- 8 Kasım 2012
- 1.960
- 2
- 158
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #156.461
ben egzersizlleri emla yada anestol gibi uyuşturucu kremlerle halledebilir miyim? yani emlayı her egzersizde kullanabilir miyim?
zyin yağını vajinanın içine kadar mı sürecez yoksa etrafınamı.. bi zararı olurmu yani içine kaçırsak..valla ben egzersiz yapmadım ama hiç alakası yok bence, sadece biraz destek istiyor, jelden memnun musun bilmiyorum ama istersen birde zeytin yağı dene ben ikisinide kullandığım için bence yağ süper kaydırıyor o yüzden söyledim ama tercih senin.
ben halen hiçbir şey kullanmadım. korkumu yenemedim. ben bile dokunamıyorum halen vajinama. şimdi araştırma yapıyorum. emlayı vajina içinede m sürecez.. aparat yokuyuşmasını istiyorsan kullanabilirsin canım emla anestola göre daha fazla uyuşturuyor biraz yanma oluyor ilk sürünce aparatla çalışıyosan aparata sür iyice ve öyle ittir
arkadaslar ve özellikle kaderim size cok tesekkur ederim. zeytinyagı cok iyi geldi kayganlık acısından ve kolay denemeler sagladı ve sonunda yendiiim. dun ku p..s denemem cok guzel gecti ve artık korkmuyorumm.sanki ustumden buyuk yuk kalktı cok mutluyummmsimdi yapmam gereken bişey var mı pekii bu hastalığı tekrarlamamak için :)
ben halen hiçbir şey kullanmadım. korkumu yenemedim. ben bile dokunamıyorum halen vajinama. şimdi araştırma yapıyorum. emlayı vajina içinede m sürecez.. aparat yok
arkadaslar ve özellikle kaderim size cok tesekkur ederim. zeytinyagı cok iyi geldi kayganlık acısından ve kolay denemeler sagladı ve sonunda yendiiim. dun ku p..s denemem cok guzel gecti ve artık korkmuyorumm.sanki ustumden buyuk yuk kalktı cok mutluyummmsimdi yapmam gereken bişey var mı pekii bu hastalığı tekrarlamamak için :)
arkadaslar ve özellikle kaderim size cok tesekkur ederim. zeytinyagı cok iyi geldi kayganlık acısından ve kolay denemeler sagladı ve sonunda galiba yendiiim. dun ku p..s denemem cok guzel gecti ve artık korkmuyorumm.sanki ustumden buyuk yuk kalktı cok mutluyummmsimdi yapmam gereken bişey var mı pekii bu hastalığı tekrarlamamak için :)
tesekkur ederim yaa yok yeni baslamadım aslında 3 bucuk aydr tedavideym ama buraya yeni bakmıstım ve keske daha önce bakıp biraqz daha önce kendime guvenseydim diyorum :) neyse oldu ya cok sukur bunada :)) tamam gerckten gördum ya aldıgımı daha tekrarlamasın bi zahmet :)))canım gözün aydın daha yeni başlamıştın sanırım maşallah sana hemen yendinhalayını ilk ben çekcem galiba canım bu hastalık tekrarlamaz artık sen oraya birşeyin gireceğini kabullendin sadece kendini kasma ve rahat ol zamanla düzelecek herşey
inş. cnm coktesekkurler. tamam artık durmak yokcanımmmmmmmmmmmm cok tebrık ederımmmm hayırlısı olsun cok sevındımmmm.sık sık deneme yap ara verme alısana kadar bıdaha tekrarlamaz allahın ıznıyle
tesekkur ederim yaa yok yeni baslamadım aslında 3 bucuk aydr tedavideym ama buraya yeni bakmıstım ve keske daha önce bakıp biraqz daha önce kendime guvenseydim diyorum :) neyse oldu ya cok sukur bunada :)) tamam gerckten gördum ya aldıgımı daha tekrarlamasın bi zahmet :)))
Tekrar merhaba,
Ben tembel çıktım:/ denemelerime sık sık ara veriyorum, her seferinde baştan almam gerekiyor pratiğimi kaybettiğimden.
Son denememde 2 parmağı rahatça alıyordum, hatta iki kez 3 parmağımı da aldım ama araya ramazan, regl dönemim fln girince yaklaşık 10 gündür pratik yapmıyorum.
Aparat da kullanamıyorum ben, beni irite ediyor. parmağımla yada eşimin parmağıyla daha rahat ediyorum.
Bu arada 3 parmaktan sonra o heyecanla eş denemesi yaptık hemen, ilerleme kaydettik p... ucu girdi hatta yarıya kadar girdiğini söyledi eşim ama ben yine gerildiğimden pek bişi anlamadım. bıraktık.
Yarın tekrar başlıcam inş. haftasonu da bu sorunu çözmüş olucam.
Deneyimli arkadaşlar, 3 parmakla ne kadar egzersiz yaptıktan sonra eş denemesine geçmem gerekiyor? Bu aşamada nasıl bi yol ilerlemem lazım. eş denemesi için acele etmemeli miyim?
ay tamam getrmem dahaaaYok öyle bişey hastalık tekrarlamıcak, aklına bile getirmeeee
Allah başka dert vermesin canım, çok çok tebrik ederim
şimdi pis değil yaa smdi cici olduolsun oldu ya sen ona bakcanım tekrarlamaz merak etme bitti gitti artık pis vaji
çok teşekkür ediyorum sizlerle konuşmak insana güç veriyor. ben aparatla yapıyorum. problemim daha önce daha kalınını alabildiğim aparatın şimdi incesini alamıyorum tıkandımama evet moral bozmak yok bu iş bu tatilde bitmeliii. benim için de başka çıkar yol yok artık bu işi çözmeliyim. şu aparatı alabilsem bir kez daha... beni yalnız bırakmayın...
zyin yağını vajinanın içine kadar mı sürecez yoksa etrafınamı.. bi zararı olurmu yani içine kaçırsak..
arkadaslar ve özellikle kaderim size cok tesekkur ederim. zeytinyagı cok iyi geldi kayganlık acısından ve kolay denemeler sagladı ve sonunda galiba yendiiim. dun ku p..s denemem cok guzel gecti ve artık korkmuyorumm.sanki ustumden buyuk yuk kalktı cok mutluyummmsimdi yapmam gereken bişey var mı pekii bu hastalığı tekrarlamamak için :)
şimdi pis değil yaa smdi cici olduönceden sökup atasım geliyordu, aşırı şiddet ve hiddetliydim ona karsi ama suan iyi
benim bi problemim bu işte ne kadar girdiğini anlayamıyoruz hatta giriş hiç acımadığı için girdiğini bile yeni anladım eşime inanmadım başta :)ben acımadı diye girmedi diyodum. denediğimiz pozisyonda bunu göremiyoruz benim denediğim pozisyon bu önerilenlerin hiçbiri değil hiçbirinde rahat edemedimama ucundan fazlası giriyo bunu biliyorum en az yarısı giriyo gibi geliyo bana çünkü parmak çalışmasında da ikinci boğumdan sonrası zor gelir bana p...s de de aynı noktada takılıyorum bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?