- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #156.521
mailde attım sana ama görmedn galiba cnm :) tesekkur ederm senin saynde hızlandı denemelerm.tamam artık aglamıycam bittiiiiiiicanım benim bende msn de bekliyorum yazmanı sen buraya gelmişsin :))) çok geçmiş olsun darısı kızlarımızın başına
Kızlar bişey sorcam 3-4 gündr sag ymurtalıgımda sankı adetim gelcekmiş gibi agrı var belimdede agrı var daha adetimin gelmesine var neyden olabilir acaba ?
cnm eger egzersz hiç yapmak istemiyrsan ve direk p...si alırım diyrsan sırt ustu yat ve kalca altına yastık koy. snra esin ustunde duz pozsyonda uzanmıs olsun ama havadan. böylelkle vajınaya girişi asagı dogru olur. tabi sen elinle yokuş asagı inermiş gbi tut ve yavas yavas nefes alıp vererek almaya calış.o anda vajına acılıyor. hatta bunu deneme yapmadan aynaya bakarakta göreblrsin. aynayı al ve karsısnda nefes al ver yada ıkın. o deliğin acıldıgını görursun. aynısını denemedede yap. denemede zeytnyagını mtlaka kullan bnce o zamn kayar gider p..s.öncelikle ilgin için teşekkürler ozaman şöyle açıklayayım ;evleneli 2 ay olacak ve ben hala ilişkiye giremedim.. ilk günlerde bunun geçici bişey olduğunu düşünüyordum fakat artık hiç çözemeyecekmişim gibi geliyor. haftalardır herhangi birşey yazmadan forumu okuyorum belki bende birşeyler yapabilirim diye fakat genelde parmak egzersizlerinden bahsediliyor bu bana mide bulandırıcı geliyor :S
aslında bende kasılma bacakları kapatma vb. olmuyor bacaklarımı açabiliyorum p. oraya yerleştiriyorum ama denediğimiz zaman bi türlü o zıkkım oraya girmiyor :S acaba kendimi mi tanımıyorum yanlış pozisyonda mı deniyoruz yada bende fizyolojik bi problem mi var diyorum ne yapsam nasıl yapsam bilemedim..
bu işi başaran arkadaşlar hangi pozisyonda denemeliyim? o anda ne yapmalıyım? yada tavsiyeleriniz neler bana yardımcı olursanız inanın çok sevineceğim..
avesra, yaseminA, kkaderim teşekkür ederim. kaç gündür başarılı değildim egzersizlerde ama bugün oldu, tıkandığım yeri geçtim bugün:) şimdi aynı aparatla ne kadar daha yapayım, kaç gün? hemen kalınlaştırayım mı? yanma azalacak mı bu arada?
evimizde kliniğin lafı bile dönemez. paşamızın psikolojisi bozuluyor...
tek basına olmuyor... yıldım...
yaa avesra durumu sana söyle anlatayım... ben cuma gunu 2 parmagımın 1 bucuk bogumunu alabildim. heyecanlı heyecanlı esime söyledim. o da yardım etsin die, cünkü sonucta bi zaman sonra es ile yapmak gerekiyor ya egzersizi daha konusunu açtım psikolojisi bozuldu. bu gun eve bayağı bi gec saatte geldi. telefonunu kırdı kavga ettik bayağı siddetli ses tonlarıyla. ya ben 1 yıldır arastırıyorum. tedavının tum evrelerini biliyorum. ama beyimizinn psijkolojisi bozulmasın die ona anlatamıyorum. cünkü anında kopuyo gidiyo. adam daha kendine acıklayamıyo durumu. bi türlü olmadıgını kendine itiraf edemiyo. beni bırak kendisinden kacıyo. cok hassas psikolojisi var beyefendinin. yani avesra ben tam 1 yıldır aslında onun psikolojisi bozulmasın aman die ugrasıyorum. nedir bu allah askına. bıktım artıkkkkkkk
mailde attım sana ama görmedn galiba cnm :) tesekkur ederm senin saynde hızlandı denemelerm.tamam artık aglamıycam bittiiiiiiiamiiin inş. herkes yener kısa zamanda yaa saka gibi biliyrmusun. bi zamnlar ömur boyu btmycekmiş gbi baktıgım şey bitti ve ben buraya yendiğimi yazıyorum siz gbi. hayaldi gercek oldu :)
kızlar ben çok kötüyüm
dün tam 1 aylık evli olduk ama olmuyyorr
artık eşim de yorgunluğunu belli etti ve biz akşam kavga ettik
1. ayımızda olsun istedim. eve gittim kendimi çok yormadım.dün de oruçlu değildik, bazen saati duymuyoruz kalkamıyoruz. ben de eve gidince emla krem sürdüm. eşim eve geldi ama belli etmedim krem sürdüğümü. sonra yavaş yavaş o da beni istediğini belli etti ama krem henüz etki etmemişti. ben de yemek yiyelim sonra dedim. karnım çok acıktı falan. neyse yemek esnasında beni kızdıracak hareketler yapmaya başladı. aşkım senin beni ısıtman hazırlaman gerekirken sen kendinden soğutuyorsun dedim. devam etti. ben de gerildim. yatak odasına geçtik. o sırada teli çaldı. bi bahane uydurdu kapadı teli. ben de o esnada bişey söyledim. anlamadı. bi daha söyledim gene anlamadı. en son bağırarak söyledim.o da kızdı. gerginim diyorum sen de üsteliyorsun dedim. o da başladı
zaten olmıcaaakk, biz bu işi hiç bi zaman yapamıcazzz, sen bi kere kafanda istemiyosun bunuuu,bana laf ediyosun falan... salona gitti.
