Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

aramıza hoşgeldin inşallah elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız arkadaşım ve burdan inşallah aşmadan gitmezsin.

ne güzel bir haber bu :))) helal olsun dr ada kompleksli dr lerden değilmiş :))

hayırlı cumalar herkese....bu mübarek günde,bu sorunla mücadele edenlere Allah kolaylık versin ve en yakın zamanda bu illeti yenmeyi nasip etsinnn

merhaba kızlar sakın egzersizleri ihmal etmeyin gerçekten onsuz çok zor oluyor yenmesi. bunu bir spor yapıyormuş gözüyle bakın daha kolay olacaktır.
ben yeneli 1 ay olucak ama araya hastalıklarım girdi ve 5. deneyısımızı yenı gerceklestirdik. herşey yolunda çok şükür

korkmayın arkadaşlar inanın kokrktuğunuz kadar değil hatta hiç değil....hep kulaktan dolma hurafelerle ürküttüler bizi herkes bu olayı farklı yaşar....bir cesaret gösterin ve yenin asla pişman olmayacaksınız...zehir etmeyin hayatınızı ve evliliğinizi kendinize....Allah yardımcınız olsun..

bende 1 yıllık evli vajinismus sorunu yaşayan biriyim. tedavi görüyorum, bende de kan görme korkusu vardı fakat terapistimin anlatımları okuduğum kitap sayesinde kan olmayacağını tamamen uydurma olduğunu öğrendim. şimdi vajina giriş egzersizlerime başladım ilk denemede hala kan görmeyi bekliyordum hatta o kadar uğraşmama rağmen tek damla görmedim şimdi aklımdan kan görme endişesini tamamen attım daha rahat egzersiz yapıyorum inşallah kısa zamanda bu iş biter.

kontrolünün iyi geçmesine sevindim canım ne güzel doktorun da senin gibi iyi kalpli biriymiş ki insanlara yardımcı olmak adına sormuş :119::119::119::119: :119::119::119::119: :119::119::119::119: :119::119::119::119: :119::119::119::119:
çoğu doktor yapmaz böyle bişey yıllarca doktorlarla birlikte çalışan biri olarak anladım nasıl olduklarını
evlendikten sonra ist.a gelince çok çaresiz kaldım sanki elimi kolumu bağladılar benim
ve hala bi doktorum yok muayeneye bile gitmedim çok tırsak biri olaraktan zaten şehri de tanımıyorum bilmiyorum hangi hastane iyi hangi doktor iyi bilmiyorum
aile hasretine bide bu dert eklenince iyice bunaldım ama sizin gibi meleklerin arasındayım tek konuşabildiğim sizlersiniz iyi ki varsınız :13:

banada yardımcı olur musunuz.. ben çok yeniyim burada.. hiçbir şey yapmadım ben halen ve 12 aylık evliyim...

canım bende 12 aylık evliyim ben evliliğimin 2. haftasında karar verdim yardım almaya. doktorları araştırdım arkadaşlarımla konuştum kadın doğum uzmanına gittim en sonunda 2 tane dernek keşfettim cised ve cetad. siteye girdiğin zaman yardım alabileceğin kurumların adresi ve numarası yazıyor ben cerrahpaşa tıp fakültesine gidiyorum cinsel işlev bozuklukları merkezi. eşinle beraber gidiyorsun sana bazı ödevler veriyor bilinçaltına iniyor. ödevler genellikle haftalık. her hafta gitiğinde ödev kağıdını yanında götürüyorsun ödevlerin üzerine konuşuyorsun. eşinle arandaki bağı kuvvetlendirmek bu süre zarfında sana destek olması amaçlı ödevler veriliyor ve eşine telkinlerde bulunuyor ben 6. seansıma gittim. şu anda vajina girişi ödevlerim var ve çok rahatım bildiğim öğrendiğim birçok şeyin yanlış ve hurafe olduğunu öğrendim. bu erteleme hastalığı bugün yarın deme kendiliğinden çözülmüyor bir an önce harekete geç

haklısın canım ailemizi bile özlediğimiz aklımıza gelmiyordu sıkıntıdan sanki herkes anlayacakmış gibi geliyordu değil mi? hastanın halinden hasta anlarmış ne yapacaksın dr u boşver sen sadece biraz cesarete ihtiyacın var.

banada yardımcı olur musunuz.. ben çok yeniyim burada.. hiçbir şey yapmadım ben halen ve 12 aylık evliyim...

