- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #156.401
tabiki boşa uğraşmıyosunuzzzzz :))) oh valla mis gibiyim suan. bu gece oluyomus bi deeee :)) aman allahım düşüncesi bile bulutlarda hissettiriyo beni. sizlere şu sarkıyı armağan ediyorum nacizane :) Kül Hece (Mabel Matiz) - YouTube
ben burayı vajiliyken bulanları çok şanslı görüyorum gerçekten çok samimi ve çok yüce yürekli arkadaşlar var, benim çokda fazla bilgim yok egzersizler konusunda falan nacizane kendimce yorum yapmaya çalışıyorum ve yardımcı olabilirsem ufacık bir umut verirsem ne mutlu, ben yendiğimde sadece şunu düşündüm bir ben değilim birsürü insan var ve dünya kadar para döküyorlar bu doktorlara birine yardım etsem çektiği sıkıntıya son vermesine vesile olsam ne büyük mutluluk dedim, inşallah yapabilirim kendime verdiğim sözü tutabilirim, bazen öyle yetersiz buluyorum ki kendimi moral veremiyorum yardım edemiyorum diye kendime kızıyorum, ama işte birden olmuyor hiçbirşey bebek bile doğmak için 9 ayı bekliyor herşeyin bir zamanı var şüphesiz ama uzun ama kısa, ama burda zamanı kısaltmak yine bizim elimizde belki 1 gün belki 1 ay belki 1 sene ne kadar çok aşmak istersek , o kadar sabırlı olup pes etmememiz lazım, sadece istemek yetmiyor çünkü,vazgeçersek biteriz.
kkaderim ve melisa,
sizlere cok teşekkür ederim. özelden yazıp destek oldunuz ama üyeliğim yeni die sizlere yazamadım. burdan teşekkür etmeyi bi borç bilirim :)))
bende hersey aynı. sadece foruma yazdıgım gün 2 parmağımın bir bucuk boğumunu alabildim. sonra kal geldi, bi daha yapamadım. 2 gündür nete de giremedim... bişey durduruyo sanki hep... ya da cesaretsizlik adı sanırım. psikiyatıra gittim bu sabah. depresyonda oldugumu söyledi. vajinismus tedavisine başlayacagımızı ama önce ruh saglımı düzeltmemiz gerektiğini söyleyip ilaç yazdı. ilacı almadım, bu tür ilaçları tasvip etmiyorum bi çogumuz gibi. hastane devlet hastanesiydi cok ilgilenmedi o yüzden. egzersizlere başlayacagımızı söyledi. 1 yıldır arastırıyorum, artık tedavinin evrelerini bile ezberledim. bize gerekli sey sadece cesaret, cogu doktor neden anlamıyo....
İşte bu laf çok hoşuma gitti
Değil mi kkaderim, ne güzel laf? Demek boşa uğraşmıyoruz
:124::119:
arkadaşlar merhaba
ben de 1 aylık evliyim ve maalesef eşimle henüz birlikte olamadım. kadın doğum doktoruma gittim, egzersiz yapmamı söyledi. emla krem ile gleit gelen jel yazdı. ancak bunlarla başaramadım. aslında kendi parmağımı ve doktorun bana verdiği bi tüpü rahatlıkla içime sokuyorum. ama eşimle birlikte olamıyorum. ne yapmamı tavsiye edersiziniz. bir de kendimiz bunları yapınca kızlık zarı zarar görmez mi? mesela daha kalın bi aparat sokmaya kalksam yırtılmaz mı? cevap verirseniz çok mutlu olurum.
sana da cok teşekkür ederim canımmm, teşekkür etmekten dilimde tüy bitti artık. gercekten harikasınız. ben de basarıp, başaramayanları motive etmek istiyorum artık... inşallah... ne çok sey atlattık. cok güçlendik, güçleniyoruz. bu hastalık bizi de ilişkimizi de sınıyo.... sizleri cok sevdim... dayanısma budur!
evet aynen öyle,geç gördüm yazını afedersin, birde kadın beyniyle sevişirmiş demişsin ya o çok hoşuma gitti hakkaten vajiyi de ne güzel açıklıyor aslında değil mi?
