- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #156.441
Kızlar ben kendim üstte olduğum pozisyonda denemeye çalışıyoruz ama p. İçine girmek yerine klitorise doğru ilerliyor kendim itmeye çalışıyorum olmuyor nerede yanlış yapıyoruz?
Egzersiz falan tek basina yapildi mi bi yere kadarmis. Ben 23 yasindayim daha buyuyemedim. Gercekten su an cok kotuyum. Insan bu hastalikta en cok esinden destek bekliyo en cok. Benim esim destek vermeyi birak heyecanla egzeesizlere basladigimi soylerken bile aman beni karistirma der gibi ifadeler takiniyo. Ben pes ediyorum bayanlar. Bu hastalik tek basima yenebilecegim bisey degil.. ben tedavinin bu buyuk sorumlulugunu tek basima omuzlarimda tasiyali tam 1yil oldu. Olmuyo... benden pes... deveyi gudemiyorum. Bu diyardan belki de artik gitme vakti...
Kızlar ben kendim üstte olduğum pozisyonda denemeye çalışıyoruz ama p. İçine girmek yerine klitorise doğru ilerliyor kendim itmeye çalışıyorum olmuyor nerede yanlış yapıyoruz?
Bunun nedeni muhtemelen yönden kaynaklı canım. Sen üstte olduğun zaman poponu hafif kaldır. Dikine oturmaya çalışma. Otururken kalçanı yukarı kaldır biraz. Vajinamız düz değil, popoya eğimli olduğu için dikine sokmaya çalışısan klitoris yönüne kayıyor
oturarak belimi kanepeye dayıyorum vaji iç evet geniş bunu farkettim benim sorunum 2 parmağı birleştirince girişte sorun var girmiyor acaba benim vajimin girişimi dar yada benmi yapamadım
Bunun nedeni muhtemelen yönden kaynaklı canım. Sen üstte olduğun zaman poponu hafif kaldır. Dikine oturmaya çalışma. Otururken kalçanı yukarı kaldır biraz. Vajinamız düz değil, popoya eğimli olduğu için dikine sokmaya çalışısan klitoris yönüne kayıyor
valla ben egzersiz yapmadım ama hiç alakası yok bence, sadece biraz destek istiyor, jelden memnun musun bilmiyorum ama istersen birde zeytin yağı dene ben ikisinide kullandığım için bence yağ süper kaydırıyor o yüzden söyledim ama tercih senin.
Şeyyy bide yüzüm eşime mi dönük olacak yoksa sırtımı mı döneceğim , kusura bakma canım böyle soruyorum da şekilden şekile girmekten yoruldum ondan böyle ayrıntı soruyorum
Ben eşime sırtım dönük yenmiştim. O dediğim eğime tam uyuyor sırtıını dönersen. Ve kendini kasmazsan yavaş yavaş oturuken giriveriyor
Bence bi de sırtın dönük dene
Daha önce bu konuyla ilgili açtığın başlığı okumuştum canım. Dün o şekilde denesek mi dedim sonra da arındıramazsak diye korktuk :)
Tebrik ederim canımmmGerçekten süper gelişmeler bunlar
Şimdi 2 parmağını almaya çalışcaksın canım, eğer tek parmakta eş denemesine geçersen başaramaman yüksek olasılıkSen 2 parmağa geç veya daha kalın bir aparat hazırla kendine. Ben de 7 8 cm de yenmiştim. Bi 10 cm e gelene kadar eş denemesi yapma bence:13:
Ama bu hızla gidersen yakında gelin olursun inşallah
Canım ben önce kendi tek parmağımı alabiliyodum orta parmağa kadar. Daha sonra 2 parmağımı alamadım. Eşimin 2 parmağını alıyodum ama kendim alamıyodum maalesefHer zaman da eşim olmuyodu yanımda, ben de mumdan aparat yapmıştım. 7-8 cme kadar kalınlaştırdığımda yendim.
Bi de egzersiz yaparken yöne çok dikkat et canım. Vajinamız dikine değil,popoya doğru eğimlidir. Dikine sokmaya çalışırsan girmez.
Eki Görüntüle 762285
Eki Görüntüle 762286
Muhtemelen yönde sorun yaşıyosun. Bu resimlerde daha net görceksin eğimi
canım egzersizle yeneceğine inanıyosan egzersizleri hiç aksatmadan, moralini hiçbirzaman bozmadan ilerleyeceğine önce kendine söz vermelisin.benim kisadece bir alternatif benim egzersize cesaretim yok diyen arkadaşlar için,ama şunuda söyleyim bende yenmeden daha belki birgün önce eşime dokundurmuyordum sanma ki cesaretten izin verdim sadece artık birşeyler yapmam gerektiğini düşündüğüm için ve başka çıkar yolum kalmadığı içindi, ve inan sandığın gibi zor birşey olmadığını da ona yardımcı olmasına izin verdiğimde gördüm, denemekten korkma hiçbirşeyi, canını yakan hiçbirşeye devam etme, ama acıyıp acımayacağını bilmediğin bir yöntemide denemeden bırakma derim ben. şimdi bize söz ver hiçbirzaman pes etmek yok moralin yeri gelecek bozulacak ama sen hiç bırakmayacaksın ve her aşamanı burda arkadaşlarla paylaşacaksın.