tabiki oluruz geçmiş olsun arkadaşım hoşgeldin karar vermen zaten yeterli başarman için, senin azmine bağlı ben o kadar bekledikten sonra 1 gecede yendim yeterki kararlı ve ısrarcı ol biraz üstüne düşünce vaji senden korksun

kkaderim mesajaşrın dolmuş canım yazamıyorum özelden

hepinize teşekkür ederim.ilginizden,duanızdan ötürü.çare yok yine başlayacağım egzersize ama yorgunum,durmak zorundayım biraz galiba

canım sakın kaybolma biryerlere :) kaçış yok bu defa yenmeden gidemezsin bırakmam seni :))

kızlar bende bu site sayesınde yendım sorularınz varsa yanıtlayabilirm.
merhabalar. ben 1 senelik evliyim. ilk 3 gün denedik olmadı. ben çok ağrılar cektim ondan sonra hep kaçtım. türlü türlü bahanelerle. hep korktum hep korktum. halende korkuyorum. ne olur yardım edin bana. kavgalar sorunlar aldı başını gidiyo. Allah rızası için yardım edin.. bende mutlu olmak istiyorum. aile baskıları bi yandan eşimle sorunlar bi yandan çok bunaldım. hatta intihar etmeyi bile düşündüm. ben bu sorunu asla atlatamayacam galiba. hiçbir şey denemedim daha. çünkü nasıl kullanacağımı bilmiyorum. başaran arkadaşlar yardımcı olur musunuz adım adım bana...

merhabalar. ben 1 senelik evliyim. ilk 3 gün denedik olmadı. ben çok ağrılar cektim ondan sonra hep kaçtım. türlü türlü bahanelerle. hep korktum hep korktum. halende korkuyorum. ne olur yardım edin bana. kavgalar sorunlar aldı başını gidiyo. Allah rızası için yardım edin.. bende mutlu olmak istiyorum. aile baskıları bi yandan eşimle sorunlar bi yandan çok bunaldım. hatta intihar etmeyi bile düşündüm. ben bu sorunu asla atlatamayacam galiba. hiçbir şey denemedim daha. çünkü nasıl kullanacağımı bilmiyorum. başaran arkadaşlar yardımcı olur musunuz adım adım bana...

Canım tabi alışcaksın. Ne diyorum sana önce kendine güven
Eşinle yap bol bol egzersizleri. Onun parmağıyla inan daha rahat olcaksın. Mesela ben kendi 2 parmağımı hiç alamadım. Hep eşiminkini aldım ve canım hiç ama hiç yanmadı. Hissetmedim bile
Hipnoz tedavisini duymuştum ama ne kadar etkilidir bilemiyorum canım.
Burda egzersiz tavsiye edebilirim ancak sana. Parmak veya aparat egzersizlerine başlayabilirsin :13: Hepimiz öyle yendik
Canım hoşgeldin. Öerak etme burayı bulduysan yenene kadar senin peşini bırakmayız
Şimdi sen ilk önce konunun başındaki sayfada kegel egzersizlerinden başla. Daha sonra parmak veya aparat egzersizine başlıcaksın. kendine bi tane kayganlaştırıcı jel temin et. Hazırsan bugün serçe parmak tek boğuma kadar almaya çalışabilirsin

İyi reklam yapmışsın Melisa

Canım o adını bile talafuz etmek istemediğim şeyi at kafandan önce Öyle şey mi olur. Ben buraya gelenlere diyorum ki tek derdiniz bu olsun. Gerçekten o kadar kafamızda büyüttüğümüz kadar bişey değil. Yaptıktan sonra Bu muymuş yani... demeyen yok aramızda
Şimdi sen bir an önce egzersizlere başlamalısın. Öncelikle kayganlaştırıcı jel temin et kendine. Su bazlı olanlardan. Daha sonra serçe parmağına iyice sürerek tek boğum almaya çalış. Parmak yapamam dersen kulak çubuğunu peçeteye sarıp streçleyip ince bir aparat yapabilirsin.

Bugün ne çok yeni arkadaşımız katılmış aramıza... Hepiniz hoşgeldiniz
İnşallah burda derdinize derman olabiliriz. Öncelikle bu hastalığı yenmek istiyosanız kararlı olun. Çünkü bu hastalık tamamen beyinde biten bişey. :13:
Vajinanıza parmak ya da aparat sokmanız gerekiyor egzersiz yaparken. Korkmayın bunu yapmaktan. Bunu yaparak oraya bişey girebileceğinizi beyninize sinyal olarak yolluyosunuz. Zaten vajinamızda SİNİR sistemiyle alakalı hiçbişey yok. Bi sürü kastan oluşan bi organımız. İçinde sadece kaslar var. Ve bu hastalık da o kaslarla ilgili. İlişki sırasında vajina kaslarımiz gereksiz yere kasılıyor. O yüzden ilişkiye izin vermiyor. Egzersiz yaparak o kaslara kasılmamayı öğreticez İnanın ne acı ne de kan hiç bişey olmuyor egzersiz yaparken. Yeter ki önce sabır sonra cesaret yanınızda olsun
Buraya çekinmeden sorular sorun.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…