- 7 Mayıs 2013
- 4.629
- 559
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #156.201
kızlar banada yardım edin nolur 8 aylık evliyim ve artık dayanmıyorum bu duruma hiç bişe yapmadım nerden başlıcam neyapıcam bilemyorum..internetten burayı buldum ve yanlız olmadımı anlamak beni birazda olsa rahatlattınolur atlatan arkadaşlar banada bişeler söyleyn
kızlar hepinize merhaba;
bu hastalığı yendikten sonra kontrol amaçlı doktora gittim. durumumu yaptğm bütün egzerszleri,sitemizi ve sizleri anlattım. kendisi jinekolog olasada vajinismus tedavisi yapan bi doktor değil... beni dinledikten sonra tebrik etti ve bizim gibi birsürü hastası olduğunu aylarca yıllarca uğraştıklarını belirterek sitemizin ismini istedi:13::13: :13:
hastalarının hepsine söyleyeceğini belirtti. bende gururla söyledimmm. yılmak yok devam kızlarr......bunuda sizinle paylaşmak istedim :119::119::119::119::119::119::119:
kızlar hepinize merhaba;
bu hastalığı yendikten sonra kontrol amaçlı doktora gittim. durumumu yaptğm bütün egzerszleri,sitemizi ve sizleri anlattım. kendisi jinekolog olasada vajinismus tedavisi yapan bi doktor değil... beni dinledikten sonra tebrik etti ve bizim gibi birsürü hastası olduğunu aylarca yıllarca uğraştıklarını belirterek sitemizin ismini istedi:13::13: :13:
hastalarının hepsine söyleyeceğini belirtti. bende gururla söyledimmm. yılmak yok devam kızlarr......bunuda sizinle paylaşmak istedim :119::119::119::119::119::119::119:
banada yardımcı olur musunuz.. ben çok yeniyim burada.. hiçbir şey yapmadım ben halen ve 12 aylık evliyim...
kontrolünün iyi geçmesine sevindim canım ne güzel doktorun da senin gibi iyi kalpli biriymiş ki insanlara yardımcı olmak adına sormuş :119::119::119::119: :119::119::119::119: :119::119::119::119: :119::119::119::119: :119::119::119::119:
çoğu doktor yapmaz böyle bişey yıllarca doktorlarla birlikte çalışan biri olarak anladım nasıl olduklarını
evlendikten sonra ist.a gelince çok çaresiz kaldım sanki elimi kolumu bağladılar benim
ve hala bi doktorum yok muayeneye bile gitmedim çok tırsak biri olaraktan zaten şehri de tanımıyorum bilmiyorum hangi hastane iyi hangi doktor iyi bilmiyorum
aile hasretine bide bu dert eklenince iyice bunaldım ama sizin gibi meleklerin arasındayım tek konuşabildiğim sizlersiniz iyi ki varsınız :13:
banada yardımcı olur musunuz.. ben çok yeniyim burada.. hiçbir şey yapmadım ben halen ve 12 aylık evliyim...
tabiki oluruz geçmiş olsun arkadaşım hoşgeldin karar vermen zaten yeterli başarman için, senin azmine bağlı ben o kadar bekledikten sonra 1 gecede yendim yeterki kararlı ve ısrarcı ol biraz üstüne düşünce vaji senden korksun
kkaderim mesajaşrın dolmuş canım yazamıyorum özelden
hepinize teşekkür ederim.ilginizden,duanızdan ötürü.çare yok yine başlayacağım egzersize ama yorgunum,durmak zorundayım biraz galiba
merhabalar. ben 1 senelik evliyim. ilk 3 gün denedik olmadı. ben çok ağrılar cektim ondan sonra hep kaçtım. türlü türlü bahanelerle. hep korktum hep korktum. halende korkuyorum. ne olur yardım edin bana. kavgalar sorunlar aldı başını gidiyo. Allah rızası için yardım edin.. bende mutlu olmak istiyorum. aile baskıları bi yandan eşimle sorunlar bi yandan çok bunaldım. hatta intihar etmeyi bile düşündüm. ben bu sorunu asla atlatamayacam galiba. hiçbir şey denemedim daha. çünkü nasıl kullanacağımı bilmiyorum. başaran arkadaşlar yardımcı olur musunuz adım adım bana...kızlar bende bu site sayesınde yendım sorularınz varsa yanıtlayabilirm.
