- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #156.241
hani derler ya "insan" die... hakikaten insansınız... ben bu kadar hızlı cevap geleceğini bile tahmin etmedim. var demekki insan sıfatına yakışacak karakterler. sana cok teşekkür ediyorum.
Allahım, başlayamıyorum egzersize. ne kadar uzakmışım vajinama. 23 yıldır vajinamı yok saymışım. hiç tanışmamışım... ne demeliyim kendime şimdi ben...
Ayy inşallah bugün gelen herkes yenerArkadaşlar benim de hiç tahmin etmediğim şey başıma geldi,ben de 20 günlük evliyim,ilk gece denemeye çok cesaret edemedim,zaten yorgunduk derken yapmadık.Ertesi gün eşim durur mu seviştik sonra penisini girdirecekken ben kasıldım,girdiremedi.biraz dinlendik sonra direkt o bölge odaklı denedik ve yanlış pozisyonda denemişiz,sadece girdirmeye çalıştık ve yarısının girdiğini tahmin ediyorum,canımm inanılmaz kötü şekilde yandı,ve çok fazla kan geldi,o gün içerisinde hep kan gelmeye devam etti,derken derken balayının ilk 3 gününü kendime zehir ettim,sevişiyoruz hersey iyi gidiyor,ama tam girdirecekken başlıyorum vücudumu istemsiz kasmaya,ve ağlamalar ağlamalar.sonra ewlı ablam ıle yine bir ağlama nöbeti geçiriyorken konuştum,onunda bir arkadası aynı problemı yasıyormus,şimdi tatılın tadını cıkarın gelınce dr a gıderız hallederiz dedi,tatilden geldik direkt ramazan başladı geldiğimiz gün,ben yine hertürlü konuda karıştırdığım kk e baktım herkes tıpkı benim gibi,bırazda olsa rahatladım,tek olmadıgımı bılmek ve bırılerının bu durumu benımle aynı durumdayken aştıgını duymak müthiş motıve edici,ben 3 temmuzdan bu yana başlayacagagım egzersızlere dıyorum ama bı turlu başlayamıyorum,zaten oructan sonra halımız kalmıyor,eşim her yaklaştıgında" egzersızlere başlayayım ondan sonra deneriz "die ertelıorum,sizlerin desteğine ihtıyacım var,ilk başta Allaha,sonra sizlere çok güveniyorum,çok güçlü bir insan değilimdir,olaylardan çok cabuk etkılenır yıkılırım,ama şuan bu konu hakkında kendımı az biraz güçlü hissediyor isem bu tamamen sizlerin sayesinde..
yardımlarınıza,yönlendirmelerinize ihtiyacım var,inşallah ramazan ayında benim gibi olan herkes Allah ın izni ile bu işin üstesinden gelecek,şuan hiç egzersiz yapmadım belki bu sbep ile böyle umutlu konusuyorum
teşekkür ederim cnm ama ben vajinama baktığımda hiç ilerisi olan bir delik görmüyorum malesef,oraya dokunma benim için problem değil ama içime birşeyin girmesi düşüncesi beni istemsiz kasıo,çünkü gerçekten doğru dürüst bi delikyok,geçen ıkınarak oturur pozisyonda baktım vajinama ama herkes tarafından iddia edilen delik açılmadı bende
Hoşgeldinnn
Geçmiş olsun canım bu arada. İnşallah hem zonayı hep vajiyi atlatırsın
Ölmek lafını da duymayayımm
Bu hastalık o kadar saçma bişey ki ölmeye değmez
Şimdi sen bir an önce egzersizlere başla olur mu ?
canım ilk önce egzersizlerle başla 1. sabah tuvalete gittiğinde idrarını yaparken; bir miktar yaptıktan sonra idrarını tutmaya çalış 3 sn kadar sonra gevşe 3 sn. sonra tekrar idrarın bitene kadar.
bu hareketi günde 10 defa 10'ar kez yap özellikle idrar yaparken dene hangi kaslarını çalıştırdığını anlaman için birkaç gün sonra daha rahat yapacaksın.
2. nefes alıp verme teknikleri kullan rahatlaman için
3. bacaklarını hareket ettir bisiklet kullanıyor gibi çevir 10 dak. ilk günler biraz yorucu oluyor ama sonra alışıyorsun. bacaklarının gevşemesi için
4. günde 10. dak aynayı al eline vajinanı incele dokunmaya çalış bir süre sonra kolay olacak bakmak ve dokunmak dudaklarını ayırıp incele zamanla; vajinaya karşı tiksinme, utanma, dokunamama sorunun varsa duyarsızlaşman için
5. banyoya girdiğin zaman kendini bol köpükle ve vücudunla ilgilen kollarını bacaklarını lifle okşarmış gibi yıka. canım bana bunu önerdiler bend halen yapmadım. sonra kayganlaştırıcı jel ile serce parmağını sokmaya çalış dediler. bende oruçluyum. yapamıyorum şimdi. ramazandan sonraya da geç oluyo benim için bilmiyorum ya.. yıkılmış durumdayım
canım ilk önce egzersizlerle başla 1. sabah tuvalete gittiğinde idrarını yaparken; bir miktar yaptıktan sonra idrarını tutmaya çalış 3 sn kadar sonra gevşe 3 sn. sonra tekrar idrarın bitene kadar.
bu hareketi günde 10 defa 10'ar kez yap özellikle idrar yaparken dene hangi kaslarını çalıştırdığını anlaman için birkaç gün sonra daha rahat yapacaksın.
