Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum yardımlarınız,desteğiniz için,ben çıkıyorum,inş akşam iyi bir deneme geçiririm ve geçirirsiniz
Allah hepimize kolaylık versin..

arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum yardımlarınız,desteğiniz için,ben çıkıyorum,inş akşam iyi bir deneme geçiririm ve geçirirsiniz
Allah hepimize kolaylık versin..

Allah yardımcın olsun canım
Benim de çıkmam lazım. Akşama inşallah hepinizin güzel haberlerini görürüz

arkadaşlar buraya üye olalı 2 gün sonra 2 ay olacak henüz çok ilerleme kaydedemedim ama sizin gibi insanlarla karşılaştırdığım için Rabbime çok şükrediyorum bugün inşallah sultanahmette sizlere ve kendime dua edeceğim yenemeyenlere kolaylık yenen arkadaşlarıma da başka dert vermesin diye:)))))) haftasonları evimde net.ollmadığından giremiyorum umarım p.tesi iyi haberlerle geleceğim :13:

hacicoo msj atamıorm sana msj kurun doluu.
yenmedende gidip muayene olabilirsn cnm. zarın ne durumda herhangi bişi varmı die baktırabilirsn.

İzzettin Çalışlar Cad. No:55/2 Bahçelievler
Tel :
212 556 48 82
açık adresi bu cnm. ama şöle tarif edeyim. incirli durağında iniyorsun cnm. ömür alışverişmerkezinin tarafına geçiosun orda çalışlar caddesi die sorarsa gösterirler hemen. yakın zaten.çalışlar caddesinde ziraat bankası var onun çaprazı hemen cadde üzerinde bulursn hemen cnm :)

Arkadaslar merhaba, ben 3yildir evliyim ve dun bu illeti yendim. Allah hepinize yenmeyi nasip etsin ben basardiysam herkes basarabilir, inanin ve azmedin...

tebrikler gözün aydın canım benim çok sevindim darısı diğer arkadaşların başına inşallah.biraz nasıl yaptığını anlat ki arkadaşlarda cesaret alsınlar.

Bacım hoş geldin sefalar getirdin, seni görmek ne güzel :81: ne zamandır yoktun, ben yendim sen kayboldun, nasılsın iyimisin keyifler nasıl?
Sen bu topiğin neşe kaynağısın canım, kaybolma bir yerlere..
evet yahuuuu öyle oldu bacımmmm yenmişin yaaa tekrar tebrikler artık hamileliğinle konuşuruz inşlh :) görüşürz inşlh bacım.
bende çok çok şükür iyim işler güçler yaşıyoz işteee :)

hoşbuldum elabımmm... sorma yaaa öyle oldu giremez oldummm... al benden de okadara iş güç evi yoluna koyamadım tam olarakkk birde ramazannn sıcakkklarr öyle şükürler olsunn :)
darısı isteyen herkese bacımmmm ahh ağzından bal akıyor parmakların bal yazıyor deseneee çoluk çocukkk inşllh olurdaa:) ne diyimmm...
eeee asıl sende bişeler yokmudurrr sen yasemin mina evrim neyi bekliyonuzzz hamilelik içinnnn.... :)

cecem halen yenmedi memleketinde ailesinin yanına gitti tatile artık gelince inşallah oda halledecek
ahhhh cecemmmm ahhhh....
ALLAHIM TÜM BACILARIMI BU DERTTEN KURTARSINNNN

