Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bulursan elmayı rendele koy yanan yerlere oda alır derler ama canım inşallah işine yarar bende buruşuk elmalar kalmış yollayabilsem keşke.

canım benim sağol benim dolabımda elma vardı zaten mideme de çok iyi geliyo yandığı zamanlarda ama bunu hiç düşünememiştim :)))))

misafir eksik olmuyo orucluk diye zaten 9 8 arasi isteyim yapamadim bir turlu ama dun gece penis denemesi yaptim soktum bayagi bi heyecandan geri itip cikardimyani sunu anladimki penis tum aletlerden daha rahat giriyo galiba

ooooo tatlm tebrk ederim wala hzına hayranm sen 10 ay boşuna bunalmlara grmşsn baksana bi kaç günde eş denmesine geçip almışsın bile içine artık bitti sayılır senin olayın tam gaz devam et bence 1-2 gün içinde çekeriz senin halayını cnm

hizima hayransin melissa sorun ne biliyomusun simdi heyecanla yaptim ya araya zaman girsin istemiyorum ama hergecede esimde ayni istek olmuyo yorgunluktn simdiki hizim 10 a once olaydi onun cok istekli benim asiri korkaklik zamanlarimda bu hizla bitrmistim coktan ama simdi onda istek kalmadi hep ayni sonucla karsilasinca dun soka soktum belki bi heyecan yasar ama

senin başarabildğni görünce isteklenir oda merak etme cnm :)

canım ya inan bizde aynı şeyleri yaşadık seni ben ve burdaki arkadşlarım çok iyi anlıyoruz ama bu işi böle çözemezsin bi kere kendini toplaman lazım bırakırsan olmaz bi sakın ol burda 10 yıldan sonra yenenler oldu sende yeneceksin olay tamamen psikolojık inan bumuymuş diceksin çok kolay lütfen kendini bırakma

canım yorgunluk deneyipte başarısız olmak isteksiz yapıyor bazen sadece onları değil bizide düşünsene, bunları takma sen kafana, ama çok böyle hevesli görün cesaret gelir hem ona hem sana.

canım yorgunluk deneyipte başarısız olmak isteksiz yapıyor bazen sadece onları değil bizide düşünsene, bunları takma sen kafana, ama çok böyle hevesli görün cesaret gelir hem ona hem sana.

yorgunum hayatim diyip goz devirince keyfim kaciyo valla alisverise cikcam sole biraz iccamasirina ihtiyacim var galiba benim bole kadinsi seyler.onu heyecanlandirmak icin ne yapiyosunuz ben niye boleyim anlamiyorum resmen oturuyorum yapmasini bekliyoruim

valla gülümsedim okurken şöyle gevrek gevrek neden mi :) yaptığımı mı anlatıym yapmamız gerekeni mi sorusu geldi aklıma :)) aynen senin gibi günlük pijamalarla topuz saçla senin yaptığını yapıyorum bende bekliyorum. ama doğru olan bakım tabi hafif makyaj yapıp giyinip kuşanıp bunu bana ne zaman söyleseler hep içimden burun kıvırdım ya yapıma uygun değil ki bu durum benim ( ama aşmamız lazım tabi.

Son düzenleme:

valla erkek olsam bole istemem kkaderim inanki isterimki mis gibi parfum koksun saclari taranmis renkli ic cmaasirlari giyilmis hem erotik hem zarif olsun falan filan ne diyosam hicbirini yapmiyorum kelebekli kilotlar ustune yazlik minik sortlarla olmuyo bu isler ve beklemeklede film izliyoruz bazen kadinlar bole sokuluyolar bilmem sehvetle konusmalar falan yapiyolar eyy gidiii diyorum az hale bak sen hala parmaklarinla isler pesindesin

aynen bende öyleyim yaaaa aslında şu iranlı kadınlara bazen çok imreniyorum evlerinde saç baş yapılı tuvaletlerle geziyolarmış ya full makyaj bide bende öyle bi insan değilim olsak inan ki bizde böyle olmazdık gibi geliyo

aynen :)) ama işte yapı meselesi benim ki bilmiyorum değişmek mi lazım sonuçta eşimize süsleniyoruz değil mi? bazende diyorum neden ya erkekler her konuda rahat bize bak

aynen :)) ama işte yapı meselesi benim ki bilmiyorum değişmek mi lazım sonuçta eşimize süsleniyoruz değil mi? bazende diyorum neden ya erkekler her konuda rahat bize bak

tabiiki ole olmamiz lazim tabii boya kupune dusmek degil ama vucut kremleri kokular sonra hafif allik biraz rimel bize yeter saclar omuzlara dokulsun mis gibi ic camasirlari off kim hayir der bide simdi suna bak hos geldin askimmmm operken kofte kizartmasi kok saclari topla iyice pijamalrimizda diz izi oda hosbulduk bebegim yorgunum hakediyoruz birazda kkaderimama bi yere cikarken elbise giy bacaklara kadar parfum sSIK sanki nereye bu hazirlik

arkadaşlar merhaba, ben parmak egzersizi yapabiliyorum ama ancak penisin başını içine alabiliyorum daha fazlasında cok kasılıyorum canım acıyor. başını bile zar zor alabiliyorum. bir de emla krem kullanarak denicem. uygulayan nasıl uyguluyor direk vajınanın içine mi bir mıktar sürcem bir de bu penisin de uyusmasına neden olur mu

iranlilarin ic camasirlarini bilsen dudagin ucuklar onlar bildiginnn defile yapiyolar dans ediyolar esleri icin cok tanidigim var ordan biliyorumonlar kadar fanteziisi genis millet varmidir evet ruslarda ole

uyuşturma kendini arkadaşım buna hiç gerek yok yeterli kayganlığı sağlarsan zaten acı hissetmezsin ben arkadaşlara hep zeytin yağı tavsiye ediyorum sürekli değil iki kere kullanmak yetiyor istersen başka kayganlaştırıcılar kullananlarda var ama bence yağ, birde kendini kastığını hissettiğin an ıkınarak içeri doğru it p.. yi olur mu? senin durumun iyi azıcık giriyorsa birgünde halledersin inşallah.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…