tabiki oluruz geçmiş olsun arkadaşım hoşgeldin karar vermen zaten yeterli başarman için, senin azmine bağlı ben o kadar bekledikten sonra 1 gecede yendim yeterki kararlı ve ısrarcı ol biraz üstüne düşünce vaji senden korksun
Canım tabi alışcaksın. Ne diyorum sana önce kendine güvenya korkuyu atamıyorum işte sorunum buzaten biraz egimli seklde sokmaya calışıyrum ve vajinin basına koyuyorum aparatı snra nefes alıp veriyorum az az bastırıyrum o kendiliğnden gidiyor. ama cok rahat olamıyrum alışamadım daha sokmaya. bir hafta boynca sureklı yaptım bunu ama hala aynıyım birde esimin yanında bunu yapmktanda cekiniyrdum ben zaten daha dun yaptım yanında. onun parmagı yada onun yapmasına izin verebilirmiym bilmiyorum ne kadar dahaa yapmalıyım alışırmıyım szce ya
Hipnoz tedavisini duymuştum ama ne kadar etkilidir bilemiyorum canım.herkese merhaba arkadaslar,
cogu zaman bu siteden cesitli yardimlar aldim.ama hic bir zaman problemimi paylasma cesaretini kendimde bulamadim.bugun hipnozla ilgili bir film izledim (konusu alakasiz )ve daha onceden de vajinismus hastaligi icin hipnoz tedavisinin uygulandigini duymustum.benim bildigim bir iki doktor var hipnoz yapan vajinismusla ilgili yani sadece isim olarak.kendi sitelerinde bircok kisinin yazmis oldugu mektuplar var.sorun su ki halen daha yurt disindayim ve tr ye donmeme 7 ay var.ve bu sorunum yaklasik 4 yildir mevcut.onceleri uzerinde pek durmadim ve nasilsa olur diye zamana biraktim.ama zaman gercekten hic yardimci olmadi.bir kac kisinin yazdiklari okudum ve bir kitap oldugundan bahsettiler.acaba kitaptan deneyip basarili sonuc alan arkadaslar var mi ? ya da hipnoz tedavisini deneyen ? ayni sekilde nlp ninde bu konuda basarili oldugunu duydum.aslinda ailemde nlp ve hipnoz yapan insanlar var ama bilirsinizki en zoru boyle konulari aile ile paylasmak e tabi buna yurt disinda olmakta eklenince pek bir sonuc elde etmek mumkun degil.en azindan tr ye donene kadar biraz da olsa yol katetmek icin neler yapabilirim ? simdiden yardimlariniz icin tesekkur ederim..
Canım hoşgeldin. Öerak etme burayı bulduysan yenene kadar senin peşini bırakmayızkızlar banada yardım edin nolur 8 aylık evliyim ve artık dayanmıyorum bu duruma hiç bişe yapmadım nerden başlıcam neyapıcam bilemyorum..internetten burayı buldum ve yanlız olmadımı anlamak beni birazda olsa rahatlattınolur atlatan arkadaşlar banada bişeler söyleyn
kızlar hepinize merhaba;
merhabalar. ben 1 senelik evliyim. ilk 3 gün denedik olmadı. ben çok ağrılar cektim ondan sonra hep kaçtım. türlü türlü bahanelerle. hep korktum hep korktum. halende korkuyorum. ne olur yardım edin bana. kavgalar sorunlar aldı başını gidiyo. Allah rızası için yardım edin.. bende mutlu olmak istiyorum. aile baskıları bi yandan eşimle sorunlar bi yandan çok bunaldım. hatta intihar etmeyi bile düşündüm. ben bu sorunu asla atlatamayacam galiba. hiçbir şey denemedim daha. çünkü nasıl kullanacağımı bilmiyorum. başaran arkadaşlar yardımcı olur musunuz adım adım bana...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?