- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #156.261
Canım jel hiç kurumaz ki hatta çok kayganlaştırıyo :26:
Z.yağı kullanan arkadaşlar memnun. Ben kullanmadığım için jel tavsiye ediyorum. Hangisini kulanacağın sana kalmış. Yeter ki egzersizlere başla[/QUOT
cnm biz o zaman balayında bitek durex ın jelini bulabılmıstık,o hem vücuda sürülebiliyor hemde vajına bölgesıne.kayganlık verıo ama belırlı zmandan sonra sankı kurudu diye hatırlıyorum,neyse ben yapayımda ikisini birden kullanırım artık
arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum yardımlarınız,desteğiniz için,ben çıkıyorum,inş akşam iyi bir deneme geçiririm ve geçirirsiniz
Allah hepimize kolaylık versin..
arkadaşlar buraya üye olalı 2 gün sonra 2 ay olacak henüz çok ilerleme kaydedemedim ama sizin gibi insanlarla karşılaştırdığım için Rabbime çok şükrediyorum bugün inşallah sultanahmette sizlere ve kendime dua edeceğim yenemeyenlere kolaylık yenen arkadaşlarıma da başka dert vermesin diye:)))))) haftasonları evimde net.ollmadığından giremiyorum umarım p.tesi iyi haberlerle geleceğim :13:
Arkadaslar merhaba, ben 3yildir evliyim ve dun bu illeti yendim. Allah hepinize yenmeyi nasip etsin ben basardiysam herkes basarabilir, inanin ve azmedin...
evet yahuuuu öyle oldu bacımmmm yenmişin yaaa tekrar tebrikler artık hamileliğinle konuşuruz inşlh :) görüşürz inşlh bacım.Bacım hoş geldin sefalar getirdin, seni görmek ne güzel :81: ne zamandır yoktun, ben yendim sen kayboldun, nasılsın iyimisin keyifler nasıl?
Sen bu topiğin neşe kaynağısın canım, kaybolma bir yerlere..
hoşbuldum elabımmm... sorma yaaa öyle oldu giremez oldummm... al benden de okadara iş güç evi yoluna koyamadım tam olarakkk birde ramazannn sıcakkklarr öyle şükürler olsunn :)ooo kimler gelmiş kimler gökçe hanım hoşgeldiniz nasılsın bir gittin bir daha gelmedin ben iyiyim kendi adıma iş güç sıcaklar ramazan derken gidiyoruz işte eskisi kadar giremiyom topiğe arada girip çıkıyom bugünde öyle bir gireyim dedim baktım sen gelmişsin yeni evinde hayırlı olsun canım güle güle otur eskit eşinle çocuklarınla mutlu huzurlu ol inşallah
ahhhh cecemmmm ahhhh....cecem halen yenmedi memleketinde ailesinin yanına gitti tatile artık gelince inşallah oda halledecek
BACIMMM yazın beni yıllar önceki benliğime aldı götürdüüü boşanmayı düşünmek dert sıkıntı egzersiz süreci stres ağlamalar kasılmalar usanmalar uffff hepsini yaşamış biri olarakkk sana tek ve en önemli tavsiyemmmm inşlhhh isteğinle azminle bu egzersizlereee uyarak ilerletmennnn gör bakkk sende kendindeki aşamaları görünce daha da azimle yapıcaksın bacımmm... eş ahhh evet eşe de çok büyük yükümlülük düşüyorrr benim eşimde aynenn böyle süreçler yaşattı hatta daha kötü aşamalar yaşadım allahım kimselere vermesin öylesinimerhabalar aylar once uye olmustum bır kere msj yazabılmıstım.. ben bıryıldır evlıyım ve esımle bırlıkte olamıyoruz baslarda o sabır ettı. ama son zamanlarda hep nezaman olacak yarın kesın olacakmı fılan dedı ve yıne bırgun denedık yapamadım.. oda benımle konusmuyor artık napıcam bılmıyorum benım elımdeymış gıbı davranmasından nefret edıyorum bosanma derecesıne geldık artık..
yeni gelinide kocaman tebrik ediyorum kaç ay sonra ilk halayımı çekeyimmmkızlar yeni gelin var :))) gbdilek darısı sizinde başınıza inşallah.
bacımm çok çok tebriklerrrröncelikle mrb arkadaşlar ne kadar buraya çok yazmasam da hep takip ettiğim bi site. bu hastalıgı yenenlerin nasıl yendiklerini onların yaptıklarını neden ben yapamıyorum diye düşünürdüm ve artık bende yendim bu hastalıgı :))) şuan ne yazacagımı bilemiyorum valla ama hep bu günü hayal etmiştim bu hastalıgı yenip bende bu sitede duygularımı paylaşcam dedim.çünkü bu güne kadar hiç kimseye anlatamadım içimdekileri ama artık her şey bitti o kadar mutluyum ki anlatamam 10 ayımı heba ettim allah bu hastalıkla mücadele edenlere yardım etsin. sorularım da bana yol gösteren ve bu siteyi kuran arkadaşalardan allah razı olsun herkese teşekkürler...