BACIMMM yazın beni yıllar önceki benliğime aldı götürdüüü boşanmayı düşünmek dert sıkıntı egzersiz süreci stres ağlamalar kasılmalar usanmalar uffff hepsini yaşamış biri olarakkk sana tek ve en önemli tavsiyemmmm inşlhhh isteğinle azminle bu egzersizlereee uyarak ilerletmennnn gör bakkk sende kendindeki aşamaları görünce daha da azimle yapıcaksın bacımmm... eş ahhh evet eşe de çok büyük yükümlülük düşüyorrr benim eşimde aynenn böyle süreçler yaşattı hatta daha kötü aşamalar yaşadım allahım kimselere vermesin öylesini amaaa şunu bil ki egzersize karşıda olsa eş yaparak ilerleyinceee o iş bitince egzersizin lafı bile geçmemiş olucak aranızda.... lütfen bacım sakın ha bırakma egzersiziniii düğün bayram ramazan sıcak tatil demeden yapppp erteleme sakın egzerszini ve yeneceksindir.... şuan ne aşamalardasın tam olarak bilmiyorummm ama inşlh ilerleme kaydetip en başta moralmennn egzersiz olayınaaa motive olmuşundur inşlh.... inşlh yardımcı olacağımmm bir şekilde görüşmek ümidiyle bacımmm... egzersize devammm

kızlar yeni gelin var :))) gbdilek darısı sizinde başınıza inşallah.
yeni gelinide kocaman tebrik ediyorum kaç ay sonra ilk halayımı çekeyimmm

bacımm çok çok tebriklerrrr
Arkadaslar merhaba, ben 3yildir evliyim ve dun bu illeti yendim. Allah hepinize yenmeyi nasip etsin ben basardiysam herkes basarabilir, inanin ve azmedin...
çok çok tebrikler bacım

ya esime izin veremiyorum sorun orda zaten :) dun zeytnyagyla yaptım kaderimin dediği gibi daha rahat iki parmk soktum ve esimede bir parmk izin verdm. snrasında yine acı duydum biraz. esimle alışamadım napcam yaa ( senin dediğin muzikte işe yaradı gerckten sağol biraz daha rahatlattı. acıyı dusunmeme vesile oldu.

Ben buraya aslinda üye olali baya bi zaman oldu. Arkadaslar egzersizlerden bahsettiler ama ben kendi kendime yapamadim, insanin cani kendine cok kiymetli. Hic iliskiye girememistik, degil serce parmagi kulak copunu bile yapamadim. Yaklasik 1 ay once Dr a gittim ve 3 gunde en buyuk dilatoru aldim. Yurtdisinda yasiyoruz esim tedaviye katilamamisti. Iki gun once evime dondun, dun denedik ve oldu. Hala inanamiyorum. Ama dr un uyguladigi yontem de ayni. Az bir cesaretle kendiniz de bunu basarabilirsiniz, paralariniz da size kalir. Kendiniz yapamiyorsaniz cok güvendiğiniz bir arkadasiniz bile size yardimci olabilir esiniz dışında.

hiçbirşeyi yapamazken nasıl 3 gunde en buyuge gectiniz ve esinizle deneme asamasına geldiniz. nasıl bir dusunce ve pskolojyle rahatladınz doktor ne yaptı anlatrmısınız bizede ?

Gökçem bana daha çok var yavv
İnşallah hayırlısıyla bi iş bulayım da bi de şu kiracılıktan kurtulursak tamamdır :13:

Tebrik ederim Allah başka dert sıkıntı vermesin inşallah
Kendi iki parmağını alabildiysen helal sana gül valla Eşine de alış biraz. Eş denemesi öncesi gerçekten çok faydalı eşle yapılan egzersiz. Bi kere ona karşı güvenin artıyor :13:
İşte başka bişeye odaklandığın an kasılmıyosun gevşiyosun. Aynı şekilde tv de açabilirsin. Film seyrederken yapabilirsin egzersiz. Ben öyleydim sanki orayı düşündükçe olamayacak gibi geliyodu. Hele aynayla hiç yapamıyodum Göz görmeyince gönül katlanır derler ya

Son düzenleme:
evet cok sukur iki parmagi yapabildm dun yag sayesnde.. bir iki gun daha deniycem olursa p..se geceyim diyrum. sence napiyim ne zamn hazr olurum ki yaa :----(

Canım o hiç belli olmaz ki. Mesela ben 2 parmakta yendim. Ama tamamen beyninde bitirmeyle alakalı. 2 parmağa alıştıktan sonra eş denemesi yapabilirsin ama denemede başarılı olma garantin biraz zayıf En garantisi 3 parmak ya da aparatla yapanlar için de 10-13 cm :13:
Tabi kendini hazır hissediyosan eş denemesi yapman faydalı bile senin için

hiçbirşeyi yapamazken nasıl 3 gunde en buyuge gectiniz ve esinizle deneme asamasına geldiniz. nasıl bir dusunce ve pskolojyle rahatladınz doktor ne yaptı anlatrmısınız bizede ?