canım merhabaa sen baya yol kateetmısın baksana yarıısna kadar yapmısssın bu ısı.bıraz daha 3 parmak calıs ve hafta sonu bı deneme yap bence yarısı gırdığıne gore hepsıde gırer zamanlada gırıcek zaten emın ol.sen yarı gelın olmussun bıle.tebrık ederım cnm masallahhhTekrar merhaba,
Ben tembel çıktım:/ denemelerime sık sık ara veriyorum, her seferinde baştan almam gerekiyor pratiğimi kaybettiğimden.
Son denememde 2 parmağı rahatça alıyordum, hatta iki kez 3 parmağımı da aldım ama araya ramazan, regl dönemim fln girince yaklaşık 10 gündür pratik yapmıyorum.
Aparat da kullanamıyorum ben, beni irite ediyor. parmağımla yada eşimin parmağıyla daha rahat ediyorum.
Bu arada 3 parmaktan sonra o heyecanla eş denemesi yaptık hemen, ilerleme kaydettik p... ucu girdi hatta yarıya kadar girdiğini söyledi eşim ama ben yine gerildiğimden pek bişi anlamadım. bıraktık.
Yarın tekrar başlıcam inş. haftasonu da bu sorunu çözmüş olucam.
Deneyimli arkadaşlar, 3 parmakla ne kadar egzersiz yaptıktan sonra eş denemesine geçmem gerekiyor? Bu aşamada nasıl bi yol ilerlemem lazım. eş denemesi için acele etmemeli miyim?
çok teşekkür ediyorum sizlerle konuşmak insana güç veriyor. ben aparatla yapıyorum. problemim daha önce daha kalınını alabildiğim aparatın şimdi incesini alamıyorum tıkandımama evet moral bozmak yok bu iş bu tatilde bitmeliii. benim için de başka çıkar yol yok artık bu işi çözmeliyim. şu aparatı alabilsem bir kez daha... beni yalnız bırakmayın...
çok gergin heyecanlı olmıycak diye gittim ne yaparlarsa yapsınlar olmıycak diye çünkü panik atağım var sinir ilaçları ve antidepresan kullanıyorum belki tedavide bi ilaç verirler diye yan etki yapar diye yutmadan gittim bide. neyse yeşim hanımın muayenehanesine girdim çok tatlı karşıladı biraz sohbet ettik ve bana artık tedaviye başlıyalım dedi. bende eyvah gülay bak olmıycak yine diye gidiyorum tın tın :) sonra bi baktım koltuğa oturdum bacaklarıma dokundu ve ne kadar açabileceğimi sordu bende inan şimdi açabildimle kıyasladığımda hiç açmamışım kadın vajinamı bile göremedi :) dokunuyo elletmiyorum yukarı falan kaçıyorum bide ilaçlarımı almadım iyice panik... sonra 5. derece de vajinismus hastası olduğumu, tedavimizin bir ay süreceğini söyledi. bende o kadar bekleyemem 3 sene oldu artık uğraşamam diye başladım ağlamaya... konuşmaya başladı benimle sonra ordan burdan havadan sudan hülya hanım la gırgır şamata sonra bana dediki gülay bişey göstermek istiyorum sana verdi elime aynayı vajinama bi baktım 3 parmak almışım ve ilk kez gördüm vajinamı... inanamadım nası yaniii diyee anlıycan hem terapi uyguladı hemde kadın doğum uzmanı olduğu için çok güvenli bi şekilde 3 parmağa kadar almışım :) çünkü hastadan hastaya nasıl tedavi uygulayacağını çok iyi biliyo. Ayrıca Hülya hanım nefesimi kontrol etmeyi yani doğru alıp vermeyi öğretti derken boy boy penisler hazırlamışlar bana elime aldım iyice bi baktım sonra prezervatif geçirdi maket penise kayganlaştırıcı sürdü. dedim eyvaaahh herşey güzel hoş burda biticek tedavi olmassa asla gelmem. ilk denememde panik atağında verdiği korkuyla beceremedim sonra sakinleştim biraz açtım bacaklarımı terapiye başladık... sonra bana aynayı verdi hülya hanım bi baktım penis maketi içimde :) nası ya dediimm sonra onu yavaşça çıkardı tekrar yavaşça ben içime aldım böyle 3 kez birlikte sokup çıkartttık inanamadım kendime çok hafif bir sızı vardı ama benim büyüttüğüm acı değildi o yok sinek ısırdı gibi olcakmış yok pıt etcekmiş kanlar boşalcakmış öyle değil inan bana.. öyle tatlı bir sızıydı ki anlatamamarkadaşım geçmişler olsun inşallah tedavide tam olarak ne yaptılar ve ücret kaç tl ?
