Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Teşekkürler canım şarkı için
Valla ALLAH mı söyletti seni, inşallah olur da, biter gider bu dert de

hiç sıkılma, moral veremiyorum motive edemiyorum falan deyıp kendine haksızlık etme... ben sizin sayenizde ilk defa egzersiz yaptım ki benim için imkansızdı. vazgecmek yok artık, bu yola koyulduk, yani güdecegiz bu deveyi baska sans yok. ben cıkayım simdi güzel bi dus alayım. tekrar baslayayım :)) tekrar tekrar tesekkürlerrrr

canım benm herşeyi atlatmana çok az kaldı sana okadar söylüyorum.eminimn bundan:)
cuma günü egzersz yapmaya korkarken aynı gün 2 parmağını alıyorsun. nası önmli bi adım attğının farkında değil isen söyleyelm yani ki arkadaşlarım sölemiştr h. sonu ara vermen iyi olmuş yavaş yavaş esnetmeden 2 parmağnı aldığın için zarın yırtılmış okdadr :) kendini iyi hissediosan devam et canım. parmak ile bnmde içim bi garip oluoyodu o yüzden aparat yaptm yavaş yavaş kalınlaştrdm canım... 1 kere yapınca inan aparatında yönünü çok kolay bulacaksın. ama lütfen pes etme .çok çok iyisin gerçekten. aklna takılan en ufak şeyi çekinme sor muhakak cevaplayan biri olur tatlm.güzel haberlerini bekliyoruzzz

arkadaşlar merhaba
ben de 1 aylık evliyim ve maalesef eşimle henüz birlikte olamadım. kadın doğum doktoruma gittim, egzersiz yapmamı söyledi. emla krem ile gleit gelen jel yazdı. ancak bunlarla başaramadım. aslında kendi parmağımı ve doktorun bana verdiği bi tüpü rahatlıkla içime sokuyorum. ama eşimle birlikte olamıyorum. ne yapmamı tavsiye edersiziniz. bir de kendimiz bunları yapınca kızlık zarı zarar görmez mi? mesela daha kalın bi aparat sokmaya kalksam yırtılmaz mı? cevap verirseniz çok mutlu olurum.

İşte bu laf çok hoşuma gitti
Değil mi kkaderim, ne güzel laf? Demek boşa uğraşmıyoruz
:124::119:

evet aynen öyle,geç gördüm yazını afedersin, birde kadın beyniyle sevişirmiş demişsin ya o çok hoşuma gitti hakkaten vajiyi de ne güzel açıklıyor aslında değil mi?

Hoşgeldin canım.
Kendi tek parmağını alıyosun anladığım kadarıyla Sırasıyla tüm parmaklarını aldın mı? Eğer aldıysan 2 parmağa geçmen gerek. Eş denemesine geçmek için de 3 parmağını alman gerek. Aparatla yapıyosan da 12-13 cmi.
Kızlık zarı meselesine gelince. Ben 7 cmde yendim ve benden kan geldi. 12 cmde yenen arkadaşlardan genellikle gelmedi.
Bu durumu eşinle konuş. Kan gelebilir de gelmeyebilirde de.
Egzersizlerini tamamlAdıktan sonra eş denemesine geçsen daha iyi olur senin için

o günler de çok uzak sanma belki sadece birkaç saat uzağında benim yenmeden 5 dk önceki asla aşamayacağım düşüncelerim vardı 5 dk sonra baktım bitmiş, düşünsene sadece 5 dk.

biliyo musun kendi kendime bende aynı şeyi söylüyodum eşimden çok birilerine demek ki faydamız dokunacakmış azda olsa, sırf bunun için bile değr dediğim için bunu başkaları duysa çok aptalca bulur belki ama böyle hissediyoruz işte

sen bulutları geceye bırak :) şimdi in duşunu al ama bence mutlaka eşinle denemeden hemen öncede duş al canım.şarkı için teşekkürler ne kadar tarzım olmasada çok incesin sağol :)

estağfurullah biz sadece içindeki uyuyan kaplanı uyandırdık kolay gelsin kuzum sana

geçmiş olsun canım sadece şunu söylemek istedim 1 aylık evli olman senin için büyük avantaj bunu unutma, çünkü erteledikçe zaman geçtikçe gereksiz korkuların artıyor, sakın ertelemeden biran önce başla çalışmalara.

yok bugün olmayacak yapamıyorum. yarım saat çalıştım ama yok, misafirim geldi bırakmak zorunda kaldım. yaseminA sen aparatla mı yenmiştim? tam olarak ne kadar sürdü?

