Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

evet öyle. ay cok sevndim bu tarife yaa cok sagol içim rahatladı. ne yapcam diye dusunuyrdum ha bire. prezrvatfte kaygan olur zaten oda kolaylastırır :)

Aynen canım. Bu arada tahriş için bepantol değil de bepanten kullanabilirsin. Aparatına hafifçe sür. Tahrişe gerçekten çok faydalı. Ben hep kullandım onu egzersizde.

yok yaa inan ki cok surdum yagı hatta yag içinde kaldı heryer nyse bakalım bi daha deneriz de. aparata yag surup yapsam olur mu ki :44::44:

doktor tavsiye ettiyse sorun yok zaten :)) hadi ya kastın mı kendini peki işte yağı mutlaka sürmüşsündür de şimdi şöyle anlatayım ilk kez yağı sürüpte parmağını afedersin girdirmeye çalıştığında eşim acele etmedi çünkü kendimi kastımda falan ama iyice yağlayıp çıkardığında ikincide tekrar yağ alıp tekrar denedi bu kez çok rahattım o açıdan diyorum yağı parmağına çokça alman değil en ileriye kadar sürebilmen önemli.sen işte birsürü öneri var tatlım hangisi sana daha rahat gelirse herşeyi dene kendini fazla hırpalama ama acele etme yeter ki.

Çook teşekkür ederim gelincik ben de daha girmesi lazım diye ittirmeye çalışıyordum... Gitmiycek yere ittirdiğimi düşününce içim kötü oldu ama bi yandan da mutlu oldum dediğin gibi eni büyütmeye çalışacağım artık. İnşallah kurtulurum şu illetten neredeyse 1 sene oldu eşim sabretmeye devam ettikçe sinirleri bozuluyor öyle olunca benim de çok moralim bozuluyor... Ama egzersizlere devam etmekten başka çaremiz yok kurtulup bu muymuş kendime bir senedir çektirdiğim eziyet demek istiyorum ben de artık. Allah sizden razı olsun.

Aynen canım. Bu arada tahriş için bepantol değil de bepanten kullanabilirsin. Aparatına hafifçe sür. Tahrişe gerçekten çok faydalı. Ben hep kullandım onu egzersizde.

ben o kısma sürüleceğini bilmiyordum normalde tahrişe iyi gelir hakkaten yasemin ne sorucam bazen o kısımda kaşıntı olabiliyor neden kaynaklanıyor olabilir ben çok dikkat ederim temizliğe hani Allah korusun mantar desen gerçi mantar çamaşırın biraz dar gelir ve sıkarsa o zamanda oluşuyormuş hamileliktede sanırım. sence ne olabilir başka bildiğin birşey var mı?

canım sen 9 10 cm de o duvarla karşılaşmışsın ben 5 cm de karşılaşıyorum o duvarla ama ben aparatı çap olarak 6 cm de deniyorum henüz 10 cmye geçemedim ilerletemediğim için

Canım benim bilmem mi hiç ben de başlarda 3 cmlik aparatla boğuşmuştum resmen. Herkes diyor ya erteleme hastalığı diye gerçekten öyle sen düzenli egzersizleri yapmaya aynen devam et emin ol rahatladıkça ilerliyor insan yavaş da olsa azar azar ilerleyeceksin sen de. Benim 1 sene oldu egzersizleri çok erteleye erteleye yaptım ondan uzun sürdü halbuki her gün yapmış olsam en fazla 1 ayda hallolurdu, sen de sakın denemeyi bırakma olur mu.

inşallahh ama ben kendime güvenemiyorum ne bilim sanki hiç geçmicek gibi

acele etmek istiyorum artık yaa kac aay oldu cok sıkıldım uğrasmktan dediğin gbi önerilerin hepsini toplayıp yapcam bişeyler inş. bakalım :) sunu öğrenmek istyrum p..s denemesine gectginzde siz hazr hissettinz mi kendinzi tamamen yoksa hiç hazr degildnz ama bi cesaretle mi denediniz bu soru tum yapanlara :)

valla bana sorarsan herzaman hiçbirşey sürmeden deniyoduk ve sonuç aynı oluyordu, sonra jel kullandım hemen kurudu mu ne oldu bilmiyorum milim bile girişi sağlayamadık yani o gün denediğimizde herzamanki gibi deneyeceğim olmayacak gibi bir gündü ben ömür boyu bunu aşamam diye düşünüyodum, sadece işte yağ aklıma geldiğinde eşime de kendimede sürdük ve tamamen yağlandığından emin olunca denedik ve o an olacağını hiç düşünmedim zaten hatta kayıyor yerine yerleştiremiyorum diye pes edecektim olmuyor dedim sonra afedersin hafif elimle biraz girmesini sağladım sonra zaten kendimi kastığım korktuğum zaman ıkındım nefes alıp verdim, biryerde kaldı sanki duvar gibi hissettim ordada yine ıkındım ve eşim biraz öne kay dedi öylece tamamen oldu ya bakmasam anlamayacaktım acımadığını görünce cesaret geldi zaten

kurtulursun cnm bnm merak etme herşeyyy senın ıstemene bağlı. başladı mı parmak egzersızlerıne

