Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bızde cok uzaktık canım ben ılk ınceledığımde delık yok sandım bende husrana uğramıstım sonra ıkınınca delığı gorunce kendıme geldım sımdı bı ayna al karsına ve ıkın delığı gor o sana azım verecek bı anonce baslaman lazım tatlım kendın ıcın esın ıcın herseyın caresı vardır unutmaaa allahım baska dertler vermesın

Ayy inşallah bugün gelen herkes yener Ne çok kişi geldi böyle
Hoşgeldin canım sen de. Öncelikle bu hastalığı kendin yenmek istiyosan başlaman lazım egzersizlere. Su bazlı bi kayganlaştırıcı al. Sonra serçe parmağına sür ve tek boğum alamaya çalış. Daha sonra da tamamını. Penisin yarısını almışsın galiba. O yüzden egzersizlerde zorlanacağını düşünmüyorum :13:

canımmmm neden olmasın delık yoksa sen nasıl adet goruosun ozaman??bunları bır dusun bakalımmm.bak ben sana yaptığım pozısyonu anlatayım ben tuvaletımı yapar bıgı oturuodum aynayıda bacağımın arasına alıodum ve ıkınıodum bay ac bacaklarını gor delığı oyle kocaman bır delık bekleme ayrıca kucuk bırsey bugun yenıden soyledığım gıbı dene lutfenn yıne goreemzsen otur yere bacaklarını ac aynayı karsına al ve elınle vajınanı bıraz actır ve ıkın artık ılla gormen lazımmm:):)hepımız kasılıoduk unutma ama suanda yenmıs vazıyetteyız dusunn demekkı oluyomus

egzersizlere başlamaya cok korkuyorum beynim resmen oyun oynuyor bana. kendime söz geciremıyorum. ama bugün deneyeceğim. inşallah...

Arkadaşlar bu delik ekstrem bi durum olmadıkça hepimizde var. Bakın ve yerini kavrayın. Büyük dudakların değil, küçük dudakların arasında. Ne çok aşağıda ne çok yukarıda.
Bu arada ortada et parçası gibi bişey de olabilir. Vajina yapıları değişiklik gösterebilir

Son düzenleme:

aynı durumu yaşıyorum yıkılacak birşey yok emin ol. hergün çocuk varmı sorusu duyuyorum eşim bazen bu durumdan yoruluyor kavga ediyoruz ama yine de umudumu kaybetmiyorum.
vajina kaslarımız kuvvetli olmadığı için kasılıyoruz ve söz geçiremiyoruz ne kadar rahatlamaya çalışsak da kendimizi telkin etmeye çalışsak da olmuyor biliyorum ama bu egzersizleri yaparsan vajina kasların güçlenecek onları kontrol edebileceksin. ben bir kulak temizleme çubuğunun tamamını soktum. tamamen rahat girince 2 kulak temizleme çubuğuna geçeceğim. bu aşamaya gelene kadar kitabını okudum, cinsel işlev bozuklukları merkezine gidiyorum. terapistin verdiği gevşeme cd'sini dinliyorum. vajinismus videosu seyrettim bıkana kadar emin ol yorucu yoruldum ama devam ediyorum o ilk çubuğu tamamına kadar soktuğumda ne acı hissettim ne kan gördüm hatta eşime sokturdum aynada görünce o kadar mutlu oldum ki anlatamam eşimde çabalarımı gördükten sonra daha anlayışlı oldu bu akşam yine deneyeceğim yarın yine olana kadar devam.

bunların hepsini bugün inş yapacağım,birşeydaha parmağımız ile deneme yaparken eldiven geçirecekmiyiz?

bu söylediklerinde çok haklısın,doğrusun..bugün ilk hazırlıklarımı,cesaret edebilirsem ilk denememi yapacağım inş.

egzersizlere başlamaya cok korkuyorum beynim resmen oyun oynuyor bana. kendime söz geciremıyorum. ama bugün deneyeceğim. inşallah...

