Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bir aylık evliyim ve vajinismus illetiyle karşı karşıyayım lütfen yardım edin (

canım hoş geldin, yeni evlisin daha maşallah umarım kısa zamanda yenersin..
vajinismusun kurtuluşu egzersiz yapmak canım, herhangi bişey yaptınmı egzersiz falan? eğer yapmadıysan bir an önce başla. öncelikle kayganlaştırıcı bir jel temin et, eczanelerden yada büyük marketlerden okeyin ve durexin jellerini alabilirsin. sonra serçe parmağına bir doktor eldiveni geçir burnundan derin bir nefes al, nefesini verirken yavaşça parmağını ittir.. hiç korkma parmağını sokmaktan olur mu.. çünkü hepimiz yenmeden önce bu yollardan geçtik ve hiçbirimize bir şey olmadı.. cesaretli ve azimli ol, ve her zaman pozitif olmaya çalış canım.. takıldığın bir yer olursa da gel sor, ama sakın pes etme ve erteleme, hadi kolay gelsin canım

bir aylık evliyim ve vajinismus illetiyle karşı karşıyayım lütfen yardım edin (

hoşgeldın koes. egzersız falan yapablıo musun veya başladın mı? bana sevıyenı soylersen ona göre yardımcı olablırım. ayrıca dert etme daha yenisin. forumu sıık takip edersen bı kaç gunde yenersın Allahın ıznıyle. oyle korkulcak bı sorun değil aslında.. yeterkı yenecem dıyıp iste. isteyınce anca yeniliyo bu hastalk.

kızlar çok teşekkür ederim ilginiz için. Ben vajinama parmağımı sokabiliyorum. hatta iki parmağımı 2. boğumuna kadar sokabiliyo
rum. vajinismusu düğün gecemde araştırmaya başladım diyebilirim. Ama hala bakireyim. ne yapmam lazım bana yardımcı olun

Ramazan dan dolayı günler okadar yoğun geçiyoki egzersiz yapmaya vaktim olmuyor hep erteleniyor gerçektende bu erteleme hastalığıymış ramazandan sonrada tatile ailelerin yanına gidecez napcam ya (

canım sırt üstü uzan kendini kastığını hissettiğinde derin nefes al ver ve ıkınmayı dene eline yeterince yağ sürerse eşin ve sen söylediğim gibi ıkınırsan kastığında, çünkü ıkındığın zaman aynı anda kendini kasma gibi bir ihtimalin yok dolayısıyla acıda hissetmeyeceksin, yeterince yağ sürülürse vajina içine o zaman acı hissetmezsin istersen arkadaşların dediği gibi 3 parmaktan sonra eş denemesine geç ben egzersizden anlamam ama istersen hemen de deneyebilirsin sen ne zaman kendini hazır hissedersen ama vajinan iyice yağlanır ve parmak rahatça içine girip çıkar ve sen acı hissetmezsen işte o an eş denemesini yapabilirsin,burda işin sırrı yeterince kayganlaşması vajina içinin, ve ıkınmak.eşin parmağını içine doğru itiyor ya işte o an ıkınacaksın canım.

Son düzenleme:

Canım merhaba. 2 parmağı 2 boğuma kadar alman gerçekten büyük bir başarı
Şimdi sıra 3 parmakta o zaman. Tabi 2 parmağa iyice alışman gerek öncelikle
Yüzük ve işaret parmağını altta birleştir, orta parmağın üstte kalacak şekilde almaya çalış. Egzersiz yaparken bolca jel kullan
Sen işin büyük kısmını halletmişsin, biraz daha sabır ve gayret göster

Son düzenleme:

öyle deme yaa gercekten mi ben 3 parmak yapamam asla.. iki parmkta denemeyi dusunuyrdum (

anlattıgın için tesekkur ederm. gerckten anlatmıyrlar ve ustu kapalı seyler soyluyrlar o zamnda faydalı olmuyor kimseye. ya ben baskasına yaptıramam ki. esimle muhabbetim iyi ama ondan korkuyorum zaten ve onun yapması beni kasıyor. ben kendim hakimiyetin bende oldugunu bilnce daha rahat ediyorum. o yuzden doktorada gtsem zor olurmus demekki :) ben zaten parmaktan korkuyrum aparat daha kolay oluyr ama tam olarak dilator setim yok o yuzden napcagmı sasrmış durumdaym ne denesem acaba :)

butun cesaretim gitti yaa ( ben 3 parmak yapamam ki yagla kolay olmustu iki parmak öyle olunca p.ste kolay olur diye dusunmustum. napcam smdi yaw kafam karstı...

bişey sorcam ya bephantol kremiiyle brlkte yagı sursem olur mu ki. cnku yanmada oluyr biraz belki krem azaltır yanmayı. ama ikisi brleşnce iyice yakmasın beni :)

ya zaten aparat denemeye calışıyrum ama dilatorum yok. ve o kalınlıklarda mumu nerden bulcam ki. genlde mumlar ince

Canımcım ne kadar ince olursa olsun. Bizde çözüm bitmez
Sen mumu al, peçeteyle kalınlaştırcaksın onu her aşamadan sonra. 1 ya da 2 cm. Benim mumum beyaz bakkal mumuydu. Ben onu 8 cm e kadar peçeteyle kalınlaştırdım.
Aparatın hazırlanışı şöyle. Mumu peçeteye sarıp streçle sar sıkı sıkı. Daha sonra prezervatife geçir. Bu kadar işte

Son düzenleme:

ayyyyy cok sevndim buna yaaa bende cok sinr oluyrdum cıkıp carsıya mum arycaktım heryerde :))) bugun yapmam lazım bu aparat tarifini :)

ayyyyy cok sevndim buna yaaa bende cok sinr oluyrdum cıkıp carsıya mum arycaktım heryerde :))) bugun yapmam lazım bu aparat tarifini :)

Bence de hemen yap Hem daha kolay aparat, parmağa göre. Parmağınla hissediyosun aparatla hissetmiyosun ya daha insana güvenli geliyor
10 cme kadar kalınlaştırabilirsen aparatın çevresini, eş denemesine hazırsın inşallah

evet yaa bana parmak demeyinde aparatı kalınlaştırayım o sorun degil :) benm simetri hastalığım var parmaklar tam yuvarlak olmaynca moralimi bozuyr olmuyor gbi geliyor

bişey sorcam ya bephantol kremiiyle brlkte yagı sursem olur mu ki. cnku yanmada oluyr biraz belki krem azaltır yanmayı. ama ikisi brleşnce iyice yakmasın beni :)

canım o yanma şu nedenle diye düşünüyorum tam yağlamadan birden acele mi ediyosun acaba yavaş yavaş ıkınarak denersen acımaz diye düşünüyorum genelde deneyen arkadaşlarımda yağı fazla kullananlar acımadığını söylüyor. aceleyle hemen olsun isteyip canını yakma derim ben. vajinana herşeyi sürme öyle güzelim zarar verebilir istersen kayganlaştırıcıyla yağ sür :) oda değişik olur ama sadece jelle bir dene birde yağ ile dene hangisi daha rahatsa öyle devam et. ama kasarsan canın acır,kasmanda normal kastığın zamanlar zorlama sadece aynı şeyleri yazıyorum ama kastığını hissettiğinde ıkın sürekli nefes al ver.

yok yaa inan ki cok surdum yagı hatta yag içinde kaldı heryer nyse bakalım bi daha deneriz de. aparata yag surup yapsam olur mu ki :44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…