Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bugün tekrar evet.ağladım rahatladım biraz.o kadar narin bir yapım yok güçlüyüm ben aslında.beklemediğim birşeydi bu gerileme.söylediklerinizi yapıcam.sıcak su,gevşeme ve egzersiz.iyi haberleri yazıcam bu defa inşallah.dua edin ne olur.yalnız bırakmayın

Canım Allah başka dert vermesinnn, yihhuu bi gelinimiz daha oldu

Hiç moralini bozmuosun. Ağla içini boşalt ama moralini bozup umudunu kaybetme olur mu

heeeyy ne oluyor kaldır başını bakıym bak gözlerime :) hani ağlamak pes etmek yoktu, güzel gözlerine o gözlerinden döktüğün yaşlara yazık. işte böyle söylemek yanında olmak isterdim arkadaşım ama işte malesef sadece burdan moral vermeye çalışıyoruz, yanında olup elini tutamıyoruz bizi affet
sende ne olursun pes etme her konuda inişler çıkışlar vardır unutma bunu yemeği bile herzaman tutturamazsın bazende tuzu biraz fazla kaçar hani oturup ağlıyo musun o zaman? işte aynı şey herzaman aynı psikoloijide olamazsın her zaman başarılı olamazsın pes etmek sana hiç yakışmıyor. ne varmış dök yemeği çöpe baştan pişirmeye başla nasıl olsa yöntemi biliyosun nasıl olsa bu senin canından daha kıymetli değil, dünyanın sonu hiç değil.herşey ustalaşana kadar böyle yavaş yavaş ilerleyecek.sayfamda da yazmıştım bebekken emekledik önce sonra yavaş yavaş ayağa kalktık sonra hatırlamıyoruz ama az düşmedik popomuzun üstüne ama o düşmelere rağmen ayağa kalkmasaydık şimdi hala emekliyor olmaz mıydık?

cnm bu çok zor ve sancılı bir süreç önemli olan bunu en hafif şekilde atlatabilmek..ağlamak insanı fazlasıyla rahatlatıyor ama ağlayarak egzersize sakın başlama amma fazlada ağlayarak kendini yıpratma beyin o kadar harika bir organ ki ne verirsen ona kodluyor kendisini olmayacak die düşünme kendin söylüyorsun hepimizde zaman zaman gerilemeler oldu ama sakın yılma sen zaten çoğunu yapmışsın bişey kalmamış ki sakın üzülme yıpratma kendini çünkü bunlar gayet normal

Kızlar merhaba ben hala egzersiz yapamıyorum. Parmak yerine apararla çalışmak mantıklı geldi ama nereden alacağımı bilmiyorum bir de ben kanamadan çok korkuyorum yaa, egzersiz yapamamamın en büyük nedeni bu gibi geliyor acı umrumda değil. Egzersiz yapanlar yenenler siz karşılaştınız mı kanamayla desteğe çok ihtiyacım var bebek istiyorum çünkü çok ve soranlara bu kadar isterken istemiyormuş gibi davranmaktan bıktım

bu ilginç oldu şimdi.yani başaranlar p...in tamamını almış olmuyor mu?o çok mu zaman alıyor?ben bayağı bir boy ilerletmeye çalışıyordum çünkü.10-12 cm tamamı değilki

hayır tabıkı tamamı olur mu ? ben ılk başladıgımda %75ini falan alablmstım. bı hafta bıtıtkten snra tamamını aldıgımı hısseymeye başlamstm. aç bak googleden vajınanın boyuna. 10 cm yazar heryerde.

KIzlar günlendr parmağını bıle dokununca bayılan;midesı bulanıp kusan sultanyasar gelin olduuuuuuuuuu darısı tüm vajililerin başınaaaaaaaa :123:

Son düzenleme:

canım kanama ollmayacak merak etmeee.. çok nadır karşılasan oldu o da damla bıle degıl leke kadar bişeyle . o da çok nadir olur merak etme. hem sen egzersız yapıp orayı yeterınce esneteceksın ttlm. aparata gelınce medikal eczanelerde bulablırsın, yada cinsellık sağlık merkezlerınde bulursun. ama ona onca para vercegıne al bakkal mumunu etrafını prezervatıfle sar. peçeteyle de dıledıgın kadar kalınlaştırıp bıdaha prezervatıfe sarabılırsın cnm yada mum kalın dersen kalem kullan

yok,ne kadar uğraştıysam olmuyor.kendimden şüphe etmeye başladım,aparatları aldığımı rüyamda mı görmüştüm acaba diye.yok ,saatlerce uğraştım,bir tane kas gevşetici aldım,duş,önce küçük aparat hazırladım,yönü ayarlamaya çalıştım yok.1 parmağa denk gelecek aparat da,9 cm lik olan da ancak boydan 4-5 cm içeri giriyor.oysa ben o çok da zorlanmamıştım daha önce alırken.sanırım benim durmam lazım.yapılabilecek ne kaldı?ne yapayım.çok yoğunlaştım çözeyim diye bunu hemen belki ondan kasıldım farkına varmadan.çünkü" bu gün de çalışayım eş denemesine geçerim"dediğimden beri olmuyor.

sağol canım aynen öyle de işte biraz da ben çekiniyorum onun yanında hiç yapmadım 1 aydır uğraşıyorum o gelmeden bırakıyorum zaten geç geliyo
aparatla daha çok panik oluyorum üstüme bi titreme geliyo
zaten dün bi saflık yaptım biber ayıklayıp yemek yapmıştım biber de çok acıymış ki anlamadım sonrada eşim gelmeden bir an önce parmak egzersizi yapayım dedim vaji girişi bi yandı bi yandı bildiğin alev aldı sanki şimdi hala sızlıyo yara gibi
ağlanacak halime gülüyorum artık...

inşallah canım dua edin bana şu mübarek günlerde yenmek istiyorum artık :))

hepinize teşekkür ederim.ilginizden,duanızdan ötürü.çare yok yine başlayacağım egzersize ama yorgunum,durmak zorundayım biraz galiba

komar kendini cok bunaltiyosun bence sen birazz kendinle ilgilen minnosum yani biraz kafani dagit cik bir alisverise git beynini bosalt tamamen kafani ona yogunlastirdigin iicin sIKINTI oldu bak soyle dusun kendine 10 gun icinde olcak komutu verirsen 10cu gun olmazsa beyin otomatik olarak cokuntu yasar psikoljini bozma 11 ci gun olur 12 13 14 15 bir ay ama olur lutfen ac muzik dinle oyna zipla sevin mutlu ol sonra dene uzgunken denersen zaten olmaz dusunki biz hic yapamadik ama tam kadin olmus insanlar esleri gece birlikte olmak istediklerini solediklerinde nasil bahane uretirler yorgunum basima agriyo falan fismanama kendi canlari isteyince o yorgunmus dusunmezler cilvenaz yaparlar bole bak olaya simdi onunda keyfi yok almiyo bir iki gune alir sikarsan kendini istemez:)rahat ol biraz ben daha iki parmaktayim iki gun ara verdim ama 10 ay beklemisim 3 5 gunde beklerim yani sen bole yaparsan kendine zarar verirsin

KIzlar günlendr parmağını bıle dokununca bayılan;midesı bulanıp kusan sultanyasar gelin olduuuuuuuuuu darısı tüm vajililerin başınaaaaaaaa :123:

hayırlı uğurlu olsuuuuun çok sevindik sabah sabah darısı diğer kızlarımızın başına inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…