- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #156.101
öncelikle mrb arkadaşlar ne kadar buraya çok yazmasam da hep takip ettiğim bi site. bu hastalıgı yenenlerin nasıl yendiklerini onların yaptıklarını neden ben yapamıyorum diye düşünürdüm ve artık bende yendim bu hastalıgı :))) şuan ne yazacagımı bilemiyorum valla ama hep bu günü hayal etmiştim bu hastalıgı yenip bende bu sitede duygularımı paylaşcam dedim.çünkü bu güne kadar hiç kimseye anlatamadım içimdekileri ama artık her şey bitti o kadar mutluyum ki anlatamam 10 ayımı heba ettim allah bu hastalıkla mücadele edenlere yardım etsin. sorularım da bana yol gösteren ve bu siteyi kuran arkadaşalardan allah razı olsun herkese teşekkürler...
bugün tekrar evet.ağladım rahatladım biraz.o kadar narin bir yapım yok güçlüyüm ben aslında.beklemediğim birşeydi bu gerileme.söylediklerinizi yapıcam.sıcak su,gevşeme ve egzersiz.iyi haberleri yazıcam bu defa inşallah.dua edin ne olur.yalnız bırakmayın
bugün buraya iyi birşeyler yazabileyim diye tam 4 saat uğraştım gece aparatla.nasıl oluyor bu durum şimdi ben anlamıyorum.9 cm den hop geriye düştüm.alamadım dün de ,önceki gün de.bugün sinirlerim boşaldı artık.okuyorum evet zaman zaman gerileme olmuş bazılarında,sonra yine ilerlemiş.ama sinirleri sağlam tutmak çok zor.git-gel bile yapmıştım 9 cmle.sakin oldum,kasları gevşettim,nefes,ıkınma hepsini denedim yok.
Parmağımla bi işim varda:) yağı ne için kullanacaksın yanmayım diye miamacın ne bakıym
bugün buraya iyi birşeyler yazabileyim diye tam 4 saat uğraştım gece aparatla.nasıl oluyor bu durum şimdi ben anlamıyorum.9 cm den hop geriye düştüm.alamadım dün de ,önceki gün de.bugün sinirlerim boşaldı artık.okuyorum evet zaman zaman gerileme olmuş bazılarında,sonra yine ilerlemiş.ama sinirleri sağlam tutmak çok zor.git-gel bile yapmıştım 9 cmle.sakin oldum,kasları gevşettim,nefes,ıkınma hepsini denedim yok.
bu ilginç oldu şimdi.yani başaranlar p...in tamamını almış olmuyor mu?o çok mu zaman alıyor?ben bayağı bir boy ilerletmeye çalışıyordum çünkü.10-12 cm tamamı değilki
Kızlar merhaba ben hala egzersiz yapamıyorum. Parmak yerine apararla çalışmak mantıklı geldi ama nereden alacağımı bilmiyorum bir de ben kanamadan çok korkuyorum yaa, egzersiz yapamamamın en büyük nedeni bu gibi geliyor acı umrumda değil. Egzersiz yapanlar yenenler siz karşılaştınız mı kanamayla desteğe çok ihtiyacım var bebek istiyorum çünkü çok ve soranlara bu kadar isterken istemiyormuş gibi davranmaktan bıktım
Kızlar kızlar nerelerdesiniz üf size ihtiyacım var maillerinize bakın ://
Egzersiz saçma olur mu hiç ? Senin için uğraşıyoruz burda de sen ona
Bak parmağınla hissederken panik oluyosan aparatı tavsiye ederimBen aparata alıştığımda parmak kadar vakit kaybetmemiştim pıt diye giriyodu
eşinden utanma ama şunu söyleyim p denemesinde ne o nohutu ne mercimeği hissetmeyeceksin :)) gerçekten bak moralini sakın bozma parmakların ucu çok hassastır bilirsin, yüzünden sivilce çıkar elinle dokununca kocaman hisseder aynaya koşarsın bir bakarsın ki minicik :)) parmak uçları olayı abartıyor fazla ciddiye alıp moralini bozma tatlımzamanla yönü bulursun
hepinize teşekkür ederim.ilginizden,duanızdan ötürü.çare yok yine başlayacağım egzersize ama yorgunum,durmak zorundayım biraz galiba
Parmağımla bi işim vardazaten şu işi bir becereyim yemeklere bile katmayacam o zeytinyağını
KIzlar günlendr parmağını bıle dokununca bayılan;midesı bulanıp kusan sultanyasar gelin olduuuuuuuuuu darısı tüm vajililerin başınaaaaaaaa :123:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?