- 21 Mayıs 2013
- 825
- 200
- 123
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #156.061
aslında belkide herkeste olan birşeyi siz fazla incelediğiniz için hissetmiş olabilirsiniz canım :) ben egzersiz yapamadığımdan yağ oluncada hiç hissetmedim sadece o meşhur duvar varya onunla karşılaştım ve ıkınarak aşmıştım orayı :)) şimdi aklıma geldi hani ağlama duvarı vardı ya sonra yıkılmış mıydı orası? aslında vajililerin ağlama duvarıda orası galiba ya oraya takılınca ağlamaya ümitsizliğe kapılmaya başlıyoruz ama o duvarı yıkmak elimizde biliyosunuz hemde sadece birazcık ıkınarak :13:
günaydın canım dün yine o duvar çıktı hakkaten o duvarın adı ağlama duvarı olsun artık çünkü canımı acıtıyo ve ağlayasım geliyo tam 3 saat uğraştım ıkınıyorum ıkınıncada aparat geri çıkıyo parmağımla deneyeyim dedim o zamanda o nohut gibi et parçası parmağıma takılıyo ve yine dışarı ittiriyo parmağımı bu nasıl bişey?artık midem bulanmaya başladı eşim de gelince bıraktım egzersizi utandım(
başaran arkadaşlar maşallah size bizlere de dua edin...
merhabalar aylar once uye olmustum bır kere msj yazabılmıstım.. ben bıryıldır evlıyım ve esımle bırlıkte olamıyoruz baslarda o sabır ettı. ama son zamanlarda hep nezaman olacak yarın kesın olacakmı fılan dedı ve yıne bırgun denedık yapamadım.. oda benımle konusmuyor artık napıcam bılmıyorum benım elımdeymış gıbı davranmasından nefret edıyorum bosanma derecesıne geldık artık..
Merhaba kızlar, ben de aylardır bu başlığı takip ederek vajinismusu yenmeye çalışıyorum. Tecrübelerini paylaşan herkese çok teşekkür ederim gerçekten çok yardımcı oldu öneriler ama ben tıkandım bir yerdeŞu yurtdışından gönderilen dilatorlerden internet üzerinden sipariş vermiştim en az 5-6 aydır onları deniyorum. O dilatorlerin 4.sünü, yani çevresi 9-10 cm olanını almaya çalışıyorum. İlk üçünü alabildim çok şükür, 4.nün de yarısından fazlasını alabiliyorum ama bunun boy olarak uzunluğu 14 cm, ben 9-10 cmden sonra itecek yer bulamıyorum Herkesin bahsettiği duvar bu duvar mı yoksa o duvar daha mı dış tarafta? Ben onu aştıysam bende itecek yer mi kalmadı anlamadım Acı hissediyorum tansiyonum düşüyor gibi oluyor geri çıkarıyorum mecburen...Eşimle son başarısız denemeden sonra 4 ve 5i halletmek istiyordum ama ilerleyemiyorum sanki.
Biktim biktim.... neden ya neden..... icime atmaktan biktim..... cocuk icin henuz erkenken nerde hamile gorsem icim ciz ediyo gozlerim doluyo ...kendimi kotu hissetigimde bebek magazalarina girip bisiler almaktan .... artik yoruldum....esim gozlerimin icine bakiyo sesini cikarmiyo ama biliyorum iste oda orda bikti bu durumdan..... suan aglamaktan ne yaptigimi ne yazdigimi dahi bilmiyorum...... yaptim iste 1 parmak aldim...2 parmak denerken sadece 1 bogum sonra kaliyo parmaklarm sikisiyo ... daracik ilerlemiyo.... kalbim hizla atiyo nefesimi kontrol edemiorum snra kafamda kurdugum sebepsiz agri snra yine aglama nobetleri ...... ilerliyemiyorun ilerliyemiyorum..... offf..... 1 bucuk yil oldu yeter ya..... evli gibi hissetmiyorum ...okadar birbirni seven insan nasil ya neden ya.... mesafelere katlandik biz iki ayri ulkeden sevdik birbimizi en buyuk hediyeydi dugubumuz kavusmamizdi.... beni mutlu etmek icin elinden geleni yapiyo ben neden yapamiyorummmmmm. Basta onemsemedik sirf bumudur dedik ama evt onemli..... offf offf.....
esimin beni suclar gibi ustume gelmesi beni cok bunaltti bosanim bitsin bu iskence diyede dusunmekten alikoyamiyorum kendimi
Vajinismus yüzünden boşanmaya değmez. Onu aklından çıkar.