ya zaten aparat denemeye calışıyrum ama dilatorum yok. ve o kalınlıklarda mumu nerden bulcam ki. genlde mumlar ince

aynennnn yasemıne katılıorm canım kesnlkle aparata geççççççç. kesınlkle. en azndan aparat kullanrsan sana %100 bir ıhtımal vereblrm. ama parmak zten sana aıt bısey o yuzden tam olarak penıse hazırlamıo. penıse hazırlcak tek şey apaarat. çünkü vajınanı başka bır cısmın gırmesıne hazrlıosn . ılk aparatında ble yeneblrsn cok buuyk bı cesaret kazanarak. acayıp derecede özgüvven vermstı bana apaarat. ki hrkeste oyle oldu. eni de onmlı deıgl zaten yasmının dediği gibi peçeteyle kalınlaştrrısın. bak kalem de kullanablrsn......

evet çok can sıkıcı bir rahatsızlık ama geçiyor gerçekten de :) kendimizi çok rahat ve stressiz hissettiğimiz dönemler daha çok ilerleme katedilebiliyor.ben de aynı sıkıntıyı uzunca çektim..bir gün dedim ki ben bunu başaracağım ve kolay olduğunu anladım..kendi elimle iteklemeler, her defasında bir adım ileriye gitmek çok yardımcı oluyor..sadece daha rahat ve stressiz olmamız gerekiyor :)

ohoooooo 2 parmak alablmen muthıs bısey... boğumlara takılmayın dıyorum cunku penısı de en başta hepsını alamıosun ama sonra kendılıgınden tamaamını alablıosun. bızım ıcın en onemlı. 2 parmagı bıtırmıssın demekkı yavaştan başla 3 parmak egzersızlerıne yada aparat hazırla demın basettıgım gıbı. aparatı tavsıye ederımmmmmm

gelincik41 ,kaderimm arkadaşlar yardımcı olun bana lütfen,daha öncedende söyledim gibi zeytinyağı kullanarak parmakların hepsini tek tek alabiliyorum. 2 parmak yada muma strecfilmi sardım peçeteyle kalınlaştırma yaptım bi girse kesin alıcamda girmiyor .lütfen cevap yazın bana

Canım bepanteni zaten vajinismus kliniklerindeki doktorlar da öneriyor, bi zararını görmedim ben :13:
O kaşıntı bazen bana da oluyor ama içi değil böyle dıştan sanki. Mantar değildir ama nedenini bilmiyorum.Gidip hemen yıkıyorum suyla sabunla o zaman geçiyor

Çok kalınlaştırmasaydın canım. Bi 5 cmlik bi aparatla yap ilkin
Bi de bolca nefes al ver. Aparatın yönüne dikkat et. Giriş kısmından sonra popona doğru yönlendir olur mu? Vajinamız dik bi şekilde değil eğimli bi şekilde ilerliyor

Son düzenleme:

Aslinda bende iki tane set var birini klinikten verdiler. Tr den donmeden once irtibata gecebilseydik kullanmadigimi sana gonderebilirdim aldigim fiyatin yarisina.
Bir arkadas goz kaleminden aparat yapmis sen de o tarz birsey yapabilirsin. Kalinlastirmak istersen uzerine bez sarip onun uzerine de bir prezervatif veya jelatin gecirip kremleyip kullanabilirsin. Bepanthen kullanmani tavsiye ederim, vajina icerisi egzersizlerde yipranirken Bepanthen bir nevi tedavi de ediyor aciyi onluyor jellerden cok daha iyi cabuk kurumuyor. Emla Krem de locak anestezik bir krem onu da aciyi ve agriyi engellemek icin kullanabilirsin.
Esini sen yonlendirirsen her hareketinde, bence olabilir. Ama kendim yapmak istiyorum dersen o da olur kendin belli bir kalinliga gelince bir incesiyle esinle calisabilirsin. Bir de esle iliski denemelerinde yerde olmanizi tavsiye ederim. Esim ustte oldugunda yapamadik mesela tersini denedik o sekilde oldu. Egzersizleri gun asiri yapmak ve her gun bir kat kalinlastirman iyi olur. Ikinci gun once ilk gunku boyutla 15 dk calisman sonrasinda bir kaliniyla en az yarim saat calisman lazim tabi iceriye aldiktan yarim saat sonra yoksa alamadan 3 saat calismanin bir manasi yok. Ben gercekten yardimci olmak istiyorum kimin sorusu olursa cevaplayabilirim elimden geldigince...

Kalinlastirma 5cm cok fazla hatta 1cm bile fazla muma iki kat pecete sarabilirsin. once incesiyle calis 15dk , sonra da bir kaliniyla dene. Birden bire cok kalinlastirirsan tabi ki olmaz milim milim yapman lazim.

Kalinlastirma 5cm cok fazla hatta 1cm bile fazla muma iki kat pecete sarabilirsin. once incesiyle calis 15dk , sonra da bir kaliniyla dene. Birden bire cok kalinlastirirsan tabi ki olmaz milim milim yapman lazim.

5 cmlik aparatla başla yazcaktım seçil
5cm kalınlaştır yazmışım kıza yanlışlıkla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…