- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #156.421
Egzersiz falan tek basina yapildi mi bi yere kadarmis. Ben 23 yasindayim daha buyuyemedim. Gercekten su an cok kotuyum. Insan bu hastalikta en cok esinden destek bekliyo en cok. Benim esim destek vermeyi birak heyecanla egzeesizlere basladigimi soylerken bile aman beni karistirma der gibi ifadeler takiniyo. Ben pes ediyorum bayanlar. Bu hastalik tek basima yenebilecegim bisey degil.. ben tedavinin bu buyuk sorumlulugunu tek basima omuzlarimda tasiyali tam 1yil oldu. Olmuyo... benden pes... deveyi gudemiyorum. Bu diyardan belki de artik gitme vakti...
canım parmaklarını tek tek alıyosun bu çok büyük bir gelişme aslında iki parmak belki yönünü bulamıyor olabilirsin nasıl deniyorsun uzanarak mı popo ve belinin arasına bir yastık koyarak dene ama telaşlanma parmak zordur p ye göre yani ben hiç parmak girişi sağlayamadığım halde p nin girişini rahat sağladıysam sen benden daha rahat aşarsın bu durumu, tabi arkadaşlar daha iyi yardımcı olacaklardır sana.vaji eğimli biliyosun yönünü ayarlayamamış olabilirsin eşinden yardım al bence bu konuda karşıdan direk girişi sağladığı için daha az zorlanırsın hem senin içinde cesaret olur eşinin denemesi.sen kendi kendine tersten almaya çalışıyosun bu hiçte kolay birşey değil, o yüzden sakın moralini bozma.yasemin sen bişeyler söyle tatlım ben egzersizden anlamıyorum malum ama işte bazen haddimi aşıp yorum yapmaya çalışıyorum kusura bakmayın :)
kurtulursun cnm bnm merak etme herşeyyy senın ıstemene bağlı. başladı mı parmak egzersızlerıne
İnşallah gelinciğimm ben de burda halaylar çeksem ne güzel olur valla :) Parmak yerine direk aparatlar daha kolayıma geldi, özellikle kendi parmağımı iterken çok zorlandım. Aparatla içeriyi hissetmeden itiyorsun gidiyor :) Kendi tek parmağımı tamamen alabildim ama iki parmağı yapamadım, bir de çok az tırnağım var acaba acıtır mı orayı diye hiç parmaktan ilerlemedim şimdiye kadar. Başlarda eşimin tek parmağını aldığımda bile içerdeyken kasıyordum, zamanla daha rahatladım tek parmağını rahatlıkla alabildim fakat iki parmak yine pek denemedik. Dün aparatta 10cm'den 12cm'e geçtim ama 4-5 cm girdikten sonra daha fazla ittiremiyorum nefes alıp verdim ıkındım özellikle yönünü popoya doğru ittiriyorum ama yapamadım bir türlü. İttirmeye çalıştığımda acıyor şimdiye kadar böyle acı hissetmemiştimJelliyorum da. Bugünlük egzersizden kaytardım sizin tavsiyeniz olursa yarın tekrar deniycem düzenli denesem o acı günün birinde yok olur mu ki?:)
Egzersiz falan tek basina yapildi mi bi yere kadarmis. Ben 23 yasindayim daha buyuyemedim. Gercekten su an cok kotuyum. Insan bu hastalikta en cok esinden destek bekliyo en cok. Benim esim destek vermeyi birak heyecanla egzeesizlere basladigimi soylerken bile aman beni karistirma der gibi ifadeler takiniyo. Ben pes ediyorum bayanlar. Bu hastalik tek basima yenebilecegim bisey degil.. ben tedavinin bu buyuk sorumlulugunu tek basima omuzlarimda tasiyali tam 1yil oldu. Olmuyo... benden pes... deveyi gudemiyorum. Bu diyardan belki de artik gitme vakti...
Kızlar ben kendim üstte olduğum pozisyonda denemeye çalışıyoruz ama p. İçine girmek yerine klitorise doğru ilerliyor kendim itmeye çalışıyorum olmuyor nerede yanlış yapıyoruz?
inşallah o bal yakında senin ağzından damlasın Allahım mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine inşallah bu umutsuz son konuşman olsun, vajili son cümlelerini yazmış ol bugün :)
Kızlar ben kendim üstte olduğum pozisyonda denemeye çalışıyoruz ama p. İçine girmek yerine klitorise doğru ilerliyor kendim itmeye çalışıyorum olmuyor nerede yanlış yapıyoruz?
:) er ya da geç çektikmi halayı çektikkk :) allahım herkese nasip etsin bu sıkıntılardan kurtarsın...
bu aradaaa namaz içinnn bence çok çok takma evet dikkat etmek gerekkk ama çokdaaa bunaltma derim :) zira bu temizlik takıntısını çok çekttim çok yaşadım psikolojik desteklerle aştık :) aman dikkat derim
oturarak belimi kanepeye dayıyorum vaji iç evet geniş bunu farkettim benim sorunum 2 parmağı birleştirince girişte sorun var girmiyor acaba benim vajimin girişimi dar yada benmi yapamadım
bende ramazanda yenmeyi çok istiyorum canım :13:
geçen haftasonu teravih namazına gittik eşimle hoca demiş ki ramazanın son 10 günü eşlerinizden uzak durun ibadetle geçirin diye
ama ben bu sözünü duyamadım malum kadınlar camide bile sohbet muhabbet işlerindelereşim hocanın yakınındaydı o dedi sonradan bana ve devamında da ramazanın 20.gününe kadar başarmamız lazım dedi :13:
eşiminde artık sabrı tükenmeye başladı bugünlerde senin denediğin gibi denemeyi düşünüyorum bana dua et canımm inşallah başarıcam artık Allahın izniyleeeee
inşallah yaparsın sen canım benim p yi denediğin gün sanki aparat gibi düşün :) dün kendi kendime düşünüyodum acaba dedim kendilerini kasıyorlar ya hani aparatı alıyor ama p de kasılıyor korkuyor, aparat gibi afedersin tutup öyle düşünerek deneseler diyodum , bugün baktım yaseminde eskiden denerken öyle düşünmüş yanlış okumadıysam :) aklın yolu bir beyin gücünü kullan ama eşinin sana verdiği son günü kullanma aşmak için birkaç gün öncesinden deneyin çünkü üstünde fazla baskı olur bugün olmalı dersin.etmez miyim Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah.
canım ilk başlarda kayar öyle :) bende çok kızardım olmuyor neden olmuyor diye afedersin elinle tutup yerleştir biraz girmesini sağla sonra yavaşça girdir.ama sen kayganlaştırıcı herhangi birşey sürüyo musun?
Evet canım okeyin jelini kullanıyorum :) ya korkum filan geçti eskisi gibi değilim artık ama bu sefer de başka yöne gidiyor işte :))
evet tamamen beyinle alakalı bişey hatta bi makalede okumuştum beyinismus diyodu yazar inşallah aşarım canım benim Allah razı olsun :13:
oluyor o merak etme sen afedersin elinle destek ol biraz tutarak girmesini sağla sonra kaydırmadan yavaşça ıkınarak içeri doğru it tatlım.
Tamam canım teşekkür ettim bi daha deneyelim bakalım . Ben egzersiz pek yapamadım da acaba ondan mı oluyor diye düşündüm, var mıdır alakası?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?