- 7 Mayıs 2013
- 4.629
- 559
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #156.121
inşallah canım dua edin bana şu mübarek günlerde yenmek istiyorum artık :))
sağol canım aynen öyle de işte biraz da ben çekiniyorum onun yanında hiç yapmadım 1 aydır uğraşıyorum o gelmeden bırakıyorum zaten geç geliyo
aparatla daha çok panik oluyorum üstüme bi titreme geliyo
zaten dün bi saflık yaptım biber ayıklayıp yemek yapmıştım biber de çok acıymış ki anlamadım sonrada eşim gelmeden bir an önce parmak egzersizi yapayım dedim vaji girişi bi yandı bi yandı bildiğin alev aldı sanki şimdi hala sızlıyo yara gibi
ağlanacak halime gülüyorum artık...
yok,ne kadar uğraştıysam olmuyor.kendimden şüphe etmeye başladım,aparatları aldığımı rüyamda mı görmüştüm acaba diye.yok ,saatlerce uğraştım,bir tane kas gevşetici aldım,duş,önce küçük aparat hazırladım,yönü ayarlamaya çalıştım yok.1 parmağa denk gelecek aparat da,9 cm lik olan da ancak boydan 4-5 cm içeri giriyor.oysa ben o çok da zorlanmamıştım daha önce alırken.sanırım benim durmam lazım.yapılabilecek ne kaldı?ne yapayım.çok yoğunlaştım çözeyim diye bunu hemen belki ondan kasıldım farkına varmadan.çünkü" bu gün de çalışayım eş denemesine geçerim"dediğimden beri olmuyor.
Günaydın canlar gününüz aydın olsun inşallah :)))) Herkese bol pozitivite diliyorum
Teşekkür ederim canım benim :))Şu vaji yüzümüzde gülücük koymadı vallahi bugün hiç takmıyorum kendime mutlu bir gün hediye ettimbendende sana bol pozitivite:):):)
Teşekkür ederim canım benim :))Şu vaji yüzümüzde gülücük koymadı vallahi bugün hiç takmıyorum kendime mutlu bir gün hediye ettim
Dikkat et canımmm, haşlamışsın vajiyi resmen
Aparat istemiyosan parmağa devamBen 2 parmak alamadığımda mecbur muma geçmiştim
Evet bu akşam yolcuyuz hayırlısıyla :)) Döndüğümde birsürü gelin olsun halaylar çekilsin davullar vurulsun tey teeeey:):)tatıle gıdıcektın busra en son oyle demıstın nezaman gıdıosun?
Evet bu akşam yolcuyuz hayırlısıyla :)) Döndüğümde birsürü gelin olsun halaylar çekilsin davullar vurulsun tey teeeeyİnşaaaallah :))
Bu arada durum özeti vereyim dün gece parmak yapmadım :// ama eşimle denemeler yaptık.p....içeri aldık aman allahım nasıl bir yanma nasıl bir yanma.ki sanırım zor kısmı da buymuş sonra o malum duvarımız varya oraya gelince ben panik yaptım ve bıraktık oysaki yönümüzü ayarlayıp devam edebilirdik çünkü zor kısmı yanan kısımmış zaten.velhasıl full başarı olmasada kendi içimde çok şey başardığımı hissettim.Olacak bu iş.Kahrolsun vajinismus :))
hayırlı uğurlu olsuuuuun çok sevindik sabah sabah darısı diğer kızlarımızın başına inşallah
ay evet yani haşlanmak az kalır resmen kızgın yağ eline koluna sıçrar da acır yanar ya hani öyle oldu
ellerim de hala yanıyo var mıdır bunun bi çaresi bilen var mı ?
Olacak olacak bende inanıyorum bitecek bu illet:)))
sen tatilde bunu aşarsın kızz
ne güzel içine alabilmişsin
devam devam durmak yok
hacico geçmiş olsun canım niye yaktın kendini bu kadar:) zeytinyağı ya da to şeker ile ov ellerini ikisini de karıştırırsan daha da iyi olur. bizde biber salçası yapardık evde ellerimiz yanmasın diye de böyle yapardık
sağol tatlım ne bileyim 2 tane biber ayıkladım topu topu denemediğim kalmamıştı yoğurt kolonya çay kola hiçbir işe yaramadı önerin için çok teşekkürler hayatım :13:
drymrt nerelerdesin sen cnm yaaaa
hem neyin 2 gün molasını verdn bakalm sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?