Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

haklısında ben hep aynıyım ya :) makyaj yüzümde ağırlık gibi geliyor yapması değilde yıkamak varya o rimeli onun dışında kokuyor mu diye tişörtümü falan kontrol ederim ama işte süs yok yahu bende :)( güleyim mi ağlayayım mı bilemedim de

Son düzenleme:
iranlilarin ic camasirlarini bilsen dudagin ucuklar onlar bildiginnn defile yapiyolar dans ediyolar esleri icin cok tanidigim var ordan biliyorumonlar kadar fanteziisi genis millet varmidir evet ruslarda ole

ya afedersin ama onlarda çok pis kokuyor ya (

ya afedersin ama onlarda çok pis kokuyor ya (

ama biliyo musun erkekler ne diyo simdi ben ruslarin bol bol bulundugu bi ulkedeyim ama iranlilar falanda var ingiliz alman ne ararsan var burdaama diyolarki ruslar kusursuz guzellikteler hem guzeller hem seksiler yalniz iranlilarin bakislari ruslarin bile onune geciyomus yani nasil bakiyolar biliyomusun yilan gibitisssss fatih urekgercekten resmen soyuyolar erkekleri yataga atiyolar gozleriyle hak veriyorum erkeklere ozman goz varya gozzzz

valla ben çalışırken iranlılar geliyordu biz kokudan duramıyorduk ya ıyyy ve erkekleri falan Allah günah yazmasın midem bulanıyordu yüzlerine bakmaya ya ayrımcı değilimdir ama ya yüzleriyle öyle oynuyolar ki kaşlarını mı alıyorlar makyaj mı yapıyolar anlamıyorum erkekleri

yeni üye oldum sonunda cesaretimi topladım yazmaya başlıyorum..kimden mi utandım sizden.. haftalarca okudum burda yazılan her şeyi ...hatta evlendiğim haftadan beri...ne kadar cesursunuz her şeyi ne güzel anlatıyosunuz..ve siz nasıl insanlarsınız tanımadığım halde bana en büyük cesareti verebilen...Allah hepinizden razı olsun......1,5 ay oldu evleneli ve olmadı yapamadık bir türlü..okudum ağladım okudum ağladım halay çekiyodunuz ya oturdum halay çektım sanki ben yapmışım gibi...sonra bi gün kalk dedim ya nereye kadar otur otur...o zeytinyağını keşfeden arkadaştan allah razı olsun....aldım zeytinyağını ve ameliyat eldivenini güzelce zeytinyağına buladım serçe parmagımı...ıkındım delik yok...ıkındım ahaa çıktı...ya allah dedim ama nası titriyorum...sonra benden bi çıglık :)) kocam fırladı ben oldu oldu deyince serçe parmagımı oldugu gıbı asagı ittirdim gidiverdi valla acımadı...sonra acık daha uğrastım bı yandan nefese dıkkat edıyorum tabi...sonra hadi dedim al baş parmağı....nefes ver al nefes ver al...anammmm baş parmakta gittiii...sonra orta parmakkk...yarım saat bile degıl bunların olma süresi....3 gün sadece bunlarla egzersiz yaptım ....gün içinde oruç olunca iftardan sonra egzersiz yapmak cok zor gelio ama denedım yarım saat bıle olsa....sonra baktım ben her parmagımla rahat git gel yapıorum...kocamı çağırdım 3 gün önce yanıma...acaba dedim ben bi şeylari yanlış mı yapıyorum nasıl olur ben serçeyi sokamam oraya derken..kesin dedim parmaklarım küçük ya ondan ben oldu sanıyom..edebildim dimi ben?? .kocama dedim ki sen yapcan şimdi...giydi eldiveni..zeytinyaği yaptı serçe parmağina...aha bu da girdi sonuna kadar...oynattı hareket ettirdi yok acı yok...sonra baş parmağını aldım sonra orta parmak..hic bir sey hissetmedim...allah allah dedim mutlu olıyım mı olmıyım mı bilemedim...neyse...2 gün önce tekrar egzersize bütün parmaklarımı deneyerek başladımm..gayet iyi yok bi sıkıntı...sonra hadi dedim başla iki parmağa...azcık girdi tamam..sonra azcık daha girdi geldi 2.boğumların sonuna dayandı...ama bu arada içerisi değil de o giriş kısmı var ya mahvetti beni... sonra sıktım dişimi soktum bütün hepsini ıkına ıkına...acıyor çok acıyo buna ragmen katlanmaya calısırken ben tam nefes verip çıkarırken parmakları bi baktım kan (((((( elim ayağım tutmadı bir süre...çok fena oldum kana dayanamam da(( ve dün... yine oturdum başına 4 damla kandan mı korkuon be dedim...yine başladım ve yine aynı şey oldu....kan geliooooo.... valla çok rahat başlıom bolca zeytinyağı yapıom bi mutlu baslıom ki...ama iki parmak beni yıktı...( aparatla yapamam gibi geliyo denemedim tabi...ama bu niye kanıyooo nollur yardım edin...korkuom artık..sabaha kadar kasıklarımın ağrısından da uyuyamadım çok kastım galiba...( bisey deyinn nolur...devam etcem mi egzersize napcam daha gelcek mi bu kan...benim ki böle oldu yanlıs anlamayın arkadaslar egzersiz yapcak olan arkadasları germek istemem tabi ki ama başıma geldi işte...(

canım benim korkma birkaç gün kan gelmişti benden de ama azıcık değil mi.şimdi dinlendir kanadı ya kendini toparlasın önce mesela ilk ilişki sonrasında kan geldi ya afedersin biz bekledik 3 gün mesela iyileşsin dedi zamanında büyüklerimizden birileri. önce rahatla iyiki burdasın cesaret ettin geldin ne güzel oldu. ve cesaretine hayran kaldım kolay mı peşpeşe bu kadar ilerleme, sen birkaç gün dinlen ve sonra bu cesaretle sen benim sayfamı okumadın sanırım orayı oku ona göre karar ver canım yapabilirsen yaparsın yapamazsan yine egzersize devam edersin. şu sayfayı oku
http://www.kadinlarkulubu.com/jinekoloji/625082-vajinismusu-zeytin-yag-yendim.html
sakın burayla irtibatı kesme canım geçmiş olsun korkma herşey yolunda biz burdayız.

