- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #156.181
ay git gel yapmama gerek yok muuu?? ahhhh ben onu cok yapmaya calıstım...ben kaslarımı acıttım sandım kızlık zarı mı ooooo..allahım ben nasıl bi ınsanım...olsun bitsin diye nası gaza geldim...nasıl gaza getirdinız beni:)))
Ayy Allah seni ne etmeyeeee
Kız parmakla gitgel çokkk zor. Penisle çok kolay. Parmak çok sert bi kere boşver gitgel yapmayı
gercekten mi ...ay ben nasıl bı ınsanım ayyyy...ben o zaman azcık esımın parmaklarıyla ugrasıyım:))) bı kac gun sonra ama dimi??
Hiç farketmez canım ne zaman yaptığın. Ben ilk eş denememi yaptım, kan geldi ertesi gün bi daha yaptım sonra 3 gün ara vermiştim. Yani illa ara vercen diye bişey de yok. İstersen bugün dinlen yarın yaparsın. İçinde bi 15 20 dakika bekletmen yeterli canım. Parmağınla gitgel değil de, çevirmeye çalış ya da parmağını oynat sadece
işte bi onu başarsam...içeriye alıyorum ama o giriş kısmı yok mu mahvaluorum...ama durmak yok yarın denemeye devam...azcık dınlensın bugunde kanarsa cesaretim gıtcek dıye korkuom... boyle içinde bekletınce genıslıo mu orası ıyıce ...cunku benım hareket ettırıyım dıyınce gırıs kısmı zonklamaya başlıo
mrb arkadaslar. lutfen banada yardım edin. bende 10 aylık evliyim ve hiç ilişkiye giremedim. ilk başlarda esimle parmak denemesi yapmaya caliştım hiçbişey kullanmadan ve olmadı tabiki. cok yanıyordu ve cok acı cekiyordum. snra pskoıloga gttim ve o bana birazda olsa yardmcı oldu ve ben hiç vajinama dokunamzken rahatca dokunmaya basladım. once bir parmagımn 1 bogumunu snra iki bogumunu ve 3. bogumu rahtlkla soktum. snra iki parmaga gecnce denedim ama giris kısmı cok acıdı ve biraz yaptıktan snra acılara dayanamayıp bıraktım.bir ara vajinamda sorun oldugunu kucuk oldugunu falan dusundum ve kadn dogum doktoruna gittm oda bişeyn yok kendin izin vermelisin girişe deynce rahtladm biraz daha. simdide oturdugum yerde bişey olmayacagını dusunup kendimi cesaretlendrdim ve kendi kendime yenmeliyim dedim. ben parmaktan cok rahatsz oluyordum ve onun yerine farklı bir cisim soktum ve onunla daha cok rahat ettim. bu cisim 2 parmak kalınlıgında ve cok kolay olmasada nefes alıp vererek sokmaya calışıyorum.sokarken jel ve krem kullanıyorum.bazende kendi sıvımla deniyorum. cnku ben bosalmktanda korkan birydim. smdi ikisinede alişiyorum. ama yinede korkuyorum tam olarak rahat degilim sokarken nasıl rahatlayabilirim. yada sokarken nasıl bir pozisyon daha kolay olur söylermisinz lutfen.bazı seyleri astıgıma inanıyorum ama bir turlu sonuna gelemedim napmam lazım ( sizler bir iki haftada yada gunde cözmüşsunuz ben tedavi olarak 3 bucuk aydır ugrasıyorum ama olmuyor ((( nolur yardım edin banada (((((
