Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Yapma arkadaşım bende aynı sorunu 2 yıldır yaşıyorum. Zaman zaman bizim de oluyor böyle bıkkınlıklarımız hepimizin yaşadığı şey, eşine kızmayı bırak sen kendin çabala . Senin çabaladığını gördükçe o da sana destek verecektir .

oturarak belimi kanepeye dayıyorum vaji iç evet geniş bunu farkettim benim sorunum 2 parmağı birleştirince girişte sorun var girmiyor acaba benim vajimin girişimi dar yada benmi yapamadım

kurtulursun cnm bnm merak etme herşeyyy senın ıstemene bağlı. başladı mı parmak egzersızlerıne

İnşallah gelinciğimm ben de burda halaylar çeksem ne güzel olur valla :) Parmak yerine direk aparatlar daha kolayıma geldi, özellikle kendi parmağımı iterken çok zorlandım. Aparatla içeriyi hissetmeden itiyorsun gidiyor :) Kendi tek parmağımı tamamen alabildim ama iki parmağı yapamadım, bir de çok az tırnağım var acaba acıtır mı orayı diye hiç parmaktan ilerlemedim şimdiye kadar. Başlarda eşimin tek parmağını aldığımda bile içerdeyken kasıyordum, zamanla daha rahatladım tek parmağını rahatlıkla alabildim fakat iki parmak yine pek denemedik. Dün aparatta 10cm'den 12cm'e geçtim ama 4-5 cm girdikten sonra daha fazla ittiremiyorum nefes alıp verdim ıkındım özellikle yönünü popoya doğru ittiriyorum ama yapamadım bir türlü. İttirmeye çalıştığımda acıyor şimdiye kadar böyle acı hissetmemiştim Jelliyorum da. Bugünlük egzersizden kaytardım sizin tavsiyeniz olursa yarın tekrar deniycem düzenli denesem o acı günün birinde yok olur mu ki?:)

neeeeeee 12 cm aparat mıııııııııııııııııııı ben hemen yarın halayını çekmeye hazırlandım haberın olsunnnnnn kız 12 cm almak nedir biiliyo musunnnnnnnnnnn resmen p..s kadarrrrrr müthiş ötesi kızım sen bekleme dırek geç eş denemesıne. ben 9 cmde bıle rahtlıkla geçebldım ki çok çok korkaktım. ama eş denemesıne geçtıgımde gozlerımı kapatıp pe..si kendım elıme aldım aparat gıbı hayal edıp kendım ıttırdım aynıııııııı aparat gibi kabullenerek bı baktım ohooooooooo aparatta ıttirdiğimde tıkandıgım yerde pe..ste anlamamıstım bıle cuk dıe gırıo ayıptır solemesı sen boyuna takılma 4 5 cm alabdysen yarısnı almıssın demektır. zaten toplam 10 cm vajına boyu. boy zamanla anlamadan artıo. sen alabldıgın ene bak. 12 cm demek muthiş ama ya. yani şöyle diyim aparatın 12 cmsı pe.sin 16 cmsne denk gerçi 16 cm olmaz da düşün okdar aşmışsın yanıııııııı dedıklerımı dınle canım. hem p.se hem de vajınana jel sür. o dediğin yere geldiğinde okdr esnek tutki kendını boyle baya bi gevşet derinnnnn nefes al (bu çok onemlı) ittir. aslaaaaaaaaa acımayacagını düşün ve eğimli ittir. valla bak acı olması ımkansız orada. sinir ucu yok bişey yok. sen demek o sertliği gorunce kasılmşsın. kasla dolu ya daha da kasmışsın kaslarını. gevşek bıraktın mı cuk dıe kendı kayıveıro. zaten ılerısı de kocaman boşlıuk

Son düzenleme:

cnm yazdığın yazıyı okudum gerçekten üzüldüm canım evet burda eş desteği çok önemli hepimizin pes ettiği zamanlar oldu ama bu kendi haline aşılacak bişey değil ki hani deseler ki oturun üzülün ağlayın sorun hallolacak emin ol hepimiz hiç bu kadar çabalamazdık ne zaman kendini kötü hissedersen buraya gel sen asla vazgeçme canım sen ne kadar hırslı devam edersen egzersizlerine eminim eşin de sana destek olacaktır ama bunu mecbur olduğun için yapma kendin için yap ben 25 yaşındayım ve ben bile yeni çözebildim her seferinde küçücük çocuklar yapıyor bu kadar mı acizim diyordum ama burda kkaderim saolsun sürekli destek oldu beni asla bırakmadı ve o azimle çok şükür aştım sen vazgeçme canım kendin için yap bunu sabrın sonu selamet hepimiz egzersizlerimizi yaparak aştık ne olur şu mübarek ramazan ayının hatrına vazgeçme sadece aşacağına inan ve bol bol dua et cnm bnm çünkü önce inanmak lazım Allahın izniyle sen de aşacaksın cnm sabah hepimiz olumlu bir haber bekleyeceğiz senden pes etmediğine dair...

