- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #156.301
Aynen simetrik olmalı her şey
Aparatla o yuvarlaklığı sağlayabiliyosun işte, o açıdan iyi
evet öyle. ay cok sevndim bu tarife yaa cok sagol içim rahatladı. ne yapcam diye dusunuyrdum ha bire. prezrvatfte kaygan olur zaten oda kolaylastırır :)
bepantholu bana doktor vermişti o yuzden onu kullanıyrdum. olmazsa ondanda alırım artık ev krem dolduAynen canım. Bu arada tahriş için bepantol değil de bepanten kullanabilirsin. Aparatına hafifçe sür. Tahrişe gerçekten çok faydalı. Ben hep kullandım onu egzersizde.
yok yaa inan ki cok surdum yagı hatta yag içinde kaldı heryernyse bakalım bi daha deneriz de. aparata yag surup yapsam olur mu ki :44::44:
canım yaaaaaa zaten vajınanın boyu 10 cm en fazla 12 cm uzarmış ama genel 10. yani sen fazlasıyla tamamlamışsın. 10 cm olmasına ragmen eş denemesını başaranlar bıle direk 10 cm uzunlugu ıcıne alamayablıo. o zamanla oluyo tamamı yanı. ki sen bitirmişsin önemlı olan eni alabılmek egzersızlerde boy onemlı değil ayrıca hemen eş denemesıne geçme. 9 ve 10 cmde ıkı gun sık sık çalışı eş denemesıne geç. emınım kı sen bu işi bıtırceksın. ayrıca eş denemesıne geçtiğinde de gözlerini kapat ve pe..si aparat gıbı düşünüp pen..i kendın içine al. hakımıyet sende olcak. sankı aparat yerleştrıır gıbı. o arada su bazlı kayganlaştırıcı veya zeytınyagı kullanrsan da emınım işini kolaylaştrcaktır. az kalmış bilesin
Aynen canım. Bu arada tahriş için bepantol değil de bepanten kullanabilirsin. Aparatına hafifçe sür. Tahrişe gerçekten çok faydalı. Ben hep kullandım onu egzersizde.
canım sen 9 10 cm de o duvarla karşılaşmışsın ben 5 cm de karşılaşıyorum o duvarlaama ben aparatı çap olarak 6 cm de deniyorum henüz 10 cmye geçemedim ilerletemediğim için
bende 10 aylik evliyim ayni dertten muzdaribiz maalesef gercekten psikolojik bi yikim yasiyoruz su konudan neyseki burayi bulmussun :)korkularini yenmen icin birebir sohbetler edip inanamican seyler yapcaksin ve asacaksin umarim ki konuyu kkaderim avesra melisa ak yasemin gelincik vb\\\ sohbet kur hepsi birebir yardimci olcaklar sana korkma ve icindeki karamsarligi yok edip okumaya basla cok kisi var ve herkes birebire asiyo budurumu endiselenme..
acele etmek istiyorum artık yaa kac aay oldu cok sıkıldım uğrasmktandoktor tavsiye ettiyse sorun yok zaten :)) hadi ya kastın mı kendini peki işte yağı mutlaka sürmüşsündür de şimdi şöyle anlatayım ilk kez yağı sürüpte parmağını afedersin girdirmeye çalıştığında eşim acele etmedi çünkü kendimi kastımda falan ama iyice yağlayıp çıkardığında ikincide tekrar yağ alıp tekrar denedi bu kez çok rahattım o açıdan diyorum yağı parmağına çokça alman değil en ileriye kadar sürebilmen önemli.sen işte birsürü öneri var tatlım hangisi sana daha rahat gelirse herşeyi dene kendini fazla hırpalama ama acele etme yeter ki.
acele etmek istiyorum artık yaa kac aay oldu cok sıkıldım uğrasmktandediğin gbi önerilerin hepsini toplayıp yapcam bişeyler inş. bakalım :) sunu öğrenmek istyrum p..s denemesine gectginzde siz hazr hissettinz mi kendinzi tamamen yoksa hiç hazr degildnz ama bi cesaretle mi denediniz bu soru tum yapanlara :)
Çook teşekkür ederim gelincik ben de daha girmesi lazım diye ittirmeye çalışıyordum... Gitmiycek yere ittirdiğimi düşününce içim kötü oldu ama bi yandan da mutlu oldum dediğin gibi eni büyütmeye çalışacağım artık. İnşallah kurtulurum şu illetten neredeyse 1 sene oldu eşim sabretmeye devam ettikçe sinirleri bozuluyor öyle olunca benim de çok moralim bozuluyor... Ama egzersizlere devam etmekten başka çaremiz yok kurtulup bu muymuş kendime bir senedir çektirdiğim eziyet demek istiyorum ben de artık. Allah sizden razı olsun.
ya zaten aparat denemeye calışıyrum ama dilatorum yok. ve o kalınlıklarda mumu nerden bulcam ki. genlde mumlar ince
kızlar çok teşekkür ederim ilginiz için. Ben vajinama parmağımı sokabiliyorum. hatta iki parmağımı 2. boğumuna kadar sokabiliyo
rum. vajinismusu düğün gecemde araştırmaya başladım diyebilirim. Ama hala bakireyim.ne yapmam lazım bana yardımcı olun
ben o kısma sürüleceğini bilmiyordum normalde tahrişe iyi gelir hakkaten yasemin ne sorucam bazen o kısımda kaşıntı olabiliyor neden kaynaklanıyor olabilir ben çok dikkat ederim temizliğe hani Allah korusun mantar desen gerçi mantar çamaşırın biraz dar gelir ve sıkarsa o zamanda oluşuyormuş hamileliktede sanırım. sence ne olabilir başka bildiğin birşey var mı?
gelincik41 ,kaderimm arkadaşlar yardımcı olun bana lütfen,daha öncedende söyledim gibi zeytinyağı kullanarak parmakların hepsini tek tek alabiliyorum. 2 parmak yada muma strecfilmi sardım peçeteyle kalınlaştırma yaptım bi girse kesin alıcamda girmiyor .lütfen cevap yazın bana
anlattıgın için tesekkur ederm. gerckten anlatmıyrlar ve ustu kapalı seyler soyluyrlar o zamnda faydalı olmuyor kimseye. ya ben baskasına yaptıramam ki. esimle muhabbetim iyi ama ondan korkuyorum zaten ve onun yapması beni kasıyor. ben kendim hakimiyetin bende oldugunu bilnce daha rahat ediyorum. o yuzden doktorada gtsem zor olurmus demekki :) ben zaten parmaktan korkuyrum aparat daha kolay oluyr ama tam olarak dilator setim yok o yuzden napcagmı sasrmış durumdaym ne denesem acaba :)
Çok kalınlaştırmasaydın canım. Bi 5 cm kadar kalınlaştırıp öyle yap ilkin
Bi de bolca nefes al ver. Aparatın yönüne dikkat et. Giriş kısmından sonra popona doğru yönlendir olur mu? Vajinamız dik bi şekilde değil eğimli bi şekilde ilerliyor
Kalinlastirma 5cm cok fazla hatta 1cm bile fazla muma iki kat pecete sarabilirsin. once incesiyle calis 15dk , sonra da bir kaliniyla dene. Birden bire cok kalinlastirirsan tabi ki olmaz milim milim yapman lazim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?