mrb arkadaslar. lutfen banada yardım edin. bende 10 aylık evliyim ve hiç ilişkiye giremedim. ilk başlarda esimle parmak denemesi yapmaya caliştım hiçbişey kullanmadan ve olmadı tabiki. cok yanıyordu ve cok acı cekiyordum. snra pskoıloga gttim ve o bana birazda olsa yardmcı oldu ve ben hiç vajinama dokunamzken rahatca dokunmaya basladım. once bir parmagımn 1 bogumunu snra iki bogumunu ve 3. bogumu rahtlkla soktum. snra iki parmaga gecnce denedim ama giris kısmı cok acıdı ve biraz yaptıktan snra acılara dayanamayıp bıraktım.bir ara vajinamda sorun oldugunu kucuk oldugunu falan dusundum ve kadn dogum doktoruna gittm oda bişeyn yok kendin izin vermelisin girişe deynce rahtladm biraz daha. simdide oturdugum yerde bişey olmayacagını dusunup kendimi cesaretlendrdim ve kendi kendime yenmeliyim dedim. ben parmaktan cok rahatsz oluyordum ve onun yerine farklı bir cisim soktum ve onunla daha cok rahat ettim. bu cisim 2 parmak kalınlıgında ve cok kolay olmasada nefes alıp vererek sokmaya calışıyorum.sokarken jel ve krem kullanıyorum.bazende kendi sıvımla deniyorum. cnku ben bosalmktanda korkan birydim. smdi ikisinede alişiyorum. ama yinede korkuyorum tam olarak rahat degilim sokarken nasıl rahatlayabilirim. yada sokarken nasıl bir pozisyon daha kolay olur söylermisinz lutfen.bazı seyleri astıgıma inanıyorum ama bir turlu sonuna gelemedim napmam lazım ( sizler bir iki haftada yada gunde cözmüşsunuz ben tedavi olarak 3 bucuk aydır ugrasıyorum ama olmuyor ((( nolur yardım edin banada (((((
yeni üye oldum sonunda cesaretimi topladım yazmaya başlıyorum..kimden mi utandım sizden..haftalarca okudum burda yazılan her şeyi ...hatta evlendiğim haftadan beri...ne kadar cesursunuz her şeyi ne güzel anlatıyosunuz..ve siz nasıl insanlarsınız tanımadığım halde bana en büyük cesareti verebilen...Allah hepinizden razı olsun......1,5 ay oldu evleneli ve olmadı yapamadık bir türlü..okudum ağladım okudum ağladım halay çekiyodunuz ya oturdum halay çektım sanki ben yapmışım gibi...sonra bi gün kalk dedim ya nereye kadar otur otur...o zeytinyağını keşfeden arkadaştan allah razı olsun....aldım zeytinyağını ve ameliyat eldivenini güzelce zeytinyağına buladım serçe parmagımı...ıkındım delik yok...ıkındım ahaa çıktı...ya allah dedim ama nası titriyorum...sonra benden bi çıglık :)) kocam fırladı ben oldu oldu deyince serçe parmagımı oldugu gıbı asagı ittirdim gidiverdi valla acımadı...sonra acık daha uğrastım bı yandan nefese dıkkat edıyorum tabi...sonra hadi dedim al baş parmağı....nefes ver al nefes ver al...anammmm baş parmakta gittiii...sonra orta parmakkk...yarım saat bile degıl bunların olma süresi....3 gün sadece bunlarla egzersiz yaptım ....gün içinde oruç olunca iftardan sonra egzersiz yapmak cok zor gelio ama denedım yarım saat bıle olsa....sonra baktım ben her parmagımla rahat git gel yapıorum...kocamı çağırdım 3 gün önce yanıma...acaba dedim ben bi şeylari yanlış mı yapıyorum nasıl olur ben serçeyi sokamam oraya derken..kesin dedim parmaklarım küçük ya ondan ben oldu sanıyom..edebildim dimi ben?? .kocama dedim ki sen yapcan şimdi...giydi eldiveni..zeytinyaği yaptı serçe parmağina...aha bu da girdi sonuna kadar...oynattı hareket ettirdi yok acı yok...sonra baş parmağını aldım sonra orta parmak..hic bir sey hissetmedim...allah allah dedim mutlu olıyım mı olmıyım mı bilemedim...neyse...2 gün önce tekrar egzersize bütün parmaklarımı deneyerek başladımm..gayet iyi yok bi sıkıntı...sonra hadi dedim başla iki parmağa...azcık girdi tamam..sonra azcık daha girdi geldi 2.boğumların sonuna dayandı...ama bu arada içerisi değil de o giriş kısmı var ya mahvetti beni... sonra sıktım dişimi soktum bütün hepsini ıkına ıkına...acıyor çok acıyo buna ragmen katlanmaya calısırken ben tam nefes verip çıkarırken parmakları bi baktım kan (((((( elim ayağım tutmadı bir süre...