çok gergin heyecanlı olmıycak diye gittim ne yaparlarsa yapsınlar olmıycak diye çünkü panik atağım var sinir ilaçları ve antidepresan kullanıyorum belki tedavide bi ilaç verirler diye yan etki yapar diye yutmadan gittim bide. neyse yeşim hanımın muayenehanesine girdim çok tatlı karşıladı biraz sohbet ettik ve bana artık tedaviye başlıyalım dedi. bende eyvah gülay bak olmıycak yine diye gidiyorum tın tın :) sonra bi baktım koltuğa oturdum bacaklarıma dokundu ve ne kadar açabileceğimi sordu bende inan şimdi açabildimle kıyasladığımda hiç açmamışım kadın vajinamı bile göremedi :) dokunuyo elletmiyorum yukarı falan kaçıyorum bide ilaçlarımı almadım iyice panik... sonra 5. derece de vajinismus hastası olduğumu, tedavimizin bir ay süreceğini söyledi. bende o kadar bekleyemem 3 sene oldu artık uğraşamam diye başladım ağlamaya... konuşmaya başladı benimle sonra ordan burdan havadan sudan hülya hanım la gırgır şamata sonra bana dediki gülay bişey göstermek istiyorum sana verdi elime aynayı vajinama bi baktım 3 parmak almışım ve ilk kez gördüm vajinamı... inanamadım nası yaniii diyee anlıycan hem terapi uyguladı hemde kadın doğum uzmanı olduğu için çok güvenli bi şekilde 3 parmağa kadar almışım :) çünkü hastadan hastaya nasıl tedavi uygulayacağını çok iyi biliyo. Ayrıca Hülya hanım nefesimi kontrol etmeyi yani doğru alıp vermeyi öğretti derken boy boy penisler hazırlamışlar bana elime aldım iyice bi baktım sonra prezervatif geçirdi maket penise kayganlaştırıcı sürdü. dedim eyvaaahh herşey güzel hoş burda biticek tedavi olmassa asla gelmem. ilk denememde panik atağında verdiği korkuyla beceremedim sonra sakinleştim biraz açtım bacaklarımı terapiye başladık... sonra bana aynayı verdi hülya hanım bi baktım penis maketi içimde :) nası ya dediimm sonra onu yavaşça çıkardı tekrar yavaşça ben içime aldım böyle 3 kez birlikte sokup çıkartttık inanamadım kendime çok hafif bir sızı vardı ama benim büyüttüğüm acı değildi o yok sinek ısırdı gibi olcakmış yok pıt etcekmiş kanlar boşalcakmış öyle değil inan bana.. öyle tatlı bir sızıydı ki anlatamamcanım olan biten bu hem kafada hem vajianada bitti kasılmalar. artık rahatlıkla alabiliyorum acısız ağrısız. 3 senedir bütüüün vajinismus doktorlarıyla konuştum. her ildekiyle çünkü maddi ve manevi anlamda çok yıkılmıştık. dudak uçurtacak bi rakam yok ortada. çünkü ben verdiğim parayı bi başka doktara gittiğimde vermiştim haftada 1 gün 1 saatlik seans 4 hafta gittim araya özel durum giriyo bide yarıda bırakmıştım tedaviyi. kafadan 1 senem yine boşa gitmişti çünkü asla yapamıycam şeyleri yap diyodu bana yapabilsem senin yanında ne işim var.. uzun lafın kısası geç kalma vajinismus derece derece önemli olan doğru bi şekilde içine alman canın yanmadan üzülmeden ağlamadan.. sonra bunu eşinle yaşaman valla ben yaptıysam Allah canımı alsınki herkes yapar. Sakın korkma bak bana gitmeden önce sakın korkma cesaretli ol diyen de olmadı. 100 de 100 yapabileceğin bişey için canını sıkma üzülme ağlama önemli olan doğru yer doğru yaklaşım..
ben egzersizlleri emla yada anestol gibi uyuşturucu kremlerle halledebilir miyim? yani emlayı her egzersizde kullanabilir miyim?Bugün ne çok yeni arkadaşımız katılmış aramıza... Hepiniz hoşgeldiniz
İnşallah burda derdinize derman olabiliriz. Öncelikle bu hastalığı yenmek istiyosanız kararlı olun. Çünkü bu hastalık tamamen beyinde biten bişey. :13:
Vajinanıza parmak ya da aparat sokmanız gerekiyor egzersiz yaparken. Korkmayın bunu yapmaktan. Bunu yaparak oraya bişey girebileceğinizi beyninize sinyal olarak yolluyosunuz. Zaten vajinamızda SİNİR sistemiyle alakalı hiçbişey yok. Bi sürü kastan oluşan bi organımız. İçinde sadece kaslar var. Ve bu hastalık da o kaslarla ilgili. İlişki sırasında vajina kaslarımiz gereksiz yere kasılıyor. O yüzden ilişkiye izin vermiyor. Egzersiz yaparak o kaslara kasılmamayı öğreticezİnanın ne acı ne de kan hiç bişey olmuyor egzersiz yaparken. Yeter ki önce sabır sonra cesaret yanınızda olsun
Buraya çekinmeden sorular sorun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?