İnan korkacak bişey yok. Büyütme gözünde o kadar. Düşün sadece serçe parmağının tek boğumunu almaya çalış bugün. Parmak yapamam diyosan kulak çubuğunu peçeteye sarıp streçle. Öyle almaya çalış.
Ama bi yerden başla. Ertelemek alışkanlık olursa vaktin hep ertelemekle geçer

bunların hepsini bugün inş yapacağım,birşeydaha parmağımız ile deneme yaparken eldiven geçirecekmiyiz?

prezervatif ve kayganlaştırıcı al kendini hazırla ben kulak temizleme çubuğuyla yapıyorum. prezervatifin içine koy bolca kayganlaştırıcı sür hem kendine hem prezervatife kendini hazırla yavaş yavaş nefes alıp vererek sokmaya çalış ilerlemediğini düşünürsen vajinanı kas sonra yavaşça nefes vererek gevşe ilerleyecek ama ilerlemezse hafif hafif sağa sola çevir. allah kolaylık versin

cnm teşekkür ederim sana,bir arkadas forumda zeytınyagı cok yardım ettı demış acaba zyağı mı kullansam,sen ne dersin?cunku kayganlastıırıcı kuruyabılıo belırlı zamandan sonra?

inşallaha maşallaha gore bısey yok:):)bugun aksama yada bı deneme yap bakalımyarın burda cevabını beklıoruzz erteleme sakın bu zaten erteleme hastalığı

okucak olursak herkes aynsini yaziyo endiselenme inanki tek sen degil brcmm yazmiski delik yok bende brcmmm bende dedim ki 4 5 gun oncesinde melissa ak a bende delik yokoda bana dediki aynayi al otur ikinnn cok ikin var delik gorceksi dedigini yaptim gordum var bu defa ortada et gordum ameliyatlik benim durumum dedim oda normalmisss yani buyuttgumuz seyler normalmis ben parmak sokamam dedim kkaderim avesra melissa ak koc bey gelincik hepsi sokulurr sokarsin dene dediler denedim serce parmagim girdi midem bulandi tiksindim ama girdi gorunce sok oldum demekki hem korku asiliyomus hemde orasi boslukmus ustelik olmuyomusuz olcez korkusu varya ustumuzde yokmus ole bisey sonra isareti alamadim alirsiiinnn girerrr dediler girdi orta girmiyo ortada kaldim dedim ordan bebek cikiyo nasil girmez dediler ortada girdi iki parmak birden asla sokamam dedim oda girdi demek ki oluyoo kendini sikma bunaltma buarada bende 10 aydir evliyim burasi olmasa daha kac 10 ay olcakti allah bilir henuz tam gerceklestiremesemde ilgilerini eksik etmiyolar ustelik guven ve ayrintili anlatmalariylada bilinclendiriyolar ...

cnm teşekkür ederim sana,bir arkadas forumda zeytınyagı cok yardım ettı demış acaba zyağı mı kullansam,sen ne dersin?cunku kayganlastıırıcı kuruyabılıo belırlı zamandan sonra?

Canım jel hiç kurumaz ki hatta çok kayganlaştırıyo :26:
Z.yağı kullanan arkadaşlar memnun. Ben kullanmadığım için jel tavsiye ediyorum. Hangisini kulanacağın sana kalmış. Yeter ki egzersizlere başla

şimdi önce evimi temizleyeceğim, sonra duş alıcam kendime bi türk kahvesi yapıcam. sonra aynanın karsısında önce kendimle konusacağım. eşim zaten gececi bugün... zamanım bol... yapalım arkadaslar. yenelim bunu artık....

Hepimiz kendimiz yendik :13: Başaracağını aklına yerleştir hiç şansı yok zaten bu vajinismusun
Ben inanıyorum , bir haftada yener her akşam egzersiz yapan biri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…