Yendiğinde ilk diyeceğin laf bu muymuş yani olcak çünkü
Aslında eşin gelince neden utandın ki. onun yanında yapsan daha iyi bence. Güven açısından önemli. Eş parmağı ya da eşinin yanında egzersiz yapmak çok faydalı
İşte o duvardan sonra yön tamamen popoya olcak canım.O et parçasını aralayacaksın. Ben parmağımla yaptığım için ilk başlarda onu tamamen hissedebiliyodum. Parmağımla arasından geçip gayet rahat ulaşıyodum sonuca
Ağlama sakın sen. Başarcaksın hacico
Canım benim eşimde bilakis acayip güveniyor egzersizlere ben dün tembellik yaptım ama önceki gün ilk parmak girişinin ardından meyve salatası yapmış bana ben içerde çalışırkenayy yasemincim inşallah ağzından bal damlıyo canım ama o et parçasını aralamaya çalıştım yönü aşağıya doğru yaptım senin önceki sözün aklıma geldi o anama orası bildiğin kapalı yani böyle sanki tırtık tırtık cipso gibi yani artık iyice kafayı sıyırdım ben :18: eşim de dalga geçiyo istemiyo egzersiz yapmamı saçma buluyo yani direk yapanlar nasıl yapıyo herkes önce egzersiz mi yapıyo küçücük kızları evlendiriyolar diye söylenmeye başladı ((
Eki Görüntüle 757384
Bakın kızlar, kendimizi kastığımıda vajina kaslarımız tıpkı ilk resimdeki gibi oluyor. Yani sıkışıyor. Gereksiz bi gerginlik yaşıyor. Oysa kendimizi rahat bıraktığımızda 2. resimdeki gibi içerdeki parmağınızı hareket ettirebiliyosunuz. Vajinamız kaslarla doludur. Orda SİNİR SİSTEMİYLE alakalı hiçbişey yok. O yüzden acı da yok.
Oraya ne soksan onun şeklini alır. Tüm marifet egzersizlerle o kasları güçlendirmek. Şimdi diceksiniz zaten güçlü olduğu için gerginAma değil işte aslında zayıf olduğundan bunu yapıyor bize.
Hadi pes etmek yokkk :13:
Canım benim eşimde bilakis acayip güveniyor egzersizlere ben dün tembellik yaptım ama önceki gün ilk parmak girişinin ardından meyve salatası yapmış bana ben içerde çalışırkenhihhi eş desteği olmazsa olmaz bence eşini muhakkak ikna et.
canım benim zaten seni düşündüğünden istemiyordur ama sen ona çözüm yolunun bu olduğunu izah edersen,direk p.. yerine kademeli olarak baskıyı artırmanın sana iyi geldiğini söylersen eminim seni anlayacaktır en yakın zamanda güzel haberin gelecek inşallah canım sık dişini az kaldı.Ben sizi gördükçe hevesleniyorum inan ki ben daaha serçeciğin ilk boğumu için kan ter içinde kalıyorum :)) ama başaracağız hep brilikte :)ayy ne güzel aslında eşim uğraşıma seviniyo ama p.le uğraş diyo öyle aparatla falan kendime zarar vermemden de korkuyomuş öyle dedi :13:
canım benim zaten seni düşündüğünden istemiyordur ama sen ona çözüm yolunun bu olduğunu izah edersen,direk p.. yerine kademeli olarak baskıyı artırmanın sana iyi geldiğini söylersen eminim seni anlayacaktır en yakın zamanda güzel haberin gelecek inşallah canım sık dişini az kaldı.Ben sizi gördükçe hevesleniyorum inan ki ben daaha serçeciğin ilk boğumu için kan ter içinde kalıyorum :)) ama başaracağız hep brilikte :)
evden giriyorsun sanıyordum bizde var ama bende pek açamıyorum misafir de çağırmaya başladık ya.inşallah canım Allahın izniyle biter artık yaa.sen bana ilk günlerimde msn vermiştin canım denedim ama pc deki msn açılmıyor.skype diye bişey varmış ondan da ben anlamdım.100 msj olmak üzeryim özelden yazarım artık bazı şeyleri:)
günaydın canım dün yine o duvar çıktı hakkaten o duvarın adı ağlama duvarı olsun artık çünkü canımı acıtıyo ve ağlayasım geliyo tam 3 saat uğraştım ıkınıyorum ıkınıncada aparat geri çıkıyo parmağımla deneyeyim dedim o zamanda o nohut gibi et parçası parmağıma takılıyo ve yine dışarı ittiriyo parmağımı bu nasıl bişey?artık midem bulanmaya başladı eşim de gelince bıraktım egzersizi utandım(
başaran arkadaşlar maşallah size bizlere de dua edin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?