Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bak ne güzel demişsin biz varız. Tamam eşinin desteğini istemen çok doğal ama destek olmuyosa da ömür boyu bu sorunla mı yaşıcaksın? Bırak o senin kafana kakmasın, sen ona dersin ben uğraşırken sen nerdeydin diye
Sen tüm vazifeni yap, elinden gelen şeyi uygula, ona minnet etmediğini göster, en sonunda kendi kendine aş bunu. Eşinin moralini bozmasına izin verirsen daha da yüklenir sana.
Şu an zor bi dönemdesin biliyorum, Allah sana da güç versin.

mermaid,ona artık hiç bişey söylememeye karar verim gercekten. destegi olmasa da kendi basıma cozmeye calısıcam. ama destek yerine köstek olmasını da omur boyu unutmucam.

saol yaseminA. iyiki varsınız. bi gun biri adını bile bilmeyecegin kişiler sana dert ortagı olacak deseler hadı canım der gecerdım. ama eşimin bu köstekliğini asla unutmayacagım...

saol yaseminA. iyiki varsınız. bi gun biri adını bile bilmeyecegin kişiler sana dert ortagı olacak deseler hadı canım der gecerdım. ama eşimin bu köstekliğini asla unutmayacagım...

Unutup unutmamak sana kalmış canım, sen önce bi yen de sonra eşinden öcünü alırsın Tabi şaka intikam falan bizim gibi cici kızlara yakışmaz di mi
Sen bilsen bu topikte ne arkadaşlıklar doğdu, hala doğuyor. Çünkü dert aynı, yaşananlar aynı. Damdan düşenin halinden damdan düşen anlar senin anlayacağın

mermaid,ona artık hiç bişey söylememeye karar verim gercekten. destegi olmasa da kendi basıma cozmeye calısıcam. ama destek yerine köstek olmasını da omur boyu unutmucam.

Bence de en güzeli öyle yapmak heralde, Allah çok sabır ve güç versin. Bu derdi ancak çeken anlıyor cidden, şöyle düşün aştığımızda da bunu kendi başımıza aştık diyebilicez tamamen bizim başarımız olacak. Güçsüz değilsin sakın öyle düşünme. Egzersizlerimize devam edelim biz, yavaş da olsa ilerliyoruz çözücez bu işi az kaldı :)

oturaklı bi laf :) dandan dusenin halinden dandan dusen anlar... umarım ben de bi gun sizler gibi murada erişmiş olacagım...

insallah mermaid. kimsenin kimseyle arkadsaslığı bitmemeli burda. hangi ilde olursak olalım toplanmalıyız... sizleri cok seviyotrummmmmmmmm

İnanın ne diyeceğimi bilmiyorum ayrıca çok utanıyorum.ama benimde sizin desteginize ihtiyacım var 2 haftadır sizi takip ediyorum ancak bugun cesaret edip yazabildim.ben 5 aylık evliyim ve hala beraber olamadım banada yardım edebilir misiniz?kurtulmak istiyorum bu hastalıktan(

sendeki problemler tam olarak nasıl? ben de aynı dertten müzdaribim 2 ay olacak evleneli düşünsene eşim içerde uyuyor ve ben derdime çare arıyorum :S

kızlar o kadar şanslısınz ki bu kadar erken bulduğnuz için bu siteyi... önce bunun için sevinin ve inanın ki bu sitede bu derdi unutacaksınız. kasım ayında ben de siz gibi girmiştim buraya aralık ayında artık böyle bir derdim yoktu hamdolsun. siz de yeneceksiniz ve burda inşaallah olmaz ama biliyorsunuz mümkün değil mutlaka olacak bu dertten muzdarip olanlara yardım edeceksiniz.
özetle kendinizden ve ne durumda olduğunzdan bahsederseniz mutlaka cevap alacaksınız sevgiler

ben bir kez jinekologa gittim ama korkudan muayene bile olamadım.hiç birşekilde deneme yapamadım bile eşim yaklaştımı itiyorum kimseyede anlatamıyorum ne yapacagımı bilmiyorum((

öncelikle ilgin için teşekkürler ozaman şöyle açıklayayım ;evleneli 2 ay olacak ve ben hala ilişkiye giremedim.. ilk günlerde bunun geçici bişey olduğunu düşünüyordum fakat artık hiç çözemeyecekmişim gibi geliyor. haftalardır herhangi birşey yazmadan forumu okuyorum belki bende birşeyler yapabilirim diye fakat genelde parmak egzersizlerinden bahsediliyor bu bana mide bulandırıcı geliyor :S

aslında bende kasılma bacakları kapatma vb. olmuyor bacaklarımı açabiliyorum p. oraya yerleştiriyorum ama denediğimiz zaman bi türlü o zıkkım oraya girmiyor :S acaba kendimi mi tanımıyorum yanlış pozisyonda mı deniyoruz yada bende fizyolojik bi problem mi var diyorum ne yapsam nasıl yapsam bilemedim..

bu işi başaran arkadaşlar hangi pozisyonda denemeliyim? o anda ne yapmalıyım? yada tavsiyeleriniz neler bana yardımcı olursanız inanın çok sevineceğim..

