Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

evett bugün alabildim tekrar:) daha ne kadar devam edeyim, kalınlaştırayım mı aparatı? yanma var ama zamanla geçiyor mu? çok teşekkür ediyorum. sizler sayesinde yapabiliyorum bunları. sen nasıl yenmiştin canım? aparatla mı? ne kadar sürdü? çok sordum ama kusura bakma. insan konuşmak istiyor.

Harikasın canım
Şimdi aparatını hemen kalınlaştırma, iyice alıştıktan sonra kalınlaştırabilirsin En azından bi gün daha aynı aparatla çalış olur mu?
Yanmaların olması çok normal. Geçecek ama bi süre sonra

Canım beniim nasıl morallendim anlatamam iyiki varsınız siz :) 3 cm'le boğuşurken burayı okuya okuya geldim valla 12 cm'e. Eş ne kadar destek olursa olsun psikolojik olarak çok zorlanıyoruz burası terapi gibi geldi. Benim derdim galiba kendi kendimeyken daha rahat oluyorum, eşimle parmak denemesinde bile hala kendimi kasıyorum. En başarılı deneyişimizde p..sin sadece başını alabildim daha fazlası olmadı, o da ittirince olacak diye düşündü ben de acıyor diye bırakmasını istedim. Yine moraller bozuldu başını aldığıma sevinemedim bile. Bugün yorulduk uyku bastırdı (erteliyoruz yine :78: ) Yarın bu gazla eş denemesi yaparımm o zaman:) Öncesinde tekrar kendim de deniycem. Bir de yeni tüyoları uyguliycam mesela üst pozisyonda ellerim ayaklarım titriyor kasılıyorum ama şimdiye kadar hiç üstteyken arkam dönük denememiştim onu deniycem bakalım. Sen 9cmdeyken mi yendin vay anasını ya süpersin maşallah maşallah Darısı başıma inşallah birkaç güne güzel haberlerle gelirim.

asla yardım etmeyen bi koca varsa ne olacak yaseminA??????
2 gundur berbatım. bu yuku bı kızın tek basına tasıması reva mı ?

Tabi tek başına taşımak yıpratır seni canım ne diyeyim :26:
O zaman eşini de alıp özel bir vajinismus kliniğine gitmekten başka çaren kalmıyor. Orda verilen ödevleri uygular belki :26:
Bilemedim ...

talim bak ben sana demistim olucak diye yanma normal bazen kastigimiz icin olabiliyor canim kalinlastir aparati bence.canim ben aparatla hic calisamadim 2 paryagi kullanarak ve bi gece hirslanip zeytinyagli bi denemeyle yendim.egzersizi siki tut beynin rahatlat muhakak yenersin kuzucum.

Eş denemesi yaparken o yazdığın pozisyonu mutlaka dene. Sürekli nefes al ver ve bol kayganlık sağla
Bu arada ben 7 cmde yenmiştim bana da maşallahhh
Ayy ne güzel inşallah biticek

Tabi tek başına taşımak yıpratır seni canım ne diyeyim :26:
O zaman eşini de alıp özel bir vajinismus kliniğine gitmekten başka çaren kalmıyor. Orda verilen ödevleri uygular belki :26:
Bilemedim ...

evimizde kliniğin lafı bile dönemez. paşamızın psikolojisi bozuluyor...
tek basına olmuyor... yıldım...

arkadaşlar 3 parmak çalışanlar var yapmayın yaa ne 3 parmağı ben terapi gördüğümü söylemiştim ya araştırarak çok iyi bi doktora gittim çünkü iyi bi doktora gtmezsem bütün umudumu kaybedeceğimi düşünüyodum.o doktor 2 parmakta bile bir boğum çalıştırdı ve bazı doktorların sırf seansları uzatmak için daha fazla parmak çalıştırdığını söyledi.sonra iki ameliyat geçirdim ben biri miyom ameliyatıydı ve doktorum harika bi kadın doğumcu antalyalı olanlar bilir prof.dr. mehmet emin soysal.vajinismus tedevisi de yapıyor o da 2 parmağa kadar çalıştırıyo.2 parmaktan sonra p..s dedi.3 parmak sizi yıpratır ve yorar.bir de cem keçenin 10 adımda vajinismusu yenmek isimli kitabını okudum (bu kitabı okursanız tedavi görmenize gerek kalmaz çünkü psikologların bi kısmına eğitim veren bu adam ) bu üç çok iyi doktor emlaya uyuşturucuya filan da karşı bilginize..

asla yardım etmeyen bi koca varsa ne olacak yaseminA??????
2 gundur berbatım. bu yuku bı kızın tek basına tasıması reva mı ?

