Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ben egzersizlleri emla yada anestol gibi uyuşturucu kremlerle halledebilir miyim? yani emlayı her egzersizde kullanabilir miyim?

uyuşmasını istiyorsan kullanabilirsin canım emla anestola göre daha fazla uyuşturuyor biraz yanma oluyor ilk sürünce aparatla çalışıyosan aparata sür iyice ve öyle ittir

zyin yağını vajinanın içine kadar mı sürecez yoksa etrafınamı.. bi zararı olurmu yani içine kaçırsak..

uyuşmasını istiyorsan kullanabilirsin canım emla anestola göre daha fazla uyuşturuyor biraz yanma oluyor ilk sürünce aparatla çalışıyosan aparata sür iyice ve öyle ittir
ben halen hiçbir şey kullanmadım. korkumu yenemedim. ben bile dokunamıyorum halen vajinama. şimdi araştırma yapıyorum. emlayı vajina içinede m sürecez.. aparat yok

arkadaslar ve özellikle kaderim size cok tesekkur ederim. zeytinyagı cok iyi geldi kayganlık acısından ve kolay denemeler sagladı ve sonunda galiba yendiiim. dun ku p..s denemem cok guzel gecti ve artık korkmuyorumm.sanki ustumden buyuk yuk kalktı cok mutluyummmsimdi yapmam gereken bişey var mı pekii bu hastalığı tekrarlamamak için :)

Son düzenleme:

canımmmmmmmmmmmm cok tebrık ederımmmm hayırlısı olsun cok sevındımmmm.sık sık deneme yap ara verme alısana kadar bıdaha tekrarlamaz allahın ıznıyle

ben halen hiçbir şey kullanmadım. korkumu yenemedim. ben bile dokunamıyorum halen vajinama. şimdi araştırma yapıyorum. emlayı vajina içinede m sürecez.. aparat yok

canım korkacak bişey yok inan bana gözünde büyüttüğümüz kadar bişey değil o senin bir parçan neden dokunamıyosun şimdi emlayı serçe parmağına önlü arkalı sür yedirmeden yani krem üstünde kalcak vaji girişine de biraz sür sonra parmağını içine ittir popoya doğru olcak yönü içinde bekletki uyuşsun sonra uyuşunca diğer parmaklarını dene orası bir boşluk bebek çıkıyo canım küçücük parmakmı girmeyecek hadi bir cesaretini topla ve başla

canım gözün aydın daha yeni başlamıştın sanırım maşallah sana hemen yendin halayını ilk ben çekcem galiba canım bu hastalık tekrarlamaz artık sen oraya birşeyin gireceğini kabullendin sadece kendini kasma ve rahat ol zamanla düzelecek herşey

Yok öyle bişey hastalık tekrarlamıcak, aklına bile getirmeeee
Allah başka dert vermesin canım, çok çok tebrik ederim

tesekkur ederim yaa yok yeni baslamadım aslında 3 bucuk aydr tedavideym ama buraya yeni bakmıstım ve keske daha önce bakıp biraqz daha önce kendime guvenseydim diyorum :) neyse oldu ya cok sukur bunada :)) tamam gerckten gördum ya aldıgımı daha tekrarlamasın bi zahmet :)))

olsun oldu ya sen ona bak canım tekrarlamaz merak etme bitti gitti artık pis vaji

Yarısı girdiyse keşke ittireydin canım biraz daha ya Neyse
Bence 3 parmağı son bi kez daha tekrar et ve eş denemesine yoğunluk ver. Gösterdiğim resimlerdeki yöne dikkat et ve eş denemesinde üst pozisyonda ol canım Eşine sırtın dönük veya yüzün dönük farketmez, yeter ki yöne dikkat et
Senin bitmiş sayılır, ha gayret :13:

sen burda olduğun sürece biz yanındayız canım merak etme. inşallah sende yakında tavsiye vermeye başlarsın.

zyin yağını vajinanın içine kadar mı sürecez yoksa etrafınamı.. bi zararı olurmu yani içine kaçırsak..

canım vajina içine süreceksin evet zaten hem eşine hemde eşin parmağına yağ alıp senin vajina içine iyice sürmesi gerekiyor ki hiç hissetmeden acımadan girsin

canım benim bende msn de bekliyorum yazmanı sen buraya gelmişsin :))) çok geçmiş olsun darısı kızlarımızın başına

şimdi pis değil yaa smdi cici oldu önceden sökup atasım geliyordu, aşırı şiddet ve hiddetliydim ona karsi ama suan iyi

avatarındaki ağlayan gözüde kaldır artık ağlama sen :) tekrar etmez Allahın izniyle sen merak etme sen bilinç altını süpürdün artık

Bakarak anlayabilirsin ne kadar girmis:) Yani cok acik yazicam ama hani penisin boyunu biliyorsundur sonucta bakarsin disaridaki kisma ona gore iceride ne kadari var anlarsin. Eger ki normalden fazla buyuk bir penisse ve senin vajinan da kisa ise penisin bir kisminin disarida kalmasi cok normal.Senin 3 parmagin normal bir penis uzunlugunun yarisi kadardir. 3 parmaginin tamamini alabiliyorsan agrinin olusabilecegi kismi gecmis olman lazim. Cunku benim agri 5cm den sonra basliyor o kismi gecince kolay oluyor. O noktaya gelince bekleyip bir derin nefes alip devam edebilirsin cok faydasi oluyor derin nefesin..Kolay gelsin..Belki de yendin insaa..

avesra, yaseminA, kkaderim teşekkür ederim. kaç gündür başarılı değildim egzersizlerde ama bugün oldu, tıkandığım yeri geçtim bugün:) şimdi aynı aparatla ne kadar daha yapayım, kaç gün? hemen kalınlaştırayım mı? yanma azalacak mı bu arada?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…