çok fena oldum kana dayanamam da (( ve dün... yine oturdum başına 4 damla kandan mı korkuon be dedim...yine başladım ve yine aynı şey oldu....kan geliooooo.... valla çok rahat başlıom bolca zeytinyağı yapıom bi mutlu baslıom ki...ama iki parmak beni yıktı... ( aparatla yapamam gibi geliyo denemedim tabi...ama bu niye kanıyooo nollur yardım edin...korkuom artık..sabaha kadar kasıklarımın ağrısından da uyuyamadım çok kastım galiba... ( bisey deyinn nolur...devam etcem mi egzersize napcam daha gelcek mi bu kan...benim ki böle oldu yanlıs anlamayın arkadaslar egzersiz yapcak olan arkadasları germek istemem tabi ki ama başıma geldi işte... (
İnan ki korkmanı gerektirecek bi durum yok canım. Zaten sen o kadar cesursun kiEgzersizlere başlamak bile cesaret işi :13:
2 parmak kalınlığındaki aparatı tamamen alabiliyosan korkacak hiçbişey yok zaten. Beyninden şu korkuyu at. Zaten sen mucizeler yaratmışsın
Egzersiz yaparken sırtüstü uzan canım, kasılmazsın böylece. Bi de egzersizi düşünme yani oraya giren şeyleri, acı hissini düşünme. Zaten vajinada acı olmuyor. Vajinamızda sinir sistemiyle alakalı hiçbişey yok. O yüzden acıması imkansız :13:
Bi de aparatın yönüne çok dikkat et. Giriş kısmını geçtikten sonra aparatını popona doğru yönlendir olur mu. Yani dikine bi şekilde değil de eğimli almaya çalış
Ben egzersiz yaparken rahatlamak için en çok müzik dinlerdim. Tavsiye ederim. Bi de eşimin yanında yaparken ya da onun parmağıyla daha rahattım
İnan bana senin durumuna gelemeyn o kadar çok vajili var ki. Sen çok şanslısın. Lütfen biraz kendine güven. Başarcaksın
Benim kan korkum var da görünce tırstım birazNasıl kan oldu çok mu geldi, egzersize başlıcam da bu kan korkusundan dolayı bir türlü başlayamadım
herkese merhaba arkadaslar,
cogu zaman bu siteden cesitli yardimlar aldim.ama hic bir zaman problemimi paylasma cesaretini kendimde bulamadim.bugun hipnozla ilgili bir film izledim (konusu alakasiz )ve daha onceden de vajinismus hastaligi icin hipnoz tedavisinin uygulandigini duymustum.benim bildigim bir iki doktor var hipnoz yapan vajinismusla ilgili yani sadece isim olarak.kendi sitelerinde bircok kisinin yazmis oldugu mektuplar var.sorun su ki halen daha yurt disindayim ve tr ye donmeme 7 ay var.ve bu sorunum yaklasik 4 yildir mevcut.onceleri uzerinde pek durmadim ve nasilsa olur diye zamana biraktim.ama zaman gercekten hic yardimci olmadi.bir kac kisinin yazdiklari okudum ve bir kitap oldugundan bahsettiler.acaba kitaptan deneyip basarili sonuc alan arkadaslar var mi ? ya da hipnoz tedavisini deneyen ? ayni sekilde nlp ninde bu konuda basarili oldugunu duydum.aslinda ailemde nlp ve hipnoz yapan insanlar var ama bilirsinizki en zoru boyle konulari aile ile paylasmak e tabi buna yurt disinda olmakta eklenince pek bir sonuc elde etmek mumkun degil.en azindan tr ye donene kadar biraz da olsa yol katetmek icin neler yapabilirim ? simdiden yardimlariniz icin tesekkur ederim..