canım senin yerinde olsam egzersiz yerine direk eşimle devam ederdim .. inan kendini kasmaktan acı çekiyorsun kasıklarını ağrıtıyorsun ya bi kere olsun tam olsun sonra ne kan ne acı bi daa .. hadi bi cesaret denee dualarımız seninleeeee =)

merhaba kızlar uzun bi aradan sonra yıne burdayım en son 2 parmak yapmıstım adet oldum ve eş denemesı yapamadan memlekete gitmiştim bugun geldım ve yarın tekrar işe koyuluyorum yardımlarınızı beklıcem artık :))

Hoşgeldin canım
Sen işin çoğunu aşmışsın. Ama üzülme şimdi söyleyeceğim için. O gelen kan büyük ihtimal kızlık kanıdır. Çoğu arkadaşımızda egzersiizlerde kan gelmemişti. Ama demek sen çok sıktın kendini ya da zorladın. O yüzden gelmiştir. Kızlık kanı her ilişkiden sonra bikaç damla geliyor 3 4 kez yapana kadar. Yani gayet normal. Eşine söyle bu durumu. Sen şu an kana değil yenmeye odaklan. İşin sonuna gelmişsin emin ol.
Şimdi 2 parmağa alıştıktan sonra 3 parmağa geçmen gerekiyor. İşaret ve yüzük parmağını altta birleştir orta parmağında üstte olsun. Öyle almaya çalış
Dediğim gibi çoğu gitmiş azı kalmış, bu arada ben 2 parmakta yenmiştim. Eş denemesi bile yapabilirsin kendine güveniyosan

ben şimdi bi kac gun hiç denemezsm yaşamam dimi bi sıkıntı...yani bı daha iki parmak deniyim mi bi kac gun sonra? eşe geçiyim mi direk hüsran olmasın sonu(( ya han diyonuz ya 10 cm 11 cm boyu neyse de o kadar enlik biseyi ben oraya nası aparat seklinde sokıyım...iki parmak yetmio dimi ..ben bunda kanattım 3 parmak nasıl olur...vala yazarken kasıklarım ağrıyo ne oluo banaa...((

Canım baş kısmını alabiliyosan yönünde sorun vardır büyük ihtimal.
Eki Görüntüle 758974
Bak penisin 3te 1ini aldıktan sonra yönü popoya doğru olmalı Bi de sen üst pozisyonda ol denemelerde. Penisin kontrolünü daha rahat yaparsın. Bol nefes alıp ver ve kendini rahat bırak. Bol kayganlaştırıcı kullan o zaten yolunu bulur sen üstüne oturdukça :13:
Emla kullancaksan sakın penisle temas ettirme, prezervatif takın hemen.

Son düzenleme:

BEN İKİ parmağa alışabilcem miii( valla çok acıyo ıkına ıkına besmele çake çeke yapıom...dayanıom allah var ama kan beni delirtio...ıkı parmakal devam edıyım dımı rahat rahat gir cık yapana kadar...???

zaten biliyosundur diye yazmamıştım korkma yaseminin dediği gibi zar kanı o ama aldırma eşine söyle tabi aynen bu önemli sanıyoruz ama inan bana problem değilmiş insan sonradan anlıyor.birkaç gün sonra bana kalırsan kan bittiğinde eş denemesine geçersin hüsran diye birşey düşünme canm çözüme odaklan bak ne cesurmuşsun okurken ben hayret ettim inan bana alnından öpülecek bir başarı bu.ve eş denemesinden sonra baktın yok ben egzersiz yapıcam dersen devam edersin senin cesaretine kalmış bu benim yolladığım sayfaya bak sonra tekrar düşünceni yazarsın olur mu? birde şuan kan varken yapıyosun onun acısını hissediyosundur bana kalırsan birkaç gün sonra tekrar gel buraya ve tekrar konuşalım olur mu

Son düzenleme:

Parmağınla gitgel yapmana hiç gerek yok tatlım. Sadece sok ve içinde beklet olur mu ?
Ben kendi iki parmağımı alamıyodum hep eşimle yaptım 2 parmak egzersizini. O yokken de mumla yapıyodum

Parmağınla gitgel yapmana hiç gerek yok tatlım. Sadece sok ve içinde beklet olur mu ?
Ben kendi iki parmağımı alamıyodum hep eşimle yaptım 2 parmak egzersizini. O yokken de mumla yapıyodum

ay git gel yapmama gerek yok muuu?? ahhhh ben onu cok yapmaya calıstım...ben kaslarımı acıttım sandım kızlık zarı mı ooooo..allahım ben nasıl bi ınsanım...olsun bitsin diye nası gaza geldim...nasıl gaza getirdinız beni:)))

aparat beni cok tuhaf yapıo sanki...ama söz onuda denicem bi kac gun sonra madem...esimnin parmagıyla hic bir sey hissetmedim oysa...dıom kı soksana ...soktum dio yemın edıo kıyamam:)) bu ramazan kurtulusumuz olsun ınsalllahhhhh.....

Eşinin parmağıyla rahtsan tavsiyem egzersizlerini onunla yap
Ne ramazanı sen bu azimle 2 güne gelin olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…