- 7 Mayıs 2013
- 4.629
- 559
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #156.081
ayy yasemincim inşallah ağzından bal damlıyo canım ama o et parçasını aralamaya çalıştım yönü aşağıya doğru yaptım senin önceki sözün aklıma geldi o anama orası bildiğin kapalı yani böyle sanki tırtık tırtık cipso gibi yani artık iyice kafayı sıyırdım ben :18: eşim de dalga geçiyo istemiyo egzersiz yapmamı saçma buluyo yani direk yapanlar nasıl yapıyo herkes önce egzersiz mi yapıyo küçücük kızları evlendiriyolar diye söylenmeye başladı ((
haklısın canım bu arada bende bi 15 20 gün önce o serçeparmak için öyleydim sonra direk işaret parmağına geçtim ve onda 2 boğum aldım çünkü serçe parmağı o kadar kolay yönlendirememiştim ama işaret parmağımı daha kolay yönlendirebiliyorum
birlikte yeneceğiz inanıyorum tatlım :13:
Unuturmuyum hiç canım zeytinyağım hep benimle olacaktabiiki bitcek bu is insallahhh busra tatilde hallet bu isi bizede burdan yazz guneslencem yancam diye unutma egzersizleri:)
ayy yasemincim inşallah ağzından bal damlıyo canım ama o et parçasını aralamaya çalıştım yönü aşağıya doğru yaptım senin önceki sözün aklıma geldi o anama orası bildiğin kapalı yani böyle sanki tırtık tırtık cipso gibi yani artık iyice kafayı sıyırdım ben :18: eşim de dalga geçiyo istemiyo egzersiz yapmamı saçma buluyo yani direk yapanlar nasıl yapıyo herkes önce egzersiz mi yapıyo küçücük kızları evlendiriyolar diye söylenmeye başladı ((
kızlar yeni gelin var :))) gbdilek darısı sizinde başınıza inşallah.
tabiiki bitcek bu is insallahhh busra tatilde hallet bu isi bizede burdan yazz guneslencem yancam diye unutma egzersizleri:)
Yarın yazlığa gidiyoruz kızlar uzun süre de nete giremeyeceğim öyle üzülüyorum ki sizden ayrı kalacağım diye çok motive ediyorsunuz o yüzden bugün tüm sayfaları okuyup aşırı bilgi yüklemesi yapayımParmak olarak ilerleyemedim belki ama şu moralim düzeldi yüzüm güldü ya şükürler olsun eşimin yanında liseli kızlar gibi ağla dur hiç hoşuma gitmiyordu :// Oy oy hepiniz iyiki varsınız...Söylemek istedim :)))
Unuturmuyum hiç canım zeytinyağım hep benimle olacak
busra bizim icinde halay cekerler insallah dugunde halay cekilirken bunlari dusunmemistim hicparmaklarim kalem tutuyodu simdi ne isler goruyolar masallah balayi gibi olsun bu tatil size insallahhh busra hemencik ilerle gevse bitir isi insallahhhh keske banada tatil olsa bir haftada kendimi zorlardim D
mrb,kızlar kulak çöpünden aparatı nasıl hazırlıcam,bana bilgi verirmisiniz.
başlamam gerekiyo ama başlayamıyorum,bende yenmek istiyorum kurtulmak istiyorum.eşimle sürekli kavga ediyoruz.bu iş olsa eminim kavgamızda azalacak
evet kavgalar hep öyle oluyo,bendede gerginlik var tabi ondada.tamam canım inşallah yapıcam,çok tşk ederim ilgin için.bilgi veririm yine inş.dua et olur mu.bi cesaret gelsin bana :)
bugün buraya iyi birşeyler yazabileyim diye tam 4 saat uğraştım gece aparatla.nasıl oluyor bu durum şimdi ben anlamıyorum.9 cm den hop geriye düştüm.alamadım dün de ,önceki gün de.bugün sinirlerim boşaldı artık.okuyorum evet zaman zaman gerileme olmuş bazılarında,sonra yine ilerlemiş.ama sinirleri sağlam tutmak çok zor.git-gel bile yapmıştım 9 cmle.sakin oldum,kasları gevşettim,nefes,ıkınma hepsini denedim yok.
bugün buraya iyi birşeyler yazabileyim diye tam 4 saat uğraştım gece aparatla.nasıl oluyor bu durum şimdi ben anlamıyorum.9 cm den hop geriye düştüm.alamadım dün de ,önceki gün de.bugün sinirlerim boşaldı artık.okuyorum evet zaman zaman gerileme olmuş bazılarında,sonra yine ilerlemiş.ama sinirleri sağlam tutmak çok zor.git-gel bile yapmıştım 9 cmle.sakin oldum,kasları gevşettim,nefes,ıkınma hepsini denedim yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?