Kusura bakma canim uzun bir cevap yazmistim telefonumun sarji bitti yazdiklarim da silindi. Herneyse..
Ben de daha once dr a gittigini soyleyen birine sordum nasil oldu diye anlatmamisti o yuzden soz verdim bu hastaligi yenersem anlaticam diye.
Ankarada S.Eserdaga gittim. Ilk gun cok yorgun uykusuz ve de ac idim. Tedaviye baslamayiz saniyordum ama basladik.Dr muayene etti biraz zar sorunu da var ama egzersizler esnasinda o da duzelir dedi. Sonra asistaniyla egzersize basladik.
EMla Krem ve Bepanthen surdu biraz en kucuk dilatore. Ben de vajinama surdum emla ve bepanthen. Sonra havadan sudan muhabbet etmemi surekli konusmami sagladi arkadas. Bu da dikkati dagitiyor ve kasilmayi azaltiyor. Burundan derin nefes alip agizdan veriyorsun surekli. En kucuk dilator canimi yakti ama Dr mantar var bir de Emla krem yanma yapabilir demisti sanirim onlardan bir de iste yorgunluk halsizlikten agrim oldu.Derken ikinci dilatore gectik o da oldu.Diger iki gunde 3. ve 4. dilatorle calistik.
Bir en basta az bir agriyi goze almak gerek. O agri da hic birsey degil gercekten.

Iste zaten hic oyle uzun zamana yayilacak bir sorun degil. Konsantre olup egzersiz yapmak gerek. Bana bir arkadasim onermisti ben yaptirayim sen kendine yapamazsin demisti kabul etmemistim. O kadar masrafa girecegime simdiki aklim olsa kabul ederdim. O sebepten bence varsa oyle bir yakin arkadasiniz yapabilir eger ki hic yapamadiysaniz. Herkes kendi yenebilir ama bazen istisnalar olabilir insan kendini zorlayamayabilir oysa baska biri olursa bu daha kolay olur. Esinizle muhabbettiniz iyiyse bu konuda yardimseverse parmak degil bir dilator yardimiyla egzersiz yapabilirsiniz.Siz yonlendirirseniz hic sorun olmaz 3 gunde siz de yenebilirsiniz. Hatta yoksa bir yakininiz o sekil bir kadin dogum hemsiresinden bile yardim alabilirsiniz.

evet cok sukur iki parmagi yapabildm dun yag sayesnde.. bir iki gun daha deniycem olursa p..se geceyim diyrum. sence napiyim ne zamn hazr olurum ki yaa :----(

canım 2 taneden sonra pe.se geçmenı tavsıye etmıyorum. 3 parmağa kadar gel bi. ki zaten iki parmağı alan 3ü de alacaktır. 3le de bır gun boyuca egzersız yap ıyıce kaslarını tanı ve esnet. o arada cesaret de bayagı artacaktır. cok ıstersen anca ozaman deneyeblrsn. çünkü yenme ıhtımalının en yuksek oldugu egzersız parmak olarak 3 parmak.. ama %100 değildir. sadece baya yuksek ıhtımal yenebılırsın . ama aparatlara da geçrsen kesınlkle %100 yenersın. çünkü vajınana senden başka birşeyın gırmesı senı %100 pe..se hazırlar.. hatta eş denemesınde nasıl yendim der durursunuz. kendılıgınden gırer...ki zaten 3 parmagını alablen bırı aparatların yani dilatörlerın tum kalınlklarını rahatlkla alablr bır gunde bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…