Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ismi varmı jelin tavsiye ettiğiniz... egzersiz şartmı bu sorunda.. emla uyuşturuyo diyorlar uyuşunca eşimle direk yapabilir miyiz?

canım bak şimdi bütün bunları bir kenara koy sen kendın için eşin için bunu yap sana kendımı örnek vermek ısytyrm . ben ne sorunlar yaşdım bir alllah bilir ama bu siteyı buldugumda ilk adımı atmıştım yenmeye ve burda söylenen herşyı yaptım eşime siteyı göstrdım ve aman dedı bunlar hep yalkan dedı senın elinde dedı ama o bılmıoydu benım ne çektgmı ve ben bu sitede ne dendıyse yaptım sana söyle anlatym bak şimdi bir güzel duş al kahvenı iç ve düşün ben neden yapmaym diye herkez yapıyo ölmuyo sende yaprsın emin ol ben o kadr korkaktm kı asla dedım olmaz ama cesartmı topladım ve ayna karşına geçtm bacaklrımı actım ve ıkındım orda delıgı gördum ve elimi bolca jelledım ve serçe pamagımı o deliğe götrdm ve yerlştrdm sonra ıkınraka iletrm ve ıkındıgında parmagını itiken nefes al ver ben böyle böyle yapark parmaklarımı 3 üne kadr aldım sonra deneyecgm akşam emla krem aldım vajınama surdum ve uyuştu çok azda olsa bunu sana öneririm ben sende al egzerszde kulln çok destklı bır krem yenmemın çogunu emlaya borçlym ben sende şimdi dedıklrmı uygula ben burdym bır sorun olursa lutfen yazz sakın ertleme untma vajinismus bır ertleme hastalagı....

tatlım merhaba hosgledın aramıza..ama once bır kendıne gel bence nedır bu karamsarlık tek senmı yasadın bunları bı bılsen bızde yenene kadar neler cektık.esımızle sorunlarımız oldu..ama yılmadık tek sen değılsın unutma burda hepımız aynı seylerı yasadık ve coğumuz yendık.sımdı ılk ıs olarak kafandakı dusuncelerı sıl at..bunu mutlaka halledıceksın senın neyın eksıkbızden belkıde fazlan vardır.bu hastalık ertleme hastalığı daha 1 sene daha gecmeden hallet bunu canım.once kotu dusunlerı at yapcağına ınan.sonra vajınanı ıncele sonrada egzersızlere baslayalım bız senı burdan yonlendırıcez cnm

bakıyorum vajinama ama ben bile dokunamıyyorum... offffffffffffffff offfffffff

ismi varmı jelin tavsiye ettiğiniz... egzersiz şartmı bu sorunda.. emla uyuşturuyo diyorlar uyuşunca eşimle direk yapabilir miyiz?

Canım emla da kullanabilirsin fakat şu da var hüsrana uğrama olasılığın çok fazla. Yani kafanda bitmediyse eğer, o korkular devam ediyosa emla kullan alkol al, anestezi yaptır, hipnoz yaptır hiç bişey etkili olmaz. Yani şu an hastalığının derecesini bilmiyorum Eşini ne derece yaklaştırabiliyosun. Penisi alabiliyo musun az da olsa.?:26:

kremi nasıl kullanacam.. içinede sürmem gerekiyomu yoksa sadece cevresine mi...

bakıyorum vajinama ama ben bile dokunamıyyorum... offffffffffffffff offfffffff

canımmmm nedne dokunamıosun nevar onda kendı elınle dokuncaksın sonucta acı bısye yokkı elınle bı deydır orda gezdır bak neden korkuosunkı acıycak bısey yapmıcaksın zatenn aynayı al karsına vajınana bak ıkın ve delığın acıldığını gorr ozman farketceksın oraya bıseyleırn gırebılceğını

durumum vahim çünkü 3 sefer tek denedik. p.. değdiriyo biraz itmek istediğinde ben hemen müdahale ediyorum.. şimdi değdirmesine bile izin veremiyorum.. iç çamaşırı çıkartmıyorum yüzeysel oluyo.. utanıyorum kendimden ne rezilim ya...