ben biraz durduktan sonra gittim. hadi gel dedim. gelmicem ben de gerildim dedi.hayatım gel hadi dedim. ( kremin etkisi geçecek diye de korkuyorum ) gelmicem falan dedi, biraz daha kırıcı sözler söyledi. ben de dışarı çıktım. arkadaşıma gittim. sonra o da arkamdan çıktı. o da arkadaşımın eşi ile görüştü. gece eve gittim . arkamdan geldi. salona geçti. ben de hiç bakmadan yattım. mutfak masasını bile toplamamıştım. sahura kalkamadık gene. sabah ta kalktım kendim kahvaltı yaptım. ona hiç seslenmedim. mutfağı akşamdan beri hiç toplamadm. toplamıcam da. onun gibi giysilerimi özensizkoydum etrafa. yemekleri dolaba koymadım. mutfak camını kapamadım . hırsız girerse girsin .ütü yapmadım ona. kendime yaptım hemen. sonra o giyindi hadi ben hzırım dedi . ben yürüyerek gidicem dedim. önce beni bıraıyor sonra kendi işine gidiyor.olmazöyle dedi. olur ben kendim gidicem dedim.snra indi o.baktım aşağıda araba ile bekliyor. komşular anlamasın diye bindim arabaya. busaat oldu konuşmadık hiç. akşam da özellikle geç çıkıcam evden. evi kendisi toplasın.
yaa eve gidiyorum yarım saat yol yürüyerek. oruçlu oruçlu. üzerimi değiştirip çamaşır bulalşık yemek temizlik ne gerekiyorsa yapıyorum hiç oturmadan . eşim geliyor. canım ben çok yorgunum az tv karşısına uzansam olur mu. olur diyırum. gdiyor.masayı bari hazırla dimi.. tamam yaptığı zamanlar da oluyor ama çok yoruluyroum anlamıyor beni. bir de bu işleriyapınca ben iyice yoruluyorum. akşam da yatmaya yer arıyorum. sonra abcde_123 çok uyuyo oluyo. çok kırıldım. o da aklında büyütüyor hiç olmayacak zaten diye. elimden geleni yapıyorum. ama beni ısıtması lazım deil mi, hazırlaması, dokunuşlar,sürprizler falan...
söylediğim halde gurur yapıyor ve bunlarıyapmıyor.
ben de artık yanaşmıcam
hatasını anlasın.
ben zaten hiç yaşayacağım aklıma gelmeyen şeyi yaşamışım. zaten moralim kötü. sen neden yardım etmiyorsun ki.
Çok üzüldüm canım, ayn durumu dün gece ben yaşadım, ne diyeyim bunların yorgunlukları ayrı bi dert
-----
Peki neden ısrar ediyosun egzersiz yapmamakta? Yani eşine bağımlı değilsin. Kendin halledebilrsin. En azından bi parmağını soksaydın belki eşin de sana güvenirdi. Şimdi o da içinden diyor ki, nasıl olsa gene girmeyecek. Senin o üzüntülü halini görmek emin ol onu daha çok üzüyor.