Bişey söyleyeyim mi canım. Bazen diyorum ki iyi ki bu hastalık başıma gelmiş. İnsan o günlerde yaşadıklarını asla unutmuyor. Mesela eşinin desteklerini görüyosun. Sana desteğini eksik etmediğini görüyosun. Bi kat daha seviyosun işte o zaman
Bu da bi sınav diyeceğiz, başka çare yok. Ve bu sınavı en iyi şekilde atlatacaksınız inşallah ...
tabiki boşa uğraşmıyosunuzzzzz :))) oh valla mis gibiyim suan. bu gece oluyomus bi deeee :)) aman allahım düşüncesi bile bulutlarda hissettiriyo beni. sizlere şu sarkıyı armağan ediyorum nacizane :) Kül Hece (Mabel Matiz) - YouTube
hiç sıkılma, moral veremiyorum motive edemiyorum falan deyıp kendine haksızlık etme... ben sizin sayenizde ilk defa egzersiz yaptım ki benim için imkansızdı. vazgecmek yok artık, bu yola koyulduk, yani güdecegiz bu deveyi baska sans yok. ben cıkayım simdi güzel bi dus alayım. tekrar baslayayım :)) tekrar tekrar tesekkürlerrrr
arkadaşlar merhaba
ben de 1 aylık evliyim ve maalesef eşimle henüz birlikte olamadım. kadın doğum doktoruma gittim, egzersiz yapmamı söyledi. emla krem ile gleit gelen jel yazdı. ancak bunlarla başaramadım. aslında kendi parmağımı ve doktorun bana verdiği bi tüpü rahatlıkla içime sokuyorum. ama eşimle birlikte olamıyorum. ne yapmamı tavsiye edersiziniz. bir de kendimiz bunları yapınca kızlık zarı zarar görmez mi? mesela daha kalın bi aparat sokmaya kalksam yırtılmaz mı? cevap verirseniz çok mutlu olurum.
kkaderim teşekkür ederim msjın için. ben özelden yazamıyorum nedense. ben eşime dokundurtmuyorum ki, titriyorum, itiyorum, kendimi çekiyorum kendimi kaybediyorum yani. linkteki yazınızı okumuştum daha önce ama egzersiz olmadan yapamam diye düşünüyorum yani buna cesaretim yok. bazen kafam çok karışıyor ne yapmam gerekiyor diye. lütfen yardımlarınızı bekliyorum.
kkaderim teşekkür ederim msjın için. ben özelden yazamıyorum nedense. ben eşime dokundurtmuyorum ki, titriyorum, itiyorum, kendimi çekiyorum kendimi kaybediyorum yani. linkteki yazınızı okumuştum daha önce ama egzersiz olmadan yapamam diye düşünüyorum yani buna cesaretim yok. bazen kafam çok karışıyor ne yapmam gerekiyor diye. lütfen yardımlarınızı bekliyorum.
yok bugün olmayacak yapamıyorum. yarım saat çalıştım ama yok, misafirim geldi bırakmak zorunda kaldım. yaseminA sen aparatla mı yenmiştim? tam olarak ne kadar sürdü?
:) er ya da geç çektikmi halayı çektikkk :) allahım herkese nasip etsin bu sıkıntılardan kurtarsın...olsun ben teşekkür ederim benim için halay çektin o kadar ben yendikten sonra burayı keşfettiğim için halayımı çeken olmamıştıçok mutlu oldum
zaten çamaşır kirlenmesin diye günlük pedin zararını duyunca anne usulü özel bezler yaptım ama dediğim gibi namaz için üstünde bir damla bile afedersin leke bile olmaması gerekir o zaman minicik yapıcaz onun içinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?