- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #156.501
canım es parmagı sadece destek için. ben onun destegini istiyorum. cok gücsüzüm... guclu olsam zaten yapabilirdim. foruma ilk katıldıgımda da demiştim. ben egzersizin nasıl yapılacagını ezberledim. bana sadece psikolojik destek lazım dedim. sizleri tanımıyorum. yuzlerinizi bırak ısımlerinizi dahi bilmiyorum. ama sızler nasıl yardım ediyosunuz. ben bunları esimden görmuyorum. bana koyan bu. cok sorguluyosun bırak bunları cozume odaklan diyebilirsin simdı bana, ama cozum harici bu da önemli dimi?
Asıl derdi o çekmiyor nasılsa napayım doktoru diyodur. O zaman doktoru boşverdik sen aynen egzersizlere devam et kendi parmağından rahatsız olmuyorsan iki parmak yapabiliyorsan zaten çok iyi :) İyice egzersiz yaptıktan sonra bugün deneyelim şu kadarını almayı hedefliyorum gibi bişey dersen ona artık hayır demez di mi? 3 parmağı hallettikten sonra o iş olur hem de arta arta gider bence de.
Bak ne güzel demişsin biz varız. Tamam eşinin desteğini istemen çok doğal ama destek olmuyosa da ömür boyu bu sorunla mı yaşıcaksın? Bırak o senin kafana kakmasın, sen ona dersin ben uğraşırken sen nerdeydin diye
Sen tüm vazifeni yap, elinden gelen şeyi uygula, ona minnet etmediğini göster, en sonunda kendi kendine aş bunu. Eşinin moralini bozmasına izin verirsen daha da yüklenir sana.
Şu an zor bi dönemdesin biliyorum, Allah sana da güç versin.
saol yaseminA. iyiki varsınız. bi gun biri adını bile bilmeyecegin kişiler sana dert ortagı olacak deseler hadı canım der gecerdım. ama eşimin bu köstekliğini asla unutmayacagım...
mermaid,ona artık hiç bişey söylememeye karar verim gercekten. destegi olmasa da kendi basıma cozmeye calısıcam. ama destek yerine köstek olmasını da omur boyu unutmucam.
Unutup unutmamak sana kalmış canım, sen önce bi yen de sonra eşinden öcünü alırsınTabi şaka intikam falan bizim gibi cici kızlara yakışmaz di mi
Sen bilsen bu topikte ne arkadaşlıklar doğdu, hala doğuyor. Çünkü dert aynı, yaşananlar aynı. Damdan düşenin halinden damdan düşen anlar senin anlayacağın
Bence de en güzeli öyle yapmak heralde, Allah çok sabır ve güç versin. Bu derdi ancak çeken anlıyor cidden, şöyle düşün aştığımızda da bunu kendi başımıza aştık diyebilicez tamamen bizim başarımız olacak. Güçsüz değilsin sakın öyle düşünme. Egzersizlerimize devam edelim biz, yavaş da olsa ilerliyoruz çözücez bu işi az kaldı :)
İnanın ne diyeceğimi bilmiyorum ayrıca çok utanıyorum.ama benimde sizin desteginize ihtiyacım var 2 haftadır sizi takip ediyorum ancak bugun cesaret edip yazabildim.ben 5 aylık evliyim ve hala beraber olamadım banada yardım edebilir misiniz?kurtulmak istiyorum bu hastalıktan(
kızlar o kadar şanslısınz ki bu kadar erken bulduğnuz için bu siteyi... önce bunun için sevinin ve inanın ki bu sitede bu derdi unutacaksınız. kasım ayında ben de siz gibi girmiştim buraya aralık ayında artık böyle bir derdim yoktu hamdolsun. siz de yeneceksiniz ve burda inşaallah olmaz ama biliyorsunuz mümkün değil mutlaka olacak bu dertten muzdarip olanlara yardım edeceksiniz.