Bizde de biraz o durum var gibi. Yani başta çok destek oldu tamam ama uzunca süredir hala yenemedim hala dur az ittir dur az ittir bekle olmadı acıyor geri git şeklinde olmasından bariz sinirleri bozuluyor. Zaten üzerimizde bu yeterince yük oluşturuyorken bir de vicdan azabı gerçekten zor. Yendiğimde ikimizin nasıl mutlu ve rahat olacağımızı düşünerek kendi kendimi motive etmeye çalışıyorum ben absurdist belki internetteki vajiyle ilgili sayfaları yazıları gösterirsen işe yarayabilir. Bizde o baya etkili olmuştu, hatta dilatorleri de o sipariş etmişti. Hiç olmadı bence de bir doktora giderseniz eşini ikna edecektir eşinin hiç olmazsa psikolojik olarak destek olması gerektiğini söyler. Burada doktora gittikten sonra destek olmaya başlayan eşlerle ilgili çok yazı okudum geçmiş sayfalarda. Bizden değil de doktordan duyunca genelde inanıyorlar denemeye değer.

canim ne durumdasin sen suanda egzersizde

yaa avesra durumu sana söyle anlatayım... ben cuma gunu 2 parmagımın 1 bucuk bogumunu alabildim. heyecanlı heyecanlı esime söyledim. o da yardım etsin die, cünkü sonucta bi zaman sonra es ile yapmak gerekiyor ya egzersizi daha konusunu açtım psikolojisi bozuldu. bu gun eve bayağı bi gec saatte geldi. telefonunu kırdı kavga ettik bayağı siddetli ses tonlarıyla. ya ben 1 yıldır arastırıyorum. tedavının tum evrelerini biliyorum. ama beyimizinn psijkolojisi bozulmasın die ona anlatamıyorum. cünkü anında kopuyo gidiyo. adam daha kendine acıklayamıyo durumu. bi türlü olmadıgını kendine itiraf edemiyo. beni bırak kendisinden kacıyo. cok hassas psikolojisi var beyefendinin. yani avesra ben tam 1 yıldır aslında onun psikolojisi bozulmasın aman die ugrasıyorum. nedir bu allah askına. bıktım artıkkkkkkk

yok mermaid nerdee klinik doktor. oyle bi kişilik ki anlatamam sana. inat mı desem baska bişey mi bilmiyorum. doktora gidelim demedim mi sanıyosun. zatn kendim bi dönem gittim. eşinle gelmen lazım deyınce bıraktım.

Eş denemesi yaparken o yazdığın pozisyonu mutlaka dene. Sürekli nefes al ver ve bol kayganlık sağla
Bu arada ben 7 cmde yenmiştim bana da maşallahhh
Ayy ne güzel inşallah biticek

Ayy süper ya maşallah maşallah boncuklar gelsin
Ben bu gidişle kendi kendime aparatı daha kalınlaştırırım ama eş denemesinde ne olacak bakalım. Aynen nefesi de düzgün ayarlamam lazım. Hadi bakalım bu sefer inşallah olucak :)

kuzum her erkek degisiktir tamam cok haklisin ama onuda anla napsin onlarda artik cok zor onlar icinde.canim 3 psrmaga gec egzersizini tamamla ve es denemesine gec sende illa es parmagina gerek yok yapsan cok iyi olur ama olmuuyosa olmuyodur tatlim.ben hic es parmagimi denemedim aklimdanda gecmedi canim.cok haklisin ama onada hak ver

Canım eş parmağıyla egzersiz şart değil, o sadece bi seçenekti.

kuzucum 1 yıl ya 1 yıl.. artık insan esini de istiyo yanında cozume ulasmak için. bu gun deli gibi kavga ettık deger mı allah askına. gebereyım de kurtul dedım. bana bunu dedirtti ya. igrenc bi cumle.. ne kadar acizce. dustugum duruma bak. elimden tutsa hadı kalk sevgilim gececek ne gerekiiyosA birlikte yapacagız dese ben yolu yarılamıs olurum. ama dusunsene ben ne hissettiğimi bile anlatamıyorum. butum hepsi boyle erkeklerin. beyinleri va fikirleri yok. cidden cok kötüyüm. sacmalıyosam herkesten ozur diliyorum...

canim neden sacmalicaksin dok icini iste rahatka cok haklisin her erkeek bunu anlamior fazla ustelemeyin birbirinizi kirmayin cnm en iyisi susmak duzelcek merak etme ben suimdi cikmam lazim yarin gir nete konusalim kuzum lutfen uzulme iyi geceler hepbirlikte asicaz

Canım eş parmağıyla egzersiz şart değil, o sadece bi seçenekti.

canım es parmagı sadece destek için. ben onun destegini istiyorum. cok gücsüzüm... guclu olsam zaten yapabilirdim. foruma ilk katıldıgımda da demiştim. ben egzersizin nasıl yapılacagını ezberledim. bana sadece psikolojik destek lazım dedim. sizleri tanımıyorum. yuzlerinizi bırak ısımlerinizi dahi bilmiyorum. ama sızler nasıl yardım ediyosunuz. ben bunları esimden görmuyorum. bana koyan bu. cok sorguluyosun bırak bunları cozume odaklan diyebilirsin simdı bana, ama cozum harici bu da önemli dimi?

yok mermaid nerdee klinik doktor. oyle bi kişilik ki anlatamam sana. inat mı desem baska bişey mi bilmiyorum. doktora gidelim demedim mi sanıyosun. zatn kendim bi dönem gittim. eşinle gelmen lazım deyınce bıraktım.

Asıl derdi o çekmiyor nasılsa napayım doktoru diyodur. O zaman doktoru boşverdik sen aynen egzersizlere devam et kendi parmağından rahatsız olmuyorsan iki parmak yapabiliyorsan zaten çok iyi :) İyice egzersiz yaptıktan sonra bugün deneyelim şu kadarını almayı hedefliyorum gibi bişey dersen ona artık hayır demez di mi? 3 parmağı hallettikten sonra o iş olur hem de arta arta gider bence de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…