inşallah o bal yakında senin ağzından damlasın Allahım mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine inşallah bu umutsuz son konuşman olsun, vajili son cümlelerini yazmış ol bugün :)

bende ramazanda yenmeyi çok istiyorum canım :13:
geçen haftasonu teravih namazına gittik eşimle hoca demiş ki ramazanın son 10 günü eşlerinizden uzak durun ibadetle geçirin diye
ama ben bu sözünü duyamadım malum kadınlar camide bile sohbet muhabbet işlerindeler eşim hocanın yakınındaydı o dedi sonradan bana ve devamında da ramazanın 20.gününe kadar başarmamız lazım dedi :13:
eşiminde artık sabrı tükenmeye başladı bugünlerde senin denediğin gibi denemeyi düşünüyorum bana dua et canımm inşallah başarıcam artık Allahın izniyleeeee

Kızlar ben kendim üstte olduğum pozisyonda denemeye çalışıyoruz ama p. İçine girmek yerine klitorise doğru ilerliyor kendim itmeye çalışıyorum olmuyor nerede yanlış yapıyoruz?

canım ilk başlarda kayar öyle :) bende çok kızardım olmuyor neden olmuyor diye afedersin elinle tutup yerleştir biraz girmesini sağla sonra yavaşça girdir.ama sen kayganlaştırıcı herhangi birşey sürüyo musun?

evet teşekkür ederim darısı tüm kızların başına inşallah.birara benim ellerim yara olmaya başlamıştı çok yıkamaktan şükür artık o kadar kalmadı, ama yani biryerde minicik toz olsun ona dokunayım gider elimi yıkarım aslında hala da aşmış değilim bakma, hamurla uğraşırım yoğururum gider yıkarım, hamurun üstüne poşet örterim gider yıkarım hamur mayalanır bir bezi açarım gider yıkarım o pişer ikinciye gelirim tekrar aynen ama mecur yani mecbur yıkayacaksın hiçbiride gereksiz yıkama değil ki1, 2 saat içinde 10 kere yıkamış oluyorum işte o da alışkanlık yapıyo.

kuzum benim eşimde hiç kabullenmedi sen hasta değilsin biz hasta değiliz, kendini kasmasan olacak işte, kendini bırakmıyosun,özelden yazayım söylediği sözleri sana bunlar hiçbirşey bazen öyle bir laf söylerdi ki hıçkıra hıçkıra ağlardım, egzersizi o zaman bu sayfayı bulupta yapmaya başlasam hele varya burnumdan getirirdi biliyorum saçma sapan şeylerle uğraşıyosun derdi,hele o aparatları görse neler söylerdi neler,sözde anlayışlıydı ama laflarınıda canıma batırırdı her fırsatta. bunu kendine artı olarak dönüştür ona inat yeneceğim de,bak birçok arkadaş eşlerimiz fazla anlayışlı diye yakınıyor biliyo musun eş anlayışlı oldukça insan daha da erteliyor, ben bir gayret o gün yağ ile denedim de acımadı yendim diyorum ya acımadığı için aştım ama ona gayret etmem eşim kızmasın diye korktuğum halde cesaret ettim.ha iyidir hoştur ama tahammül sınırı yoktur çabuk biter eşimin tahammülü çok çabuk sinirlenir,sende yap aynını bunu öyle yada böyle yeneceksin değil mi, yenmeden kurtuluş yok hem Allahın zevk için verdiği şeyi gitgide azaba dönüştürmenin anlamıda yok, hadi be güzelim pes etme sen çok şanslısın burda birsürü dert ortağı var senin için, ben yapayalnızdım, sanma ki herkesin eşi çok anlayışlı en azından bu kadar bize müsade ediyolar zorlamıyorlar diye düşünüp bunu bile nimet saymalı ona göre azmetmeliyiz.

oturarak belimi kanepeye dayıyorum vaji iç evet geniş bunu farkettim benim sorunum 2 parmağı birleştirince girişte sorun var girmiyor acaba benim vajimin girişimi dar yada benmi yapamadım

kuzum oturarak değilde uzanarak deneme şansın var mı bence öyle daha rahat olur ne dersin,hemen kendine kusur bulma kendini kastığın için girmiyordur kuru deneme mutlaka kayganlaştırıcı bişeyler sür

inşallah yaparsın sen canım benim p yi denediğin gün sanki aparat gibi düşün :) dün kendi kendime düşünüyodum acaba dedim kendilerini kasıyorlar ya hani aparatı alıyor ama p de kasılıyor korkuyor, aparat gibi afedersin tutup öyle düşünerek deneseler diyodum , bugün baktım yaseminde eskiden denerken öyle düşünmüş yanlış okumadıysam :) aklın yolu bir beyin gücünü kullan ama eşinin sana verdiği son günü kullanma aşmak için birkaç gün öncesinden deneyin çünkü üstünde fazla baskı olur bugün olmalı dersin.etmez miyim Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah.