özetle kendinizden ve ne durumda olduğunzdan bahsederseniz mutlaka cevap alacaksınız sevgiler
ben bir kez jinekologa gittim ama korkudan muayene bile olamadım.hiç birşekilde deneme yapamadım bile eşim yaklaştımı itiyorum kimseyede anlatamıyorum ne yapacagımı bilmiyorum((
öncelikle ilgin için teşekkürler ozaman şöyle açıklayayım ;evleneli 2 ay olacak ve ben hala ilişkiye giremedim.. ilk günlerde bunun geçici bişey olduğunu düşünüyordum fakat artık hiç çözemeyecekmişim gibi geliyor. haftalardır herhangi birşey yazmadan forumu okuyorum belki bende birşeyler yapabilirim diye fakat genelde parmak egzersizlerinden bahsediliyor bu bana mide bulandırıcı geliyor :S
aslında bende kasılma bacakları kapatma vb. olmuyor bacaklarımı açabiliyorum p. oraya yerleştiriyorum ama denediğimiz zaman bi türlü o zıkkım oraya girmiyor :S acaba kendimi mi tanımıyorum yanlış pozisyonda mı deniyoruz yada bende fizyolojik bi problem mi var diyorum ne yapsam nasıl yapsam bilemedim..
bu işi başaran arkadaşlar hangi pozisyonda denemeliyim? o anda ne yapmalıyım? yada tavsiyeleriniz neler bana yardımcı olursanız inanın çok sevineceğim..
canım es parmagı sadece destek için. ben onun destegini istiyorum. cok gücsüzüm... guclu olsam zaten yapabilirdim. foruma ilk katıldıgımda da demiştim. ben egzersizin nasıl yapılacagını ezberledim. bana sadece psikolojik destek lazım dedim. sizleri tanımıyorum. yuzlerinizi bırak ısımlerinizi dahi bilmiyorum. ama sızler nasıl yardım ediyosunuz. ben bunları esimden görmuyorum. bana koyan bu. cok sorguluyosun bırak bunları cozume odaklan diyebilirsin simdı bana, ama cozum harici bu da önemli dimi?
ben bir kez jinekologa gittim ama korkudan muayene bile olamadım.hiç birşekilde deneme yapamadım bile eşim yaklaştımı itiyorum kimseyede anlatamıyorum ne yapacagımı bilmiyorum((
sendeki problemler tam olarak nasıl? ben de aynı dertten müzdaribim 2 ay olacak evleneli düşünsene eşim içerde uyuyor ve ben derdime çare arıyorum :S
sana önce sunu söyliyim ki buraya yazmakla cok iyi yaptın ve simdi sırada hiç ertelemeden egzersize baslaman var cnm :) bu hastalık erteledikçe artan bişey ve kucucukken dag gibi görunuyor aslında. herkes sen gbydi eminm eşimzden kacıyrduk ama yendik. biz bunu yapabildigmize göre sende yaparsın yeter ki iste. kendine guven ve yapmak için kararlı ol. zamana bırakma hiçbirseyi. bnde bıraktım ve 10 ay oldu. en sonunda tam karar aldım ve kısa surede bitti. :) egzerszlerini aynaya bakarak daha kolay yapabilrsin cnku ne olup bittigini görmek ve kontrolu saglamak acısından iyi oluyor. ben vajinaya hiç dokunamayanlardandım ama cesaret edip basladıgmda aslında hiç acımadıgını beyin vajinayı tanımadıgı için korktugunu anladım. o yuzden bugun hemen gec ayna karsısına ve önce kendine dokun neresi acıyor neresi acımıyor bak. acımıyorsa jel veya zeytnyagyla bir parmagn bir bogumunu almayı deneyebilrsin :) kolay gelsinben bir kez jinekologa gittim ama korkudan muayene bile olamadım.hiç birşekilde deneme yapamadım bile eşim yaklaştımı itiyorum kimseyede anlatamıyorum ne yapacagımı bilmiyorum((
gunluk gelen iltihap ve akıntıdan dolayı agrıyabiliyor bazen..Kızlar bişey sorcam 3-4 gündr sag ymurtalıgımda sankı adetim gelcekmiş gibi agrı var belimdede agrı var daha adetimin gelmesine var neyden olabilir acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?