- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #156.341
bepanthen gözdemdir benim ama bir kullanım alanını daha öğrendim teşekkürler
kaşıntı neden oluyor acaba ben bazen korkuyorum mantar mı yoksa diye ama uzun sürmüyor hamdolsun.
gelincik41 ,kaderimm arkadaşlar yardımcı olun bana lütfen,daha öncedende söyledim gibi zeytinyağı kullanarak parmakların hepsini tek tek alabiliyorum. 2 parmak yada muma strecfilmi sardım peçeteyle kalınlaştırma yaptım bi girse kesin alıcamda girmiyor .lütfen cevap yazın bana
Uzun süre geçmeyen bi kaşıntı olursa direk doktora git zaten canım. Çok hassas şeyler. Ama kısa sürede geçiyosa bence mantarla alakası yok. Mesela benim adetime yakın akıntım olur, bu da kaşınmaya neden olur. Dönemsel ve hormonal bişey olabilir :26:
hmm anladım canım şey ya aslında mesela namaz kılarken çamaşırımız kirlenmesin diye peçete koyuyoruz ya sanırım o da zararlı bazen ben onun kaşıntı yaptığını düşünüyorum.
Tamami girmedi ama ne kadari girdi? Yarisi 1/3 u? Bu onemli. Eger sadece basi girdiyse calisman lazim penis degil de daha ince bir dilatorle ilerlenemeyen noktadan itibaren esnetilmesi lazim.
Bak o da olabilir :26: Sonuçta doktorlar hep pamuklu şeyler öneriyor. Peçetenin yapısında kimbilir ne var.Günlük ped kullan canım. Garantiye al işini
hadi bakalımmmm jesmincimmmm inşlh sırasıyla olur hepsi :)
yaniiiii yeni gelinim diyorsun öylemi bacım harikaaaaaaaaaaçok tebrikler
hayır ben namaz esnasında diyorum sürekli durmuyor zaten, günlük pedlerin zararlı olduğunu duymuştum dr dan o gün bugündür kullanmıyorum.mantar yapar kullanmayın dedi dr.
gelincik41 ,kaderimm arkadaşlar yardımcı olun bana lütfen,daha öncedende söyledim gibi zeytinyağı kullanarak parmakların hepsini tek tek alabiliyorum. 2 parmak yada muma strecfilmi sardım peçeteyle kalınlaştırma yaptım bi girse kesin alıcamda girmiyor .lütfen cevap yazın bana
merhaba arkadaşlar ben iki ay kadar önce sizi takip ediyor ve terapi sürecimi sizinle paylaşıyordum.ama uzun zamandır çok takip edemiyorum çünkü iki ameliyat geçirdim iyileşme sürecimden dolayı çok üstüne düşemedim bu konunun.şimdi pen..s çalışmalarına devam ediyorum ama hiçbir zaman tam girmiyor bir noktaya kadar rahat giriyor sonrası acı veriyor terapiyi bıraktığım için terapistime de soramıyorum.benim kızlığımın bozulduğundan bile şüphem var çünkü kanama filan olmadı pen..sin tamamıda hiç bir zaman girmedi sizce ben ne yapmalıyım?neden bi yere kadar rahat giriyor da daha fazlası acı veriyor?şimdiden teşekkürler
Annem bez kullanırdı benim. Özel bez yapabilirsin kendine :26:
Günlük ped zararlıymış demek :26:
canım herkeste zaten iki aşama vardır benim görüşüm ilk girişi aşmak sonra o yarısından sonra korkupta kendimizi kasınca p ilerleyemiyor ve biz acı hissediyoruz. sen dilersen kendi vajina içine de eşinin yardımıyla zeytin yağı sür ve eşinede sür sonra biryerden sonra ilerlemediğini düşündüğün zaman ve kendini kastığını hissettiğin zamanlar ıkınarak içeri it p yi dizlerin namaz kılar pozisyonda değsin yere üstteyken çömelme sakın olur mu ve eşinin omzu ve göğsü arasına daya elini ayrıca bazen fazla arkada kalabiliyoruz o yüzden girmediğini hissettiğinde biraz daha yukarı doğru kayarak devam et olur mu.
işte öyle söyleyince dr bende korktum annen usulü bezde yaptım özel olarak :) ama ben işte sadece namaz esnasında tek kullanımlık pratik olsun diy kullanıyorum :) ay yaşlı gibi hissettim :)
Aynen yaşlılar gibi tedbir alıyoruz baksanaO zaman günde beş vakit iç çamaşır değiştircez, tek çare bu
tamam bi daha deneyim o pozisyonu bu arada ıkınmayı duyuyorum hep ama hiç o anda denemek aklıma gelmiyo bu kez unutmayımda deneyim bari :) çok teşekkür ederim :)
yaaa demek gecikmeli olsun buna daha çok sevindimmmm bacım.... eee tabi ben nerdeyse 3 aydır giremeyince kk yaaa geri kaaldımmm:)hayır canım yanlış anlamışsın arkadaşın sorusu şeydi siz kendinizi hazır hissetmiş miydiniz aştığınızda demişti bende aşarken ki ruh halimi anlattım :)) sağol sende halayımı gecikmelide olsa çekmiş oldun
bu arada al alıntı yaptım sendennn veeee yine gözükyorrrr :) bu kk nın yeni eklenisi kendielrni geliştirmişler iyide olmuş hani.....bişey sorucam arkadaşlar önemsiz ama bildirimler varya hani özel msj falan geldiğinde, mesaj alıntısı bildirimi eskiden yoktu şimdi oda geliyor ben mi yanlışlıkla birşey yaptım geldi. 5 bildirim diyor özel msj falan sanıyorum bakıyorum alıntı onu kapatma şansımız yok mu?
canım ıkınmak önemli vajinanın açılmasını sağlıyor aslında daha doğrusu vajina zaten esnek yapıda ama biz onu kendimizi kastığımız için orayı sıkıyoruz ve girişi engelliyoruz hadi giriş sağlanıyor bu defada ilerde arkadaşlarla duvar diye tabir ettiğimiz yerde takılıp kalıyoruz işte kendimizi kastığımız anda biz ıkınırsak o an giriş kolaylaşıyor çünkü ıkınırken kendini kasamıyorsun tatlım, ıkın ve içe doğru it ve eğimli olmayı unutma eşine doğru eğil
bu arada sana özel msj attım ona bakmayı unutma
özel mesaj atma hakkım olmadığı için buraya yazıyorum mail attım geldi mi? bu arada açtığın forumu da okuyorum çok güzel tepkiler var deneyecem mutlaka :) ama maalesef adetimin ilk günündeyimbirşey soracam zeytin yağının doğal olması şart di mi?
yaaa demek gecikmeli olsun buna daha çok sevindimmmm bacım.... eee tabi ben nerdeyse 3 aydır giremeyince kk yaaa geri kaaldımmm:)
bu arada al alıntı yaptım sendennn veeee yine gözükyorrrr :) bu kk nın yeni eklenisi kendielrni geliştirmişler iyide olmuş hani.....
bu arada evet günlük ped kullanmayınız olaki regl sonrası az akıntılarda kullanılırsadaa maksat çamaşır kirlenmesin diye düşünülüyorsada muhakkak son kullanma tarihinine dikkat edilmelidir... ama en önemlisi hijyen pamuklu dokularrrdan jesminciğimnde dediği gibi anne işi bez yapılması daha iyi olur :) bencede amaaaa benim söylemesi ayıp namaz çamaşırım ayrıdır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?