Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ayy Allah seni ne etmeyeeee
Kız parmakla gitgel çokkk zor. Penisle çok kolay. Parmak çok sert bi kere boşver gitgel yapmayı

gercekten mi ...ay ben nasıl bı ınsanım ayyyy...ben o zaman azcık esımın parmaklarıyla ugrasıyım:))) bı kac gun sonra ama dimi??

Hiç farketmez canım ne zaman yaptığın. Ben ilk eş denememi yaptım, kan geldi ertesi gün bi daha yaptım sonra 3 gün ara vermiştim. Yani illa ara vercen diye bişey de yok. İstersen bugün dinlen yarın yaparsın. İçinde bi 15 20 dakika bekletmen yeterli canım. Parmağınla gitgel değil de, çevirmeye çalış ya da parmağını oynat sadece

işte bi onu başarsam...içeriye alıyorum ama o giriş kısmı yok mu mahvaluorum...ama durmak yok yarın denemeye devam...azcık dınlensın bugunde kanarsa cesaretim gıtcek dıye korkuom... boyle içinde bekletınce genıslıo mu orası ıyıce ...cunku benım hareket ettırıyım dıyınce gırıs kısmı zonklamaya başlıo

Genişlemek değil de kaslarını esnetiyosun işte
Girişi geçersen gerisi çok kolay zaten Kocaman boşluk var ilerisinde :13:

mrb arkadaslar. lutfen banada yardım edin. bende 10 aylık evliyim ve hiç ilişkiye giremedim. ilk başlarda esimle parmak denemesi yapmaya caliştım hiçbişey kullanmadan ve olmadı tabiki. cok yanıyordu ve cok acı cekiyordum. snra pskoıloga gttim ve o bana birazda olsa yardmcı oldu ve ben hiç vajinama dokunamzken rahatca dokunmaya basladım. once bir parmagımn 1 bogumunu snra iki bogumunu ve 3. bogumu rahtlkla soktum. snra iki parmaga gecnce denedim ama giris kısmı cok acıdı ve biraz yaptıktan snra acılara dayanamayıp bıraktım.bir ara vajinamda sorun oldugunu kucuk oldugunu falan dusundum ve kadn dogum doktoruna gittm oda bişeyn yok kendin izin vermelisin girişe deynce rahtladm biraz daha. simdide oturdugum yerde bişey olmayacagını dusunup kendimi cesaretlendrdim ve kendi kendime yenmeliyim dedim. ben parmaktan cok rahatsz oluyordum ve onun yerine farklı bir cisim soktum ve onunla daha cok rahat ettim. bu cisim 2 parmak kalınlıgında ve cok kolay olmasada nefes alıp vererek sokmaya calışıyorum.sokarken jel ve krem kullanıyorum.bazende kendi sıvımla deniyorum. cnku ben bosalmktanda korkan birydim. smdi ikisinede alişiyorum. ama yinede korkuyorum tam olarak rahat degilim sokarken nasıl rahatlayabilirim. yada sokarken nasıl bir pozisyon daha kolay olur söylermisinz lutfen. bazı seyleri astıgıma inanıyorum ama bir turlu sonuna gelemedim napmam lazım ( sizler bir iki haftada yada gunde cözmüşsunuz ben tedavi olarak 3 bucuk aydır ugrasıyorum ama olmuyor((( nolur yardım edin banada (((((

yazınıza cvp verdim arkadaşım birde özel msj attım bakarsanız.

İnan ki korkmanı gerektirecek bi durum yok canım. Zaten sen o kadar cesursun ki Egzersizlere başlamak bile cesaret işi :13:
2 parmak kalınlığındaki aparatı tamamen alabiliyosan korkacak hiçbişey yok zaten. Beyninden şu korkuyu at. Zaten sen mucizeler yaratmışsın
Egzersiz yaparken sırtüstü uzan canım, kasılmazsın böylece. Bi de egzersizi düşünme yani oraya giren şeyleri, acı hissini düşünme. Zaten vajinada acı olmuyor. Vajinamızda sinir sistemiyle alakalı hiçbişey yok. O yüzden acıması imkansız :13:
Bi de aparatın yönüne çok dikkat et. Giriş kısmını geçtikten sonra aparatını popona doğru yönlendir olur mu. Yani dikine bi şekilde değil de eğimli almaya çalış
Ben egzersiz yaparken rahatlamak için en çok müzik dinlerdim. Tavsiye ederim. Bi de eşimin yanında yaparken ya da onun parmağıyla daha rahattım
İnan bana senin durumuna gelemeyn o kadar çok vajili var ki. Sen çok şanslısın. Lütfen biraz kendine güven. Başarcaksın

Benim kan korkum var da görünce tırstım biraz Nasıl kan oldu çok mu geldi, egzersize başlıcam da bu kan korkusundan dolayı bir türlü başlayamadım

ya korkuyu atamıyorum işte sorunum bu zaten biraz egimli seklde sokmaya calışıyrum ve vajinin basına koyuyorum aparatı snra nefes alıp veriyorum az az bastırıyrum o kendiliğnden gidiyor. ama cok rahat olamıyrum alışamadım daha sokmaya. bir hafta boynca sureklı yaptım bunu ama hala aynıyım birde esimin yanında bunu yapmktanda cekiniyrdum ben zaten daha dun yaptım yanında. onun parmagı yada onun yapmasına izin verebilirmiym bilmiyorum ne kadar dahaa yapmalıyım alışırmıyım szce ya