Bence evliliğin selameti için başla egzersizlere. Ben 2. ayımda başlamıştım. Erkenden yenmek çok güzel emin ol
yapmıcam canım.
herkes ben güçlüyüm diye kendini kenara çekiyor. hiç birşeyimde bana yardımcı olmadı kimse. ben de artık destek istiyorum. ben eşime ailemi silerek geldim. nelere katlandım. bana ilgi göstermesini istiyorum.evet ben kendiimi çekiyorum. ama üzerime düşsün. aşkım çok kolay aşarız bunu desin. bunu da kendim aştıktan sonra afedersin gelsin her akşam...
olmaz öyle bişey.
Canım ama bak ailenle sorunlar yaşamışsın. Demek ki yuvanız kolay kurulmamış. Kendini geri çekmektense bi konuş eşinle nolur.
Evliliğin ilk ayı hep zor geçer. Benim eşimin annesi yemek gönderirdi ben yerlere dökerdim düşünsene fenalığımıHele vaji sorunu da varsa evliliğin işinde zorluk ikiye katlanır. Güçlü olma zamanı şimdi aslında. Tamam bazı şeyler için fedakarlık yapmışsın ama, tek sen değil şu durumda eşin de fedakarlık yapmalı. Yuvanı ayakta tutmak senin elinde. Öyle kenara çekilerek sorunlar çözülmez ki
En azından oturun ciddi ciddi konuşun. Bağırmadan çağırmadan. Evlilikte olur böyle şeyler. Fevri olmamak lazım
arkadaşlar bana önerileriyle yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkür ederim. burda insanların birbirine destek olduğunu görmek beni de cesaretlendiriyor.. kafaya koydum o oraya girecek bi şekilde Allah yardımcımız olsun :S
canım ben bağırmıyorum zaten
susuyorum
ben bağırınca o daha çok çirkinleşiyor çünkü
gitdiyorum salona ya da git mutfağa falan diyorum
sinirini benden çıkarmasın
ama benimki kaçmayı çok sever
o kaçacak sen kovalayacaksın hep
daha geçen dedi, ben biliyorum bunu sen nasıl yaparsın
ben sana biraz yüz vermeyim, sen kendiliğinden gelirsin benim kucağıma dedi
haaa dedim öyle miii
yok öyle yağma
beni çok üzdü
bir kere bile araştırmadı bu durumu
dedim ki araştır bak nasıl davranman gerekir bana diye yook bakmıyor.
ben de hayal kırıklığına uğradım,
ben de mükemmel bir yatak odamız olur sanıyordum
ama kısmet napalım
kolay gelmedik ki bu zamanlara
demek ki bu şekilde çıkıyor acısı da
napalım ölelim mi
çok kırgınım
bu akşam inşallah düzelir
Benim de ailevi sorunlarım çok olmuştu. Ben de içimden demek ki Allah bana böyle ceza veriyor evlendiğim için diyodum.(eşimin ailesi ve benim ailem hiç anlaşamdı da.)
Böyle yaşanan sorunlar bilinçaltımıza yerleşiyor, sonra gel de vaji olma
İnşallah düzelir canım. Ne deseme bilemedim, benim eşim kendi araştırıyodu bu hastalığı ben kabul etmiyodum hatta, ben hasta değilim diyodum. O üstelemeseydi belki hala yenememiştim. Eş desteği de çok önemli ama önce kendi kafana koymak lazım işte
Merhaba canım
Galiba o oraya girecek derken penisten bahsediyosun
Ne kadarlık evlisin bilmiyorum, deneme yaptınız mı hiç ?
Eğer egzersiz yapmadan sadece eş denemesi yaparsan ve her seferinde sonu hüsranla biterse, bu süreç uzarsa eşinde de bazı sorunlar baş gösterir. Erkekler de etkileniyor bizim bu durumumuzdan.
Sen gene denemelerini yap, ama egzersiz fikri de hep aklının bi köşesinde olsun
yumurtalama gununse ondan olabılır cnm o zamanlarda bendede oyle ağrılar oluyor gecer bı ıkı gune merak etme gecmezsede bı doktora gıt ıltıhap felen olabılır
tatlım merhaba
özel msj atamıyorum da burdan cevap vereyim dedim ya aslında çok haklısın ama nasıl yapılacağı ve yapabileceğim konusunda çekincelerim var :S senin ne kadar sürdü egzersizlerin? yani ortalama ne kadar sürede netice alabilirim? birde eşimin bu duruma sıcak bakacağını düşünmüyorum yani onu soğutmaktanda korkuyorum açıkcası... ya nasıl bi illet bilmiyorum yani bunun eğitim seviyesiyle özgüvenle bilmemneyle hiçbi alakası yokmuş.. başıma gelmez dedim geldi valla :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?