- 7 Mayıs 2013
- 4.629
- 559
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #156.361
bişey sorucam arkadaşlar önemsiz ama bildirimler varya hani özel msj falan geldiğinde, mesaj alıntısı bildirimi eskiden yoktu şimdi oda geliyor ben mi yanlışlıkla birşey yaptım geldi. 5 bildirim diyor özel msj falan sanıyorum bakıyorum alıntı onu kapatma şansımız yok mu?
Canım alıntı uygulaması yeni başladı. Bence iyi de oldu. Çünkü mesajlarımıza cevap verilmiş mi takip etmek zor oluyodu, böyle daha güzel bence :13:
hacico, komar kızlar nerelerdesiniz kaybolmayın sakın ortalardan
hacicoo msj atamıorm sana msj kurun doluu.
yenmedende gidip muayene olabilirsn cnm. zarın ne durumda herhangi bişi varmı die baktırabilirsn.
İzzettin Çalışlar Cad. No:55/2 Bahçelievler
Tel :
212 556 48 82
açık adresi bu cnm. ama şöle tarif edeyim. incirli durağında iniyorsun cnm. ömür alışverişmerkezinin tarafına geçiosun orda çalışlar caddesi die sorarsa gösterirler hemen. yakın zaten.çalışlar caddesinde ziraat bankası var onun çaprazı hemen cadde üzerinde bulursn hemen cnm :)
canım kaybolmadım hiç kaybolur muyum burası bana bi alışkanlık oldu yensem bile gitmeyi düşünmüyorum sizler gibi yardımcı olacağım inşallah
ramazan dolayısıyla egzersiz de yapamıyorum iftardan sonra çoook bitkin oluyorum çünkü
haftasonu eşli deneme yaparım ve gelin olurum diye ümit etmiştim ama yine kastım kendimi Allahım yardım etsin inşallah kurtulmamız yakın olsun
kuzum kuru kuru denedin değil mi hafta sonu? olsun birdaha ki hafta sonu olursun inşallah, ama bugün ama yarın inşallah başarırsın sende
yok canım jelle denedik ama benim sorunum şu ki bacaklarımı kasıyorum açamıyorum korkudan önce açıyorum ama eşim azcık girmeye çalışınca hemen kapatıyorum yani panik olma sorunu var bende atarax diye bi ilaç var ya hani doktorlar hastalarına ameliyat öncesi 8 tane veriyolar sanırım cesaretlensin diyekendime zarar vereceğimden korkmasam içeceğim yani ama bişey olur diye de cesaret edemiyorum çaresiz kaldım (((
kuzum bende diyodum ki cesaret iğnesi yaptırsam kendime falan bende aynı şekildeydim, jelde de ben aynı tepkiyi verdim ama aşağıda değil yine sen üstte ve şu yöntemimi dene artık canım Allah Allah :))
denedim ama oturamadım korktum o zaman
yağ ile mi korktun oturamadın jelle mi?
merhaba öncelkle. taam 3 sene olacak vajinismusla yaşamam. burayada yazmıştım ne yapcam ben yapamıyorum diyeeher şeyi denedim doktora gittim tedaviyi yarıda bıraktım doktorun ilgisizliğinden.... vajinismus derece derece olduğundan ben becermedim bu egzersizleri ve 5. derecede vajinismus hastasıyım. YEŞİM YERÇOK a gitmeye başladım inanır mısınız bilmem ama ilk seansımızda tam 4 parmak aldım 5. derece olmama rağmen ve panik atak hastasıyım ayrıcada Hülya hanımında desteği sayesinde her ikisi de çok anlayışlı çok fedakar ve çok başarılı insanlar kurtardılar beni bu dertten :) :) hem zamanınızı hem paranızı çöpe atmayın. geçen günlerinize yazık etmeyin Allah her ikisinden de razı olsun. :)
ikisiylede denedik ama acıyacak diye korkuyorum değse bile kasıyorum kendimi sanırım egzersizleri tamamlamadan kafamda bitiremeyeceğim kaderim sendeki yine iyi cesaretmiş iğne yaptırmana gerek kalmadan başarmışsın
ama ben hiç cesur değildim emin ol afedersin ama altta denesem asla aşamazsım çünkü direk kasıyorum kendimi üstte olupta kontrol bende olunca birde ıkındıkça kaydı ve canım yanmadı diye bıraktım kendimi
inan bana bunu yapabildiysen cesaretlisin
kuzum sen benim ne kadar korkak olduğumu bu konuda bir görseydin, ben eşim kızacak korkusuyla birazcık daha üstüne düştüm sadece herzaman ağlama krizine girerdim bacaklarım bedenimden bağımsız nasıl titrerdi ilkkez o gün korkumu bir kenara bıraktım korkuyodum ama çözüm üretmeye odaklandım, çözebileceğimi düşünmüyodum ama eşim kızacak dr a gittik hala aynısın diyecek diye korkudan ağlamayı bırakıp birşeyler yapmaya çalıştım.
o da bi nasip meselesi bence Allah ol demeden hiçbişey olmaz sana gelen o cesaret bile Rabbimizin istemesiyle olmuş ben böyle inanıyorum canım ne güzel inşallah bize de nasip olur :13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?