Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bepanthen gözdemdir benim ama bir kullanım alanını daha öğrendim teşekkürler
kaşıntı neden oluyor acaba ben bazen korkuyorum mantar mı yoksa diye ama uzun sürmüyor hamdolsun.

Uzun süre geçmeyen bi kaşıntı olursa direk doktora git zaten canım. Çok hassas şeyler. Ama kısa sürede geçiyosa bence mantarla alakası yok. Mesela benim adetime yakın akıntım olur, bu da kaşınmaya neden olur. Dönemsel ve hormonal bişey olabilir :26:

canım parmaklarını tek tek alıyosun bu çok büyük bir gelişme aslında iki parmak belki yönünü bulamıyor olabilirsin nasıl deniyorsun uzanarak mı popo ve belinin arasına bir yastık koyarak dene ama telaşlanma parmak zordur p ye göre yani ben hiç parmak girişi sağlayamadığım halde p nin girişini rahat sağladıysam sen benden daha rahat aşarsın bu durumu, tabi arkadaşlar daha iyi yardımcı olacaklardır sana.vaji eğimli biliyosun yönünü ayarlayamamış olabilirsin eşinden yardım al bence bu konuda karşıdan direk girişi sağladığı için daha az zorlanırsın hem senin içinde cesaret olur eşinin denemesi.sen kendi kendine tersten almaya çalışıyosun bu hiçte kolay birşey değil, o yüzden sakın moralini bozma.yasemin sen bişeyler söyle tatlım ben egzersizden anlamıyorum malum ama işte bazen haddimi aşıp yorum yapmaya çalışıyorum kusura bakmayın :)

hmm anladım canım şey ya aslında mesela namaz kılarken çamaşırımız kirlenmesin diye peçete koyuyoruz ya sanırım o da zararlı bazen ben onun kaşıntı yaptığını düşünüyorum.

hmm anladım canım şey ya aslında mesela namaz kılarken çamaşırımız kirlenmesin diye peçete koyuyoruz ya sanırım o da zararlı bazen ben onun kaşıntı yaptığını düşünüyorum.

Bak o da olabilir :26: Sonuçta doktorlar hep pamuklu şeyler öneriyor. Peçetenin yapısında kimbilir ne var.Günlük ped kullan canım. Garantiye al işini

Tamami girmedi ama ne kadari girdi? Yarisi 1/3 u? Bu onemli. Eger sadece basi girdiyse calisman lazim penis degil de daha ince bir dilatorle ilerlenemeyen noktadan itibaren esnetilmesi lazim.

benim bi problemim bu işte ne kadar girdiğini anlayamıyoruz hatta giriş hiç acımadığı için girdiğini bile yeni anladım eşime inanmadım başta :)ben acımadı diye girmedi diyodum. denediğimiz pozisyonda bunu göremiyoruz benim denediğim pozisyon bu önerilenlerin hiçbiri değil hiçbirinde rahat edemedim ama ucundan fazlası giriyo bunu biliyorum en az yarısı giriyo gibi geliyo bana çünkü parmak çalışmasında da ikinci boğumdan sonrası zor gelir bana p...s de de aynı noktada takılıyorum bence

Bak o da olabilir :26: Sonuçta doktorlar hep pamuklu şeyler öneriyor. Peçetenin yapısında kimbilir ne var.Günlük ped kullan canım. Garantiye al işini

hayır ben namaz esnasında diyorum sürekli durmuyor zaten, günlük pedlerin zararlı olduğunu duymuştum dr dan o gün bugündür kullanmıyorum.mantar yapar kullanmayın dedi dr.

hadi bakalımmmm jesmincimmmm inşlh sırasıyla olur hepsi :)

yaniiiii yeni gelinim diyorsun öylemi bacım harikaaaaaaaaaa çok tebrikler

hayır canım yanlış anlamışsın arkadaşın sorusu şeydi siz kendinizi hazır hissetmiş miydiniz aştığınızda demişti bende aşarken ki ruh halimi anlattım :)) sağol sende halayımı gecikmelide olsa çekmiş oldun

canım once parmagınla deliği belirle aaç elınle ve aparatı yerleştır. çok kalın olmasına gerek yok. kendı kalınlıgı yeter ılk başta. sonradan kalınlaştırırsın. deliği belirlediğinde zaten mutlaka 2 3 cm gırcektır ucu. sonra bı yerde takıldıgını falan hissettiğin gibi aşağı eğimli ittir hızlıca. cuk dıe kendılıgınden ılerlıo .. ben kendımı okdar korkutuodum aparatlarla ılglı. ama valla kendını serbest bırakıp hıc acı çekmeyıgını bılıp hızlıca ittirdin mi kendısı ılerlıo. sonrası zaten bom boş yer. anlamıosun bıle. çıkarırken de dedıgım yerde bı takılma gibi his gelıo. halbukı taklmıo sadece sıkı his verio. kaslar yogun oldugu ıcın. ordada hızlıca çektın mı yıne çkıo. valla bana güven acının a sı yokkkkkkkk. okdr korkmama ragmen yapablmstm. zten daha kalınlaştrmadan alabldın mı sonra oyle bır cesaret doğuo ki hızlıca cm arttırıyosun.....