evet tamamen beyinle alakalı bişey hatta bi makalede okumuştum beyinismus diyodu yazar inşallah aşarım canım benim Allah razı olsun :13:

Merhaba kızlar bu forumda yeniyim nisan ayından beri bu konuyu yakından takip ediyordum bazı şeyleri yeni yeni aşabildim sırf size cesaret verebilmek için kayıt oldum. Çevremdeki hemen hemen tüm yeni evli hanımlar bu konudan müzdarip.. evliliğin ilk zamanlarında ilişkiye girmekte zorlanmamız normal diye düşünüyorum ve zorlanan herkesin de vajinismus olduğuna inanmıyorum. evlenmeden önce herkes gibi kadın doğumcuya gitmiştim muayene de doktor vajinismus olup olmadığını söylüyormuş bana bi sıkıntı yok sende dedi. Geçtiğimiz nisanda evlendim ilk günleri çok sıkıntılı geçirdim ilişkiye giremiyoduk ben vajinismus olma ihtimalini düşünsem bile eşim vajinismus olabileceğime inanmıyordu. Burada eşlerimizin anlayışlı ve sabırlı olması çok önemli. Evleneli neredeyse 4 ay olacak yeni yeni rahat bi ilişki kurmaya başladık hala daha zaman zaman geriyorum kendimi zamanla daha da rahat olacağım inş demek istediğim (özellikle yeni evlilere) hemen umudunuzu yitirip kendi kendinize vajinismus teşhisi koymayın belki değilsinizdir bu zorlanmalar sadece geçici bi süreçtir her eylemin başlangıcı zor değil midir ? doğar doğmaz haldır hop yürüdük mü önce emekledik sonra ayağa kalktık düştük sendeledik birden yürümedik değil mi emekleme aşamasında kimse fiziksel bi rahatsızlığımız olduğunu düşünmedi değil mi? Bu da bunun gibi bi durum evliliğin ilk zamanlarında hemen hemen herkesin benzer sıkıntıları olur o yüzden kendi kendimize vajinismus teşhisi koymayalım. Bebek yağı süren arkadaşlar var sanırım ama genital bölge için bebek yağı sağlıklı mı araştırmak lazım ben S'Xtiva jel sprey kullanarak zor zamanları atlattım sırf o bölge için özel üretilmiş bir jel bu. Eşim üstte olunca rahat oluyor daha diğer pozisyonlara geçmedik zamanla sizde kendiniz için rahat bi pozisyon bulabilirsiniz ama inanın hiç acı olmuyor kızlar tek sıkıntım ilişki esnasında idrarım varmış gibi hissediyorum :/ biçok kişide oluyomuş o durum zamanla geçecek herhalde ama inanın hiç ama hiç acı olmuyor. Vajinismus olan, ya da olmadığı halde olduğunu düşünen şuan bu konuda sıkıntılı olan herkesten Rabbim yardımlarını eksik etmesin inşallah herkesin başarı öykülerini okuyalım.

Evet canım okeyin jelini kullanıyorum :) ya korkum filan geçti eskisi gibi değilim artık ama bu sefer de başka yöne gidiyor işte :))

Evet canım okeyin jelini kullanıyorum :) ya korkum filan geçti eskisi gibi değilim artık ama bu sefer de başka yöne gidiyor işte :))

oluyor o merak etme sen afedersin elinle destek ol biraz tutarak girmesini sağla sonra kaydırmadan yavaşça ıkınarak içeri doğru it tatlım.

evet tamamen beyinle alakalı bişey hatta bi makalede okumuştum beyinismus diyodu yazar inşallah aşarım canım benim Allah razı olsun :13:

zaten öyle canım vajinismus diye bir rahatsızlık yok bizim zihnimizde herşey. yani zaten fiziksel bir rahatsızlık değil bu, bilinç altında yıllarca oluşan korkularımızın evlenmekle su yüzüne çıkması işte,biz o korkuların gereksizliğini kendimize göstermeye çalışıyoruz, korkular ne kadar fazlaysa aşmakta biraz zaman alıyor işte. ama insan akıllı varlık 20 yılda biriken korkuyu 1 saatte yenebilecek kapasiteye bağlı aslında bizzat gördüm, sizede uzak değil bu korkak kız yaptıysa

Tamam canım teşekkür ettim bi daha deneyelim bakalım . Ben egzersiz pek yapamadım da acaba ondan mı oluyor diye düşündüm, var mıdır alakası?

valla ben egzersiz yapmadım ama hiç alakası yok bence, sadece biraz destek istiyor, jelden memnun musun bilmiyorum ama istersen birde zeytin yağı dene ben ikisinide kullandığım için bence yağ süper kaydırıyor o yüzden söyledim ama tercih senin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…