Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

günaydın canım dün yine o duvar çıktı hakkaten o duvarın adı ağlama duvarı olsun artık çünkü canımı acıtıyo ve ağlayasım geliyo tam 3 saat uğraştım ıkınıyorum ıkınıncada aparat geri çıkıyo parmağımla deneyeyim dedim o zamanda o nohut gibi et parçası parmağıma takılıyo ve yine dışarı ittiriyo parmağımı bu nasıl bişey?artık midem bulanmaya başladı eşim de gelince bıraktım egzersizi utandım (
başaran arkadaşlar maşallah size bizlere de dua edin...

Aslında eşin gelince neden utandın ki. onun yanında yapsan daha iyi bence. Güven açısından önemli. Eş parmağı ya da eşinin yanında egzersiz yapmak çok faydalı
İşte o duvardan sonra yön tamamen popoya olcak canım.O et parçasını aralayacaksın. Ben parmağımla yaptığım için ilk başlarda onu tamamen hissedebiliyodum. Parmağımla arasından geçip gayet rahat ulaşıyodum sonuca
Ağlama sakın sen. Başarcaksın hacico

Keşke bu noktaya gelmeden başlasaydın canım. Hep diyoruz ya erteleme hastalığı. Ben 3. ayımda yendim. O zamanlar bile ne kadar huzursuzdum. Tamam eşim desteğini esirgemedi ama ben huzursuzdum Başlamaya karar vermişsindir umarım canım. Çünkü eğer karar verdiysen yarısı bitmiş demektir bu işin :13:
Öncelikle aparat veya parmak egzersizinden birini tercih ediyosun. Parmak yapıcaksan serçe parmak tek boğumla işe başla. Sonrasında tamamını almaya çalışcaksın. Tabi parmağına su bazlı bi kayganlaştırıcı jel sür bolca. Diğer parmaklarınla da bu uygulamayı gün gün yapıcaksın.
İnşallah burayı bulduysan yenmen çok kolay. Burdaki desteği hiç bir yerde bulamazsın. Çünkü sana yardım etmek isteyen o kadar çok insan var ki...

canım sen 9 10 cm de o duvarla karşılaşmışsın ben 5 cm de karşılaşıyorum o duvarla ama ben aparatı çap olarak 6 cm de deniyorum henüz 10 cmye geçemedim ilerletemediğim için

canım benm gerçekten okdar kötü oldmki yazdıklarını okuyunca....inan bu hissettiklerinin her zerresini bizde hissettik. nasıl berbat bi his olduğunu öyle iyi bilirimki.... ama böle düşünmen seni egzersizlerde geriye atar. yapma böle. sen başlangıcı yaptın. oraya bişi soktun.... işin yarısına bunu yaparak geldin bile...ben parmaklada aparatlada yaptım..ama inan aparat daha iyi çünkü vajinanın içini hissettiğinde bi garip oluyor insan.incecik bi aparatla başla.kulaç çubuğuyla mesela. ıkın deliği gör. yerleştir ve popo yönüne doğru it biliyorsundur zaten.gitmediği an hemen çıkarma dur biraz nefes al. az az tekrar ilerlet. ve sana tavsiyem parmaklada aparatalada çalışırken muhakak prezervatif kullan.....
bizler hep burdayız sen yeterki yılma. herşey geçecek inan

Eki Görüntüle 757384

Bakın kızlar, kendimizi kastığımıda vajina kaslarımız tıpkı ilk resimdeki gibi oluyor. Yani sıkışıyor. Gereksiz bi gerginlik yaşıyor. Oysa kendimizi rahat bıraktığımızda 2. resimdeki gibi içerdeki parmağınızı hareket ettirebiliyosunuz. Vajinamız kaslarla doludur. Orda SİNİR SİSTEMİYLE alakalı hiçbişey yok. O yüzden acı da yok.
Oraya ne soksan onun şeklini alır. Tüm marifet egzersizlerle o kasları güçlendirmek. Şimdi diceksiniz zaten güçlü olduğu için gergin Ama değil işte aslında zayıf olduğundan bunu yapıyor bize.
Hadi pes etmek yokkk :13:

