- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #156.281
bir aylık evliyim ve vajinismus illetiyle karşı karşıyayım lütfen yardım edin(
bir aylık evliyim ve vajinismus illetiyle karşı karşıyayım lütfen yardım edin(
hoşgeldın koes. egzersız falan yapablıo musun veya başladın mı? bana sevıyenı soylersen ona göre yardımcı olablırım. ayrıca dert etme daha yenisin. forumu sıık takip edersen bı kaç gunde yenersın Allahın ıznıyle. oyle korkulcak bı sorun değil aslında.. yeterkı yenecem dıyıp iste. isteyınce anca yeniliyo bu hastalk.
ya esime izin veremiyorum sorun orda zaten :) dun zeytnyagyla yaptım kaderimin dediği gibi daha rahat iki parmk soktum ve esimede bir parmk izin verdm. snrasında yine acı duydum biraz. esimle alışamadım napcam yaa( senin dediğin muzikte işe yaradı gerckten sağol biraz daha rahatlattı. acıyı dusunmeme vesile oldu.
kızlar çok teşekkür ederim ilginiz için. Ben vajinama parmağımı sokabiliyorum. hatta iki parmağımı 2. boğumuna kadar sokabiliyo
rum. vajinismusu düğün gecemde araştırmaya başladım diyebilirim. Ama hala bakireyim.ne yapmam lazım bana yardımcı olun
Canım o hiç belli olmaz ki. Mesela ben 2 parmakta yendim. Ama tamamen beyninde bitirmeyle alakalı. 2 parmağa alıştıktan sonra eş denemesi yapabilirsin ama denemede başarılı olma garantin biraz zayıfEn garantisi 3 parmak ya da aparatla yapanlar için de 10-13 cm :13:
Tabi kendini hazır hissediyosan eş denemesi yapman faydalı bile senin için
Iste zaten hic oyle uzun zamana yayilacak bir sorun degil. Konsantre olup egzersiz yapmak gerek. Bana bir arkadasim onermisti ben yaptirayim sen kendine yapamazsin demisti kabul etmemistim. O kadar masrafa girecegime simdiki aklim olsa kabul ederdim. O sebepten bence varsa oyle bir yakin arkadasiniz yapabilir eger ki hic yapamadiysaniz. Herkes kendi yenebilir ama bazen istisnalar olabilir insan kendini zorlayamayabilir oysa baska biri olursa bu daha kolay olur. Esinizle muhabbettiniz iyiyse bu konuda yardimseverse parmak degil bir dilator yardimiyla egzersiz yapabilirsiniz.Siz yonlendirirseniz hic sorun olmaz 3 gunde siz de yenebilirsiniz. Hatta yoksa bir yakininiz o sekil bir kadin dogum hemsiresinden bile yardim alabilirsiniz.
canım 2 taneden sonra pe.se geçmenı tavsıye etmıyorum. 3 parmağa kadar gel bi. ki zaten iki parmağı alan 3ü de alacaktır. 3le de bır gun boyuca egzersız yap ıyıce kaslarını tanı ve esnet. o arada cesaret de bayagı artacaktır. cok ıstersen anca ozaman deneyeblrsn. çünkü yenme ıhtımalının en yuksek oldugu egzersız parmak olarak 3 parmak.. ama %100 değildir. sadece baya yuksek ıhtımal yenebılırsın . ama aparatlara da geçrsen kesınlkle %100 yenersın. çünkü vajınana senden başka birşeyın gırmesı senı %100 pe..se hazırlar.. hatta eş denemesınde nasıl yendim der durursunuz. kendılıgınden gırer...ki zaten 3 parmagını alablen bırı aparatların yani dilatörlerın tum kalınlklarını rahatlkla alablr bır gunde bile.
canım sırt üstü uzan kendini kastığını hissettiğinde derin nefes al ver ve ıkınmayı dene eline yeterince yağ sürerse eşin ve sen söylediğim gibi ıkınırsan kastığında, çünkü ıkındığın zaman aynı anda kendini kasma gibi bir ihtimalin yok dolayısıyla acıda hissetmeyeceksin, yeterince yağ sürülürse vajina içine o zaman acı hissetmezsin istersen arkadaşların dediği gibi 3 parmaktan sonra eş denemesine geç ben egzersizden anlamam ama istersen hemen de deneyebilirsin sen ne zaman kendini hazır hissedersen ama vajinan iyice yağlanır ve parmak rahatça içine girip çıkar ve sen acı hissetmezsen işte o an eş denemesini yapabilirsin,burda işin sırrı yeterince kayganlaşması vajina içinin, ve ıkınmak.eşin parmağını içine doğru itiyor ya işte o an ıkınacaksın canım.
butun cesaretim gitti yaa( ben 3 parmak yapamam ki yagla kolay olmustu iki parmak öyle olunca p.ste kolay olur diye dusunmustum. napcam smdi yaw kafam karstı...
Canım aparatla denesen peki :26:
Ben 2 parmak yapamadığımda mumla yapmıştım ve gerçekten de rahattı.
ya zaten aparat denemeye calışıyrum ama dilatorum yok. ve o kalınlıklarda mumu nerden bulcam ki. genlde mumlar ince
Canımcım ne kadar ince olursa olsun. Bizde çözüm bitmez
Sen mumu al, peçeteyle kalınlaştırcaksın onu her aşamadan sonra. 1 ya da 2 cm. Benim mumum beyaz bakkal mumuydu. Ben onu 8 cm e kadar peçeteyle kalınlaştırdım.
Aparatın hazırlanışı şöyle. Mumu peçeteye sarıp streçle sar sıkı sıkı. Daha sonra prezervatife geçir. Bu kadar işte
ayyyyy cok sevndim buna yaaa bende cok sinr oluyrdum cıkıp carsıya mum arycaktım heryerde :))) bugun yapmam lazım bu aparat tarifini :)
Bence de hemen yap Hem daha kolay aparat, parmağa göre. Parmağınla hissediyosun aparatla hissetmiyosun ya daha insana güvenli geliyor
10 cme kadar kalınlaştırabilirsen aparatın çevresini, eş denemesine hazırsın inşallah
bişey sorcam ya bephantol kremiiyle brlkte yagı sursem olur mu ki. cnku yanmada oluyr biraz belki krem azaltır yanmayı. ama ikisi brleşnce iyice yakmasın beni :)
evet yaa bana parmak demeyinde aparatı kalınlaştırayım o sorun degil :) benm simetri hastalığım var parmaklar tam yuvarlak olmaynca moralimi bozuyr olmuyor gbi geliyor
canım o yanma şu nedenle diye düşünüyorum tam yağlamadan birden acele mi ediyosun acaba yavaş yavaş ıkınarak denersen acımaz diye düşünüyorum genelde deneyen arkadaşlarımda yağı fazla kullananlar acımadığını söylüyor. aceleyle hemen olsun isteyip canını yakma derim ben. vajinana herşeyi sürme öyle güzelim zarar verebilir istersen kayganlaştırıcıyla yağ sür :) oda değişik olur ama sadece jelle bir dene birde yağ ile dene hangisi daha rahatsa öyle devam et. ama kasarsan canın acır,kasmanda normal kastığın zamanlar zorlama sadece aynı şeyleri yazıyorum ama kastığını hissettiğinde ıkın sürekli nefes al ver.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?