- 21 Mayıs 2013
- 825
- 200
- 123
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #156.141
bulursan elmayı rendele koy yanan yerlere oda alır derler ama canım inşallah işine yarar bende buruşuk elmalar kalmış yollayabilsem keşke.
misafir eksik olmuyo orucluk diye zaten 9 8 arasi isteyim yapamadim bir turlu ama dun gece penis denemesi yaptim soktum bayagi bi heyecandan geri itip cikardim yani sunu anladimki penis tum aletlerden daha rahat giriyo galiba
ooooo tatlm tebrk ederim wala hzına hayranm sen 10 ay boşuna bunalmlara grmşsn baksana bi kaç günde eş denmesine geçip almışsın bile içine artık bitti sayılır senin olayın tam gaz devam et bence 1-2 gün içinde çekeriz senin halayını cnm
inşallah işine yarar dene bakalım yazarsın canım :)geçmiş olsuncanım benim sağol benim dolabımda elma vardı zaten mideme de çok iyi geliyo yandığı zamanlarda ama bunu hiç düşünememiştim :)))))
senin başarabildğni görünce isteklenir oda merak etme cnm :)hizima hayransin melissa sorun ne biliyomusun simdi heyecanla yaptim ya araya zaman girsin istemiyorum ama hergecede esimde ayni istek olmuyo yorgunluktn simdiki hizim 10 a once olaydi onun cok istekli benim asiri korkaklik zamanlarimda bu hizla bitrmistim coktan ama simdi onda istek kalmadi hep ayni sonucla karsilasincadun soka soktum belki bi heyecan yasar ama
biktim biktim.... Neden ya neden..... Icime atmaktan biktim..... Cocuk icin henuz erkenken nerde hamile gorsem icim ciz ediyo gozlerim doluyo ...kendimi kotu hissetigimde bebek magazalarina girip bisiler almaktan .... Artik yoruldum....esim gozlerimin icine bakiyo sesini cikarmiyo ama biliyorum iste oda orda bikti bu durumdan..... Suan aglamaktan ne yaptigimi ne yazdigimi dahi bilmiyorum...... Yaptim iste 1 parmak aldim...2 parmak denerken sadece 1 bogum sonra kaliyo parmaklarm sikisiyo ... Daracik ilerlemiyo.... Kalbim hizla atiyo nefesimi kontrol edemiorum snra kafamda kurdugum sebepsiz agri snra yine aglama nobetleri ...... Ilerliyemiyorun ilerliyemiyorum..... Offf..... 1 bucuk yil oldu yeter ya..... Evli gibi hissetmiyorum ...okadar birbirni seven insan nasil ya neden ya.... Mesafelere katlandik biz iki ayri ulkeden sevdik birbimizi en buyuk hediyeydi dugubumuz kavusmamizdi.... Beni mutlu etmek icin elinden geleni yapiyo ben neden yapamiyorummmmmm. Basta onemsemedik sirf bumudur dedik ama evt onemli..... Offf offf.....
hizima hayransin melissa sorun ne biliyomusun simdi heyecanla yaptim ya araya zaman girsin istemiyorum ama hergecede esimde ayni istek olmuyo yorgunluktn simdiki hizim 10 a once olaydi onun cok istekli benim asiri korkaklik zamanlarimda bu hizla bitrmistim coktan ama simdi onda istek kalmadi hep ayni sonucla karsilasincadun soka soktum belki bi heyecan yasar ama
canım yorgunluk deneyipte başarısız olmak isteksiz yapıyor bazen sadece onları değil bizide düşünsene, bunları takma sen kafana, ama çok böyle hevesli görün cesaret gelir hem ona hem sana.
yorgunum hayatim diyip goz devirince keyfim kaciyo valla alisverise cikcam sole biraz iccamasirina ihtiyacim var galiba benim bole kadinsi seyler.onu heyecanlandirmak icin ne yapiyosunuz ben niye boleyim anlamiyorum resmen oturuyorum yapmasini bekliyoruim
valla gülümsedim okurken şöyle gevrek gevrek neden mi :) yaptığımı mı anlatıym yapmamız gerekeni mi sorusu geldi aklıma :)) aynen senin gibi günlük pijamalarla topuz saçla senin yaptığını yapıyorum bende bekliyorum. ama doğru olan bakım tabi hafif makyaj yapıp giyinip kuşanıp bunu bana ne zaman söyleseler hep içimden burun kıvırdım ya yapıma uygun değil ki bu durum benim( ama aşmamız lazım tabi.
inşallah işine yarar dene bakalım yazarsın canım :)geçmiş olsun
valla gülümsedim okurken şöyle gevrek gevrek neden mi :) yaptığımı mı anlatıym yapmamız gerekeni mi sorusu geldi aklıma :)) aynen senin gibi günlük pijamalarla topuz saçla senin yaptığını yapıyorum bende bekliyorum. ama doğru olan bakım tabi hafif makyaj yapıp giyinip kuşanıp bunu bana ne zaman söyleseler hep içimden burun kıvırdım ya yapıma uygun değil ki bu durum benim( ama aşmamız lazım tabi.
valla erkek olsam bole istemem kkaderim inanki isterimki mis gibi parfum koksun saclari taranmis renkli ic cmaasirlari giyilmis hem erotik hem zarif olsun falan filan ne diyosam hicbirini yapmiyorum kelebekli kilotlar ustune yazlik minik sortlarla olmuyo bu isler ve beklemeklede film izliyoruz bazen kadinlar bole sokuluyolar bilmem sehvetle konusmalar falan yapiyolar eyy gidiii diyorum az hale bak sen hala parmaklarinla isler pesindesin
iş arkadaşım yağlı bi krem verdi o iyi geldi baya keşke sabahtan beri beklemeseydim ama ne bileyim onda öyle bi krem olduğunu
gelmiş geçmiş olsun canım bulmuşsun ya onada şükür :)
çok sağol hayatım çok şükür Rabbim şu mübarek günde derdi olanları kurtarsın
aynen :)) ama işte yapı meselesi benim ki bilmiyorum değişmek mi lazım sonuçta eşimize süsleniyoruz değil mi? bazende diyorum neden ya erkekler her konuda rahat bize bak
aynen bende öyleyim yaaaa aslında şu iranlı kadınlara bazen çok imreniyorum evlerinde saç baş yapılı tuvaletlerle geziyolarmış ya full makyaj bide bende öyle bi insan değilim olsak inan ki bizde böyle olmazdık gibi geliyo
arkadaşlar merhaba, ben parmak egzersizi yapabiliyorum ama ancak penisin başını içine alabiliyorum daha fazlasında cok kasılıyorum canım acıyor. başını bile zar zor alabiliyorum. bir de emla krem kullanarak denicem. uygulayan nasıl uyguluyor direk vajınanın içine mi bir mıktar sürcem bir de bu penisin de uyusmasına neden olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?