Benim kan korkum var da görünce tırstım biraz Nasıl kan oldu çok mu geldi, egzersize başlıcam da bu kan korkusundan dolayı bir türlü başlayamadım

yok arkadaşım valla üzüldüm şimdi..hepsi benim hatam...burdaki arkadaşlarda dedi..ben aman oluversin artık diye o cesaretle burdaki okuduklarımı bile unutarak 2 parmakla gel git yapmaya çalıştım...ondan oldu muhtemelen...bugun denemedim..yarın inşallah...zaten gel git yapılmıcakmıs arkadaslar uyardı sagolsunlar...sadece içinde bekletcekmişim...öle olcak inşallah...korkuttuysam seni çok özür dilerim...

herkese merhaba arkadaslar,

cogu zaman bu siteden cesitli yardimlar aldim.ama hic bir zaman problemimi paylasma cesaretini kendimde bulamadim.bugun hipnozla ilgili bir film izledim (konusu alakasiz )ve daha onceden de vajinismus hastaligi icin hipnoz tedavisinin uygulandigini duymustum.benim bildigim bir iki doktor var hipnoz yapan vajinismusla ilgili yani sadece isim olarak.kendi sitelerinde bircok kisinin yazmis oldugu mektuplar var.sorun su ki halen daha yurt disindayim ve tr ye donmeme 7 ay var.ve bu sorunum yaklasik 4 yildir mevcut.onceleri uzerinde pek durmadim ve nasilsa olur diye zamana biraktim.ama zaman gercekten hic yardimci olmadi.bir kac kisinin yazdiklari okudum ve bir kitap oldugundan bahsettiler.acaba kitaptan deneyip basarili sonuc alan arkadaslar var mi ? ya da hipnoz tedavisini deneyen ? ayni sekilde nlp ninde bu konuda basarili oldugunu duydum.aslinda ailemde nlp ve hipnoz yapan insanlar var ama bilirsinizki en zoru boyle konulari aile ile paylasmak e tabi buna yurt disinda olmakta eklenince pek bir sonuc elde etmek mumkun degil.en azindan tr ye donene kadar biraz da olsa yol katetmek icin neler yapabilirim ? simdiden yardimlariniz icin tesekkur ederim..

burda bulunan herkes vajinismus hic kendini korkutma 4 yillik kabusun sona erebilir cunku deneyimli arkadaslar cok yardimci oluyolar.sadece kendine guven kaliyo kkaderim melisa ak avesra yasemin gelincik ve dahalari oku ve iletisime gir yardimci olcaklar bende asmaya calisiyorum sorunumu iki parmaga kadar geldim eminim sanada yardimci olmak icin ellerinden geleni yapacaklar.

kızlar banada yardım edin nolur 8 aylık evliyim ve artık dayanmıyorum bu duruma hiç bişe yapmadım nerden başlıcam neyapıcam bilemyorum..internetten burayı buldum ve yanlız olmadımı anlamak beni birazda olsa rahatlattı nolur atlatan arkadaşlar banada bişeler söyleyn

bende 10 aylik evliyim ayni dertten muzdaribiz maalesef gercekten psikolojik bi yikim yasiyoruz su konudan neyseki burayi bulmussun :)korkularini yenmen icin birebir sohbetler edip inanamican seyler yapcaksin ve asacaksin umarim ki konuyu kkaderim avesra melisa ak yasemin gelincik vb\\\ sohbet kur hepsi birebir yardimci olcaklar sana korkma ve icindeki karamsarligi yok edip okumaya basla cok kisi var ve herkes birebire asiyo budurumu endiselenme..

canım merhaba aramıza hosgledın...senın gıbı olan bır cok ınsan var burdakı herkes o durumda bende oleydım atlatttm cok sukur.sende yenıcesıksın yeterkı azımlı ol ve egzersızlere basla

kızlar hepinize merhaba;
bu hastalığı yendikten sonra kontrol amaçlı doktora gittim. durumumu yaptğm bütün egzerszleri,sitemizi ve sizleri anlattım. kendisi jinekolog olasada vajinismus tedavisi yapan bi doktor değil... beni dinledikten sonra tebrik etti ve bizim gibi birsürü hastası olduğunu aylarca yıllarca uğraştıklarını belirterek sitemizin ismini istedi:13::13::13:
hastalarının hepsine söyleyeceğini belirtti. bende gururla söyledimmm. yılmak yok devam kızlarr......bunuda sizinle paylaşmak istedim :119::119::119::119::119::119::119:

cok ıyı olmus canım...bu sıte doktordan daha yararlı bence..herkes burada bellı zamanda cozum bulabılıyor...herkes gelsın herkes yensin inşallah

:119:insallahhhhh herkesss asarrr bu sorunuuu

Sanırım Cem Keçe'nin kitabından bahsediyorsun. Ben aldım o kitabı buradaki arkadaşların yönteminden fazla birşey yazmıyor eksik kalıyor buraya göre bence. Ben parmak egzersizinden korktuğum için bir faydası olmadı bana ki zaten egzersiz yaparım diyorsan buradaki arkadaşlar sana fazlasıyla yardımcı olacaklardır. Allah bir an önce bu dertten kurtulmayı nasip etsin bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…