Vajinismus yüzünden boşanmaya değmez. Onu aklından çıkar.
Yendiğinde ilk diyeceğin laf bu muymuş yani olcak çünkü

hepimiz inanki ayni durumlarda hissettik yani napcaz etcez cok zor yapilcak is degil parmaklari okuyunca tiksindik midemiz kalkti asla olmaz dokunamayiz dedik ama yapiliyo kendini uzme ve burda yenmis olanlari dinle ve oku gecmis sayfalarida okuyarak pekcok sey ogrenebilirsin sakin bosanmayi dusunme cozum degil omrunun sonuna kadar yalniz yasamayi mi dusunuyosun sevdigin insandan ayrilmana deger mi?ayrilsan bile inanki cozum degil bu okumaya basla sabirli ol biraz ve cesaretli tabiiki

ayy yasemincim inşallah ağzından bal damlıyo canım ama o et parçasını aralamaya çalıştım yönü aşağıya doğru yaptım senin önceki sözün aklıma geldi o an ama orası bildiğin kapalı yani böyle sanki tırtık tırtık cipso gibi yani artık iyice kafayı sıyırdım ben :18: eşim de dalga geçiyo istemiyo egzersiz yapmamı saçma buluyo yani direk yapanlar nasıl yapıyo herkes önce egzersiz mi yapıyo küçücük kızları evlendiriyolar diye söylenmeye başladı ((

Yarın yazlığa gidiyoruz kızlar uzun süre de nete giremeyeceğim öyle üzülüyorum ki sizden ayrı kalacağım diye çok motive ediyorsunuz o yüzden bugün tüm sayfaları okuyup aşırı bilgi yüklemesi yapayım Parmak olarak ilerleyemedim belki ama şu moralim düzeldi yüzüm güldü ya şükürler olsun eşimin yanında liseli kızlar gibi ağla dur hiç hoşuma gitmiyordu :// Oy oy hepiniz iyiki varsınız...Söylemek istedim :)))

Canım benim eşimde bilakis acayip güveniyor egzersizlere ben dün tembellik yaptım ama önceki gün ilk parmak girişinin ardından meyve salatası yapmış bana ben içerde çalışırken hihhi eş desteği olmazsa olmaz bence eşini muhakkak ikna et.

evet evet işte tam 2. resimdeki olduğu gibi bi çıkıntı takılıyo parmağıma nohut gibi sanki ama ittirince açılmadı ıkındım olmadı hah dedim olmadı ebru şallı gibi al nefe ver nefes yaptım üffffüüfff yaptım 3 saat uğraştım bana mısın demiyo yani ne inatçı bişeymiş yaa sinirlendiriyo beni :18:

ayy ne güzel aslında eşim uğraşıma seviniyo ama p.le uğraş diyo öyle aparatla falan kendime zarar vermemden de korkuyomuş öyle dedi :13:

ayy ne güzel aslında eşim uğraşıma seviniyo ama p.le uğraş diyo öyle aparatla falan kendime zarar vermemden de korkuyomuş öyle dedi :13:
canım benim zaten seni düşündüğünden istemiyordur ama sen ona çözüm yolunun bu olduğunu izah edersen,direk p.. yerine kademeli olarak baskıyı artırmanın sana iyi geldiğini söylersen eminim seni anlayacaktır en yakın zamanda güzel haberin gelecek inşallah canım sık dişini az kaldı.Ben sizi gördükçe hevesleniyorum inan ki ben daaha serçeciğin ilk boğumu için kan ter içinde kalıyorum :)) ama başaracağız hep brilikte :)

haklısın canım bu arada bende bi 15 20 gün önce o serçeparmak için öyleydim sonra direk işaret parmağına geçtim ve onda 2 boğum aldım çünkü serçe parmağı o kadar kolay yönlendirememiştim ama işaret parmağımı daha kolay yönlendirebiliyorum
birlikte yeneceğiz inanıyorum tatlım :13:

canım zaten bende msn açamıyorum o yüzden sadece mail kısmına giriyorum ordan mail yoluyla anlaşıyoruz arkadaşlarala sende öyle yapabilirsin.https://login.live.com/login.srf?wa...x&lc=1055&id=64855&mkt=tr-tr&cbcxt=mai&snsc=1 ben bu sayfayı sık kullanılanlar kısmına kaydettim ordan otomatik girersin

eşinden utanma ama şunu söyleyim p denemesinde ne o nohutu ne mercimeği hissetmeyeceksin :)) gerçekten bak moralini sakın bozma parmakların ucu çok hassastır bilirsin, yüzünden sivilce çıkar elinle dokununca kocaman hisseder aynaya koşarsın bir bakarsın ki minicik :)) parmak uçları olayı abartıyor fazla ciddiye alıp moralini bozma tatlım zamanla yönü bulursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…