kkaderim teşekkür ederim msjın için. ben özelden yazamıyorum nedense. ben eşime dokundurtmuyorum ki, titriyorum, itiyorum, kendimi çekiyorum kendimi kaybediyorum yani. linkteki yazınızı okumuştum daha önce ama egzersiz olmadan yapamam diye düşünüyorum yani buna cesaretim yok. bazen kafam çok karışıyor ne yapmam gerekiyor diye. lütfen yardımlarınızı bekliyorum.

canım egzersizle yeneceğine inanıyosan egzersizleri hiç aksatmadan, moralini hiçbirzaman bozmadan ilerleyeceğine önce kendine söz vermelisin.benim kisadece bir alternatif benim egzersize cesaretim yok diyen arkadaşlar için,ama şunuda söyleyim bende yenmeden daha belki birgün önce eşime dokundurmuyordum sanma ki cesaretten izin verdim sadece artık birşeyler yapmam gerektiğini düşündüğüm için ve başka çıkar yolum kalmadığı içindi, ve inan sandığın gibi zor birşey olmadığını da ona yardımcı olmasına izin verdiğimde gördüm, denemekten korkma hiçbirşeyi, canını yakan hiçbirşeye devam etme, ama acıyıp acımayacağını bilmediğin bir yöntemide denemeden bırakma derim ben. şimdi bize söz ver hiçbirzaman pes etmek yok moralin yeri gelecek bozulacak ama sen hiç bırakmayacaksın ve her aşamanı burda arkadaşlarla paylaşacaksın.

canım msj sayın 50 olmadan özel msj yazamıyosun malesef,http://www.kadinlarkulubu.com/geyik...si-doldurmak-isteyenlerin-paylasim-alani.html burdan msj sayını doldurabilirsin.
zaten birden alışmanı bekleyemezsin bende aynıydım pardon ama bacaklarıma bile dokunması rahatsız ederdi beni ama önce buna kendini zorlayıp alışman gerekir, vajinana dokunmaya alış egzersizlere devam et bu konuda arkadaşlar seve seve yardımcı olur bende anladığım birşey olursa bende yardım etmeye çalışırım tabi.sen yeter ki başarmak iste.

yok bugün olmayacak yapamıyorum. yarım saat çalıştım ama yok, misafirim geldi bırakmak zorunda kaldım. yaseminA sen aparatla mı yenmiştim? tam olarak ne kadar sürdü?

Canım ben önce kendi tek parmağımı alabiliyodum orta parmağa kadar. Daha sonra 2 parmağımı alamadım. Eşimin 2 parmağını alıyodum ama kendim alamıyodum maalesef Her zaman da eşim olmuyodu yanımda, ben de mumdan aparat yapmıştım. 7-8 cme kadar kalınlaştırdığımda yendim.
Bi de egzersiz yaparken yöne çok dikkat et canım. Vajinamız dikine değil,popoya doğru eğimlidir. Dikine sokmaya çalışırsan girmez.
Eki Görüntüle 762285

Muhtemelen yönde sorun yaşıyosun. Bu resimlerde daha net görceksin eğimi

:) er ya da geç çektikmi halayı çektikkk :) allahım herkese nasip etsin bu sıkıntılardan kurtarsın...
bu aradaaa namaz içinnn bence çok çok takma evet dikkat etmek gerekkk ama çokdaaa bunaltma derim :) zira bu temizlik takıntısını çok çekttim çok yaşadım psikolojik desteklerle aştık :) aman dikkat derim

Egzersiz falan tek basina yapildi mi bi yere kadarmis. Ben 23 yasindayim daha buyuyemedim. Gercekten su an cok kotuyum. Insan bu hastalikta en cok esinden destek bekliyo en cok. Benim esim destek vermeyi birak heyecanla egzeesizlere basladigimi soylerken bile aman beni karistirma der gibi ifadeler takiniyo. Ben pes ediyorum bayanlar. Bu hastalik tek basima yenebilecegim bisey degil.. ben tedavinin bu buyuk sorumlulugunu tek basima omuzlarimda tasiyali tam 1yil oldu. Olmuyo... benden pes... deveyi gudemiyorum. Bu diyardan belki de artik gitme vakti...

Kızlar ben kendim üstte olduğum pozisyonda denemeye çalışıyoruz ama p. İçine girmek yerine klitorise doğru ilerliyor kendim itmeye çalışıyorum olmuyor nerede yanlış yapıyoruz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…