kızlar banada yardım edin nolur 8 aylık evliyim ve artık dayanmıyorum bu duruma hiç bişe yapmadım nerden başlıcam neyapıcam bilemyorum..internetten burayı buldum ve yanlız olmadımı anlamak beni birazda olsa rahatlattınolur atlatan arkadaşlar banada bişeler söyleyn
kızlar banada yardım edin nolur 8 aylık evliyim ve artık dayanmıyorum bu duruma hiç bişe yapmadım nerden başlıcam neyapıcam bilemyorum..internetten burayı buldum ve yanlız olmadımı anlamak beni birazda olsa rahatlattınolur atlatan arkadaşlar banada bişeler söyleyn
kızlar hepinize merhaba;
bu hastalığı yendikten sonra kontrol amaçlı doktora gittim. durumumu yaptğm bütün egzerszleri,sitemizi ve sizleri anlattım. kendisi jinekolog olasada vajinismus tedavisi yapan bi doktor değil... beni dinledikten sonra tebrik etti ve bizim gibi birsürü hastası olduğunu aylarca yıllarca uğraştıklarını belirterek sitemizin ismini istedi:13::13: :13:
hastalarının hepsine söyleyeceğini belirtti. bende gururla söyledimmm. yılmak yok devam kızlarr......bunuda sizinle paylaşmak istedim :119::119::119::119::119::119::119:
kızlar hepinize merhaba;
bu hastalığı yendikten sonra kontrol amaçlı doktora gittim. durumumu yaptğm bütün egzerszleri,sitemizi ve sizleri anlattım. kendisi jinekolog olasada vajinismus tedavisi yapan bi doktor değil... beni dinledikten sonra tebrik etti ve bizim gibi birsürü hastası olduğunu aylarca yıllarca uğraştıklarını belirterek sitemizin ismini istedi:13::13: :13:
hastalarının hepsine söyleyeceğini belirtti. bende gururla söyledimmm. yılmak yok devam kızlarr......bunuda sizinle paylaşmak istedim :119::119::119::119::119::119::119:
herkese merhaba arkadaslar,
cogu zaman bu siteden cesitli yardimlar aldim.ama hic bir zaman problemimi paylasma cesaretini kendimde bulamadim.bugun hipnozla ilgili bir film izledim (konusu alakasiz )ve daha onceden de vajinismus hastaligi icin hipnoz tedavisinin uygulandigini duymustum.benim bildigim bir iki doktor var hipnoz yapan vajinismusla ilgili yani sadece isim olarak.kendi sitelerinde bircok kisinin yazmis oldugu mektuplar var.sorun su ki halen daha yurt disindayim ve tr ye donmeme 7 ay var.ve bu sorunum yaklasik 4 yildir mevcut.onceleri uzerinde pek durmadim ve nasilsa olur diye zamana biraktim.ama zaman gercekten hic yardimci olmadi.bir kac kisinin yazdiklari okudum ve bir kitap oldugundan bahsettiler.acaba kitaptan deneyip basarili sonuc alan arkadaslar var mi ? ya da hipnoz tedavisini deneyen ? ayni sekilde nlp ninde bu konuda basarili oldugunu duydum.aslinda ailemde nlp ve hipnoz yapan insanlar var ama bilirsinizki en zoru boyle konulari aile ile paylasmak e tabi buna yurt disinda olmakta eklenince pek bir sonuc elde etmek mumkun degil.en azindan tr ye donene kadar biraz da olsa yol katetmek icin neler yapabilirim ? simdiden yardimlariniz icin tesekkur ederim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?