ben bir kez jinekologa gittim ama korkudan muayene bile olamadım.hiç birşekilde deneme yapamadım bile eşim yaklaştımı itiyorum kimseyede anlatamıyorum ne yapacagımı bilmiyorum((

hepimiz öyleydik canım ben muayeneye yendikten sonra gittim sen daha cesaretlisin ben yenmeden gitmeye cesaret edememiştim en azından ilk adımı atmışsın... okudun mu bilmiyorum ama ilk önce topicin ilk sayfasını oku genel bir bilgi edin. ondan sonra karar vermiş olarak gel ve egzersizlere başlayalım. gaz vermek izçin söylemiyorum burda 2 günde 4 günde yenen oldu. sen de onlardan biri olabilirsin :)

canım önce ön yargılarını bi kenara it. evet parmak egzersizi en başta hepimize tuhaf geldi. ben siteden haberim yokken bi bakıyım bakalım olacaak mı nasıl diye parmak yapmıştım uzun süre kocama söyleyemedim utandığımdan ama bu siteyi buldğumda gördüm ki dr ların verdiği bir egzersizmiş bu. inşaallah gerek kalmadan yenersin ama unutma ki gerek de olabilir o yüzden önyargılı yaklaşma...

kasılmaman daha da umut verici bana göre çünkü vajinasına bakamayan dokunamayan arkadaşlarımız vadı onlar bile atlattı çok şükür.

fizyolojik bir durum olup olmadığını maalesef bir jinekoloğa ya da kadın doğum dr na gitmeden bilemiyoruz böyle bir kaygın varsa öncelikle bunu aş derim ben yani bir dr a danış... eğer böyle bir durum yoksa;

-hangi pozisyonda deniyorsunuz klasik pozisyonda mı? (erkeğin üstte olduğu) o pozisyonda belinin altına bir yastık koy bacaklarını iyice açmaya çalış ya da eşinin omuzlarına veya beline dola bacaklarını eşin de p.. ni popo yönünde ilerletsin...yani tam karşıya değil de aşağıya doğru eğimli ilerletsin.

- bir diğer pozisyon ise kadının üstte olduğu pozisyonki burda çoğunlukla bu pozisyonda yendi herkes: kocan altta olsun sende üstte yüzün kocana dönük şekilde, tuvalete oturur pozisyonda ol. penisi sen tut ve vajina girişine yerleştir, yerleştirdikten sonra yine popo yönüne doğru almaya çalış penisi. ve afadersin ama dik olmasın hafif egimli olsun penis popoya doğru. böylelikle kolaylıkla ilerleyecektir. denemelerden önce mutlaka jel kullan böylelikle çok daha rahat ilerliyor. diyelim ki birazı girdi hemen çıkartma bekle biraz ve nefes alıp vererek yavaş yavaş oturmaya devam et,

inşaallah olacak sen çok iyi durumdasın. bunları bi dene canım inşaallah başka bir şeye gerek kalmadan atlatırsın

canım bence sen eşini koy bir kenara boşver sen yendikten sonra o senin peşinden koşacaktır merak etme burda bazı kişilerde eşinden destek almadı ama hırs yaptı yendi sende öyle yapacaksın onun bu tavrına karşı daha çok inat edip egzersizlere daha çok sarıl ve en kısa sürede inan bana yeneceksin burda yalnız değilsin merak etme bir sürü destekçin var sen yeter ki vazgeçme devam et

canım merhaba hosgeldınnnn artık sevınebılırsın cunku bundan kurtulmak ıcın ılk adımı atmıs bulunmaktasın.ınan bızde senın gıbıydık sen yıne erkenden bulmussun burayı eğer egzersızlerene duzgun calısırsan 1 ayda alatırsın bu ısı tabıkı kafandada bıtırmen lazım korkularını yenmen lazım.egzersızlere bıanonce basla ılk olarak vajınanı ıncele aynayı karsına alıp deliği gor ıkınınca ondan sonra tekrara buraya yaz egzersızlere baslarsın cnm halledıceksın bu caresı olan hastalıkk bızım elımızde

sendeki problemler tam olarak nasıl? ben de aynı dertten müzdaribim 2 ay olacak evleneli düşünsene eşim içerde uyuyor ve ben derdime çare arıyorum :S

canım merhaba hosgeldn hıc umudunu kırma cunku bu hastalığın caresı var hepımız aynı seylerı yasadık.ılk olarak aynayı karsına al ve vajınanı ıncele ıkın ve deliği gor ıkınınca deliğin genısledığını gorceksın ve enazından oraya bıseyler gırebılırmıs dıye dusunursun sonra egzersızlere baslarsın kuzum hepsı halolucak bızde senın gıbıydıkk ama hallettık yeterkı kendıne guven

sana önce sunu söyliyim ki buraya yazmakla cok iyi yaptın ve simdi sırada hiç ertelemeden egzersize baslaman var cnm :) bu hastalık erteledikçe artan bişey ve kucucukken dag gibi görunuyor aslında. herkes sen gbydi eminm eşimzden kacıyrduk ama yendik. biz bunu yapabildigmize göre sende yaparsın yeter ki iste. kendine guven ve yapmak için kararlı ol. zamana bırakma hiçbirseyi. bnde bıraktım ve 10 ay oldu. en sonunda tam karar aldım ve kısa surede bitti. :) egzerszlerini aynaya bakarak daha kolay yapabilrsin cnku ne olup bittigini görmek ve kontrolu saglamak acısından iyi oluyor. ben vajinaya hiç dokunamayanlardandım ama cesaret edip basladıgmda aslında hiç acımadıgını beyin vajinayı tanımadıgı için korktugunu anladım. o yuzden bugun hemen gec ayna karsısına ve önce kendine dokun neresi acıyor neresi acımıyor bak. acımıyorsa jel veya zeytnyagyla bir parmagn bir bogumunu almayı deneyebilrsin :) kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…