canım ilk önce egzersizlerle başla 1. sabah tuvalete gittiğinde idrarını yaparken; bir miktar yaptıktan sonra idrarını tutmaya çalış 3 sn kadar sonra gevşe 3 sn. sonra tekrar idrarın bitene kadar.
bu hareketi günde 10 defa 10'ar kez yap özellikle idrar yaparken dene hangi kaslarını çalıştırdığını anlaman için birkaç gün sonra daha rahat yapacaksın.
2. nefes alıp verme teknikleri kullan rahatlaman için
3. bacaklarını hareket ettir bisiklet kullanıyor gibi çevir 10 dak. ilk günler biraz yorucu oluyor ama sonra alışıyorsun. bacaklarının gevşemesi için
4. günde 10. dak aynayı al eline vajinanı incele dokunmaya çalış bir süre sonra kolay olacak bakmak ve dokunmak dudaklarını ayırıp incele zamanla; vajinaya karşı tiksinme, utanma, dokunamama sorunun varsa duyarsızlaşman için
5. banyoya girdiğin zaman kendini bol köpükle ve vücudunla ilgilen kollarını bacaklarını lifle okşarmış gibi yıka

Arkadaşlar benim de hiç tahmin etmediğim şey başıma geldi,ben de 20 günlük evliyim,ilk gece denemeye çok cesaret edemedim,zaten yorgunduk derken yapmadık.Ertesi gün eşim durur mu seviştik sonra penisini girdirecekken ben kasıldım,girdiremedi.biraz dinlendik sonra direkt o bölge odaklı denedik ve yanlış pozisyonda denemişiz,sadece girdirmeye çalıştık ve yarısının girdiğini tahmin ediyorum,canımm inanılmaz kötü şekilde yandı,ve çok fazla kan geldi,o gün içerisinde hep kan gelmeye devam etti,derken derken balayının ilk 3 gününü kendime zehir ettim,sevişiyoruz hersey iyi gidiyor,ama tam girdirecekken başlıyorum vücudumu istemsiz kasmaya,ve ağlamalar ağlamalar.sonra ewlı ablam ıle yine bir ağlama nöbeti geçiriyorken konuştum,onunda bir arkadası aynı problemı yasıyormus,şimdi tatılın tadını cıkarın gelınce dr a gıderız hallederiz dedi,tatilden geldik direkt ramazan başladı geldiğimiz gün,ben yine hertürlü konuda karıştırdığım kk e baktım herkes tıpkı benim gibi,bırazda olsa rahatladım,tek olmadıgımı bılmek ve bırılerının bu durumu benımle aynı durumdayken aştıgını duymak müthiş motıve edici,ben 3 temmuzdan bu yana başlayacagagım egzersızlere dıyorum ama bı turlu başlayamıyorum,zaten oructan sonra halımız kalmıyor,eşim her yaklaştıgında" egzersızlere başlayayım ondan sonra deneriz "die ertelıorum,sizlerin desteğine ihtıyacım var,ilk başta Allaha,sonra sizlere çok güveniyorum,çok güçlü bir insan değilimdir,olaylardan çok cabuk etkılenır yıkılırım,ama şuan bu konu hakkında kendımı az biraz güçlü hissediyor isem bu tamamen sizlerin sayesinde..
yardımlarınıza,yönlendirmelerinize ihtiyacım var,inşallah ramazan ayında benim gibi olan herkes Allah ın izni ile bu işin üstesinden gelecek,şuan hiç egzersiz yapmadım belki bu sbep ile böyle umutlu konusuyorum

merhabalar herkese...

insan psikolojisi garip, evet forumda yapılması gereken herşey yazıyo ama yine de yazdıgın metine illa da cevap verilmesini istiyorsun... birilerinin yanında olduğunu yardım ettiğini görmek istiyor insan. çünkü gercekten sanal harici normal hayatta kimse kimseye destek çıkmıyo.

bu eylülde evleneli tam 1 yıl olacak. ve ben daha hiç bişey yapamadım... eşim üstüme atlayıp zorlamıyo evet, ama tedaviye de yanaşmıyo. ve beklemeyi anlayış olarak görenlerden.... arkadaslar son 3haftadır zona tedavisi görüyorum. vücudumun cok büyük bi bölümü zona suan sıkıntıdan. artık 1 yıldır içimdeki birikmişlikleri siz düşünün.

ve artık patladım, patlayacağım. mahvoldum artık bittim... lütfen yardım arkadaslar. annem dahil çevremden kimse bilmiyo. özelden yazın bişeyler yapın. içimden 40 kere her gün ölmek istediğimi söhylüyorum tanrıya... lütfen yardım edin... zona tedavisi gördüğüm için son 3 haftadır işe gitmiyorum ve son 1 hafta raporum kaldı. bu 1 haftayı cok iyi değerlendirmem lazım. yoksa işten güçten vakit kalmıyor. bana egsersizleri nasıl yaptığınızı değil, egzersizlere başlarken kendinize neler dediğinizi anlatın ne olur. bana gerekli olan tek şey psikolojik destek.

