buyuk hediyeydi dugubumuz kavusmamizdi.... beni mutlu etmek icin elinden geleni yapiyo ben neden yapamiyorummmmmm. Basta onemsemedik sirf bumudur dedik ama evt onemli..... offf offf.....
Merhaba kızlar, ben de aylardır bu başlığı takip ederek vajinismusu yenmeye çalışıyorum. Tecrübelerini paylaşan herkese çok teşekkür ederim gerçekten çok yardımcı oldu öneriler ama ben tıkandım bir yerdeŞu yurtdışından gönderilen dilatorlerden internet üzerinden sipariş vermiştim en az 5-6 aydır onları deniyorum. O dilatorlerin 4.sünü, yani çevresi 9-10 cm olanını almaya çalışıyorum. İlk üçünü alabildim çok şükür, 4.nün de yarısından fazlasını alabiliyorum ama bunun boy olarak uzunluğu 14 cm, ben 9-10 cmden sonra itecek yer bulamıyorum Herkesin bahsettiği duvar bu duvar mı yoksa o duvar daha mı dış tarafta? Ben onu aştıysam bende itecek yer mi kalmadı anlamadım Acı hissediyorum tansiyonum düşüyor gibi oluyor geri çıkarıyorum mecburen...Eşimle son başarısız denemeden sonra 4 ve 5i halletmek istiyordum ama ilerleyemiyorum sanki.
Bilemiyorum.... aparat dan daha cok korkuyorum cnki...parmagima eldiven geciriyorum aslinda yön icin daha rahat hissedebiliordum yönünü bulabiliyordum ama aparat yaparsam nasl anlicam ya yanlis yaparsam baski yaparsam ...offff niye boyle oldu ..... aparat daha korkutucu geliyo niye bilmiyorum...... ya ne guzel herkez ilerliyo nedennn ben ilerliyrmiyorum
canım yaaaaaa zaten vajınanın boyu 10 cm en fazla 12 cm uzarmış ama genel 10. yani sen fazlasıyla tamamlamışsın. 10 cm olmasına ragmen eş denemesını başaranlar bıle direk 10 cm uzunlugu ıcıne alamayablıo. o zamanla oluyo tamamı yanı. ki sen bitirmişsin önemlı olan eni alabılmek egzersızlerde boy onemlı değil ayrıca hemen eş denemesıne geçme. 9 ve 10 cmde ıkı gun sık sık çalışı eş denemesıne geç. emınım kı sen bu işi bıtırceksın. ayrıca eş denemesıne geçtiğinde de gözlerini kapat ve pe..si aparat gıbı düşünüp pen..i kendın içine al. hakımıyet sende olcak. sankı aparat yerleştrıır gıbı. o arada su bazlı kayganlaştırıcı veya zeytınyagı kullanrsan da emınım işini kolaylaştrcaktır. az kalmış bilesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?