canım herkeste zaten iki aşama vardır benim görüşüm ilk girişi aşmak sonra o yarısından sonra korkupta kendimizi kasınca p ilerleyemiyor ve biz acı hissediyoruz. sen dilersen kendi vajina içine de eşinin yardımıyla zeytin yağı sür ve eşinede sür sonra biryerden sonra ilerlemediğini düşündüğün zaman ve kendini kastığını hissettiğin zamanlar ıkınarak içeri it p yi dizlerin namaz kılar pozisyonda değsin yere üstteyken çömelme sakın olur mu ve eşinin omzu ve göğsü arasına daya elini ayrıca bazen fazla arkada kalabiliyoruz o yüzden girmediğini hissettiğinde biraz daha yukarı doğru kayarak devam et olur mu.

Annem bez kullanırdı benim. Özel bez yapabilirsin kendine :26:
Günlük ped zararlıymış demek :26:

işte öyle söyleyince dr bende korktum annen usulü bezde yaptım özel olarak :) ama ben işte sadece namaz esnasında tek kullanımlık pratik olsun diye kullanıyorum :) bir damla akıntı bile olsa afedersin bezde onunla namaz kılınmaz biliyorum, o yüzden namazda bil o an bir damla bile gelse o bezi kaldır at işte :) ay yaşlı gibi hissettim :)

Son düzenleme:

tamam bi daha deneyim o pozisyonu bu arada ıkınmayı duyuyorum hep ama hiç o anda denemek aklıma gelmiyo bu kez unutmayımda deneyim bari :) çok teşekkür ederim :)

işte öyle söyleyince dr bende korktum annen usulü bezde yaptım özel olarak :) ama ben işte sadece namaz esnasında tek kullanımlık pratik olsun diy kullanıyorum :) ay yaşlı gibi hissettim :)

Aynen yaşlılar gibi tedbir alıyoruz baksana O zaman günde beş vakit iç çamaşır değiştircez, tek çare bu

bişey sorucam arkadaşlar önemsiz ama bildirimler varya hani özel msj falan geldiğinde, mesaj alıntısı bildirimi eskiden yoktu şimdi oda geliyor ben mi yanlışlıkla birşey yaptım geldi. 5 bildirim diyor özel msj falan sanıyorum bakıyorum alıntı onu kapatma şansımız yok mu?

tamam bi daha deneyim o pozisyonu bu arada ıkınmayı duyuyorum hep ama hiç o anda denemek aklıma gelmiyo bu kez unutmayımda deneyim bari :) çok teşekkür ederim :)

canım ıkınmak önemli vajinanın açılmasını sağlıyor aslında daha doğrusu vajina zaten esnek yapıda ama biz onu kendimizi kastığımız için orayı sıkıyoruz ve girişi engelliyoruz hadi giriş sağlanıyor bu defada ilerde arkadaşlarla duvar diye tabir ettiğimiz yerde takılıp kalıyoruz işte kendimizi kastığımız anda biz ıkınırsak o an giriş kolaylaşıyor çünkü ıkınırken kendini kasamıyorsun tatlım, ıkın ve içe doğru it ve eğimli olmayı unutma eşine doğru eğil
bu arada sana özel msj attım ona bakmayı unutma

Son düzenleme:
yaaa demek gecikmeli olsun buna daha çok sevindimmmm bacım.... eee tabi ben nerdeyse 3 aydır giremeyince kk yaaa geri kaaldımmm:)

bu arada al alıntı yaptım sendennn veeee yine gözükyorrrr :) bu kk nın yeni eklenisi kendielrni geliştirmişler iyide olmuş hani.....

bu arada evet günlük ped kullanmayınız olaki regl sonrası az akıntılarda kullanılırsadaa maksat çamaşır kirlenmesin diye düşünülüyorsada muhakkak son kullanma tarihinine dikkat edilmelidir... ama en önemlisi hijyen pamuklu dokularrrdan jesminciğimnde dediği gibi anne işi bez yapılması daha iyi olur :) bencede amaaaa benim söylemesi ayıp namaz çamaşırım ayrıdır :)

özel mesaj atma hakkım olmadığı için buraya yazıyorum mail attım geldi mi? bu arada açtığın forumu da okuyorum çok güzel tepkiler var deneyecem mutlaka :) ama maalesef adetimin ilk günündeyim birşey soracam zeytin yağının doğal olması şart di mi?

canım ben bimden almıştım z. yağı. şimdi okudum mailini canım hatta cvp attım :)

olsun ben teşekkür ederim benim için halay çektin o kadar ben yendikten sonra burayı keşfettiğim için halayımı çeken olmamıştı çok mutlu oldum
zaten çamaşır kirlenmesin diye günlük pedin zararını duyunca anne usulü özel bezler yaptım ama dediğim gibi namaz için üstünde bir damla bile afedersin leke bile olmaması gerekir o zaman minicik yapıcaz onun içinde.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…