şimdiden çok teşekkürler...

canım merhaba hosgeldın sen cok erken bulmussun burayı nekadar guzel azımle calısrsan 1 aya kalmaz halledrsın bunu tabı kafandada bazı seylerı bıtırmen lazım.sen ılk bastakı denemenızde korktuğun ıcın bırazda bu durumdasın ama egzersız yaparsan herseyı haledersın cnm.herkes oruclu burda genelde .aksama ıftardan sonra hıc olmadı 2 gunde bır egzersız yapıp calısırsan ınan 15 20 dakkanı almıcak kolaylıkla halledersın aynayı al karsına jelıde al kucuk parmağını sokmaya calı ıkınarak ucu gırdımı kalanaı gelıyor zaten

Canım o zaman emlayı nasıl kullancaksın ki. Yani en azından hafif olsaydı hastalığın derecesi kullan dicektim ama senin için şu an egzersiz şart :13:
Arkadaşların dediği gibi bugün şöyle bi incele dokunmaya çalış olur mu ?

evet canım doğru diyosun ama ben anneme çok bağlıyım çoooooooooook özlüyorum ailemi keşke biraz cesaret edebilsem gündüz burada cesaretleniyorum ama gece olunca yine tırt çıkıyo ama yine düzeliceğime inanıyorum

canım hosgeldın.oncelıkle hosgeldın yalnız deılsın.bak yınede basında sayılırsın ben 2 sene sonra yendım bu ıllettı ınankı egzersız yaptınmı hemen basarıosun sonra dıosunku bumuymus cektığım sıkıntııı ne acıma ne yanma hıcbırsey yok canımm ınan buna.ıstersen herseyı yaparsınnn ınsanlar nasıl ılk gecede yapıo ..demekkı bızde yapabılırız lutfen yapcağına ınan sen egzersızlerı naısl yapcaını bılıosun sanırım hadı hemen bugun basla yarın sonucu yaz dığer parmağa gecıs yaparsın

canım ilk önce egzersizlerle başla 1. sabah tuvalete gittiğinde idrarını yaparken; bir miktar yaptıktan sonra idrarını tutmaya çalış 3 sn kadar sonra gevşe 3 sn. sonra tekrar idrarın bitene kadar.
bu hareketi günde 10 defa 10'ar kez yap özellikle idrar yaparken dene hangi kaslarını çalıştırdığını anlaman için birkaç gün sonra daha rahat yapacaksın.
2. nefes alıp verme teknikleri kullan rahatlaman için
3. bacaklarını hareket ettir bisiklet kullanıyor gibi çevir 10 dak. ilk günler biraz yorucu oluyor ama sonra alışıyorsun. bacaklarının gevşemesi için
4. günde 10. dak aynayı al eline vajinanı incele dokunmaya çalış bir süre sonra kolay olacak bakmak ve dokunmak dudaklarını ayırıp incele zamanla; vajinaya karşı tiksinme, utanma, dokunamama sorunun varsa duyarsızlaşman için
5. banyoya girdiğin zaman kendini bol köpükle ve vücudunla ilgilen kollarını bacaklarını lifle okşarmış gibi yıka. canım bana bunu önerdiler bend halen yapmadım. sonra kayganlaştırıcı jel ile serce parmağını sokmaya çalış dediler. bende oruçluyum. yapamıyorum şimdi. ramazandan sonraya da geç oluyo benim için bilmiyorum ya.. yıkılmış durumdayım

hani derler ya "insan" die... hakikaten insansınız... ben bu kadar hızlı cevap geleceğini bile tahmin etmedim. var demekki insan sıfatına yakışacak karakterler. sana cok teşekkür ediyorum.

Allahım, başlayamıyorum egzersize. ne kadar uzakmışım vajinama. 23 yıldır vajinamı yok saymışım. hiç tanışmamışım... ne demeliyim kendime şimdi ben...

Hoşgeldinnn
Geçmiş olsun canım bu arada. İnşallah hem zonayı hep vajiyi atlatırsın
Ölmek lafını da duymayayımm
Bu hastalık o kadar saçma bişey ki ölmeye değmez
Şimdi sen bir an önce egzersizlere başla olur mu ?

teşekkür ederim cnm ama ben vajinama baktığımda hiç ilerisi olan bir delik görmüyorum malesef,oraya dokunma benim için problem değil ama içime birşeyin girmesi düşüncesi beni istemsiz kasıo,çünkü gerçekten doğru dürüst bi delikyok,geçen ıkınarak oturur pozisyonda baktım vajinama ama herkes tarafından iddia edilen delik açılmadı bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…