çok çok tebrikler bacımArkadaslar merhaba, ben 3yildir evliyim ve dun bu illeti yendim. Allah hepinize yenmeyi nasip etsin ben basardiysam herkes basarabilir, inanin ve azmedin...
Canım tabi alışcaksın. Ne diyorum sana önce kendine güven
Eşinle yap bol bol egzersizleri. Onun parmağıyla inan daha rahat olcaksın. Mesela ben kendi 2 parmağımı hiç alamadım. Hep eşiminkini aldım ve canım hiç ama hiç yanmadı. Hissetmedim bile
:
Ben buraya aslinda üye olali baya bi zaman oldu. Arkadaslar egzersizlerden bahsettiler ama ben kendi kendime yapamadim, insanin cani kendine cok kiymetli. Hic iliskiye girememistik, degil serce parmagi kulak copunu bile yapamadim. Yaklasik 1 ay once Dr a gittim ve 3 gunde en buyuk dilatoru aldim. Yurtdisinda yasiyoruz esim tedaviye katilamamisti. Iki gun once evime dondun, dun denedik ve oldu. Hala inanamiyorum. Ama dr un uyguladigi yontem de ayni. Az bir cesaretle kendiniz de bunu basarabilirsiniz, paralariniz da size kalir. Kendiniz yapamiyorsaniz cok güvendiğiniz bir arkadasiniz bile size yardimci olabilir esiniz dışında.
hoşbuldum elabımmm... sorma yaaa öyle oldu giremez oldummm... al benden de okadara iş güç evi yoluna koyamadım tam olarakkk birde ramazannn sıcakkklarr öyle şükürler olsunn :)
darısı isteyen herkese bacımmmm ahh ağzından bal akıyor parmakların bal yazıyor deseneee çoluk çocukkk inşllh olurdaa:) ne diyimmm...
eeee asıl sende bişeler yokmudurrr sen yasemin mina evrim neyi bekliyonuzzz hamilelik içinnnn.... :)
Tebrik ederim Allah başka dert sıkıntı vermesin inşallahArkadaslar merhaba, ben 3yildir evliyim ve dun bu illeti yendim. Allah hepinize yenmeyi nasip etsin ben basardiysam herkes basarabilir, inanin ve azmedin...
Kendi iki parmağını alabildiysen helal sana gül vallaya esime izin veremiyorum sorun orda zaten :) dun zeytnyagyla yaptım kaderimin dediği gibi daha rahat iki parmk soktum ve esimede bir parmk izin verdm. snrasında yine acı duydum biraz. esimle alışamadım napcam yaa( senin dediğin muzikte işe yaradı gerckten sağol biraz daha rahatlattı. acıyı dusunmeme vesile oldu.
evet cok sukur iki parmagi yapabildm dun yag sayesnde.. bir iki gun daha deniycem olursa p..se geceyim diyrum. sence napiyim ne zamn hazr olurum ki yaa:- - - -(
hiçbirşeyi yapamazken nasıl 3 gunde en buyuge gectiniz ve esinizle deneme asamasına geldiniz. nasıl bir dusunce ve pskolojyle rahatladınz doktor ne yaptı anlatrmısınız bizede ?
Kusura bakma canim uzun bir cevap yazmistim telefonumun sarji bitti yazdiklarim da silindi. Herneyse..
Ben de daha once dr a gittigini soyleyen birine sordum nasil oldu diye anlatmamisti o yuzden soz verdim bu hastaligi yenersem anlaticam diye.
Ankarada S.Eserdaga gittim. Ilk gun cok yorgun uykusuz ve de ac idim. Tedaviye baslamayiz saniyordum ama basladik.Dr muayene etti biraz zar sorunu da var ama egzersizler esnasinda o da duzelir dedi. Sonra asistaniyla egzersize basladik.
EMla Krem ve Bepanthen surdu biraz en kucuk dilatore. Ben de vajinama surdum emla ve bepanthen. Sonra havadan sudan muhabbet etmemi surekli konusmami sagladi arkadas. Bu da dikkati dagitiyor ve kasilmayi azaltiyor. Burundan derin nefes alip agizdan veriyorsun surekli. En kucuk dilator canimi yakti ama Dr mantar var bir de Emla krem yanma yapabilir demisti sanirim onlardan bir de iste yorgunluk halsizlikten agrim oldu.Derken ikinci dilatore gectik o da oldu.Diger iki gunde 3. ve 4. dilatorle calistik.
Bir en basta az bir agriyi goze almak gerek. O agri da hic birsey degil gercekten.
evet cok sukur iki parmagi yapabildm dun yag sayesnde.. bir iki gun daha deniycem olursa p..se geceyim diyrum. sence napiyim ne zamn hazr olurum ki yaa:- - - -(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?