Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

strese girmeee konuşur konuşur susar sen kafanı hiç takma inadına hırslan benim eşimde söylenirdi ben kafama takardım ama sonra una inat pes etmek yok dedim aşacaksın ne kadar korkarsan kor bitecek bu iş.

tabiiki bitcek bu is insallahhh busra tatilde hallet bu isi bizede burdan yazz guneslencem yancam diye unutma egzersizleri:)

Egzersiz saçma olur mu hiç ? Senin için uğraşıyoruz burda de sen ona
Bak parmağınla hissederken panik oluyosan aparatı tavsiye ederim Ben aparata alıştığımda parmak kadar vakit kaybetmemiştim pıt diye giriyodu

tabiiki bitcek bu is insallahhh busra tatilde hallet bu isi bizede burdan yazz guneslencem yancam diye unutma egzersizleri:)

busra bizim icinde halay cekerler insallah dugunde halay cekilirken bunlari dusunmemistim hicparmaklarim kalem tutuyodu simdi ne isler goruyolar masallahbalayi gibi olsun bu tatil size insallahhh busra hemencik ilerle gevse bitir isi insallahhhh keske banada tatil olsa bir haftada kendimi zorlardim D

En önemlisi de o zaten büşracım. İçine o umut doğduğu an eskisi kadar çaresiz hissetmiyorsun
Ben bu derdimi bikaç yakın arkadaşıma anlattığımda dalga geçmişlerdi. Ne var yapamıcak falan diye. Sonra ben burayı buldum. Kimse benle dalga geçmedi. Herkes çözüm aradı derdime. Destek oldular. Gerçekten burda buluşan vajililer çok şanslı
İnşallah egzersizlere başlarsın ve en kısa zamanda gelinler kervanına katılırsın

Allah yardımcın olsun yazabildiğin sürece yaz buraya mutlaka ayrıntıları, yeri gelir kafan karışır belki pes edersin bunlar olmasın inşallah yani şunu söylüyorum olursa sakın kabuğuna çekilme lütfen.

başlamam gerekiyo ama başlayamıyorum,bende yenmek istiyorum kurtulmak istiyorum.eşimle sürekli kavga ediyoruz.bu iş olsa eminim kavgamızda azalacak

Emin ol azalcak canım, hiç şüphen olmasın Ama tabi o gerginlik senden kaynaklıdır büyük ihtimal. Hep ben çıkarırdım kavgaları vajiyken O ruh haliyle tabi doğal...
Şimdi sen kulak çubuğunu dediğim gibi hazırla. Bol kayganlaştırıcı sür ve öyle yap. Aparat çok ince olsun ama. Yani o kadar kalın sarma kulak çubuğunu

evet kavgalar hep öyle oluyo,bendede gerginlik var tabi ondada.tamam canım inşallah yapıcam,çok tşk ederim ilgin için.bilgi veririm yine inş.dua et olur mu.bi cesaret gelsin bana :)

evet kavgalar hep öyle oluyo,bendede gerginlik var tabi ondada.tamam canım inşallah yapıcam,çok tşk ederim ilgin için.bilgi veririm yine inş.dua et olur mu.bi cesaret gelsin bana :)

Ayy hadi inşallah.. Başlangıç gelsin de gerisi de gelir mutlaka
İstediğin soruyu çekinmeden sor. Burda bi sürü yardıma hazır arkadaşımız var

bugün buraya iyi birşeyler yazabileyim diye tam 4 saat uğraştım gece aparatla.nasıl oluyor bu durum şimdi ben anlamıyorum.9 cm den hop geriye düştüm.alamadım dün de ,önceki gün de.bugün sinirlerim boşaldı artık.okuyorum evet zaman zaman gerileme olmuş bazılarında,sonra yine ilerlemiş.ama sinirleri sağlam tutmak çok zor.git-gel bile yapmıştım 9 cmle.sakin oldum,kasları gevşettim,nefes,ıkınma hepsini denedim yok.

Canım merhaba.

Sen sakinliğini kaybettiğin için ufak aksilikler çıkmış. Söylediğin gibi sinirlerin iyice gerildiği için egzersizde başarısız olmuşsun. Sinirlerini ve sakinliğini korumanın tek yolu başaracağındaki huzur ve mutluluğu düşünmek tatlım :) İnan bu bile bütün sinirleri gevşetmeye yeterli Egzersizlerden önce bir duş al ve sakinleş. Duştan sonra daha kolay oluyor. Daha önce yapabildiğin gibi 9 cm yi yine alabilirsin. Ama sakinliğini koru. Sadece egzersizlere ya da vajiye konsantre olma. Egzersiz sırasında farklı şeylere odaklan. Müzik açabilirsin ya da sessiz bir ortam oluşturabilirsin. Ama mutlaka yapabileceğine inan tatlım lütfen.

Üzülme canım, nolur üzülme....
Ne diyeceğimi bilemedim. Lütfen pes etme. Sen de baştan başla. Yani ince aparatlarla. 5 cmlik bişeyle .

öncelikle mrb arkadaşlar ne kadar buraya çok yazmasam da hep takip ettiğim bi site. bu hastalıgı yenenlerin nasıl yendiklerini onların yaptıklarını neden ben yapamıyorum diye düşünürdüm ve artık bende yendim bu hastalıgı :))) şuan ne yazacagımı bilemiyorum valla ama hep bu günü hayal etmiştim bu hastalıgı yenip bende bu sitede duygularımı paylaşcam dedim.çünkü bu güne kadar hiç kimseye anlatamadım içimdekileri ama artık her şey bitti o kadar mutluyum ki anlatamam 10 ayımı heba ettim allah bu hastalıkla mücadele edenlere yardım etsin. sorularım da bana yol gösteren ve bu siteyi kuran arkadaşalardan allah razı olsun herkese teşekkürler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…