Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Dikkat et canımmm, haşlamışsın vajiyi resmen
Aparat istemiyosan parmağa devam Ben 2 parmak alamadığımda mecbur muma geçmiştim

Sen çok strese girmişsin komar :26: İstersen bugün biraz ara ver. Rahatla. Yarın başlarsın.
Çok sıkıyosun gerçekten kendini. Aldın sen daha önce. Rahat bırak beynini ve vücudunu

Dikkat et canımmm, haşlamışsın vajiyi resmen
Aparat istemiyosan parmağa devam Ben 2 parmak alamadığımda mecbur muma geçmiştim

ay evet yani haşlanmak az kalır resmen kızgın yağ eline koluna sıçrar da acır yanar ya hani öyle oldu
ellerim de hala yanıyo var mıdır bunun bi çaresi bilen var mı ?

Bu arada durum özeti vereyim dün gece parmak yapmadım :// ama eşimle denemeler yaptık.p....içeri aldık aman allahım nasıl bir yanma nasıl bir yanma.ki sanırım zor kısmı da buymuş sonra o malum duvarımız varya oraya gelince ben panik yaptım ve bıraktık oysaki yönümüzü ayarlayıp devam edebilirdik çünkü zor kısmı yanan kısımmış zaten.velhasıl full başarı olmasada kendi içimde çok şey başardığımı hissettim.Olacak bu iş.Kahrolsun vajinismus :))

sen tatilde bunu aşarsın kızz
ne güzel içine alabilmişsin
devam devam durmak yok

ay evet yani haşlanmak az kalır resmen kızgın yağ eline koluna sıçrar da acır yanar ya hani öyle oldu
ellerim de hala yanıyo var mıdır bunun bi çaresi bilen var mı ?

hacico geçmiş olsun canım niye yaktın kendini bu kadar:) zeytinyağı ya da to şeker ile ov ellerini ikisini de karıştırırsan daha da iyi olur. bizde biber salçası yapardık evde ellerimiz yanmasın diye de böyle yapardık

sağol tatlım ne bileyim 2 tane biber ayıkladım topu topu denemediğim kalmamıştı yoğurt kolonya çay kola hiçbir işe yaramadı önerin için çok teşekkürler hayatım :13:

sağol tatlım ne bileyim 2 tane biber ayıkladım topu topu denemediğim kalmamıştı yoğurt kolonya çay kola hiçbir işe yaramadı önerin için çok teşekkürler hayatım :13:

bulursan elmayı rendele koy yanan yerlere oda alır derler ama canım inşallah işine yarar bende buruşuk elmalar kalmış yollayabilsem keşke.bazen burdan yazıyorum sonra kendimi çaresiz hissediyorum ya yan komşu olsa işte diyorum al bende elma var zamanı geçtiyse sende yoksa falan derdim diyorum ama yaz elmasıda kış elmasıda vardır inşallah evde de vardır

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…