2. nefes alıp verme teknikleri kullan rahatlaman için
3. bacaklarını hareket ettir bisiklet kullanıyor gibi çevir 10 dak. ilk günler biraz yorucu oluyor ama sonra alışıyorsun. bacaklarının gevşemesi için
4. günde 10. dak aynayı al eline vajinanı incele dokunmaya çalış bir süre sonra kolay olacak bakmak ve dokunmak dudaklarını ayırıp incele zamanla; vajinaya karşı tiksinme, utanma, dokunamama sorunun varsa duyarsızlaşman için
5. banyoya girdiğin zaman kendini bol köpükle ve vücudunla ilgilen kollarını bacaklarını lifle okşarmış gibi yıka. canım bana bunu önerdiler bend halen yapmadım. sonra kayganlaştırıcı jel ile serce parmağını sokmaya çalış dediler. bende oruçluyum. yapamıyorum şimdi. ramazandan sonraya da geç oluyo benim için bilmiyorum ya.. yıkılmış durumdayım
egzersizlere başlamaya cok korkuyorumbeynim resmen oyun oynuyor bana. kendime söz geciremıyorum. ama bugün deneyeceğim. inşallah...
egzersizlere başlamaya cok korkuyorumbeynim resmen oyun oynuyor bana. kendime söz geciremıyorum. ama bugün deneyeceğim. inşallah...
bunların hepsini bugün inş yapacağım,birşeydaha parmağımız ile deneme yaparken eldiven geçirecekmiyiz?
canımmmm neden olmasın delık yoksa sen nasıl adet goruosun ozaman??bunları bır dusun bakalımmm.bak ben sana yaptığım pozısyonu anlatayım ben tuvaletımı yapar bıgı oturuodum aynayıda bacağımın arasına alıodum ve ıkınıodum bay ac bacaklarını gor delığı oyle kocaman bır delık bekleme ayrıca kucuk bırsey bugun yenıden soyledığım gıbı dene lutfenn yıne goreemzsen otur yere bacaklarını ac aynayı karsına al ve elınle vajınanı bıraz actır ve ıkın artık ılla gormen lazımmm:):)hepımız kasılıoduk unutma ama suanda yenmıs vazıyetteyız dusunn demekkı oluyomus
bunların hepsini bugün inş yapacağım,birşeydaha parmağımız ile deneme yaparken eldiven geçirecekmiyiz?
bu söylediklerinde çok haklısın,doğrusun..bugün ilk hazırlıklarımı,cesaret edebilirsem ilk denememi yapacağım inş.
Ayy inşallah bugün gelen herkes yenerNe çok kişi geldi böyle
Hoşgeldin canım sen de. Öncelikle bu hastalığı kendin yenmek istiyosan başlaman lazım egzersizlere. Su bazlı bi kayganlaştırıcı al. Sonra serçe parmağına sür ve tek boğum alamaya çalış. Daha sonra da tamamını. Penisin yarısını almışsın galiba. O yüzden egzersizlerde zorlanacağını düşünmüyorum :13:
inşallaha maşallaha gore bısey yok:):)bugun aksama yada bı deneme yap bakalımyarın burda cevabını beklıoruzz erteleme sakın bu zaten erteleme hastalığı
cnm teşekkür ederim sana,bir arkadas forumda zeytınyagı cok yardım ettı demış acaba zyağı mı kullansam,sen ne dersin?cunku kayganlastıırıcı kuruyabılıo belırlı zamandan sonra?
okucak olursak herkes aynsini yaziyo endiselenme inanki tek sen degil brcmm yazmiski delik yok bende brcmmm bende dedim ki 4 5 gun oncesinde melissa ak a bende delik yokoda bana dediki aynayi al otur ikinnn cok ikin var delik gorceksi dedigini yaptim gordum var bu defa ortada et gordum ameliyatlik benim durumum dedim oda normalmisss yani buyuttgumuz seyler normalmis ben parmak sokamam dedim kkaderim avesra melissa ak koc bey gelincik hepsi sokulurr sokarsin dene dediler denedim serce parmagim girdi midem bulandi tiksindim ama girdi gorunce sok oldum demekki hem korku asiliyomus hemde orasi boslukmus ustelik olmuyomusuz olcez korkusu varya ustumuzde yokmus ole bisey sonra isareti alamadim alirsiiinnn girerrr dediler girdi orta girmiyo ortada kaldim dedim ordan bebek cikiyo nasil girmez dediler ortada girdi iki parmak birden asla sokamam dedim oda girdi demek ki oluyoo kendini sikma bunaltma buarada bende 10 aydir evliyim burasi olmasa daha kac 10 ay olcakti allah bilir henuz tam gerceklestiremesemde ilgilerini eksik etmiyolar ustelik guven ve ayrintili anlatmalariylada bilinclendiriyolar ...
şimdi önce evimi temizleyeceğim, sonra duş alıcam kendime bi türk kahvesi yapıcam. sonra aynanın karsısında önce kendimle konusacağım. eşim zaten gececi bugün... zamanım bol... yapalım arkadaslar. yenelim bunu artık....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?